Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Peygamber Efendimiz (sav), kırmızı eti çok yemenin kalbi katılaştıracağını ve vücuda sıkıntı vereceğini buyurmuştur. Ama bu, onun (sav), eti, "Yemeklerin efendisidir..." diye tanımlamasına da mani olmamıştır. Her şeyde olduğu gibi et tüketiminde de itidali elden bırakmamak, bir başka düsturdur.

Eklentiler

• $Screen shot 2014-03-07 at 11.43.42 AM.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 31

tatlım kararın kesinse hiç yazmıyım sabit kalan diyim nasıl istersin canım?

Etin ekmekle birlikte yenmesi; etin, süt ürünleri ile birlikte tüketilmesi; etin sık sık ve üst üste yenilmesi ve etin, karışık (tavuk, koyun, dana, balık etlerinin aynı öğünde birlekte) yenilmesi insana değil sağlık, büyük zararlar veriyor.
M. Ali Bulut

Nasıl tükettiğimiz önemli ve Karatay'ın dediği gibi nasıl pişirdiğimiz.

tatlım kararın kesinse hiç yazmıyım sabit kalan diyim nasıl istersin canım?

Bence de öyle yaz cnm çünkü eşit şartlarda olmayız Pazartesi 58.4 düm belki cuma 58 dim bunu bilemiyorum işte :)önemli olan verdiğimi bilmek:) sen B'ni stabil yaz ben haftaya cuma kesin anlatacağım bir hafta da ne kadar verdiğimi😘

arkadaşlar geçen hafta foruma pek fazla giremedim.aslında çok sıkı da karataya uyamadım.çünkü şehir dışında idim ve hep akrabaların evlerinde olunca bana en çok uyanları yemeye çalıştım.yine de kilo vermişim

rumuz:müzikçi
başlangıç tarihi:10 şubat 2014
başlangıç kilom:77.6
geçen hafta:72.7
bu hafta:72.3
fark:-400
toplam fark:-5300 gr
beden :40
spor:hala yok maalesef
boy:1.62cm
hedef:55

kilom gramlarla gidiyor ancak inceldiğimi farkediyorum.bu gün epeydir giymediğim bir eteğimin içine girebildim.birde spor ekleyebilsem süper olacakta

herkese selamlar sevgiler

tebrik ediyorum , gayet güzel olmuş. düsünün bir haftada 0,9 g 10 ayda 36 kilo yapıyor. tabii kilo zamanla doğru orantılı gitmiyor ama bu gram hesabını aylara vurmak bana hep moral veriyor.

canım ben moral vermek için yazayım dedim ama toparlamışsın sevindim niceerendiz arkadaşımın dediğine kesinlikle katılıyorum aya vurduğun zaman toplamda çok ii kilo vermiş olacaksın

Canlarimmmm benim,hepinize hayirli,mutlu,saglikli,huzur dolu bir cuma gunu diliyorum.Canlarim ne mutlu hepimiz bu hafta kilo vermis gorunuyoruz insaallah.Canim niceerendenizcigim,hosgeldin arkadasini tebrik ederim canim.Dun internetimde problem vardi,esim revani istedi tabii yaptim,ama bana hic cazip gelmedi cunku bir onceki gunku aynadaki goruntum ve aldigim cok olumlu tepkiler daha agir basti,bravo bana ve topikte sarilddigim buttun dostlarima.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 74
Bu haftaki kilo; 73
Aradaki fark; -1000 gr.
Toplam fark;18 kilo
Yas; 53
Boy;1.67
Hedef; 70-65

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba,

Babymon (pervın) arkadasımın sızı sureklı anlatmaıs ve ovmesı ıle aranızdayım. Ben de bir aydan fazladır tam manası ıle karatay usulu beslenıyorum. SAGLIK sorunlarım el verdıgı surece sporumu duzenlı yapıyorum.. az mıktarda ınsulın dırencı ve yıne hıpoglısemı baslangıcı ıle ıle yavas ama emın adımlarla verıyorum. Kalp rahatsızlıgımdan dolayı ınsuluın ıle ılgılı ılac kullanmama gerek duyulmadıgından, kendı kendıme ıkı ogunde sıkı yıyerek halletmeye calısıyorum. Gunde ıkı ogun beslenıyorum.. ara ogunum yok.. aranıza kabul edıp benı de yonlendırırsenız sevınırım.

Uzun suredır karatayı bılıyorum.. zaten abur cubur olayım hıc olmadı.. uzun yıllar duzenlı beslenınce metabolızmada ıyıce yavasladı. Dogumdan sonra bır turlu toparlanamayanlardanım.. tum yag bırıkımı bel ve basen cevresınde.. bu da pek saglıklı degıl. o yuzden karatay usulu yasamak sanırım benım ıcın en dogru olanı.. ekmek yedıgım zaman doymıyorum.. cok sık ackıyorum.. acıktıgım zaman ellerde tıtreme sınırlılık ataklarım olusuyor.. o yuzden bu sekıl beslenmeyı bırakmayı dusunmuyorum. Belkı ogunlerde yedıklerım sıze cok gelebılır.. ama karnımı ıyıce doyurmazsam vucudun dengesı sasıyor.

Boyum: 1.65
KıLO: 64
VERİLEN: acıkcası ıbre pek oynamıyor (ama keske basta kendımı olcseydım.. cunku 40 beden gıyerken su an 38 beden pantolon gıyıyorum)
spor: pılates, elıptık bısıklet.. ıyı oldugum surece..

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım: 11:30

uyandıgımda karbonatlı su, ve ıkı bardak ılık su (sabah 10 cıvarı)

2 yumurtadan omlet
7 adet cevız
ıkı corba kasıgı kurufasulye ıle yapılmıs yesıllıklı salata
zeytın, bır parca peynır
bır muz
cay
antıokdısan tablet

Hoşgeldin. Kilolar yavaş yavaş ve kalıcı bir şekilde gidecek. Artık bu bizim yaşam biçimimiz oldu. İnşallah hep uygulamayı düşünüyoruz.

canım ben moral vermek için yazayım dedim ama toparlamışsın sevindim niceerendiz arkadaşımın dediğine kesinlikle katılıyorum aya vurduğun zaman toplamda çok ii kilo vermiş olacaksın

Teşekkür ederim canım..

İlaç kullanıyormusun canım bademciklerin için.?

Tebrik ederim sizi canan hn. hem revani için hem de giden 18 kg. için.

Hoşgeldiniz aramıza...

canimmm hosgeldin buranin guzel enerjisiyle emin ol daha rahat halledebileceksin ..beraber basaracagiz sana herzaman soyledigim gibi.

Sevgili evrimkuzey,ailemize hosgeldiniz.Burada topigimizin kurucusu sevgili Gul hanim basta olmak uzere butun can dostlarimla birlikte hem kilolar gidiyor hem de var olan butun dertler ve sikintilar.Zamanin nasil gectigini anlamiyorsunuz bile o kadar degerli insanlar.Insaallah hep beraber cok guzel gunlere...

rumuz: lastrose6
başlangıç tarihi:19 .02.2014
başlangıç kilosu:100
geçen hafta: 99,7
bu hafta: 99,5
fark: -200
toplam fark: 500gr
beden: 48-50
spor: yürüyüş
hedef: 80önce, sonra 63

bende spor yapmakta zorlaniyordum buradaki arkad aslari gorunce azmim artti ;-)

Hoşgeldin. Kilolar yavaş yavaş ve kalıcı bir şekilde gidecek. Artık bu bizim yaşam biçimimiz oldu. İnşallah hep uygulamayı düşünüyoruz.

Teşekkür ederim canım..

İlaç kullanıyormusun canım bademciklerin için.?

Tebrik ederim sizi canan hn. hem revani için hem de giden 18 kg. için.

Hoşgeldiniz aramıza...

canimmm hosgeldin buranin guzel enerjisiyle emin ol daha rahat halledebileceksin ..beraber basaracagiz sana herzaman soyledigim gibi.

hepınıze cok tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın.. Rabbim utandırmasın ınsallahh.. hersey saglık ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…