Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yağmurlu havalarda yada dışarı çıkamadığım zamanlarda yapamak için bişeyler bulmak lazım....

bundan sonra sana da sopa var o zaman
Tamam, olsun.

Jillian level 3, 4. gün bitti. Kaldı 6 gün. 105 tane squat, ceza olarakta 5 dk.'cık kardiyo videosu. Soğuma gibi oldu gerçi, ama olsun.

Merhaba iyi akşamlar:)

Sabah kkk

Ara yoğurt yeşil Salata

Akşam özgür tavuk ve salata azda turşu

Su 3 lt
Spor jillian 3/4

Bacagimdaki kramp gecene kadar yürüyüş yapmayacağım. .1 saatte 5 km'yi tamamlamak için çok tempolu yürümem gerekiyor onada bacağım dayanmiyor..biraz mola..

Tamam, olsun.

Jillian level 3, 4. gün bitti. Kaldı 6 gün. 105 tane squat, ceza olarakta 5 dk.'cık kardiyo videosu. Soğuma gibi oldu gerçi, ama olsun.

Cezani sevsinler.. 5 dakika yetmez canim o elmali kurabiyeyi eritmeye 5 km yuruyuste bile 150 kalori yakilabiliyor :)

Iyi geceler fıstıklar:)

Akşam 18:30 mercimekli erişte+yoğurt+maydonoz

Yarın sporumu tekrar arttırmayı düşünüyorum ,cuma ya bir gün kala zorlamak lazım biraz:) şu an arkadaşlarımdayım onlar şarap içiyor ben soda:) adalet mi bu?:))))

yağmurlu havalarda yada dışarı çıkamadığım zamanlarda yapamak için bişeyler bulmak lazım....

Abla koşu bandi olabilir yerin varsa cok pratik bence gerçi bir çok kişi alıp kullanmıyor ama ben tepe tepe kullanıyorum valla..yada aşağında spor salonu vardi orada yuruyebilirsin..başka spor dizlerini zorlayabilir..birde yürürken diz kapaginin altina sporcularin dizliklerinden yada şu bilegimize falan sardigimiz kumaş sargi bezlerinden sarmaliymissin..yürüyüş bile diz kapagina baskı yapiyormus

afiyet olsun canım
nasıl farkında olmadın ki,,,,,:44: sohbete daldın arada kaynadı mı

Sevimli olma çabası diyelim )

benim de en beğendiğim kurabiyelerdendir elmalı..afiyet olsun..

Afiyet olsun canim bir kereden birsey olmaz

Evet ama beni çok acıktırdı..Önceden de öyleydi..Allahtan limonlu su var, hemen onu hazırlayıp içtim..

Ben bugün yağmurluğumu giyip yürüdüm akşam. çok güzel yağıyordu yavaş yavaş..
Arabayla geçenler tuhaf tuhaf bakıyor ama hiç aldırış etmedim..Çok iyi geldi bana..

aynen kullanılmaktan başka bişey değil ama bide normal iş değil benim yaptığım protokol e bakıyorum hasta olsam yatmam gereken bi hastalık olsa ne yapacaklar bilmem onu hiç düşğnmüuorlar

ablacim bende unv uzadiginda sadece sinavlara gittim o sirada buyuksehir belediyesinde genel sekreterin sekreterligini yaptim ; suan kendisi ankarada basbakanlikta ust duzeyde - o yuzden az cok tahmin edebiliyorum sizin isleri. Allah yardimcin olsun

Tesekkur ederim
Ne guzel kitap okuyorsunuz ben okumayi birakali uc yil oldu.aksamlari yataga zor dusuyorum iki kucuk cocuk beni cok yoruyor hem is hem ev hem cocuk ... Bir ben mi boyleyim acaba

tek sen degilsin lastrose cugum bende ayniyim ama sal sal nereye kadar. okumak lazim cocuklari uyuturken emzirirken herani degerlendirmek lazim..

suna dumankayanin bezelye kefirle yapilan maskesi vardi unuttum yapmistim bikere cildi muthis yapiyor. hatta bezelye ayirdim azcik yine yaparim diye bi elim varmadi yapmaya.. daha asilacak camasirlarim beklio oglen yikadim ne maskesi :))

supersin bugun.. bu sporla artik biseyler olmasi lazim. kabizligi assan daha kolaylasacak eminim.. elmami denesen muzun yerine acaba

uyaninca karbonatli su

10.45 kk kahvaltisi+yesil cay

15.00 kefir 1 su bardagi

17.00 1 tabak yesil mercimek yemegi+5 dolu kasik yogurt

spor : Tibet+105 squat+1 dk plank

dahada bisey yapmam cocuklarida parka goturdum 1 saat disarlardaydim hic halim kalmadi.

[video=youtube;kY-Q35JahvM]http://www.youtube.com/watch?v=kY-Q35JahvM&list=PLyM7xn1mfaWJ6RC4txjxNRAJ6G44NFgrA[/video]

Fruktoz (meyve şekerinin zararları), kolesterol önemi.

Son düzenleme:

Afiyet olsun üzüldüm bak şimdi nazarim
Da degmez ama nasil oldu

Bende hep yagmurda yürümeyi istemisimdir ama hic kismet olmadi biz kadinlar cok romantigiz sanirim ondan kaynakli

Tamam, olsun.

Boyle cezaya can kurban:)
karatay diyeti günde 2 defa yememizi söylüyor ama by durumda metobolizmamız cok yavaslamazmı
...karatay alistiktan sonra 2 ogun yapiliyor baslarda 3 ogun yada cok erken kalkan icin 3 ogun ben bazen 2 bazen 2,5 yapiyorum...sabah kahvltisi tam yapilinca metabolizmayai % 30 hizlandiriyormus 5 km lik kosudan daha etkiliymis

kendini cok yoruyorsun bence 1 ayda degil 2 ayda gitsin

iyi geceler

kosu bandi da olmuyor canim 2 sene once spora gitmistim hoca herkesi 30 dkk calisiriyordu ben 10,,15 de birakiyordum ust uste yapilmiyor bazen otellerde firsat bulursam iniyorum 1 gune katlanabiliyorum dize sivi olmayinca kemigi cok agritiyor...dizlik te haklisin gecenlerde elime gecmisti cikarayim

Bende gecen aletlerle spor yaparken yagmur basladi millet kamelyaya gitti ben islana islana yaptim sureyi degerlendirmek icin kimseyi umursamadan:)

AMİN ....

suna Dumankaya nın çoğu tarifini kopyaladım ama hepsini okumaya fırsatım olmadı

mart 1 de başladım sporu artırmaya bakalım sonuç ne olacak,

az yiyorsun gibi geliyor bana acıkmıyormusun canım

[video=youtube_share;F89FUzwmUGk]http://youtu.be/F89FUzwmUGk[/video]

su cok iciyorum acaba ondanmi acikmiyorum. yatmaya yakin biraz guruldama duyuyorum oda gec saate kadar oturuyorum cocuklar uyuyunca ondanolabilir..

su cok iciyorum acaba ondanmi acikmiyorum. yatmaya yakin biraz guruldama duyuyorum oda gec saate kadar oturuyorum cocuklar uyuyunca ondanolabilir..

Daha gec veya daha fazla yesen o guruldama acliksa leptini engeller...1,,2 hafta kg veremezsen leptnden diye dusunup benim dedigimi uygularsin olmazsa:)

Herkese merhabalar günaydınlar.

Dün aşırı yorgunluktan sonra akşam otele kendimi zor attım ama sabah 6 da da uyanıverdim. Bir sürü vaktim varken dedim topiğime bir gireyim. Geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Ben de iyi olmaya çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum. Sanırım iyiyiz bugün le yarını atlatım sağ salim evime dönersem bu haftayı temizce bitirmiş oluyorum.
Herkese

günaydın canım

allah yardımcın olsun hamile hamile hem seyahat hem iş çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…