Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

saol canım benimki biraz uzun sürer maalesef en az 1 hafta p.tesi inşallah tamamen bitmiş olur

BU ARADA GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR MUTLUYUM BUGÜN CUMAA TATİLE GİRİYOZZ

Ben de çok mutluyum, cuma günlerini çok seviyorum. Bu hafta, şu ana kadar herkes kilo vermiş, Gül abla senin durum nasıl?

yuzdenin formulunu bir yazarmisiniz ya kac haftadir ezberleyemedim

Geçen hafta ile bu hafta arasındaki çıkan farkı mesela -200, 100'e çarpıyorsun. 200x100=20000 sonra bu sonucu geçen haftaki kilona bölüyorsun. 20000/45400(geçen hafta kilosu)= -0.440 (bu yüzde oluyor) İnşallah anlatabilmişimdir.

GÜNAYDIN KIZLARR LİSTE BUGÜN BENDE

rumuz: çiğsel 2010
başlangıç tarihi: 27.01.2014
başlangıç kilosu:81
geçen hafta: 78.500
bu hafta: 78.400
fark: -100 gr
toplam fark: -2.600
beden: 42-40
spor: yürüyüş
hedef: 75 önce, sonra 70

günaydın arkadaşlar... ben qek fırsat bulup giremiyorum ama tüm ısrarlara rağmen hala karataya devam hiç kaçamak yapmadan... çok zor oluyormuş annem karışmıyor ama annannem, teyzeler rahat durmuyolar
kilomu ölçemedim bu hafta bildirim yapamıcam inşallah almamışımdır ve de vermişimdir sabitte kalmak istemiyorum.. jillin 2. videosu nu tele inoirmemişim o yüzden yürüyorum sadece... fırsat bulunca tekrar girerim... hepinizi öpüyorum inşallah hepiniz eksileri görürsünüz

tebrik ediyorum , gayet güzel olmuş. düsünün bir haftada 0,9 g 10 ayda 36 kilo yapıyor. tabii kilo zamanla doğru orantılı gitmiyor ama bu gram hesabını aylara vurmak bana hep moral veriyor.

MAŞallah canım sana...Hakikaten büyük bir irade örneği gösteriyorsun..

bence çok güzel bi sonuçsakın bozma moralini sabit kalsan ya da artı çıksan düşünsene çok daha kötü bir durum..böyle böyle gidecek bir hafta 900 gr bir hafta 1,5 kg derken kurtulacaksın

İlk gördüğüm de epey moralim bozuldu hep böylemi kalacağım vb.gibi tüm olumsuzlukları sıraladım
Sonra çabuk toparladım 900gram az değil sonuçta dediğin gibi..

Öpüyorum seni..

tebrik ediyorum , gayet güzel olmuş. düsünün bir haftada 0,9 g 10 ayda 36 kilo yapıyor. tabii kilo zamanla doğru orantılı gitmiyor ama bu gram hesabını aylara vurmak bana hep moral veriyor.

Değilmi ama.. İşte aç gözlülük yapıyorum
Yok artık iyiyim çok şükür..İyi ki varsınız..

Yorgunluğa ve sıfır spora rağmen sen de çok iyi kilo vermişsin..

Benim de canım tost çekti bugün. Ama çokta aklımda kalmadı, sen şimdi ekmek arası kızartma söyleyince aklıma tekrar tost geldi.

tost da fena değilmiş, ulaşması daha kolay :) şaka tabii :))
o tost kaçamağını sömestrdan önce memleketre giderken susurlukta yapmıştım. ne yalan söyleyeyim, güzeldi :)
tabii şimdi asla yapmam :)

Merhaba canim ozlettin kendini bugun canan da soruyordu seni ,,,karatay disina cikmamam cok guzel...arkadasina mutluluklar dilerim...bu kadar kisa surede farkedip iltifat almak cok guzel :).........ekmek arasi patates mi yedin

sen de canan abla da sağolun varolun . ben de sizleri özledim.
tebrik için teşekkür ederim. bizim de temennimiz mutlu olmaları. çünkü 6 aylık gecikmeyle , çok zor evlenebildiler.
iltifat ne güzel bir şeydir ya. beni asıl sizler, burada olmak motive ed,iyor ama iltifat da tuzu biberi oldu :))
ekmek arası patates kızartmasını yemedim. sadece düşünce gücüyle, yani hayallerimde, bana ikram edildi, ama ben reddettim :))

tebrik ediyorum, spor için ve verdiğin kilo için. boyun yazmıyor ama epey farketmiştir, incelmişsindir.

süpersin valla kader arkadaşım. bak benden bir ay sonra başladın ama kilo farkımız 1,5.
inşallah beraber 65lere ineceğiz :))

rumuz: selensu
başlangıç tarihi: 17.02.2013
başlangıç kilosu: 60
geçen hafta: 58.4
bu hafta: 57.1
fark: -1.300
toplam fark: -2.9 kg
beden: 36-38
spor: Jillian shred day+yürüyüş+squat
hedef: 55

Günaydın kızlar nasılsınız:) bn yine erken uyandım aferin bana:) kilom beni çok mutlu etti belki yıllardır 57 li sayıları görmemiştim Allah hepinizden razı olsun😘bugün evi temizlicem akşama kdr da çıkmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsem:)

Sabah 09:40 2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet+peynir+çay+2 zeytin+2 ceviz+1 fındık

tebrik ediyorum, spor için ve verdiğin kilo için. boyun yazmıyor ama epey farketmiştir, incelmişsindir.

Çok teşekkür ederim canim hic farkinda değilim, direk kedi'den kopyala yaptım şablonu o yüzden dikkat etmedim.. boyum 1.64 (1 cm kisalmisim ( malesef)
Ben de seni tebrik ediyorum hem iraden hem de kilo kaybın için. .bu arada yokluğun çok hissedildi. .hosgeldin :)

Bu Arada isterseniz B'ni listeye yaZmayın 58.4 bnm geçen hafta cuma gün ki kilom değil Pazartesi gün ki kilom,bn listeyi hazırlarken kendi kilomu stabil yazmıştım,çünkü kaldığım yerde tartı yoktu

Çok tartılma taraftarı da değilim aslında kilodan çok sıkılaşmam lazım o yüzden arada ki zayıflama farkı mı ancak haftaya cuma tam anlarız:)

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah;menemen,ceviz,peynir ve çeşitleri,zeytin ve 1 muz

Öğlen;2 tane köfte,2 kase cacık

İkindiye ,1 incir,1 kayısı,1 erik ve türk kahvesi
200 ml.süt

Akşam;Kıymalı kuru fasülye,az bulgur ,salata ve ayran

7,30 gibi 4 dilim armut,2 dilim portakal

Otururken çay ..
yatarken maden suyu

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 65
Fark:0
Toplam fark :11 kg.(29 haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :0

Kilo verenleri tebrik ediyorum

Buralardayım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…