Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Öyle bahanemi olurmuş, o zaman bıraksın bu işi. Ne uyanıklar, kendi işlerini başkasının üzerine atmaya meraklılar.

nerde olursan ol iş işbilene kalır yapana yüklenirler yapamayan yapamıyor onunla uğraşana kadar yapana veririz derler ....bunuda açık açık bütün amirler söylerler herkes işinin yürüdüğüne bakar iş yapanın ezildiğine değil

o kadar zayıf olma yakışmaz sana
Sabak kasar peynirli yumurta
bir cay bardagi cig findik
sekiz zeytin biraz peynir
yeşillik ve kayısı da eklersen iyi olur canım

saol ablam hem canım biraz sıkkın hemde rahatsızlığım henüz geçmedi bugünde ses gitti ama kırklığım geçtü şükür

hayırdır kötü bişey yoktur umarım

Herkese merhaba..dün pilim bitmiş menümu yazamadan yattım. .

Sabah : kkk

Ara yoğurt salata

Aksam kıymalı yumurta salata, turşu

Su 3 lt
Spor jillian3/3 + 5 km yürüyüş

Mısır puskulu kiraz sapı aldim.firsat bulsam demlemeye icecegim..yesil çay görmek bile istemiyorum. .çok agir gelmeye basladi tadi

Herkes iyidir umarim..

saol canan abla ALLAH razı olsun

Teşekkür ederim abla..bir müddet sonra bende kediye resim göndereceğim az daha gitsinde inşallah. .sporu hep sevmisimdir..hep de yapardim ama bu kizçe (kedi)olmasa bu kadar hirs yapamazdim. dehşet motive ediyor beni...

Canim cok sanslisin o zaman ne diyim koccaman bi maşallah anne kiz iliskinize oglusuna da şimdiden mutlu yillar Sağlıkla...

Teşekkür ederim bu hazzi yakinda sende yasayacaksin:)

maşallah canım sanada güle güle giy sende pantolonunu..

Teşekkür ederim canim arkadasim..birlikte nice basarilara:)

Gul hanim merhaba ,
Bende araniza katilmak istiyorum beni de alir misiniz araniza?

Hoşgeldiniz aramiza:)

Ne güzel, motive ediyorsam, ama senin içinde var. :13:

meraba mydeniz yeşilçayı sade içince tadını bende sevmiyorum sabah ve öğleden sonra bende 1er kupa içiyorum bol limonlu

Sevgili lastrose,herseyden once rabbim evlatlatlarinizi birbirinize bagislasin.Insaallah onlar buyuyunce daha fazla zamaniniz olacaktir.Benim de en buyuk iki zevkim okumak ve muzik.Televizyonu ancak esim ,aksamlari geldiginde ve hafta sonlari acar.Okuyacak kitabim yoksa muhakkak googelden okuyacak birseyler arastiririm.

Canim mydenizzzcigim benim,yavrum yesilcaydan bikmakta cok haklisin.Yapilan her kur yirmibir gun olmali,yirmibir gunden sonra birkac gun ara veilip ya yeni bir kur denenmeli,ya da memnun kalindiysa ayni kure devam edilmeli canim.Demleme usulunu cok guzel belirtmissin,su kaynamis olacak bitki su ile kaynatilmayacak.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim abla..bir müddet sonra bende kediye resim göndereceğim az daha gitsinde inşallah. .sporu hep sevmisimdir..hep de yapardim ama bu kizçe (kedi)olmasa bu kadar hirs yapamazdim. dehşet motive ediyor beni.
ah o kızçe yokmu o kızçe milleti hırslandıra hırslandıra incecik yapacak

sen o zayıflıkla yapınca bizlerde mecburen yapmak zorunda kalıyoruz kendimizi senin yanında duba gibi hissediyoruz

canan cığım nasılsın canım

Çok şükür icimde var ama hadi kalk yap diyen birileri olmasi gerekiyor bazi zamanlarda. .o kadar yoruluyorum ki gün içinde sırf birlikteyiz diye yapiyorum cogu zaman ama en son gonderdiklerini yapmayalım yaa yeterince zipliyorum gün içinde. .mesela sabah bebegim yemek yemedi hem zumba yaptım hem ona yemek yedirdim:) çocuğum beni öyle görünce farkına varmadan ağzını açtı. ..

meraba mydeniz yeşilçayı sade içince tadını bende sevmiyorum sabah ve öğleden sonra bende 1er kupa içiyorum bol limonlu

Ah canim ahh her turlusunu deniyorum inan ama artik tiksinme aşamasına geldim..tarçın koydum limonlu yaptım ama yokk..sen çok iyi yapiyorsun..icebildigin sürece sorun yok

Ablacim ben bu 21 günü bilmiyordum hiç ,kac 21 gun oldu bi bilsen.. .o zaman yeni küre 21 gun dikkat edeyim..
evet abla demleyecegim..bazi sitelerde kaynatin yaziyor ama ben caydanligin üst bölümüne demleyip altina sicak suyla siyah çay gibi yapip icecegim..Sağol 21 gün uyarın için:)

ah o kızçe yokmu o kızçe milleti hırslandıra hırslandıra incecik yapacak

sen o zayıflıkla yapınca bizlerde mecburen yapmak zorunda kalıyoruz kendimizi senin yanında duba gibi hissediyoruz

Inşallah abla bundan millet kazançlı cikacak..ayyy ben cidden kedinin yaninda dubayim gibisi yokkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…