sanada güzel günler canımmm
oh oh maşşallah incir, kayısı, erik kurusu bütün kurular var kuru üzümü unutmuşsun (takılıyorum diye alınmayın sakın sopadan önce yumuşak giriş yapıyorum tekrarlanırsa sıra sopada)
KKK o kadar eksikki yumurta çekmedi canım ama diğerleri de yok canım
allah kolaylık versin canım çocuklarla uğraşmak çok zor
günaydın canımmm
bu sıralar çok sessizsin :44:
Günaydın 😀
Bn kendimi gayet zinde hissediyorum fıstık gibiyim:)
Hoşgeldin :) burası çok eğlenceli bir yer,hep beraber kiloları veririz inş:)
Bizde bi öğretmen eksik ondan bazen ayda 2 oluyor işte o gün de pestilim çıkıyor ve merkezde çalışıyorum yaş ortalaması 50:)en genç bnm hep en ağır işler bana:)
Gunaydin tesekkur ederim buradaki herkes duzenli spor yapiyor mu acaba? Spor olmadan da gidiyor mu kilolar?
kıyamam sanaişin zor valla, bizdede tam tersi aynı işi yaptığımız kişi 34 yaşında ben 50 bütün işler bana neymiş efendim o ağır kanlıymış ağır ağır yaparmış bizim işler ağırlığa gelmezmiş ben hızlı ve bilgiliymişim yani iş biliyorsan herşey sana... adam gibi birini verin yetiştireyim ben her an emekli olurum 29 sene oldu diyorum dinleyen yok sen emekliliği unut diyorlar herkes kendini düşünüyor ben emekli olsam iş yapacak adam yok adam vermek yerine emekliliği unut diyorlar oh ne ala onlar emekli olana kadar ben olamazmışım hiçte umurum değil tabii canım ne zaman isterse olurum en fazla engellerler 2 sene sonra kızım liseyi bitirince hangi şehirde üniversite kazanırsa oraya gider orada emekli olurum=)))))
merhaba canım,,:)) evet,erkenden derslerini yaptı,kitabını okudu..geçtik tv karşısına..ama beklediği gibi olmadı sanırım..savaş sahnelerini bekliyordu..offf yine mi aşk ,herşeyde aşk olmak zorunda mı diye söylendi durdu...
Sağol sanada...iyi nöbetler,çabucak geçsin inşallah..
Günaydın,size de..
Günaydın kedicik tekrar...benim bacaklarım ağrıyor biraz,çok yürümüşüm akşam
Hoşgeldiniz aramıza..
Günaydın teoson...
Ben dün;
Sabah;1 yumurta,ceviz,peynir ve çeşitleri,zeytin ve çay
Öğlen;Yayla çorbası,Patlıcan oturtma,bulgur pilavı ve cacık..
İkindi bir elma
Akşam;sebze çorbası,yoğurt ..buğday çorbası da vardı ama yemedim,bugün yicem..
Çay..
Yapmıcam bir daha sözo zaman yumurta yemezsem kk yapıp muz yicem okiş
Gülcüm dün sabah eklemeyi unutmuşum bir tane yer elması soyup yedim hayatımda ilk kez:) burada görünce kayınvalidem de vardı çaldım 2 tane ondan:) o da yemeğini yapmayı bilmiyor çiğ yiyormuş:) bana pek farklı bit tat gelmedi,bunun yemeği nasıl oluyor?alıp denemek istiyorum
Gunaydin tesekkur ederim buradaki herkes duzenli spor yapiyor mu acaba? Spor olmadan da gidiyor mu kilolar?
Ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum aslında yaşla da ilgili değil hayattaki en kötü insan tipi zaten aptala yatan:) işte bu duruma düşürülmek kötü:)
Ben de not aldım
Başladınmı sen.??
:)) evet,erkenden derslerini yaptı,kitabını okudu..geçtik tv karşısına..ama beklediği gibi olmadı sanırım..savaş sahnelerini bekliyordu..offf yine mi aşk ,herşeyde aşk olmak zorunda mı diye söylendi durdu...
Sağol sanada...iyi nöbetler,çabucak geçsin inşallah..
Günaydın,size de..
Günaydın kedicik tekrar...benim bacaklarım ağrıyor biraz,çok yürümüşüm akşam
Galiba hemen hemen herkes en azınan yürüyor zaten hoca da gün de 30 dk olsun yürüyün diyor , kilo oranına bağlı olarak muhakkak ki verirsin ama sıkılaşmazsın dolayısıyla aynaya bakınca çok farklı hissetmeyebilirsin kendini nacizane tavsiyem hareket edin :)evde leslie sansone un jillian I'n videolarını da yapabilirsiniz
evet canım herkes yapıyor kg lar biran önce gitsin sıkılaşalım diye ...ben ilk 2 ay yapmadım 7 kg verdim ama şimdi pişmanım keşke yapıp sıkılaşsaymışım
kıyamam sanaişin zor valla, bizdede tam tersi aynı işi yaptığımız kişi 34 yaşında ben 50 bütün işler bana neymiş efendim o ağır kanlıymış ağır ağır yaparmış bizim işler ağırlığa gelmezmiş ben hızlı ve bilgiliymişim yani iş biliyorsan herşey sana... adam gibi birini verin yetiştireyim ben her an emekli olurum 29 sene oldu diyorum dinleyen yok sen emekliliği unut diyorlar herkes kendini düşünüyor ben emekli olsam iş yapacak adam yok adam vermek yerine emekliliği unut diyorlar oh ne ala onlar emekli olana kadar ben olamazmışım hiçte umurum değil tabii canım ne zaman isterse olurum en fazla engellerler 2 sene sonra kızım liseyi bitirince hangi şehirde üniversite kazanırsa oraya gider orada emekli olurum=)))))
merhaba canım,,
yazık yavrum ya hayal kırıklığına uğramış...biraz sabırlı olsun yakında savaş başlar aşk ve savaş birarada
bende 3-4 gün KKK 1 yumurta 1 muz yedim çok kabız yapıyor ...4 gündür da kabızdım denemediğim yöntem kalmadı her yemek öncesi 2 kaşık zeytinyağı içtim, kefirler, form çaylar banamısın demedi bu sabah ki kayısı ile biraz rahatladım ....dikkat et
yer elması ben de hiç pişirmedim yapan varsa yazar
Bana az spor yap diyorsun, kendin yürü yürü doyamıyorsun.
oh oh maşşallah incir, kayısı, erik kurusu bütün kurular var kuru üzümü unutmuşsun (takılıyorum diye alınmayın sakın sopadan önce yumuşak giriş yapıyorum tekrarlanırsa sıra sopada)
KKK o kadar eksikki yumurta çekmedi canım ama diğerleri de yok canım
allah kolaylık versin canım çocuklarla uğraşmak çok zor
günaydın canımmm
bu sıralar çok sessizsin :44:
çok seviyorum yürümeyi gerçektenakşam attığın fotuyu gördükten sonra bence hiç yapma,yapıyorsanda yürüyüş kafi bence sana..
ayrıca hiç kıskanmadım canım:44::44:,doğumdan sonra senden zayıf olucam
Tesekkur ederimCanlarimmm benim hepinize saglikli,mutlu,huzur dolu mukemmel bir gun devami diliyorum.Sevgili lastrose,aramiza hosgeldiniz.Canim teosoncugum,eger sikintinin sebebi paylasilacak gibiyse bizler 7/24 buradayiz canim.Canim yenacigim,kedicigimin belittigi gibi yazari Sinan Akyuz.
yuruyus yapayim bende bugun baslayayim en az 30 dk
Zaman yaratmaliyim kendime yoksa yapmiyorum isler bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?