[video=youtube_share;tkGkdOOMX-I]http://youtu.be/tkGkdOOMX-I[/video]
Bugün yediklerim
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı fındık
10 zeytin
Peynir
yeşillik
2 gün kurusu
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Tarhana çorbası
İzmir köfte (orta boy patatesin yarısını yemiş olabilirim farkında olmadan.)
Turpotu salatası
2-3 kaşık yoğurt
45 dk. yürüyüş
Aynı ben.Bu kadarmı benzerlik olur.
Gül abla sporda sen bizi geçtin. Biz 20-25 dk. yapıyoruz.sabah...08.30.........2 kaşık zeytinyağı, KKK,peynirli yumurta, kırmızı ve normal havuç yağda
öğlen...15.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.00.........2 kaşık zeytinyağı, 1 bardak kefir, salata keten tohumlu, dünki kıyma biber, domates, soğanlı....böyle uzun uzun yazmak yerine bunun adını kıyma sote koyacağım her şeyin sotesi oluyor buda kıyma sote olsun
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
....................akşam..20 dkk eve kadar yürüyüş 10 dkk aletle spor fazla yapmadım öğlen çok yaptım diye
Gül abla sporda sen bizi geçtin. Biz 20-25 dk. yapıyoruz.
Ben bugün, yine kaçamak yaptım, kardeşim abur cubur alırken bende muz alayım dedim, 2 tane yedim. Sonra eve geldim birde ne göreyim. Prenscim geçen hafta elmalı kurabiye yapmıştı, canım çekmiştii. Annemde elmalı kurabiye yapmış. Sanki herkes bana karşı komplo kuruyor. Anneme diyorum niye yapıyorsun bunları, ne yaptım ki diyor. Bu hafta kek, açma, kurabiye yaptı.Ama elmalı kurabiyeden yedim 1 tane.
Ben bugün, yine kaçamak yaptım, kardeşim abur cubur alırken bende muz alayım dedim, 2 tane yedim. Sonra eve geldim birde ne göreyim. Prenscim geçen hafta elmalı kurabiye yapmıştı, canım çekmiştii. Annemde elmalı kurabiye yapmış. Sanki herkes bana karşı komplo kuruyor. Anneme diyorum niye yapıyorsun bunları, ne yaptım ki diyor. Bu hafta kek, açma, kurabiye yaptı.Ama elmalı kurabiyeden yedim 1 tane.
Ögretmenelensu82;34307836]Herkese güzel günler diliyorum :)
Sabah:cnm artık yumurta çekmiyor
1,5 muz+incir+kayısı+erik kurusu+ceviz+fındık
Okula gelince de 1 açık çay içtim:) bugün yine nöbetçiyim bu ay boyunca 2 gün tutucambana sabır dileyin
Mucx
sabah...08.30.........2 kaşık zeytinyağı, KKK,peynirli yumurta, kırmızı ve normal havuç yağda
öğlen...15.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.00.........2 kaşık zeytinyağı, 1 bardak kefir, salata keten tohumlu, dünki kıyma biber, domates, soğanlı....böyle uzun uzun yazmak yerine bunun adını kıyma sote koyacağım her şeyin sotesi oluyor buda kıyma sote olsun
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
....................akşam..20 dkk eve kadar yürüyüş 10 dkk aletle spor fazla yapmadım öğlen çok yaptım diye
Afiyet olsun Gul abla spor super olmus tebrikler
senin bunda suçun yok ki bütün suç prensciğim insenin canının çekeceğini bile bile niye söylemiş ki hamiloşum sen bu kızı tanımıyor musun aklına taktıysa ya alır ya yer Eki Görüntüle 1010157
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı
KAHVALTI
Yarım portakal, keçi boynuzu
Kavrulmuş fındık
Bal
3 haşlanmış yumurta
Zeytin
Turp (zeytinyağı)
Siyah çay
AKŞAM YEMEĞİ
Kabak yemeği
Kırmızı lahana (zeytinyağı)
Cacık
Jillian 3/4 yapacağım
Karbonatlı Su
SU (ARALARDA)
Bugün yediklerim
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı fındık
10 zeytin
Peynir
yeşillik
2 gün kurusu
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Tarhana çorbası
İzmir köfte (orta boy patatesin yarısını yemiş olabilirim farkında olmadan.)
Turpotu salatası
2-3 kaşık yoğurt
45 dk. yürüyüş
merhaba gruba yeni katıldım
fırsat buldukça okudum mesajlarınızı
kolay gelsin size ben dun atlattım nöbeti....
Ne olacak benim bu halim. Ne güzel direniyordum.
Bugun ki menum
Sabah tereyagli kasarli omlet 12 yesil zeytin biraz yesillik , çay bardağı kuruyemis ve1 portakal
Ara biraz kuruyemiş
Oglen16.00 da bir lahmacun 1 bardak ayran ve salata
Aksam yok
2 lt su ve 2 fincan yeşil çay
benimki basit spor dk olarak sizden çok ama sizinki gibi sıkıştırıcı değil ne yazıkki
leslie yi 3 gün üst üste yaptım sol dizim şişiyor ve ağrıyor bıraktım, yürüyüşe ağırlık vermeye karar verdim,,,leslie de her hareketten sonra yapılan askerlerin rap rap yaptığı gibi hareketdizi büküyor 45 dkk nın 20 dkk nerdeyse o hareket yapılıyor oda benim sol dizimi şişiriyor ah gençlik ah eskiye dönüş olsa kendimi bu kadar yıpratır mıydım her şeye herkese koş koş herkesi sırtında taşı olacağı buydu al sana al sana
Yapmam herhalde, ama ne olur ne olmaz bulunsun, sıkılırsam yaptıklarımdan bunları yaparım, mesela dakikası az olanları, spor yapmakta zorlandığım zamanlarda yaparım diye arşivledim.Afiyet olsun canim bu indirdiğin videoların hepsini yapmayı düşünüyor musun
Afiyet olsun canim bir kereden birsey olmaz
Bende o sebepten hedef altına düşsem de yemek istemiyordum, ama hep senin suçun,hedefin altına inince şaşırttınben hep diyorum ya kaçamak kaçamağı doğurur diye
Afiyet olsun canim bu indirdiğin videoların hepsini yapmayı düşünüyor musun
Afiyet olsun canim bir kereden birsey olmaz
Sana uygun birşeyler araştırmamız lazım. En iyisi yürüyüş ama, onu yapamadığın zamanlar neler yapabilirsin.
Bende o sebepten hedef altına düşsem de yemek istemiyordum, ama hep senin suçun,izin verdin bana, ben de onun için rahat davranıyorum. Biliyordum böyle olacağını, bir kereden birşey olmaz deniliyor, sonra devamı geliyor. Hemen de suçu sana attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?