Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gunaydin tesekkur ederim buradaki herkes duzenli spor yapiyor mu acaba? Spor olmadan da gidiyor mu kilolar?

kıyamam sana işin zor valla, bizdede tam tersi aynı işi yaptığımız kişi 34 yaşında ben 50 bütün işler bana neymiş efendim o ağır kanlıymış ağır ağır yaparmış bizim işler ağırlığa gelmezmiş ben hızlı ve bilgiliymişim yani iş biliyorsan herşey sana... adam gibi birini verin yetiştireyim ben her an emekli olurum 29 sene oldu diyorum dinleyen yok sen emekliliği unut diyorlar herkes kendini düşünüyor ben emekli olsam iş yapacak adam yok adam vermek yerine emekliliği unut diyorlar oh ne ala onlar emekli olana kadar ben olamazmışım hiçte umurum değil tabii canım ne zaman isterse olurum en fazla engellerler 2 sene sonra kızım liseyi bitirince hangi şehirde üniversite kazanırsa oraya gider orada emekli olurum=)))))

Gunaydin tesekkur ederim buradaki herkes duzenli spor yapiyor mu acaba? Spor olmadan da gidiyor mu kilolar?

Galiba hemen hemen herkes en azından yürüyor zaten hoca da gün de 30 dk olsun yürüyün diyor , kilo oranına bağlı olarak muhakkak ki verirsin ama sıkılaşmazsın dolayısıyla aynaya bakınca çok farklı hissetmeyebilirsin kendini nacizane tavsiyem hareket edin :)evde leslie sansone un jillian I'n videolarını da yapabilirsiniz

Ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum aslında yaşla da ilgili değil hayattaki en kötü insan tipi zaten aptala yatan:) işte bu duruma düşürülmek kötü:)

merhaba canım,,

yazık yavrum ya hayal kırıklığına uğramış...biraz sabırlı olsun yakında savaş başlar aşk ve savaş birarada

bende 3-4 gün KKK 1 yumurta 1 muz yedim çok kabız yapıyor ...4 gündür da kabızdım denemediğim yöntem kalmadı her yemek öncesi 2 kaşık zeytinyağı içtim, kefirler, form çaylar banamısın demedi bu sabah ki kayısı ile biraz rahatladım ....dikkat et

yer elması ben de hiç pişirmedim yapan varsa yazar

evet canım herkes yapıyor kg lar biran önce gitsin sıkılaşalım diye ...ben ilk 2 ay yapmadım 7 kg verdim ama şimdi pişmanım keşke yapıp sıkılaşsaymışım

Ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum aslında yaşla da ilgili değil hayattaki en kötü insan tipi zaten aptala yatan:) işte bu duruma düşürülmek kötü:)

aynen kullanılmaktan başka bişey değil ama bide normal iş değil benim yaptığım protokol e bakıyorum hasta olsam yatmam gereken bi hastalık olsa ne yapacaklar bilmem onu hiç düşğnmüuorlar

Bana az spor yap diyorsun, kendin yürü yürü doyamıyorsun.

yuruyus yapayim bende bugun baslayayim en az 30 dk

evet canım herkes yapıyor kg lar biran önce gitsin sıkılaşalım diye ...ben ilk 2 ay yapmadım 7 kg verdim ama şimdi pişmanım keşke yapıp sıkılaşsaymışım

Zaman yaratmaliyim kendime yoksa yapmiyorum isler bitmiyor

Öyle bahanemi olurmuş, o zaman bıraksın bu işi. Ne uyanıklar, kendi işlerini başkasının üzerine atmaya meraklılar.

Bana az spor yap diyorsun, kendin yürü yürü doyamıyorsun.

çok seviyorum yürümeyi gerçekten akşam attığın fotuyu gördükten sonra bence hiç yapma,yapıyorsanda yürüyüş kafi bence sana..
ayrıca hiç kıskanmadım canım:44::44:,doğumdan sonra senden zayıf olucam

Sabak kasar peynirli yumurta
bir cay bardagi cig findik
sekiz zeytin biraz peynir

saol ablam hem canım biraz sıkkın hemde rahatsızlığım henüz geçmedi bugünde ses gitti ama kırklığım geçtü şükür

Canlarimmm benim hepinize saglikli,mutlu,huzur dolu mukemmel bir gun devami diliyorum.Sevgili lastrose,aramiza hosgeldiniz.Canim teosoncugum,eger sikintinin sebebi paylasilacak gibiyse bizler 7/24 buradayiz canim.Canim yenacigim,kedicigimin belittigi gibi yazari Sinan Akyuz.

Yürüyüş bana göre değil, istemediğim bölgelerden zayıflıyorum yürüyüşte, zaten çıkamıyorum yürüyüşe, ancak haftasonu annemle çıkıyorum. Eminim benden zayıf olacağına.

Tesekkur ederim
Ne guzel kitap okuyorsunuz ben okumayi birakali uc yil oldu.aksamlari yataga zor dusuyorum iki kucuk cocuk beni cok yoruyor hem is hem ev hem cocuk ... Bir ben mi boyleyim acaba

Zaman yaratmaliyim kendime yoksa yapmiyorum isler bitmiyor

aynen işi başlayınca kendimize vakit kalmıyor kg lar alıp başınız gidiyor kendimiz iyi hissetmemiz için önce kendimize vakit ayırıp sonra işleri yaparsak daha mutlu oluruz sonucunda kg lar gidince daha da mutlu oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…