Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın kızlar haftasonuna az kaldı ya sabır:) bnm cumaları dersim yok bugün saat 12 den sonra tatilim başlar😃

Dün gece 1 de yattım dolayısıyla sabah uyanamadım geç kaldım:) bir yumurta+peynir +2 ceviz yedim çay falan yok tabi ki ne yedim nasıl yedim bn de anlamadım:)

Gözümde hayatımda ilk kez arpacık çıkıyor akşam annem sarımsak sür dedi sürdüm ucu yokolmuş ama orada bir şişlik var resmen kırışık olmayan göz altımda bir kırışıklık var:) yani acısına mı yanayım görüntüme mi bilemedim😀😀

Kahvaltı yapmamamın cezasını bugün spora asılarak çekmeyi düşünüyorum gülcüm demeden ben diyeyim:))))sonra inşaallah uyuyacam biraz günlerdir o kadar uykusuz ve yorgunum ki... Sizleri seviyorum

allah yardımcın aolsun ekin hamileyken çok zor olmalı
günaydın herkeseee

Bende hep yagmurda yürümeyi istemisimdir ama hic kismet olmadi biz kadinlar cok romantigiz sanirim ondan kaynakli

Bence de ) eşime söyleüyorum tuhaf tuhaf bakıp inşallah hasta olmazsın dedi.
anlamıyor ki işin özünü

Günaydın..

günaydın canım

oh ne güzel 3.5 gün tatil

geçmiş olsun, acısı kötü olur

geç kalanlara eksik yapmışsın diyemiyorum hazırlamak bile oyalıyor insanı ekmek arası peynir koyup çıkmak gibi değil detaylı KKK..

Ne özenlisin, her sabah farklı bir günaydınla açıyorsun topiği..
Bunlar da benden

teşekkür ederim canım

topiği ve sizleri seviyorum her günümüzün dünden güzel olması için farklı farklı koyuyorum

evde ve işte günaydın lı mesajları dosya yaptım hangisi denk gelirse ordan ekliyorum eklediğimide kullanılanlar dosyasına koyuyorum aynısını tekrar yapmayayım diye aylar sonra bitince tekrar başa dönerim

Akşam mesaj atıyor bana
hiç de masum değil gül ablacım bu kedicik
ben hem yapıp hem de bu halimle nefsime hakim oluyorum onu da deniyorum ama sonuç
kedicik baklavayı yedin mi bari

sabah sigara böreği sarıp,zeytinyağında kızarttığımı hiç söylemeyim o zaman ben yemedim valla,ne baklavayı ne böreği :))

Günaydın bu arada ...

Dün;
Sabah ; 1,5 yumurta,zeytin ,peynir ve çeşitleri,çay

Öğlen; Mercimek çorbası,bir parça tavuk ve 2 tabak salata..doymayınca salataya yüklendim..

İkindi;1 incir,1 kayısı ve 2 erik..

Akşam;1 tabak kıymalı kurufasülye,2-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı ,salata ve 2 bardak ayran..

vee hasta ziyaretine gittim..sadece 2 bardak çay içtim,tabaklara dokunmadım bile..iyiki tabağın resmini çekip kediciğe atmamışım,yoksa uyuyamazdı

Bugün ilk kez kot giydim,36 beden aldığım hamile pantolonun beli bol gelsede üzerine gömlekle giyebildim..az da topuklu ayakkabı giydim..çok özlemişim ama hergün giyemem ..kendimi çok iyi hissettim

Ama annemin yaptığı açmalardan, kakaolu keklerden ağzıma bile sürmedim. Baklavayla ilgili planım göbek gittikten sonra. Fıstıklı oluyorya, fıstıklı sarmamı deniliyor, yemyeşil ondan yiyeceğim, 1-2 tane zaten fazla yiyemiyorum.

günaydın canım

ah bu kedicik yokmu kedicik yeyip yeyip ya seni ya beni suçluyor bende kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıp sen suçluymuşsun gibi sana yazdım anlamıştır belkide

sigara böreğini okuyunca cumartesi sabah ilk işi annesinden onu istemek olacaktır

resimi çekip atsaydın gece gece kızı uykusundan edecektin

sonunda bol da olsa giydin iyi olmuş hevesini al,, yürürken dikkatli ol birkaç cm den fazla ayakkabı tehlikeli

Son düzenleme:

ye tabi,aklında kalmasın..

neyse biz bu konuları kapatalım..yoksa topikten atılcaz ..gel gidelim

aaa sen burdamıydın bizde tam seni çekiştiriyorduk hay allah

bende o fıstıklı sarmalara bayılırım bide eminönünde hamdi rest.rant ın yaptığı fıstıklı gözlemeye,,, sıcak sıcak çok lezzetli oluyor ama gözleme gibi tuzlu değil şerbetli tatlı, şekli gözlemeye benzediği için öyle deniyor....istanbul a heyet gelince bir yemeği orada ayarlıyordum teras katta hem manzara hem yemekler şahane en sonda fıstıklı gözleme offf offf ne lezzetli oluyordu amaaaaaaaa şimdi bedava verselerde yemem

kesin kesin..karbonatlı su içer üzerine bişey olmaz

yürümicem hiç zaten,süsüne giydim :))

Antakya mı, Antep mi? Hangi bölgenin, katmer tatlısı var, çok merak ediyordum onu, onun gibi birşeymi?

Son düzenleme:

Sigara böreğini pek sevmem. Ondan yırttım.

kediciği döve döve götürüyorsun ette yokki acımasın yavaş vur bari

Göbeğindeki et pardon yağ yeter hepsine

aylardır giyemeyince özeniyor insan

listesine yazdı merak etme ben hiç yemedim ondan..

Sigara böreğini pek sevmem. Ondan yırttım.

Görücez canım görücez

Antakya mı, Antep mi? Hangi bölgenin, katmer tatlısı var, çok merak ediyordum onu, onun gibi birşeymi?

Katmer Antep in cnm :)biz de künefe var,taş kadayıf var,peynirli irmik tatlısı var:). Katmer çok ağır bir şey ama bana öyle gelmişti birkaç defa gidişimde yedim , büyük bir parkın içinde sadece kahvaltı yapılan yerler var giderseniz uğrayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…