saol canım benimki biraz uzun sürer maalesef en az 1 hafta p.tesi inşallah tamamen bitmiş olur
BU ARADA GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR MUTLUYUM BUGÜN CUMAA TATİLE GİRİYOZZ
yuzdenin formulunu bir yazarmisiniz ya kac haftadir ezberleyemedim
Günaydın,hayırlı cumalar...
Hepiniz güzel eksiler görürsünüz inşallah..
Ben pek mutlu olmadım gördüğüm rakama..3 hafta çok iyi kilo kaybı yaşayınca beklentim yüksekti tabii.
Sonuçta birden gelmedi bu kilolar birden gitsin diye teselli ediyorum kendimi şu an..
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:103,4
Bu hafta:102,5
Fark: 0,9
Toplam fark:7,8
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0,870
günaydın arkadaşlar... ben qek fırsat bulup giremiyorum ama tüm ısrarlara rağmen hala karataya devam hiç kaçamak yapmadan... çok zor oluyormuş annem karışmıyor ama annannem, teyzeler rahat durmuyolar
kilomu ölçemedim bu hafta bildirim yapamıcam inşallah almamışımdır ve de vermişimdir sabitte kalmak istemiyorum.. jillin 2. videosu nu tele inoirmemişim o yüzden yürüyorum sadece... fırsat bulunca tekrar girerim... hepinizi öpüyorum inşallah hepiniz eksileri görürsünüz
bence çok güzel bi sonuçsakın bozma moralini sabit kalsan ya da artı çıksan düşünsene çok daha kötü bir durum..böyle böyle gidecek bir hafta 900 gr bir hafta 1,5 kg derken kurtulacaksın
tebrik ediyorum , gayet güzel olmuş. düsünün bir haftada 0,9 g 10 ayda 36 kilo yapıyor. tabii kilo zamanla doğru orantılı gitmiyor ama bu gram hesabını aylara vurmak bana hep moral veriyor.
Değilmi ama.. İşte aç gözlülük yapıyorum
Yok artık iyiyim çok şükür..İyi ki varsınız..
Yorgunluğa ve sıfır spora rağmen sen de çok iyi kilo vermişsin..
İYi akşamlar..Hoşgeldin, özlettin kendini..
arkadaşına mutluluklar dilerim...
Benim de canım tost çekti bugün.Ama çokta aklımda kalmadı, sen şimdi ekmek arası kızartma söyleyince aklıma tekrar tost geldi.
Merhaba canim ozlettin kendini bugun canan da soruyordu seni ,,,karatay disina cikmamam cok guzel...arkadasina mutluluklar dilerim...bu kadar kisa surede farkedip iltifat almak cok guzel :).........ekmek arasi patates mi yedin
rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 02.11.2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 63.9
bu hafta: 63.4
fark: -500 gr
toplam fark: -5.600 kg
beden: 40
spor: Jillian shred day+yürüyüş
hedef: 58
yüzde: 0.782
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:84.6
şu anki kilo : 84
fark:600 gr
toplam fark : 3 KG
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor yok (çünkü hala hasta)
%si: -0.70
saol canım benimki biraz uzun sürer maalesef en az 1 hafta p.tesi inşallah tamamen bitmiş olur
BU ARADA GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR MUTLUYUM BUGÜN CUMAA TATİLE GİRİYOZZ
tebrik ediyorum, spor için ve verdiğin kilo için. boyun yazmıyor ama epey farketmiştir, incelmişsindir.
süpersin valla kader arkadaşım. bak benden bir ay sonra başladın ama kilo farkımız 1,5.
inşallah beraber 65lere ineceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?