Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarimmmm benimmm,hepinize hayirli aksamlar ve devaminda hayirli geceler dilerim.Sevgili Gulcugum,sevgili mydenizzzcigim,sevgili fmgenccigim binlerce tesekkurler ederim kalbiniz gibi guzel dilekleriniz icin.Gercekten cok sevindim,bugun de diger etegim de harika oldu.Prensesime gittim,maassallah yavrumu cok iyi gordum,binlerce sukurler olsun.Giderken iki otobuse binmedim,ikincisine binmek yerine yurumeyi tercih ettim,hava da cok guzeldi cok iyi geldi.Hepinizin guzel ve mutlu haberlerinizde sevinmek uzere.

ve bende hamileyken indirimden aldigim :) zayiflayinca girerim diye hayal kurdugum zaman zaman deneyip onunu bile kapatamadim dar kesim kot montun alttan iki dugmesi haric hepsini rahatlikla kapatarak icine girdim cokta sevindim. zatende alt dugmeler acik kalir tarz olur biraz :)))

Level 3, 3. gün kaldı geriye 7 gün. Dvd'yi takıyorum çalışmıyor, çıkıp duruyordu. Sonunda çalıştırdım. Daha 1 ay olmadan bozulursa kötü olurdu.
Ardından 100 squat.

Gercekten harika bir motivasyon oluyor,bire bir yasiyor insan.Dun icine girdigim etegime gecen sene zorlayip bi sekilde girseydim cikartabilmem icin kesin keserek cikartmak gerekecekti,zaten olmayan kiyafetler,aynadaki hos olmayan goruntuler en bariz alarm sinyalleriydi.

Son düzenleme:
İnşallah yaza kadar, hedefimize ulaşacağız. Gerçi bu benim göbekten kurtulmam biraz zor olsa da yine de kararlıyım kurtulacağım. Ekin artık bana göbek deme diyor. :)

Son düzenleme:
Canim kedicigim,insaallah bu azimle yaza kadar butun emeklerinin karsiligini alirsin.Hicbir kis bana bu kadar hos gecmemisti,sizlerle olunca sukur bahara eristik bile.

[video=youtube;52uvwCi03yE]http://www.youtube.com/watch?v=52uvwCi03yE[/video]

Avm ye gidip 1 kg lık dambıl aldım bekle beni jillian yarın seninleyim:)

Afiyet olsun canim
Ev isi yapmakta kac saatlik spoora bedel yoruyor insani ..ev mis gibi olmustur gule gule otur

bugun cife bayram yapmissin canim hem etek hem prensessin iyi olmasi ...gozunaydin ...yuruyuste iyi olmus

Sende supersin tebrikler canim bugun ne guzel herkesten sevindirici haberler aldik
Avm ye gidip 1 kg lık dambıl aldım bekle beni jillian yarın seninleyim:)
:)

uyaninca karbonatli su

10.45 kk kahvaltisi+yesil cay

17.00 kisir +cay

00.30 yesil cay

gun icinde tarcinli limonlu su

egzersiz: Tibet+jillian pack+80 squat+1dk plank

ps kisiri misafirlikte yedim okadar

Gercektende Gulcugum,dedigin gibi canim.Yol boyunca erguvan agaclari acmisti,biraz da nostalji yaptim kendi kendime ,rahmetli babacigimin Istanbulda ki kosku,semtinde erguvanli kosk diye taninirdi.O koskte dogup buyumustuk ablam ve ben.Ama hayat herkese farkli roman yaziyor.Herseye ragmen bugunumuze de bin sukurler olsun.Ablacigim,muhtelif zamanlarda bana yeni cikan kitaplardan yollar.En son sayin Karatay hocani. kitaplari ile Incir Kuslarini ve Zulfi Livaneli nin kitaplarindan yolladi sagolsun.Tam bir keskin kitap kurdu oldugumu bildigi icin paylasmak ister.Inncir kuslari icin kedicigim okumadan yorum yapmayacagim,ama okumaya deger gercekten.

uyaninca karbonatli su

10.45 kk kahvaltisi+yesil cay

17.00 kisir +cay

00.30 yesil cay

gun icinde tarcinli limonlu su

egzersiz: Tibet+jillian pack+80 squat+1dk plank

ps kisiri misafirlikte yedim okadar
aksam az olmus acikmadinmi canin

Iyiki yurumussun o,guzel kokularda gecmisi animsayarak yurumek ruhunu dinlendirmistir, bide ustune prensesi iyi gormek dunyalara degmistir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…