Öyle bahanemi olurmuş, o zaman bıraksın bu işi. Ne uyanıklar, kendi işlerini başkasının üzerine atmaya meraklılar.
o kadar zayıf olma yakışmaz sana
çok seviyorum yürümeyi gerçektenakşam attığın fotuyu gördükten sonra bence hiç yapma,yapıyorsanda yürüyüş kafi bence sana..
ayrıca hiç kıskanmadım canım:44::44:,doğumdan sonra senden zayıf olucam
yeşillik ve kayısı da eklersen iyi olur canımSabak kasar peynirli yumurta
bir cay bardagi cig findik
sekiz zeytin biraz peynir
saol ablam hem canım biraz sıkkın hemde rahatsızlığım henüz geçmedi bugünde ses gitti ama kırklığım geçtü şükür
Canlarimmm benim hepinize saglikli,mutlu,huzur dolu mukemmel bir gun devami diliyorum.Sevgili lastrose,aramiza hosgeldiniz.Canim teosoncugum,eger sikintinin sebebi paylasilacak gibiyse bizler 7/24 buradayiz canim.Canim yenacigim,kedicigimin belittigi gibi yazari Sinan Akyuz.
bende dahil çoğumuz çalışıyoruz 3 tanede çalışan hamilemiz var,,,,hamileler bile yapıyorsa sizde yapabilirsiniz ve bir daha bırakmazsınız yeterki buradan kopmayın,burada motivasyon çok hareket etmeyecek insan bile ediyor yapanlara özenip,,,mesela ben onların yaptığını yapamıyorum belimde 3 fıtık dizlerimde de sıvı bitmesi var ama buradaki motivasyondan kendimi sokaklara atıp yürüyorum önceden öğlenleri yerimde oturur çıkmazdım dizlerim ağrıyor diye şimdi sol dizimi çeke çeke 1,5 saat sokakta geziyorum
tebrik ederim seni canım iyice incelmişsin
Canim cok sanslisin o zaman ne diyim koccaman bi maşallah anne kiz iliskinizeİkinci resim de ki hatun çok seksi) ben beğendim...
Tahminin doğru canım iyiyim bugün çok şükür..
Kızım konusun da gerçekten şanslıyım..İlk çocuğumun kız olması büyük avantaj ve kolaylık hayatım da...
KArdeşi konusun da özellikle çok anlayışlı ve esnek...
Hoşgeldiniz aramıza..
Tebrik ederim pantolona girdiğin için ne güzel emeklerinin karşılığını alıyorsun..
OĞLumun haftaya pazartesi doğum günü o zaman yiyebiliyorum demek ben de..
ha benim doğum günüm ha oğlumun.
maşallah canım sanada güle güle giy sende pantolonunu..
Gul hanim merhaba ,
Bende araniza katilmak istiyorum beni de alir misiniz araniza?
Teşekkür ederim abla..bir müddet sonra bende kediye resim göndereceğim az daha gitsinde inşallah. .sporu hep sevmisimdir..hep de yapardim ama bu kizçe (kedi)olmasa bu kadar hirs yapamazdim. dehşet motive ediyor beni...
Hoşgeldiniz aramiza:)
Herkese merhaba..dün pilim bitmiş menümu yazamadan yattım. .
Sabah : kkk
Ara yoğurt salata
Aksam kıymalı yumurta salata, turşu
Su 3 lt
Spor jillian3/3 + 5 km yürüyüş
Mısır puskulu kiraz sapı aldim.firsat bulsam demlemeye icecegim..yesil çay görmek bile istemiyorum. .çok agir gelmeye basladi tadi
Herkes iyidir umarim..
Gul hanim merhaba ,
Bende araniza katilmak istiyorum beni de alir misiniz araniza?
ah o kızçe yokmu o kızçeTeşekkür ederim abla..bir müddet sonra bende kediye resim göndereceğim az daha gitsinde inşallah. .sporu hep sevmisimdir..hep de yapardim ama bu kizçe (kedi)olmasa bu kadar hirs yapamazdim. dehşet motive ediyor beni.
Ne güzel, motive ediyorsam, ama senin içinde var. :13:
Canim mydenizzzcigim benim,yavrum yesilcaydan bikmakta cok haklisin.Yapilan her kur yirmibir gun olmali,yirmibir gunden sonra birkac gun ara veilip ya yeni bir kur denenmeli,ya da memnun kalindiysa ayni kure devam edilmeli canim.Demleme usulunu cok guzel belirtmissin,su kaynamis olacak bitki su ile kaynatilmayacak.
ah o kızçe yokmu o kızçemilleti hırslandıra hırslandıra incecik yapacak
sen o zayıflıkla yapınca bizlerde mecburen yapmak zorunda kalıyoruz kendimizi senin yanında duba gibi hissediyoruz
Spor hayattır.
Teşekkür ederim, ben de iyiyim.
su hayattırrrrr, spor hayattırrrr, karatay hayattırrrrrrrrrr karatay yapmayanın hali bayattırrrrrrrrr
iyi olduğuna çok sevindim canım allah dahada iyi yapsın göbeksiz yapsın
Bu artık bizim sloganımız olsun.
Ne güzel, motive ediyorsam, ama senin içinde var. :13:
meraba mydeniz yeşilçayı sade içince tadını bende sevmiyorum sabah ve öğleden sonra bende 1er kupa içiyorum bol limonlu
Canim mydenizzzcigim benim,yavrum yesilcaydan bikmakta cok haklisin.Yapilan her kur yirmibir gun olmali,yirmibir gunden sonra birkac gun ara veilip ya yeni bir kur denenmeli,ya da memnun kalindiysa ayni kure devam edilmeli canim.Demleme usulunu cok guzel belirtmissin,su kaynamis olacak bitki su ile kaynatilmayacak.
ah o kızçe yokmu o kızçemilleti hırslandıra hırslandıra incecik yapacak
sen o zayıflıkla yapınca bizlerde mecburen yapmak zorunda kalıyoruz kendimizi senin yanında duba gibi hissediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?