Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün kendime 2 tane sürahi aldım, birisi işyerine birisi eve, işyerinde ki 1.100 cc eve aldığım 500 cc. karbonat koydum suyuma. Akşam zor içiyorum, birde evde şişede var zaten.

Canim Gulcugum benim,cok iyiyim hamdolsun,cok tesekkurler ederim.Bu topikte olupta her yonden iyi olmamak ne mumkun.Is yerindeki paylasim icin konu acilinca dusundumde,acikcasi sanki her derde deva olmak bizim misyonumuz olmus.En basitinden evlilikte bile her rol bizim uzerimizde.Bazen dusunuyorum da bir gun bile simartilmayi haketmiyormuyum diye?Aslinda insanlar bir parca empati yapmayi basarabilseler hersey hallolacak ama boylesi daha kolaylarina geliyor.Bizim herseyden once kendimize saygimiz var,yillardir sorumluluk sorumluluk diye kebdimizni feda ettik,ama evlatlarim icin gun be gun helal hos olsun.Onlar benim yasam kaynagim,yuce rabbim cumle evlatlari bagislasin insaallah.

zumba bahane yemek yedirmek şahane

yeşil çayın doğrusu demleme canım daha doğrusu bütün bitkilerin doğrusu demlemeymiş hiç bir bitki kaynatılmazmış, ve 20 dkk dan sonra zehire dönermiş,,, 20 dkk geçince içmeyin diyorlar

Bugün kendime 2 tane sürahi aldım, birisi işyerine birisi eve, işyerinde ki 1.100 cc eve aldığım 500 cc. karbonat koydum suyuma. Akşam zor içiyorum, birde evde şişede var zaten.

güle güle kullan canım

ben bu karbonata bir türlü alışamadım hep unutuyorum aralarda da leptine engel olurmuki diye içmiyorum

inşallah

bayanları çoğunun kaderi bu her rolü üstlenmek ve nabza göre şerbet vermek,,,,

empati konusunda haklısın insanlar o kadar bencil olmuşki önce ben geliyor, kendinden düşükleri ezmek geliyor, empati yapmak işlerine gelmiyor,,,,

Ne güzel, motive ediyorsam, ama senin içinde var. :13:

Motivecibaşı senden ben de resmimi yollayacam😃

su hayattırrrrr, spor hayattırrrr, karatay hayattırrrrrrrrrr karatay yapmayanın hali bayattırrrrrrrrr

Koptum şu an:)

Öğle:tas kebabı-yoğurt-salata

Spor:shred 1/2

Bu shred i yapıp göbeği küçülmen varmı ki acep ?

Evet ablam demleme dogrusu biliyorum. zaten 20 dakika beklesem soğur ,ki o çok daha fenaaa hiç icemem:))
5-7 dk demliyorum.yalniz adaçayı 4 dk dan fazla demlenmemeliymis çok zararliymis

Aaa abla unutmadan bu gün sende maşallah özlü sözler sloganlar havada uçuyor. .bebegim ve benim içinde yazdığın için teşekkürler sonuc cidden sahaneydi hem yemek bitti hem zumba iyi hissettirdi:))

güle güle kullan canım

ben bu karbonata bir türlü alışamadım hep unutuyorum aralarda da leptine engel olurmuki diye içmiyorum

Motivecibaşı senden ben de resmimi yollayacam😃

Koptum şu an:)

Öğle:tas kebabı-yoğurt-salata

Spor:shred 1/2

Bu shred i yapıp göbeği küçülmen varmı ki acep ?

Motivecibaşı. Benim çok küçülmedi galiba. Bakalım level 3 bitsin, fark olucak mı. İlk başlarken bel ölçüsü aldım, göbek değişken olduğu için almamıştım. Sonra mydeniz al deyince, aldım. 73'tü bakalım, bitince değişim olacak mı? 6 gün kaldı.

kefirle ilgili bilgiler okurken hepimizi ilgilendirecek çok güzel bilgiler buldum sizinle paylaşmak istedim

Cilt temizleme kremi

16 yemek kaşığı kefir
İki buçuk yemek kaşığıkurutulmuş yonca
İki buçuk yemek kaşığı eritilmiş bal
2 yemek kaşığı kuru yonca 1 bardak kaynamış suya konur ve beş dakika demlenmesi için beklenir. Yapraklarısuyundan alınan yonca demine bal eklenir ve karışımın oda sıcaklığına gelmesi beklenir. Sıcaklığını yitirmiş karışıma kefir eklenir ve dakikalarca çırpılır. Karışım tüm cilt tiplerinin temizlenmesine uygun olup buzdolabında saklanmalıdır.

Aaa abla unutmadan bu gün sende maşallah özlü sözler sloganlar havada uçuyor. .bebegim ve benim içinde yazdığın için teşekkürler sonuc cidden sahaneydi hem yemek bitti hem zumba iyi hissettirdi:))

ah eski günlerim ah ben eskiden her kelimeye bişeyler uydururdum,, millet şaşardı nerden buluyorsun bu sözleri ne kadar pratik cevapsın diye ....ömrü mü yedi ömrümü eski yaşamım dermişimmmm....

Makyaj temizleyicisi

2 yemek kaşığı kefir

1 çay kaşığı badem yağı

Malzemeler karıştırılır ve iyice çalkalanır. Tüm ciltlerin temizliğine uygundur.

Kuru ciltler için maske

2 yemek kaşığı kefir

1 yemek kaşığı bal

1 çay kaşığı şeftali yağı

1 olgun muz

1 yumurta sarısı

Tüm malzeme karıştırılarak blendırdan geçirilir. Yumuşak ve kremsi bir hale gelince kullanılabilir.

[video=youtube_share;MreWx8FhruI]http://youtu.be/MreWx8FhruI[/video]
Bunu indirdim, kenarda dursun.

Ben de hiç sevmiyorum yeşilçayı iğrene iğrene içiyorum..

su hayattırrrrr, spor hayattırrrr, karatay hayattırrrrrrrrrr karatay yapmayanın hali bayattırrrrrrrrr

Ahahah süper..

[video=youtube_share;Bv_0QWtqfVY]http://youtu.be/Bv_0QWtqfVY[/video]
Bunu.

[video=youtube_share;oegRlg9V4q8]http://youtu.be/oegRlg9V4q8[/video]

[video=youtube_share;tkGkdOOMX-I]http://youtu.be/tkGkdOOMX-I[/video]

Daha çoook var. Kenarda dursunlar, hepsi işe yarar, aynı bölgeleri çalıştırıyorlar ama hani vücudu şaşırtmak için diyorlar ya.

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI
Yarım portakal, keçi boynuzu
Kavrulmuş fındık
Bal
3 haşlanmış yumurta
Zeytin
Turp (zeytinyağı)
Siyah çay

AKŞAM YEMEĞİ
Kabak yemeği
Kırmızı lahana (zeytinyağı)
Cacık

Jillian 3/4 yapacağım

Karbonatlı Su
SU (ARALARDA)

Son düzenleme:
Bugün yediklerim

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı fındık
10 zeytin
Peynir
yeşillik
2 gün kurusu

Kahve
yeşilçay

Akşam,

Tarhana çorbası
İzmir köfte (orta boy patatesin yarısını yemiş olabilirim farkında olmadan.)
Turpotu salatası
2-3 kaşık yoğurt

45 dk. yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…