Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Afiyet olsun Gül Abla yine spor super olmus sen azmettin ineceksin 68 altina

Tesekkur ederim . Ama biraz zor oldu o guzel boreklerden yememek icin kendimi zor tuttum.

BAŞLARDA ZOR OLUYOR SONRA ALIŞIYORSUN GÖRMÜYORSUN BİLE,,, BANA GÜNDEN GELİNCE NELER VARDI DİYE SORUYORLAR BİLMEM DİYORUM dikkatli bakmadığım için unutuyorum,,8-10 çeşit oluyor bana uyan varsa alıyorum yoksa ilgimi bile çekmiyor

Daha ben o kadar alisamadim herhalde senin tokadindan korkmasam yiyecektim valla onu düşününce vazgectim yemekten

Afiyet olsun Gül Abla yine spor super olmus sen azmettin ineceksin 68 altina

68 ömrümü yedi ömrümüüüü o inat etti ben ettim bakalım ne olacak

bugünde hastane dönüşü arabayı kız kardeşime verdim ben yürüyerek geleceğim dedim,,,yolu uzattıkça uzattım 50 dkk yürüdüm oradan yukarı sokaktaki parka çıktım oradaki aletlerle de 25 dkk hareket yaptım....bu haftadan ümidim yok kabızlık hafta başı giden 500 ü geri getirdi

Daha ben o kadar alisamadim herhalde senin tokadindan korkmasam yiyecektim valla onu düşününce vazgectim yemekten

çok tatlısın ya , diğer kızlarda yeni başladıklarında böyle söylüyorlardı hatta bazıları kaçamak yaparken ben görecekmişim oradaymışım gibi hissettiklerini yazıyorlardı...sonuç güzel oldu ama kaçamak yapmamayı öğrendiler

Kabizlik basa bela bende de ayni sorun var. Guya keten tohumu fazla tuketince ishal yapiyormus beni kabiz yapti.

Kabizlik basa bela bende de ayni sorun var. Guya keten tohumu fazla tuketince ishal yapiyormus beni kabiz yapti.

dün denediklerimi yazmıştım ya başkası yapsa isal olur

1 haftadır her yemek öncesi zeytinyağı içiyorum ne bağırsak mış ya bana mısın demiyor...oda kg yapıyor

afiyet olsun canım

bu hafta kg ile ilgili hiç yorumun olmadı yarını merakla bekliyorum ne kadar verdin bakalım:44:

Neyse ben de öğrenicem topik gercekten etkili oluyor

Neyse ben de öğrenicem topik gercekten etkili oluyor

evet canım gerçekten çok etkili motivasyon artırıyor,,,

ben topikte olmasaydım bu kadar spor yapamadım dizim ağrıyınca bırakırdım, kızlara imreniyorum onlar spor yaptıkça yapasım geliyor artırıyorum,,,

ben geldim, birşey soracağım size kızlar
şimdi siz glisemik indeksi düşük herşeyden istediğiniz kadar yiyorsunuz değilmi?
ben az önce glisemik değerlere bakarken; tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, makarna(spagetti), bulgur pilavının glisemik indeksleri düşük glisemik indekse giriyo olarak gördüm.... ohalde istediğimiz kadar bunlardan yiyebilirmiyiz:44::44:
ozaman nasıl ekmek yememiş oluyoruz biz.....
bende öğrenmek istiyorum şu karatay tarzınııııı:44::44:

Ben de normal gruptayım. :)))

Gül abla, bu zaten Karatay röportajı.

Son düzenleme:

Evet, uyanıklık yaptım sana sordum. Suçu senin üzerine atabilirim. Bugün kurabiyeyi sabah yediğim için, içim daha rahat. Dün akşam yediğimde biraz vicdan azabı oldu. Bugün 5'i 10-15 geçe yemeyi bıraktım. Eve gelince de hiçbirşey atıştırmadım, çok mutluyum. Şimdi limonlu çayımı içiyorum, yeni sürahime de limonlu su yaptım. Sporumu da yaptım, Jillian 3. level, 5. gün. 110 squat.

İyi aksamlar herkese sevgiler
Bugun misafirim vardı . Onlara pasta börek yaptim . Ama kendim sadece yeşil mercimekli salata yedim
Sabahta 1 yumurta ve yerli muz 12 yeşil zeytin yeşillik biraz peynir ve tabii ki kuruyemis
Afiyet olsun.

Yoğurt karışımı yemedin mi? Ben 1 çay kaşığından fazla koyuyorum zeytinyağını. Oooo sen sporda coştun.

Bugün Karatay'ın Ayşe Armanla röportajını okudum. 3 ayrı röportaj, şimdi tekrar bakacağım, iyi okuyamadım. Hergün yürünecek diyor, haftada 3 gün kötünün iyisi diyor.

Her yere yürüyerek gidiyor Canan Karatay. “Günde 3-4 km yürüyor. Fulya’da çalışırken, Moda’dan Kadıköy’e yürür, oradan vapura biner, tekrar Fulya’ya yürüyerek giderdi” diye anlatılıyor...
Doğruymuş.
Bugün hâlâ hastaneden eve yürüyerek gidiyor, kar, yağmur fark etmiyor.
Hayatı boyunca spor yapmış, bir sürü madalya kazanmış.

* Göbek yağlarını eriten rejim, kalça yağlarını da eritir mi?
- İnsülin direncinin kırılması demek, tüm yağların yavaş yavaş erimesi demek. İç organ yağlarıyla birlikte kalçalar, baldırlar, memeler, ense, boyun ve gıdık yağları, bel ve kol yağları da yavaş yavaş gidiyor. Yürüyerek, hareket ederek, yüzerek vücutta oluşacak sarkmaların önüne geçebiliriz.

Canan Karatay

Tesekkur ederim Gül Abla sporu iyice arttirdi. Bu gidisle gobegi senden once eritecek

Çocuğumuz şeker nedir bilmedi
* Gelelim şekere...
- Çocukları şekerle tanıştırmamamız gerekiyor. Ben oğluma hiç şeker vermedim mesela. Bilmedi, hâlâ yemez. Kola gibi asitli içecekler de içmedi, Amerika’da yaşadığı halde. Bence dünyanın en tehlikeli içeceği...

* Neden?
- Karaciğer yağlanması yapıyor. Oğlum, Amerika’da doğum günü partilerine giderler, renkli meyve suyu verirler ya, hani safi boya, bizimki içmezdi. Telefon ederlerdi bana, “Oğlunuz hasta mı, neden içmiyor?” diye. Şaşırırdı Amerikalı hanımlar. Hiç cips de yemedi mesela. Alışveriş merkezlerini dolaşırdık, renkli renkli şekerler olurdu, bakardı, “Biz bunu sevmiyoruz değil mi anne?” derdi, “Hayır oğlum sevmiyoruz” derdim.

* Bu da hayat mı canım! Çocuk dediğin şeker de yiyecek...
- Yooo. Tehlikeli şeyler yemiyordu. Ben çocuğumun ağzına emzik de vermedim, biberon da. O pis plastikleri niye vereyim, zararlı onlar...

* Enteresan bir anneymişsiniz. Çocuk için de zor olsa gerek...
- Çocuk zor olduğunu bilmiyor ki! Çocuğa ne sunarsan sevgiyle onu istiyor. Babası ona şiirler okudu, ben kitaplar okudum, çok sevdik, ama hiç şeker vermedik.

Canan Karatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…