Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

En iyisi gitmeyeyim, gerçi ben tatlıyı aşırı yiyemiyorum. Mesela baklava 2 tane yerim, fazlasını yiyemem. Katmer'i bitirmem zor olur, bölüşmek lazım.

Son düzenleme:
Antakya mı, Antep mi? Hangi bölgenin, katmer tatlısı var, çok merak ediyordum onu, onun gibi birşeymi?
antep ....antepe gittiğimdede gece yemekte vardı ...eminönüne inince dediğim yerde yersin katmer tatlısıda deniyor içi fıstık dolo
Sigara böreğini pek sevmem. Ondan yırttım.

sevsen yiyecektin cumartesi kaçısı yoktu

Göbeğindeki et pardon yağ yeter hepsine

listesine yazdı merak etme ben hiç yemedim ondan..

Görücez canım görücez

listesi kabarmaya başladı
zaten hiç yememiş ya ilk fırsatta gidip yer ama her yerde yenmez onun için dediğim yere gitsin bir yesin tam yesin

En iyisi gitmeyeyim, gerçi ben tatlıyı aşırı yiyemiyorum. Mesela baklava 2 tane yerim, fazlasını yiyemem. Katmer'i bitirmem zor olur, bölüşmek lazım.

evet gözleme kadar oluyor, yemek üstüne bitmiyor tok olunca, çeşit çeşit tatlılar üstüne birde o fazla geliyordu bir sürü kalanlar oluyordu onlarıda paket yaptırıyorduk istanbul da oturan arkadaşlar evlerine götürüyordu,,,sende bir tane yaptır yiyebildiğini sıcak sıcak ye kalanı paket yaptır evde ısıtırsın ,,,

antep ....antepe gittiğimdede gece yemekte vardı ...eminönüne inince dediğim yerde yersin katmer tatlısıda deniyor içi fıstık dolo

sevsen yiyecektin cumartesi kaçısı yoktu

Yok yemezdim herhalde. Daha çok Karatay'a uyanları alıyordum hemen, ama bu aralar annem abarttı. Birde ben elma, tarçın ikilisini severim, bu kurabiyede de o olunca prensccimde zaten aklımda kalmıştı. Geçen haftalarda gece gece, önümde ne hamur işleri, çiğ köfteler yenildi, ben su içtim sadece.

Gül abla, beni şu an yemeye teşvik ediyor.

biliyorum canım sen iradena sahipsin senin yerinde başkası olsa herşeyi yer

Gül abla, beni şu an yemeye teşvik ediyor.

sana her zaman her şey serbest canım ....o kadar spora yediğinin kırıntısı kalmaz,

seni her zaman takdir ediyoruz hedef altında olmana rağmen yememeye çalışıyorsun sağlığını düşünüyorsun

Ablam o katmer sabah kahvaltıda yiyor onu gazianteplilerde siz napıyorsunuz böyle diyet sayfası olmaktan çıktık sanki .canımız istedi yaaa

Burası da cısslarla dolu...Çay saatin de yanımdaki hatunlar halleyler,kremalı bisküviler hava da uçuşuyor ..
KEndimi zor kurtarmıştım ki daha beteri varmış burada..

aaaaa kızlar aklıma hemen bir fikir geldi...

karatay kitabında tatlı kaçamaklar diye tarifler var üstün körü bakarken tek yufkadan yapılan börek tarifleri görmüştüm biraz kg verince bunu kendimize göre uygulayabiliriz.....lahmacun serbest olduğuna göre incecik mayasız bir hamur açıp içine fıstıkları doldurup kısık tavada gözleme yapar gibi yaparız üstünede tatlı serbeti yerine kurulardan (kayısı,erik,üzüm gibi) haşlayıp dökeriz üstünede bol tarçın .....karatay uygun olmayan bişey varmıııı yooookkkk tabiiki nefis körlemeye yeter de artar bile .....hamur açmayı bilmeyenlerde bir tane ince yufka alıp yarısına yapabilirler...

Hemen dosyama attım, tarifini.

Aslında ben incir uyutmasını denemek istiyorum.

bende denemek istemiştim 2 ay önce, burada konuşurken aklıma geliyor ama canım çekmediği için yapmayı unutuyorum bide 6 aydır veremeyip alınca karataya uygun olanları yerken bile 2 kere düşünerek yiyorum

Gül abla; şuan şu durumda olmasam o tatlı kaçamakları ben de yapıcam...ama söz verdim vucuduma ve kendime doğuma kadar karataya uygun olsa da yemicem..son zamanlarım ne kadar şeker ,kilo tansiyon sorunum olmasa da ,hormonlar birden değişebiliyor..benim ablamın hiç bişeyi yoktu,son anda şekeri çıktı..hemde benden zayıf çöp gibi sezeryana aldılar,normale izin vermediler..kardeşimin son anda tansiyon sorunu çıktı izin vermediler v.s..

prensiğim okuyunca gülecek

gül usulü antep katmeri .....

tarif süper,neden olmasın biz cevizli yapıyoruz öyle..üzerine meyveye gerek yok bile..offf nasıl güzel olur..

geçen yazmışmıydım..vişne kompostosu yaptım....şekeri serptim sadece..ayy vişnelerini bir yedim yemek değil saldırmak resmen ..nasıl özlemişim yaz meyvelerini..buzlukta kızılcık,çilek,kokulu üzüm ve erik var..doğum sonrası kompostu için saklıyorum onları :))))

Canlarimmmm benimmm,hepinize katmerler ,fistikli baklavalar,kunefeler,halleyler kadar tatli,mutlu,saglikli,huzurlu bir gun temenni ediyorum.Canim Gulcugum, Gul usulu katmerin icine ev yapimi kaymakta nasil olur fistikli ve sicakta erimis.Canlarim yarin kismetse tarti gunu,bu arada sevgili niceerendeniz kac gundur topige gelmedi yanilmiyorsam,hayirdir?Sevgili ekincigim,sana da hayirli sagliki evine donusler olsun yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…