Eki Görüntüle 1010641
..............
herkese merhabalar günaydınlar.
Dün aşırı yorgunluktan sonra akşam otele kendimi zor attım ama sabah 6 da da uyanıverdim. Bir sürü vaktim varken dedim topiğime bir gireyim. Geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Ben de iyi olmaya çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum. Sanırım iyiyiz bugün le yarını atlatım sağ salim evime dönersem bu haftayı temizce bitirmiş oluyorum.
Herkese
Bende hep yagmurda yürümeyi istemisimdir ama hic kismet olmadi biz kadinlar cok romantigiz sanirim ondan kaynakli
Günaydın kızlar haftasonuna az kaldı ya sabır:) bnm cumaları dersim yok bugün saat 12 den sonra tatilim başlar😃
Dün gece 1 de yattım dolayısıyla sabah uyanamadım geç kaldım:) bir yumurta+peynir +2 ceviz yedim çay falan yok tabi ki ne yedim nasıl yedim bn de anlamadım:)
Gözümde hayatımda ilk kez arpacık çıkıyorakşam annem sarımsak sür dedi sürdüm ucu yokolmuş ama orada bir şişlik var resmen kırışık olmayan göz altımda bir kırışıklık var:) yani acısına mı yanayım görüntüme mi bilemedim😀😀
Kahvaltı yapmamamın cezasını bugün spora asılarak çekmeyi düşünüyorum gülcüm demeden ben diyeyim:))))sonra inşaallah uyuyacam biraz günlerdir o kadar uykusuz ve yorgunum ki... Sizleri seviyorum
Eki Görüntüle 1010641
..............
Günaydın kızlar haftasonuna az kaldı ya sabır:) bnm cumaları dersim yok bugün saat 12 den sonra tatilim başlar😃
Dün gece 1 de yattım dolayısıyla sabah uyanamadım geç kaldım:) bir yumurta+peynir +2 ceviz yedim çay falan yok tabi ki ne yedim nasıl yedim bn de anlamadım:)
Gözümde hayatımda ilk kez arpacık çıkıyorakşam annem sarımsak sür dedi sürdüm ucu yokolmuş ama orada bir şişlik var resmen kırışık olmayan göz altımda bir kırışıklık var:) yani acısına mı yanayım görüntüme mi bilemedim😀😀
Kahvaltı yapmamamın cezasını bugün spora asılarak çekmeyi düşünüyorum gülcüm demeden ben diyeyim:))))sonra inşaallah uyuyacam biraz günlerdir o kadar uykusuz ve yorgunum ki... Sizleri seviyorum
allah yardımcın aolsun ekin hamileyken çok zor olmalı
günaydın herkeseee
Ne özenlisin, her sabah farklı bir günaydınla açıyorsun topiği..
Bunlar da benden
senin bunda suçun yok ki bütün suç prensciğim insenin canının çekeceğini bile bile niye söylemiş ki hamiloşum sen bu kızı tanımıyor musun aklına taktıysa ya alır ya yer Eki Görüntüle 1010157
Akşam mesaj atıyor bana
hiç de masum değil gül ablacım bu kedicik
ben hem yapıp hem de bu halimle nefsime hakim oluyorumonu da deniyorum ama sonuç
kedicik baklavayı yedin mi bari
sabah sigara böreği sarıp,zeytinyağında kızarttığımı hiç söylemeyim o zamanben yemedim valla,ne baklavayı ne böreği :))
Günaydın bu arada ...
Dün;
Sabah ; 1,5 yumurta,zeytin ,peynir ve çeşitleri,çay
Öğlen; Mercimek çorbası,bir parça tavuk ve 2 tabak salata..doymayınca salataya yüklendim..
İkindi;1 incir,1 kayısı ve 2 erik..
Akşam;1 tabak kıymalı kurufasülye,2-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı ,salata ve 2 bardak ayran..
vee hasta ziyaretine gittim..sadece 2 bardak çay içtim,tabaklara dokunmadım bile..iyiki tabağın resmini çekip kediciğe atmamışım,yoksa uyuyamazdı
Bugün ilk kez kot giydim,36 beden aldığım hamile pantolonun beli bol gelsede üzerine gömlekle giyebildim..az da topuklu ayakkabı giydim..çok özlemişim ama hergün giyemem ..kendimi çok iyi hissettim
Akşam mesaj atıyor bana
hiç de masum değil gül ablacım bu kedicik
ben hem yapıp hem de bu halimle nefsime hakim oluyorumonu da deniyorum ama sonuç
kedicik baklavayı yedin mi bari
sabah sigara böreği sarıp,zeytinyağında kızarttığımı hiç söylemeyim o zamanben yemedim valla,ne baklavayı ne böreği :))
vee hasta ziyaretine gittim..sadece 2 bardak çay içtim,tabaklara dokunmadım bile..iyiki tabağın resmini çekip kediciğe atmamışım,yoksa uyuyamazdı
Bugün ilk kez kot giydim,36 beden aldığım hamile pantolonun beli bol gelsede üzerine gömlekle giyebildim..az da topuklu ayakkabı giydim..çok özlemişim ama hergün giyemem ..kendimi çok iyi hissettim
Ama annemin yaptığı açmalardan, kakaolu keklerden ağzıma bile sürmedim. Baklavayla ilgili planım göbek gittikten sonra. Fıstıklı oluyorya, fıstıklı sarmamı deniliyor, yemyeşil ondan yiyeceğim, 1-2 tane zaten fazla yiyemiyorum.
Ama annemin yaptığı açmalardan, kakaolu keklerden ağzıma bile sürmedim. Baklavayla ilgili planım göbek gittikten sonra. Fıstıklı oluyorya, fıstıklı sarmamı deniliyor, yemyeşil ondan yiyeceğim, 1-2 tane zaten fazla yiyemiyorum.
günaydın canım
ah bu kedicik yokmu kedicik yeyip yeyip ya seni ya beni suçluyorbende kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıp sen suçluymuşsun gibi sana yazdım anlamıştır belkide
sigara böreğini okuyunca cumartesi sabah ilk işi annesinden onu istemek olacaktır
resimi çekip atsaydın gece gece kızı uykusundan edecektin
sonunda bol da olsa giydin iyi olmuş hevesini al,, yürürken dikkatli ol birkaç cm den fazla ayakkabı tehlikeli
ye tabi,aklında kalmasın..
neyse biz bu konuları kapatalım..yoksa topikten atılcaz ..gel gidelim
kesin kesin..karbonatlı su içer üzerine bişey olmaz
yürümicem hiç zaten,süsüne giydim :))
aaa sen burdamıydın bizde tam seni çekiştiriyorduk hay allah
bende o fıstıklı sarmalara bayılırım bide eminönünde hamdi rest.rant ın yaptığı fıstıklı gözlemeye,,, sıcak sıcak çok lezzetli oluyor ama gözleme gibi tuzlu değil şerbetli tatlı, şekli gözlemeye benzediği için öyle deniyor....istanbul a heyet gelince bir yemeği orada ayarlıyordum teras katta hem manzara hem yemekler şahane en sonda fıstıklı gözleme offf offf ne lezzetli oluyordu amaaaaaaaa şimdi bedava verselerde yemem
günaydın canım
ah bu kedicik yokmu kedicik yeyip yeyip ya seni ya beni suçluyorbende kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıp sen suçluymuşsun gibi sana yazdım anlamıştır belkide
sigara böreğini okuyunca cumartesi sabah ilk işi annesinden onu istemek olacaktır
resimi çekip atsaydın gece gece kızı uykusundan edecektin
sonunda bol da olsa giydin iyi olmuş hevesini al,, yürürken dikkatli ol birkaç cm den fazla ayakkabı tehlikeli
kediciği döve döve götürüyorsun ette yokki acımasın yavaş vur bari
aylardır giyemeyince özeniyor insan
aaa sen burdamıydın bizde tam seni çekiştiriyorduk hay allah
bende o fıstıklı sarmalara bayılırım bide eminönünde hamdi rest.rant ın yaptığı fıstıklı gözlemeye,,, sıcak sıcak çok lezzetli oluyor ama gözleme gibi tuzlu değil şerbetli tatlı, şekli gözlemeye benzediği için öyle deniyor....istanbul a heyet gelince bir yemeği orada ayarlıyordum teras katta hem manzara hem yemekler şahane en sonda fıstıklı gözleme offf offf ne lezzetli oluyordu amaaaaaaaa şimdi bedava verselerde yemem
Sigara böreğini pek sevmem. Ondan yırttım.
Antakya mı, Antep mi? Hangi bölgenin, katmer tatlısı var, çok merak ediyordum onu, onun gibi birşeymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?