rumuz: babymom
başlangıç tarihi:17/02/2014
başlangıç kilo:62.6
geçen hafta: 61.3
bu hafta:60.4
fark:-900
toplam fark:2.200
beden:38
boy:1.65
spor: 3 gun pilates yada jillian Karin calismasi+hergun Tibet , squat, plank
hedef: 52
yuzde: 0.331
Bu Arada isterseniz B'ni listeye yaZmayın 58.4 bnm geçen hafta cuma gün ki kilom değil Pazartesi gün ki kilom,bn listeyi hazırlarken kendi kilomu stabil yazmıştım,çünkü kaldığım yerde tartı yoktu
Çok tartılma taraftarı da değilim aslında kilodan çok sıkılaşmam lazım o yüzden arada ki zayıflama farkı mı ancak haftaya cuma tam anlarız:)
herkes kilo vermis galiba ne mutlu bize hedefimize ulasicagiz yavas yavas
tatlım kararın kesinse hiç yazmıyım sabit kalan diyim nasıl istersin canım?
Günaydın,hayırlı cumalar...
Hepiniz güzel eksiler görürsünüz inşallah..
Ben pek mutlu olmadım gördüğüm rakama..3 hafta çok iyi kilo kaybı yaşayınca beklentim yüksekti tabii.
Sonuçta birden gelmedi bu kilolar birden gitsin diye teselli ediyorum kendimi şu an..
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:103,4
Bu hafta:102,5
Fark: 0,9
Toplam fark:7,8
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0,870
tebrik ediyorum , gayet güzel olmuş. düsünün bir haftada 0,9 g 10 ayda 36 kilo yapıyor. tabii kilo zamanla doğru orantılı gitmiyor ama bu gram hesabını aylara vurmak bana hep moral veriyor.
Arkadaslar Merhaba,
Babymon (pervın) arkadasımın sızı sureklı anlatmaıs ve ovmesı ıle aranızdayım. Ben de bir aydan fazladır tam manası ıle karatay usulu beslenıyorum. SAGLIK sorunlarım el verdıgı surece sporumu duzenlı yapıyorum.. az mıktarda ınsulın dırencı ve yıne hıpoglısemı baslangıcı ıle ıle yavas ama emın adımlarla verıyorum. Kalp rahatsızlıgımdan dolayı ınsuluın ıle ılgılı ılac kullanmama gerek duyulmadıgından, kendı kendıme ıkı ogunde sıkı yıyerek halletmeye calısıyorum. Gunde ıkı ogun beslenıyorum.. ara ogunum yok.. aranıza kabul edıp benı de yonlendırırsenız sevınırım.
Uzun suredır karatayı bılıyorum.. zaten abur cubur olayım hıc olmadı.. uzun yıllar duzenlı beslenınce metabolızmada ıyıce yavasladı. Dogumdan sonra bır turlu toparlanamayanlardanım.. tum yag bırıkımı bel ve basen cevresınde.. bu da pek saglıklı degıl. o yuzden karatay usulu yasamak sanırım benım ıcın en dogru olanı.. ekmek yedıgım zaman doymıyorum.. cok sık ackıyorum.. acıktıgım zaman ellerde tıtreme sınırlılık ataklarım olusuyor.. o yuzden bu sekıl beslenmeyı bırakmayı dusunmuyorum. Belkı ogunlerde yedıklerım sıze cok gelebılır.. ama karnımı ıyıce doyurmazsam vucudun dengesı sasıyor.
Boyum: 1.65
KıLO: 64
VERİLEN: acıkcası ıbre pek oynamıyor (ama keske basta kendımı olceydım.. cunku 40 beden gıyerken su an 38 beden pantolon gıyıyorum)
spor: pılates, elıptık bısıklet.. ıyı oldugum surece..
canım ben moral vermek için yazayım dedim ama toparlamışsın sevindim niceerendiz arkadaşımın dediğine kesinlikle katılıyorum aya vurduğun zaman toplamda çok ii kilo vermiş olacaksın
Canlarimmmm benim,hepinize hayirli,mutlu,saglikli,huzur dolu bir cuma gunu diliyorum.Canlarim ne mutlu hepimiz bu hafta kilo vermis gorunuyoruz insaallah.Canim niceerendenizcigim,hosgeldin arkadasini tebrik ederim canim.Dun internetimde problem vardi,esim revani istedi tabii yaptim,ama bana hic cazip gelmedi cunku bir onceki gunku aynadaki goruntum ve aldigim cok olumlu tepkiler daha agir basti,bravo bana ve topikte sarilddigim buttun dostlarima.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 74
Bu haftaki kilo; 73
Aradaki fark; -1000 gr.
Toplam fark;18 kilo
Yas; 53
Boy;1.67
Hedef; 70-65
Arkadaslar Merhaba,
Babymon (pervın) arkadasımın sızı sureklı anlatmaıs ve ovmesı ıle aranızdayım. Ben de bir aydan fazladır tam manası ıle karatay usulu beslenıyorum. SAGLIK sorunlarım el verdıgı surece sporumu duzenlı yapıyorum.. az mıktarda ınsulın dırencı ve yıne hıpoglısemı baslangıcı ıle ıle yavas ama emın adımlarla verıyorum. Kalp rahatsızlıgımdan dolayı ınsuluın ıle ılgılı ılac kullanmama gerek duyulmadıgından, kendı kendıme ıkı ogunde sıkı yıyerek halletmeye calısıyorum. Gunde ıkı ogun beslenıyorum.. ara ogunum yok.. aranıza kabul edıp benı de yonlendırırsenız sevınırım.
Uzun suredır karatayı bılıyorum.. zaten abur cubur olayım hıc olmadı.. uzun yıllar duzenlı beslenınce metabolızmada ıyıce yavasladı. Dogumdan sonra bır turlu toparlanamayanlardanım.. tum yag bırıkımı bel ve basen cevresınde.. bu da pek saglıklı degıl. o yuzden karatay usulu yasamak sanırım benım ıcın en dogru olanı.. ekmek yedıgım zaman doymıyorum.. cok sık ackıyorum.. acıktıgım zaman ellerde tıtreme sınırlılık ataklarım olusuyor.. o yuzden bu sekıl beslenmeyı bırakmayı dusunmuyorum. Belkı ogunlerde yedıklerım sıze cok gelebılır.. ama karnımı ıyıce doyurmazsam vucudun dengesı sasıyor.
VERİLEN: acıkcası ıbre pek oynamıyor (ama keske basta kendımı olcseydım.. cunku 40 beden gıyerken su an 38 beden pantolon gıyıyorum)
Arkadaslar Merhaba,
VERİLEN: acıkcası ıbre pek oynamıyor (ama keske basta kendımı olcseydım.. cunku 40 beden gıyerken su an 38 beden pantolon gıyıyorum)
evet canım gerçekten çok etkili motivasyon artırıyor,,,
ben topikte olmasaydım bu kadar spor yapamadım dizim ağrıyınca bırakırdım, kızlara imreniyorum onlar spor yaptıkça yapasım geliyor artırıyorum,,,
Hoşgeldin.Kilolar yavaş yavaş ve kalıcı bir şekilde gidecek. Artık bu bizim yaşam biçimimiz oldu. İnşallah hep uygulamayı düşünüyoruz.
Teşekkür ederim canım..
İlaç kullanıyormusun canım bademciklerin için.?
Tebrik ederim sizi canan hn. hem revani için hem de giden 18 kg. için.
Hoşgeldiniz aramıza...
canimmm hosgeldin buranin guzel enerjisiyle emin ol daha rahat halledebileceksin ..beraber basaracagiz sana herzaman soyledigim gibi.
Sevgili evrimkuzey,ailemize hosgeldiniz.Burada topigimizin kurucusu sevgili Gul hanim basta olmak uzere butun can dostlarimla birlikte hem kilolar gidiyor hem de var olan butun dertler ve sikintilar.Zamanin nasil gectigini anlamiyorsunuz bile o kadar degerli insanlar.Insaallah hep beraber cok guzel gunlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?