sabah...10.00.........2 kaşık zeytinyağı, KKK, kırmızı ve normal havuç yağda, yeşillik
akşam..18.00.........2 kaşık zeytinyağı, 1 bardak kefir, salata, dün ki kıyma soteye yumurta kırdım kızkardeşim dışarda yeyince yine bana kaldı
spor.........
...................öğlen...30 dkk yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
....................akşam..47 dkk eve kadar yürüyüş ( işle ev arası 20 dkk, 20 dkk dan sonra yağ yakımı başlıyor ben eve geliyorum yağ yakamadanyolu uzatmaya karar verdim ve anıt kabire kadar indim oradan dolanıp geldim 20 dkk 47 dkk oldu )
Tesekkur ederim . Ama biraz zor oldu o guzel boreklerden yememek icin kendimi zor tuttum.
BAŞLARDA ZOR OLUYOR SONRA ALIŞIYORSUN GÖRMÜYORSUN BİLE,,, BANA GÜNDEN GELİNCE NELER VARDI DİYE SORUYORLAR BİLMEM DİYORUM dikkatli bakmadığım için unutuyorum,,8-10 çeşit oluyor bana uyan varsa alıyorum yoksa ilgimi bile çekmiyor
Afiyet olsun Gül Abla yine spor super olmus sen azmettin ineceksin 68 altina
Daha ben o kadar alisamadim herhalde senin tokadindan korkmasam yiyecektim valla onu düşününce vazgectim yemekten
68 ömrümü yedi ömrümüüüüo inat etti ben ettim bakalım ne olacak
bugünde hastane dönüşü arabayı kız kardeşime verdim ben yürüyerek geleceğim dedim,,,yolu uzattıkça uzattım 50 dkk yürüdüm oradan yukarı sokaktaki parka çıktım oradaki aletlerle de 25 dkk hareket yaptım....bu haftadan ümidim yok kabızlık hafta başı giden 500 ü geri getirdi
Kabizlik basa bela bende de ayni sorun var. Guya keten tohumu fazla tuketince ishal yapiyormus beni kabiz yapti.
İyi akşamlar..Bugün iş günüm olduğundan pek gelemedim..
Bugün yediklerim...
Sabah,
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
10 zeytin
peynir
havuç ve yeşillik
2 gün kurusu
KAhve
yeşilçay
Akşam,
Tarhana çorbası
Kıymalı karnabahar
Salata
çok tatlısın ya , diğer kızlarda yeni başladıklarında böyle söylüyorlardı hatta bazıları kaçamak yaparken ben görecekmişim oradaymışım gibi hissettiklerini yazıyorlardı...sonuç güzel oldu ama kaçamak yapmamayı öğrendiler
Neyse ben de öğrenicem topik gercekten etkili oluyor
Ben de normal gruptayım. :)))her şeyler hazırsen yapmam dediğini yapmıyorsun tebrik ederim canım senin yerinde başka hamile olsaydı her gün kaçamak yapardı bırak hamileyi karatay yaptığını sanan (canan hoca hergün kaçamak yapanlara böyle diyor) bazı kişiler sözüm biizim meclisten dışarı her gün kaçamak yapıp yanına cıss cıssss yazıyorlar bi boğazlarına sahip olamıyorlar
meyveyi gerçeğindeki şerbet tadına benzesin diye ekledim
sanada güzel günler canım, bugün ki sohbetimizde bu oldu bitkiler meyveler bitti
tereyağsız olmaz tabiiben birden aklıma geldi öyle uydurup yazdım,,,yaparken herkes damak tadına göre ayarlar ben yapana kadar aylar geçer kg vermeden yapmam
ben risk grubundayım yazık banaaaa.....
yazık kıyamam size, yalnız mı kaldınız buralarda
KARATAY ı anlatmış sankiherkes karatay a kızıyor ama aynı şeylerden bahsediyorlar
banada süt ve peyniraltı suyu aynısını yapıyor ,,,kefir , yoğurt yapmıyor,,,,internetten araştırdım süt ve ürünleri Gıda entolaransı yaparmış yoğurt kefir yapmazmış bende de aynısı vardı zaten tahminlerim doğruymuş, 1 haftadır 2 sinide kullanmıyorum gazda şişlikte yok
afiyet olsun kurabiye yi sorarak yediğin için kızmıyorum yoksa sana da kızacaktım öyle istemiştin ya
KARATAY ı anlatmış sankiherkes karatay a kızıyor ama aynı şeylerden bahsediyorlar
banada süt ve peyniraltı suyu aynısını yapıyor ,,,kefir , yoğurt yapmıyor,,,,internetten araştırdım süt ve ürünleri Gıda entolaransı yaparmış yoğurt kefir yapmazmış bende de aynısı vardı zaten tahminlerim doğruymuş, 1 haftadır 2 sinide kullanmıyorum gazda şişlikte yok
afiyet olsun kurabiye yi sorarak yediğin için kızmıyorum yoksa sana da kızacaktım öyle istemiştin ya
İyi aksamlar herkese sevgiler
Bugun misafirim vardı . Onlara pasta börek yaptim . Ama kendim sadece yeşil mercimekli salata yedim
Sabahta 1 yumurta ve yerli muz 12 yeşil zeytin yeşillik biraz peynir ve tabii ki kuruyemis
sabah...10.00.........2 kaşık zeytinyağı, KKK, kırmızı ve normal havuç yağda, yeşillik
akşam..18.00.........2 kaşık zeytinyağı, 1 bardak kefir, salata, dün ki kıyma soteye yumurta kırdım kızkardeşim dışarda yeyince yine bana kaldı
spor.........
...................öğlen...30 dkk yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
....................akşam..47 dkk eve kadar yürüyüş ( işle ev arası 20 dkk, 20 dkk dan sonra yağ yakımı başlıyor ben eve geliyorum yağ yakamadanyolu uzatmaya karar verdim ve anıt kabire kadar indim oradan dolanıp geldim 20 dkk 47 dkk oldu )
evet canım gerçekten çok etkili motivasyon artırıyor,,,
ben topikte olmasaydım bu kadar spor yapamadım dizim ağrıyınca bırakırdım, kızlara imreniyorum onlar spor yaptıkça yapasım geliyor artırıyorum,,,
Afiyet olsun.
Yoğurt karışımı yemedin mi? Ben 1 çay kaşığından fazla koyuyorum zeytinyağını. Oooo sen sporda coştun.
Bugün Karatay'ın Ayşe Armanla röportajını okudum. 3 ayrı röportaj, şimdi tekrar bakacağım, iyi okuyamadım. Hergün yürünecek diyor, haftada 3 gün kötünün iyisi diyor.
Tesekkur ederim Gül Abla sporu iyice arttirdi. Bu gidisle gobegi senden once eritecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?