Tamam, olsun.yağmurlu havalarda yada dışarı çıkamadığım zamanlarda yapamak için bişeyler bulmak lazım....
bundan sonra sana da sopa var o zaman
Tamam, olsun.
Jillian level 3, 4. gün bitti. Kaldı 6 gün. 105 tane squat, ceza olarakta 5 dk.'cık kardiyo videosu.Soğuma gibi oldu gerçi, ama olsun.
yağmurlu havalarda yada dışarı çıkamadığım zamanlarda yapamak için bişeyler bulmak lazım....
afiyet olsun canım
nasıl farkında olmadın ki,,,,,:44: sohbete daldın arada kaynadı mı
Gül abla sporda sen bizi geçtin. Biz 20-25 dk. yapıyoruz.
Ben bugün, yine kaçamak yaptım, kardeşim abur cubur alırken bende muz alayım dedim, 2 tane yedim. Sonra eve geldim birde ne göreyim. Prenscim geçen hafta elmalı kurabiye yapmıştı, canım çekmiştii. Annemde elmalı kurabiye yapmış. Sanki herkes bana karşı komplo kuruyor. Anneme diyorum niye yapıyorsun bunları, ne yaptım ki diyor. Bu hafta kek, açma, kurabiye yaptı.Ama elmalı kurabiyeden yedim 1 tane.
Afiyet olsun canim bir kereden birsey olmaz
yağmurlu havalarda yada dışarı çıkamadığım zamanlarda yapamak için bişeyler bulmak lazım....
aynen kullanılmaktan başka bişey değil ama bide normal iş değil benim yaptığım protokol e bakıyorum hasta olsam yatmam gereken bi hastalık olsa ne yapacaklar bilmem onu hiç düşğnmüuorlar
Tesekkur ederim
Ne guzel kitap okuyorsunuz ben okumayi birakali uc yil oldu.aksamlari yataga zor dusuyorum iki kucuk cocuk beni cok yoruyor hem is hem ev hem cocuk ... Bir ben mi boyleyim acaba
kefirle ilgili bilgiler okurken hepimizi ilgilendirecek çok güzel bilgiler buldum sizinle paylaşmak istedim
Cilt temizleme kremi
16 yemek kaşığı kefir
İki buçuk yemek kaşığıkurutulmuş yonca
İki buçuk yemek kaşığı eritilmiş bal
2 yemek kaşığı kuru yonca 1 bardak kaynamış suya konur ve beş dakika demlenmesi için beklenir. Yapraklarısuyundan alınan yonca demine bal eklenir ve karışımın oda sıcaklığına gelmesi beklenir. Sıcaklığını yitirmiş karışıma kefir eklenir ve dakikalarca çırpılır. Karışım tüm cilt tiplerinin temizlenmesine uygun olup buzdolabında saklanmalıdır.
sabah...08.30.........2 kaşık zeytinyağı, KKK,peynirli yumurta, kırmızı ve normal havuç yağda
öğlen...15.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.00.........2 kaşık zeytinyağı, 1 bardak kefir, salata keten tohumlu, dünki kıyma biber, domates, soğanlı....böyle uzun uzun yazmak yerine bunun adını kıyma sote koyacağım her şeyin sotesi oluyor buda kıyma sote olsun
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
....................akşam..20 dkk eve kadar yürüyüş 10 dkk aletle spor fazla yapmadım öğlen çok yaptım diye
Merhaba iyi akşamlar:)
Sabah kkk
Ara yoğurt yeşil Salata
Akşam özgür tavuk ve salata azda turşu
Su 3 lt
Spor jillian 3/4
Bacagimdaki kramp gecene kadar yürüyüş yapmayacağım. .1 saatte 5 km'yi tamamlamak için çok tempolu yürümem gerekiyor onada bacağım dayanmiyor..biraz mola..
Sevimli olma çabası diyelim)
benim de en beğendiğim kurabiyelerdendir elmalı..afiyet olsun..
Evet ama beni çok acıktırdı..Önceden de öyleydi..Allahtan limonlu su var, hemen onu hazırlayıp içtim..
Ben bugün yağmurluğumu giyip yürüdüm akşam. çok güzel yağıyordu yavaş yavaş..
Arabayla geçenler tuhaf tuhaf bakıyor ama hiç aldırış etmedim..Çok iyi geldi bana..
Boyle cezaya can kurban:)Tamam, olsun.
Jillian level 3, 4. gün bitti. Kaldı 6 gün. 105 tane squat, ceza olarakta 5 dk.'cık kardiyo videosu.Soğuma gibi oldu gerçi, ama olsun.
...karatay alistiktan sonra 2 ogun yapiliyor baslarda 3 ogun yada cok erken kalkan icin 3 ogun ben bazen 2 bazen 2,5 yapiyorum...sabah kahvltisi tam yapilinca metabolizmayai % 30 hizlandiriyormus 5 km lik kosudan daha etkiliymiskaratay diyeti günde 2 defa yememizi söylüyor ama by durumda metobolizmamız cok yavaslamazmı
kendini cok yoruyorsun bence 1 ayda degil 2 ayda gitsinMerhaba iyi akşamlar:)
Sabah kkk
Ara yoğurt yeşil Salata
Akşam özgür tavuk ve salata azda turşu
Su 3 lt
Spor jillian 3/4
Bacagimdaki kramp gecene kadar yürüyüş yapmayacağım. .1 saatte 5 km'yi tamamlamak için çok tempolu yürümem gerekiyor onada bacağım dayanmiyor..biraz mola..
iyi gecelerIyi geceler fıstıklar:)
Akşam 18:30 mercimekli erişte+yoğurt+maydonoz
Yarın sporumu tekrar arttırmayı düşünüyorum ,cuma ya bir gün kala zorlamak lazım biraz:) şu an arkadaşlarımdayım onlar şarap içiyor ben soda:) adalet mi bu?:))))
kosu bandi da olmuyor canim 2 sene once spora gitmistim hoca herkesi 30 dkk calisiriyordu ben 10,,15 de birakiyordum ust uste yapilmiyor bazen otellerde firsat bulursam iniyorum 1 gune katlanabiliyorum dize sivi olmayinca kemigi cok agritiyor...dizlik te haklisin gecenlerde elime gecmisti cikarayimAbla koşu bandi olabilir yerin varsa cok pratik bence gerçi bir çok kişi alıp kullanmıyor ama ben tepe tepe kullanıyorum valla..yada aşağında spor salonu vardi orada yuruyebilirsin..başka spor dizlerini zorlayabilir..birde yürürken diz kapaginin altina sporcularin dizliklerinden yada şu bilegimize falan sardigimiz kumaş sargi bezlerinden sarmaliymissin..yürüyüş bile diz kapagina baskı yapiyormus
Bende gecen aletlerle spor yaparken yagmur basladi millet kamelyaya gitti ben islana islana yaptim sureyi degerlendirmek icin kimseyi umursamadan:)Sevimli olma çabası diyelim)
benim de en beğendiğim kurabiyelerdendir elmalı..afiyet olsun..
Evet ama beni çok acıktırdı..Önceden de öyleydi..Allahtan limonlu su var, hemen onu hazırlayıp içtim..
Ben bugün yağmurluğumu giyip yürüdüm akşam. çok güzel yağıyordu yavaş yavaş..
Arabayla geçenler tuhaf tuhaf bakıyor ama hiç aldırış etmedim..Çok iyi geldi bana..
AMİN ....ablacim bende unv uzadiginda sadece sinavlara gittim o sirada buyuksehir belediyesinde genel sekreterin sekreterligini yaptim ; suan kendisi ankarada basbakanlikta ust duzeyde - o yuzden az cok tahmin edebiliyorum sizin isleri. Allah yardimcin olsun
suna dumankayanin bezelye kefirle yapilan maskesi vardi unuttum yapmistim bikere cildi muthis yapiyor. hatta bezelye ayirdim azcik yine yaparim diye bi elim varmadi yapmaya.. daha asilacak camasirlarim beklio oglen yikadim ne maskesi :))
supersin bugun.. bu sporla artik biseyler olmasi lazim. kabizligi assan daha kolaylasacak eminim.. elmami denesen muzun yerine acaba
uyaninca karbonatli su
10.45 kk kahvaltisi+yesil cay
15.00 kefir 1 su bardagi
17.00 1 tabak yesil mercimek yemegi+5 dolu kasik yogurt
spor : Tibet+105 squat+1 dk plank
dahada bisey yapmam cocuklarida parka goturdum 1 saat disarlardaydim hic halim kalmadi.
[video=youtube_share;F89FUzwmUGk]http://youtu.be/F89FUzwmUGk[/video]
AMİN ....
suna Dumankaya nın çoğu tarifini kopyaladım ama hepsini okumaya fırsatım olmadı
mart 1 de başladım sporu artırmaya bakalım sonuç ne olacak,
az yiyorsun gibi geliyor bana acıkmıyormusun canım
su cok iciyorum acaba ondanmi acikmiyorum. yatmaya yakin biraz guruldama duyuyorum oda gec saate kadar oturuyorum cocuklar uyuyunca ondanolabilir..
Herkese merhabalar günaydınlar.
Dün aşırı yorgunluktan sonra akşam otele kendimi zor attım ama sabah 6 da da uyanıverdim. Bir sürü vaktim varken dedim topiğime bir gireyim. Geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Ben de iyi olmaya çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum. Sanırım iyiyiz bugün le yarını atlatım sağ salim evime dönersem bu haftayı temizce bitirmiş oluyorum.
Herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?