Gercektende Gulcugum,dedigin gibi canim.Yol boyunca erguvan agaclari acmisti,biraz da nostalji yaptim kendi kendime ,rahmetli babacigimin Istanbulda ki kosku,semtinde erguvanli kosk diye taninirdi.O koskte dogup buyumustuk ablam ve ben.Ama hayat herkese farkli roman yaziyor.Herseye ragmen bugunumuze de bin sukurler olsun.Ablacigim,muhtelif zamanlarda bana yeni cikan kitaplardan yollar.En son sayin Karatay hocani. kitaplari ile Incir Kuslarini ve Zulfi Livaneli nin kitaplarindan yolladi sagolsun.Tam bir keskin kitap kurdu oldugumu bildigi icin paylasmak ister.Inncir kuslari icin kedicigim okumadan yorum yapmayacagim,ama okumaya deger gercekten.
Iyi akiamlar prensesler :)
Regl oldum karnım ağrıyo uzanıyorum şu an birazdan kalkıp bir yeşil çay yapıcam kendime inşaallaah
Öğle 12:20 mercimekli erişte+yoğurt+maydonoz
Saat 16:00 bi kase meyve salatası
Saat 18:00 2 ceviz+biraz kuru üzüm
Çok saçma saatler ama napalım bugün böyle oldu,spor yapmayı da düşünmüyorum ama jillian ı bi gün yaptım popom acıyo:)) hala karar veremedim yarım kilo mı 1 kiloluk mı dambıl la yapıyor bu kadın ? 2 kg lıklara nereye kdr devam edicem ben
afiyet olsun canım iyi yürüyüşler
özel doğum günlerinde ucundan azıcık olabilir
Çok doğru.hicte azimsanmayacak bir rakam tebriklerrr
ve bende hamileyken indirimden aldigim :) zayiflayinca girerim diye hayal kurdugum zaman zaman deneyip onunu bile kapatamadim dar kesim kot montun alttan iki dugmesi haric hepsini rahatlikla kapatarak icine girdim cokta sevindim. zatende alt dugmeler acik kalir tarz olur biraz :)))
Prenscigim.....
Senin oglanin dizi si baslamis...:) kivanc ciginin
Gercektende Gulcugum,dedigin gibi canim.Yol boyunca erguvan agaclari acmisti,biraz da nostalji yaptim kendi kendime ,rahmetli babacigimin Istanbulda ki kosku,semtinde erguvanli kosk diye taninirdi.O koskte dogup buyumustuk ablam ve ben.Ama hayat herkese farkli roman yaziyor.Herseye ragmen bugunumuze de bin sukurler olsun.Ablacigim,muhtelif zamanlarda bana yeni cikan kitaplardan yollar.En son sayin Karatay hocani. kitaplari ile Incir Kuslarini ve Zulfi Livaneli nin kitaplarindan yolladi sagolsun.Tam bir keskin kitap kurdu oldugumu bildigi icin paylasmak ister.Inncir kuslari icin kedicigim okumadan yorum yapmayacagim,ama okumaya deger gercekten.
Gul hanim merhaba ,
Bende araniza katilmak istiyorum beni de alir misiniz araniza?
Sinan Akyüz yazarı.Geçmiş olsun.. karın ağrısı çok fena bişey...Ben de çok çekiyordum evvelden..Doğumlardan sonra bıçak gibi kesildi anlamadım ben de nedenini. vardır bir açıklaması tıp ta sanırm
Ohhhh rahatladım şimdi....
Çok doğru.
ikişer üçer eksile eksile normal insan beline kavuşacağım ben de)
Tebrikler, azmin zaferi..
Aynı zaman da kızımın dizisi) Akşam birlikte izledik...Artık bizim de bir dizimiz var yaşasın )
canım benim kız da 22 haziran doğumlu
Çok merak ettim kitabı..İncir kuşlarının yazarı kim.?
Hoşgeldiniz...
Herkese güzel günler diliyorum :)
Sabah:cnm artık yumurta çekmiyor
1,5 muz+incir+kayısı+erik kurusu+ceviz+fındık
Okula gelince de 1 açık çay içtim:) bugün yine nöbetçiyim bu ay boyunca 2 gün tutucambana sabır dileyin
Mucx
Günaydın.Günaydın,
herkese güzel bir gün diliyorum..
Geçmiş olsun.. karın ağrısı çok fena bişey...Ben de çok çekiyordum evvelden..Doğumlardan sonra bıçak gibi kesildi anlamadım ben de nedenini. vardır bir açıklaması tıp ta sanırm
Ohhhh rahatladım şimdi....
Çok doğru.
ikişer üçer eksile eksile normal insan beline kavuşacağım ben de)
Tebrikler, azmin zaferi..
Aynı zaman da kızımın dizisi) Akşam birlikte izledik...Artık bizim de bir dizimiz var yaşasın )
canım benim kız da 22 haziran doğumlu
Çok merak ettim kitabı..İncir kuşlarının yazarı kim.?
Hoşgeldiniz...
Okula gelince de 1 açık çay içtim:) bugün yine nöbetçiyim bu ay boyunca 2 gün tutucambana sabır dileyin
Mucx
Günaydın,
Günaydın.Nasılsınız. :))
merhaba gruba yeni katıldım
fırsat buldukça okudum mesajlarınızı
kolay gelsin size ben dun atlattım nöbeti....
Günaydın 😀
Bn kendimi gayet zinde hissediyorum fıstık gibiyim:)
Hoşgeldin :) burası çok eğlenceli bir yer,hep beraber kiloları veririz inş:)
Bizde bi öğretmen eksik ondan bazen ayda 2 oluyor işte o gün de pestilim çıkıyor ve merkezde çalışıyorum yaş ortalaması 50:)en genç bnm hep en ağır işler bana:)[/QU
teşekkür ederım :) bende keyıflı buldum konuşmalarınızı katılmak ıstedım. Allah yardımcın olsun ısın zor. . .
Günaydın 😀
Bn kendimi gayet zinde hissediyorum fıstık gibiyim:)
Hoşgeldin :) burası çok eğlenceli bir yer,hep beraber kiloları veririz inş:)
Bizde bi öğretmen eksik ondan bazen ayda 2 oluyor işte o gün de pestilim çıkıyor ve merkezde çalışıyorum yaş ortalaması 50:)en genç bnm hep en ağır işler bana:)
haftada ıkı mı ayda ıkı mı bız her hafta tutuyoruz nobetı benım her salı nobetım var
Prenscigim.....
Senin oglanin dizi si baslamis...:) kivanc ciginin
Mucx
Günaydın,
Günaydın.Nasılsınız. :))
merhaba gruba yeni katıldım
fırsat buldukça okudum mesajlarınızı
kolay gelsin size ben dun atlattım nöbeti....
günaydın arkadaşlarrr
Gul hanim merhaba ,
Bende araniza katilmak istiyorum beni de alir misiniz araniza?
sanada güzel günler canımmmHerkese güzel günler diliyorum :)
Mucx
sanada güzel günler canımmmGünaydın,
günaydın arkadaşlarrr
sanada güzel günler canımmm
oh oh maşşallah incir, kayısı, erik kurusu bütün kurular var kuru üzümü unutmuşsun (takılıyorum diye alınmayın sakın sopadan önce yumuşak giriş yapıyorum tekrarlanırsa sıra sopada)
KKK o kadar eksikki yumurta çekmedi canım ama diğerleri de yok canım
allah kolaylık versin canım çocuklarla uğraşmak çok zor
44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?