Çok şükür icimde var ama hadi kalk yap diyen birileri olmasi gerekiyor bazi zamanlarda. .o kadar yoruluyorum ki gün içinde sırf birlikteyiz diye yapiyorum cogu zamanama en son gonderdiklerini yapmayalım yaa yeterince zipliyorum gün içinde. .mesela sabah bebegim yemek yemedi hem zumba yaptım hem ona yemek yedirdim:) çocuğum beni öyle görünce farkına varmadan ağzını açtı. ..
Ablacim ben bu 21 günü bilmiyordum hiç ,kac 21 gun oldu bi bilsen.. .o zaman yeni küre 21 gun dikkat edeyim..
evet abla demleyecegim..bazi sitelerde kaynatin yaziyor ama ben caydanligin üst bölümüne demleyip altina sicak suyla siyah çay gibi yapip icecegim..Sağol 21 gün uyarın için:)
Inşallah abla bundan millet kazançlı cikacak..ayyy ben cidden kedinin yaninda dubayim gibisi yokkk:)
Bugün kendime 2 tane sürahi aldım, birisi işyerine birisi eve, işyerinde ki 1.100 cc eve aldığım 500 cc. karbonat koydum suyuma.Akşam zor içiyorum, birde evde şişede var zaten.
Canim Gulcugum benim,cok iyiyim hamdolsun,cok tesekkurler ederim.Bu topikte olupta her yonden iyi olmamak ne mumkun.Is yerindeki paylasim icin konu acilinca dusundumde,acikcasi sanki her derde deva olmak bizim misyonumuz olmus.En basitinden evlilikte bile her rol bizim uzerimizde.Bazen dusunuyorum da bir gun bile simartilmayi haketmiyormuyum diye?Aslinda insanlar bir parca empati yapmayi basarabilseler hersey hallolacak ama boylesi daha kolaylarina geliyor.Bizim herseyden once kendimize saygimiz var,yillardir sorumluluk sorumluluk diye kebdimizni feda ettik,ama evlatlarim icin gun be gun helal hos olsun.Onlar benim yasam kaynagim,yuce rabbim cumle evlatlari bagislasin insaallah.
Ne güzel, motive ediyorsam, ama senin içinde var. :13:
su hayattırrrrr, spor hayattırrrr, karatay hayattırrrrrrrrrr karatay yapmayanın hali bayattırrrrrrrrr
zumba bahane yemek yedirmek şahane
yeşil çayın doğrusu demleme canım daha doğrusu bütün bitkilerin doğrusu demlemeymiş hiç bir bitki kaynatılmazmış, ve 20 dkk dan sonra zehire dönermiş,,, 20 dkk geçince içmeyin diyorlar
zumba bahane yemek yedirmek şahane
yeşil çayın doğrusu demleme canım daha doğrusu bütün bitkilerin doğrusu demlemeymiş hiç bir bitki kaynatılmazmış, ve 20 dkk dan sonra zehire dönermiş,,, 20 dkk geçince içmeyin diyorlar
güle güle kullan canım
ben bu karbonata bir türlü alışamadım hep unutuyorum aralarda da leptine engel olurmuki diye içmiyorum
Motivecibaşı senden ben de resmimi yollayacam😃
Koptum şu an:)
Öğle:tas kebabı-yoğurt-salata
Spor:shred 1/2
Bu shred i yapıp göbeği küçülmen varmı ki acep ?
Aaa abla unutmadan bu gün sende maşallah özlü sözler sloganlar havada uçuyor..bebegim ve benim içinde yazdığın için teşekkürler sonuc cidden sahaneydi hem yemek bitti hem zumba iyi hissettirdi:))
kefirle ilgili bilgiler okurken hepimizi ilgilendirecek çok güzel bilgiler buldum sizinle paylaşmak istedim
Cilt temizleme kremi
16 yemek kaşığı kefir
İki buçuk yemek kaşığıkurutulmuş yonca
İki buçuk yemek kaşığı eritilmiş bal
2 yemek kaşığı kuru yonca 1 bardak kaynamış suya konur ve beş dakika demlenmesi için beklenir. Yapraklarısuyundan alınan yonca demine bal eklenir ve karışımın oda sıcaklığına gelmesi beklenir. Sıcaklığını yitirmiş karışıma kefir eklenir ve dakikalarca çırpılır. Karışım tüm cilt tiplerinin temizlenmesine uygun olup buzdolabında saklanmalıdır.
Herkese merhaba..dün pilim bitmiş menümu yazamadan yattım. .
Sabah : kkk
Ara yoğurt salata
Aksam kıymalı yumurta salata, turşu
Su 3 lt
Spor jillian3/3 + 5 km yürüyüş
Mısır puskulu kiraz sapı aldim.firsat bulsam demlemeye icecegim..yesil çay görmek bile istemiyorum. .çok agir gelmeye basladi tadi
Herkes iyidir umarim..
su hayattırrrrr, spor hayattırrrr, karatay hayattırrrrrrrrrr karatay yapmayanın hali bayattırrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?