İnşallah yaza kadar, hedefimize ulaşacağız.Gercekten harika bir motivasyon oluyor,bire bir yasiyor insan.Dun icine girdigim etegime gecen sene zorlayip bi sekilde girseydim cikartabilmem icin kesin keserek cikartmak gerekecekti,zaten olmayan kiyafetler,aynadaki hos olmayan goruntuler en bariz alarm sinyalleriydi.
Herkese iyi aksamlar
Bugun ki menum
Sabah kkk kuruyemis ve meyveli
11.30 da sabahtan kalan bir kac findık ve badem
Oglen 14.30 3 kasik kuru fasulye ve 3 kasik bulgur pilavı ve 2 kasik zeytinyagli pirasa
Aksam 3 kasik kuru fasulye 3 kasik bulgur pilavı ve bol salata
Bugun tum gun temizlik yaptim. Yine spor yapamiycam
2 lt su 2 fincan yesil cay
bugun cife bayram yapmissin canim hem etek hem prensessin iyi olmasi ...gozunaydin ...yuruyuste iyi olmusCanlarimmmm benimmm,hepinize hayirli aksamlar ve devaminda hayirli geceler dilerim.Sevgili Gulcugum,sevgili mydenizzzcigim,sevgili fmgenccigim binlerce tesekkurler ederim kalbiniz gibi guzel dilekleriniz icin.Gercekten cok sevindim,bugun de diger etegim de harika oldu.Prensesime gittim,maassallah yavrumu cok iyi gordum,binlerce sukurler olsun.Giderken iki otobuse binmedim,ikincisine binmek yerine yurumeyi tercih ettim,hava da cok guzeldi cok iyi geldi.Hepinizin guzel ve mutlu haberlerinizde sevinmek uzere.
Sende supersin tebrikler canim bugun ne guzel herkesten sevindirici haberler aldikve bende hamileyken indirimden aldigim :) zayiflayinca girerim diye hayal kurdugum zaman zaman deneyip onunu bile kapatamadim dar kesim kot montun alttan iki dugmesi haric hepsini rahatlikla kapatarak icine girdim cokta sevindim. zatende alt dugmeler acik kalir tarz olur biraz :)))
:)Avm ye gidip 1 kg lık dambıl aldım bekle beni jillian yarın seninleyim:)
Avm ye gidip 1 kg lık dambıl aldım bekle beni jillian yarın seninleyim:)
Dogru soyluyor....bende o gobek degil diyorum ya hep mide mide :)İnşallah yaza kadar, hedefimize ulaşacağız.Gerçi bu benim göbekten kurtulmam biraz zor olsa da yine de kararlıyım kurtulacağım. Ekin artık bana göbek deme diyor. :)
aksam az olmus acikmadinmi caninuyaninca karbonatli su
10.45 kk kahvaltisi+yesil cay
17.00 kisir +cay
00.30 yesil cay
gun icinde tarcinli limonlu su
egzersiz: Tibet+jillian pack+80 squat+1dk plank
ps kisiri misafirlikte yedim okadar
Iyiki yurumussun o,guzel kokularda gecmisi animsayarak yurumek ruhunu dinlendirmistir, bide ustune prensesi iyi gormek dunyalara degmistir....Gercektende Gulcugum,dedigin gibi canim.Yol boyunca erguvan agaclari acmisti,biraz da nostalji yaptim kendi kendime ,rahmetli babacigimin Istanbulda ki kosku,semtinde erguvanli kosk diye taninirdi.O koskte dogup buyumustuk ablam ve ben.Ama hayat herkese farkli roman yaziyor.Herseye ragmen bugunumuze de bin sukurler olsun.Ablacigim,muhtelif zamanlarda bana yeni cikan kitaplardan yollar.En son sayin Karatay hocani. kitaplari ile Incir Kuslarini ve Zulfi Livaneli nin kitaplarindan yolladi sagolsun.Tam bir keskin kitap kurdu oldugumu bildigi icin paylasmak ister.Inncir kuslari icin kedicigim okumadan yorum yapmayacagim,ama okumaya deger gercekten.
aksam az olmus acikmadinmi canin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?