Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

uyaninca karbonatli su

10.00 kkk+1kivi+1hurma+yesil cay

17.00 2tavuk but+1 tabak sebzeli mantar sote+yesil cay

18.30 3kuru kayisi+siyah cay

gun icinde limonlu tarcinli su

egzersiz:7li Tibet+110 sqyat+1dk plank
baska egzersiz yapmiycam bugun

Good nights ladies :)

Öğlen:tavuklu salata

Akşam :yarım ızgara levrek+salata+çatalın ucuyla helva

Spor :3 km yürüyüş+shred 1/3

Eeee nasılsınız :)

afiyet olsun canım

bu hafta kg ile ilgili hiç yorumun olmadı yarını merakla bekliyorum ne kadar verdin bakalım:44:

Ödemler bitti yağlarımla başbaşa olduğum için şahane rakam göremedim baskül de bu hafta...
O yüzden yorum yapmadım...
Bir de aklımdayken ben 2.öğünü erken yiyorum erken kahvaltı ettiğimden o etkilemez değilmi beni.??.acıkmıyorum da acıktığım da limonlu su içiyorum...

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar.
Çok özledim sizleri. Nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir, keyfi yerindedir. Neredeyse son 6 gündür yokum ve daha okuyamadım yazdıklarınız. Umarım çok şey kaçırmamışımdır.

Güzel hamilelerimiz (4 taneydiler diye hatırlıyorum tabii sürpriz haberler almadıysak ) umarım iyilerdir. Hepinize sağlıklı mutlu haftalar diliyorum.
Topiğimizin hanımefendileri, azimli ablalarım nasıllar? Gül abla, Canan abla(kızın da iyidir umarım, görüşmeniz iyi geçer umarım), Yena, Hatce33(ama onun düğün vardı sanırım, pek girememiş olabilir)...
Veee sporla gençleşen, canlanan, ışıldayan; tüm aktif, dinamik arkadaşlarım da iyilerdir umarım. Eklemlerine sağlık diyorum :)

Bu bir haftadır çok yakın arkadaşımın düğün telaşı ve annemlerin uzun tatilllerine çıkacak olmaları sebebiyle çok yoğundum.
Akşamları saat onda yatağa giriyordum lki ertesi günün yoğunluğunu kaldırabileyim. O yüzden hiç yazamadım size.

Menü bildirimi yapamasam da karatay sadakatim aynen devam. Hiç aksatmadım ya da kaçamak yapmadım. Bu arada yemek miktarım da azıcık azaldı. Tabii eskiye göre azaldı, yoksa normal birinin yemesine göre hala fazla beni üzen şeylerden biri budur.
Maalesef vakit bulup yürüyüş yapamadım ama neredeyse hiç araba kullanmadım, elimden geldiğince yürüyerek hallettim işlerimi.

Bugün nihayet ilk iltifatımı aldım. "aaa ne kadar zayıflamışsınız" dediler. "Kilo vermedim ama sıkılaştım herhalde" dedim .

Bu arada bugün aklıma "yuh artık, nereden çıktı bu" dedirtecek bir şey geldi. Apartmana girdiğimde, ev yapımı patates kızartması kokusu geldi. Komşulardan küçük çocuğu olanlardan birisi yapmıştır herhalde. Peki benim canım ne çekti ? Ekmek arası patates kızartması çekti. Bunu yemişsem de ancak çocukluğumda yemişimdir. Kendimi bildim bileli hiç yemedim. Ama beynim, koku hafızasından bu menüyü seçti.

İtirafım da bu :)
herkese sevgiler

Neyse ben de öğrenicem topik gercekten etkili oluyor

Hem de çok etkil..Karatayı uygulamaya başladığımdan beri kendime yeniden saygı duymaya başladım...
nefsimi terbiye etmemi sağlıyor arkadaşlardan öğrendiklerim..

İyiyim. Squat dinlenme günü mü bugün, bende 110 yaptım, ama fazlamı yaptım acaba, sayılar şaştı.

bende disarlardaydim hava cok guzel cocuklarla park sezonunu actik sonrada aksamustu bir arkadasa gittim ama yemegimi yiyp gittim orda sade kuru kayisi yedim cayin yanina oda altibucukta... bayagi bi kaynatmissiniz eglenceliydi gecmisi okumak

İYi akşamlar..Hoşgeldin, özlettin kendini..
arkadaşına mutluluklar dilerim...

Benim de canım tost çekti bugün. Ama çokta aklımda kalmadı, sen şimdi ekmek arası kızartma söyleyince aklıma tekrar tost geldi.

İyiyim. Squat dinlenme günü mü bugün, bende 110 yaptım, ama fazlamı yaptım acaba, sayılar şaştı.

Bn bir 50 tane yaptım ama yarın sayıma geri dönücem kedicik bn bileğim de bir ağrı hissediyorum korktum biraz ondan yüklenmek istemedim

Ya bn pek bi kendimi Şişko görüyorum yarın sabah tartıda görücez artık sanki göbeğim duruyo löp löp😁

Ben bugün bir tartılayım dedim, 44.9 kg çıktım. Sakın yüklenme, az yapman iyi olmuş.

Ekmek=seker=zehir
Biz unlu gidalar,seker, princ, ptates, islenmis gidalar tuketmiyoruz ...GI dusuk gidalar derken bunlarin disinda olanlar kastediliyor...havuc cig yiyoruz pisince yemiyoruz ..ilk sayfamizi okursaniz biraz bilgi almis olursunuz...kitaplarini okumak sart okuyana kadarda bize sorabilirsiniz
Ben de normal gruptayım. :)))

Gül abla, bu zaten Karatay röportajı.

2 ogun yapinca karisima sira gelmiyorki ...bugun 4 te yeemek yerim demistim sana yuruyusu artirinca 4 e ceyrek kala eve geldim balik almistim onu temizledim yikadim sonnra banyo ya girdim banyo yaptim,sonra pisir o sirada salata tahin yap derken 6 olldu saat

Tesekkur ederim Gül Abla sporu iyice arttirdi. Bu gidisle gobegi senden once eritecek
Ben onun kadar takintili degilim ortadaki top gidip yassi olnmasinada raziyim
Öyle olacak gerçektende. Benim göbek ayrılamıyor benden. Canan Karatay yavaş yavaş gidecek diyor, onun için sabır.
:)

Merhaba canim
Nasilsin uyuyabildinmi
Yuruyusede basladin ya haftaya iyi bir rakam gorursun ...erken yeek sorun degil doyana kadar yemek ve ac kalmamak onemli
Benim de canım tost çekti bugün. Ama çokta aklımda kalmadı, sen şimdi ekmek arası kızartma söyleyince aklıma tekrar tost geldi.

Merhaba canim ozlettin kendini bugun canan da soruyordu seni ,,,karatay disina cikmamam cok guzel...arkadasina mutluluklar dilerim...bu kadar kisa surede farkedip iltifat almak cok guzel :).........ekmek arasi patates mi yedin

Merhaba canim
Nasilsin uyuyabildinmi

Yok cnm nerede bnm yoğunluğum bitmez İnan şu an oturdum:) yüzümde yine maske elimde yeşil çay koca seçim çalışmasında oh mis:) yrn sabah uyumayı düşünüyorum inşaallah:) listeyi yapan var di mi?ay bn tartılmadım bu hafta hiç çok korkuyorum😳 eğer yapamazsa kimse gönüllüyüm bu kez evimde gayet güzel süslü falan pc de yaparım yani 😀

Ben sabah evden çıkmadan yiyorum, sonra işyerinde kahvaltı yapıyorum.

Pişt çok pis bi mekik programı buldum yapsakmıkine :)
Hani hani, paylaş göreyim.

Oh ne guzel afiyet olsun.. firsat bulmusken yap keyfini...listeyi cigsel yapacak tesekkur ederim teklifin icin canim

bende disarlardaydim hava cok guzel cocuklarla park sezonunu actik sonrada aksamustu bir arkadasa gittim ama yemegimi yiyp gittim orda sade kuru kayisi yedim cayin yanina oda altibucukta... bayagi bi kaynatmissiniz eglenceliydi gecmisi okumak
....havalar guzellesince cocuklara yasadilar sende onlarin pesinde kosturunca spor yapmis gibi olursun:).....

Afiyet olsun.

Yoğurt karışımı yemedin mi? Ben 1 çay kaşığından fazla koyuyorum zeytinyağını. Oooo sen sporda coştun.
.
Ben 2 yemek kasigi koyuyorum ondanmi tadi kotu geliyor bana zor yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…