merhaba çıtırlarım
işlerim ancak bitti şimdi pc yi açtım heme:126:n geçmişi okumaya başlıyorum:126:
merhaba çıtırlarım
işlerim ancak bitti şimdi pc yi açtım heme:126:n geçmişi okumaya başlıyorum:126:
kitabı sindire sindire oku canım,,aklına takılanlarıda rahatlıkla bize sorabilirsinanladım, cevap için çok teşekkürler.
ilk sayfayı bugünde defalarca okudum, daha öncede defalarca okudum, ama bu tarzın mantığını tam kapmadıkça sorular bitmiyor malesef.
kitabınıda aldım.
çok teşekkürler tekrar..
merhaba canım balık yanında tahin helvası yada tahinli bişey yemen lazımHerkese gunaydin ;-)
dun internet baglantisnda bir sorun cikti o yuzden yazamadim
Hemen telafi edeyim
sabah karatay kahvaltisi
oglen lahana sarmasi ve cay
aksam balikli salata yogurt kuruyemis
Spor 2,5 km yuruyus
iyice kurudunrumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.4
bu hafta:45.2
fark: -200 gr
toplam fark: -4.000 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -0.440
canlarım,sevgili arkadaşlarım,cumanız mübarek olsun,Allahın rahmeti ve selamı üzerinize olsun,ben bildirim yapıp kaçıcam,dün köy sütü aldım peynirimi kendim yaptım,tadı çok güzel oldu,soframda kendi yaptıgım peynir,kendi yaptıgım yogurt,kendı yaptıgım zeytin,hem saglıklı besleniyoruz,hem de insana mutluluk veriyor kendi yaptığı her şey,hep sizlerin sayenizde canlarım,Allah senden binlerce kez razı olsun Gülcüğüm,bizi bir araya topladın,hem ruhen ne kadar birbirimize benzer insanlarız,ne kadar güzel anlıyoruz birbirimizin halinden,ne kadar güzel ve temiz sevgi ve saygı var tapığımızde,maşallahsizleri çoook seviyorum,canım arkadaşlarım
rumuz:hatce33
baş.tarih:30.12.2013
baş.kilo:96
geçen haf.90.100
bu haf.89.400
fark.-700
toplam fark:-6.600
yaş.51
beden:52
ilk hedef:75
spor:yürüyüş,düğün telaşıhaftada 2 ya 3 kez egzersiz,zamanım olunca yapıyorum veeee hiç kaçamak yok.
kitabı sindire sindire oku canım,,aklına takılanlarıda rahatlıkla bize sorabilirsin
merhaba canım balık yanında tahin helvası yada tahinli bişey yemen lazım
iyice kurudun
bizde seni seviyoruz canım....topiğmize
merhaba canım balık yanında tahin helvası yada tahinli bişey yemen Lazim
Hatirlattigin iyi oldu hemen aldirayim :)
Hosgeldiniz anlasilan o ki siz de öğretmensiniz
Günaydın,hayırlı cumalar...
Hepiniz güzel eksiler görürsünüz inşallah..
Ben pek mutlu olmadım gördüğüm rakama..3 hafta çok iyi kilo kaybı yaşayınca beklentim yüksekti tabii.
Sonuçta birden gelmedi bu kilolar birden gitsin diye teselli ediyorum kendimi şu an..
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:103,4
Bu hafta:102,5
Fark: 0,9
Toplam fark:7,8
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0,870
rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 02.11.2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 63.9
bu hafta: 63.4
fark: -500 gr
toplam fark: -5.600 kg
beden: 40
spor: Jillian shred day+yürüyüş
hedef: 58
yüzde: 0.782
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:84.6
şu anki kilo : 84
fark:600 gr
toplam fark : 3 KG
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor yok (çünkü hala hasta)
%si: -0.70
rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 83,4
bu hafta:82,7
fark:-700
toplam fark:4,5
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: -%0,83
rumuz: babymom
başlangıç tarihi:17/02/2014
başlangıç kilo:62.6
geçen hafta: 61.3
bu hafta:60.4
fark:-900
toplam fark:2.200
beden:38
boy:1.65
spor: 3 gun pilates yada jillian Karin calismasi+hergun Tibet , squat, plank
hedef: 52
yuzdenin formulunu bir yazarmisiniz ya kac haftadir ezberleyemedim
bende azda olsa eksideyim,,, bu hafta 2 gün tuvalete çıkabildiğim için bu kadar hareket ancak o kadar etki etti,,hocanın dediği gibi bu hafat çöpçülük yaptımBen de çok mutluyum, cuma günlerini çok seviyorum.Bu hafta, şu ana kadar herkes kilo vermiş, Gül abla senin durum nasıl?
GÜNAYDIN KIZLARR LİSTE BUGÜN BENDE
rumuz: çiğsel 2010
başlangıç tarihi: 27.01.2014
başlangıç kilosu:81
geçen hafta: 78.500
bu hafta: 78.400
fark: -100 gr
toplam fark: -2.600
beden: 42-40
spor: yürüyüş
hedef: 75 önce, sonra 70
sen de canan abla da sağolun varolun . ben de sizleri özledim.
tebrik için teşekkür ederim. bizim de temennimiz mutlu olmaları. çünkü 6 aylık gecikmeyle , çok zor evlenebildiler.
iltifat ne güzel bir şeydir ya. beni asıl sizler, burada olmak motive ed,iyor ama iltifat da tuzu biberi oldu :))
ekmek arası patates kızartmasını yemedim. sadece düşünce gücüyle, yani hayallerimde, bana ikram edildi, ama ben reddettim :))
rumuz: selensu
başlangıç tarihi: 17.02.2013
başlangıç kilosu: 60
geçen hafta: 58.4
bu hafta: 57.1
fark: -1.300
toplam fark: -2.9 kg
beden: 36-38
spor: Jillian shred day+yürüyüş+squat
hedef: 55
Günaydın kızlar nasılsınız:) bn yine erken uyandım aferin bana:) kilom beni çok mutlu etti belki yıllardır 57 li sayıları görmemiştim Allah hepinizden razı olsun😘bugün evi temizlicem akşama kdr da çıkmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsem:)
Sabah 09:40 2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet+peynir+çay+2 zeytin+2 ceviz+1 fındık
listeye yazmamak yerine yazdığın rakamı 2 ye bölüyorum yarısı bu haftak,i verdiğin yarısı geçen hafta olurBu Arada isterseniz B'ni listeye yaZmayın 58.4 bnm geçen hafta cuma gün ki kilom değil Pazartesi gün ki kilom,bn listeyi hazırlarken kendi kilomu stabil yazmıştım,çünkü kaldığım yerde tartı yoktu
Çok tartılma taraftarı da değilim aslında kilodan çok sıkılaşmam lazım o yüzden arada ki zayıflama farkı mı ancak haftaya cuma tam anlarız:)
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah;menemen,ceviz,peynir ve çeşitleri,zeytin ve 1 muz
Öğlen;2 tane köfte,2 kase cacık
İkindiye ,1 incir,1 kayısı,1 erik ve türk kahvesi
200 ml.süt
Akşam;Kıymalı kuru fasülye,az bulgur ,salata ve ayran
7,30 gibi 4 dilim armut,2 dilim portakal
Otururken çay ..
yatarken maden suyu
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 65
Fark:0
Toplam fark :11 kg.(29 haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :0
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Buralardayım...
bende azda olsa eksideyim,,, bu hafta 2 gün tuvalete çıkabildiğim için bu kadar hareket ancak o kadar etki etti,,hocanın dediği gibi bu hafat çöpçülük yaptım
listeye yazmamak yerine yazdığın rakamı 2 ye bölüyorum yarısı bu haftak,i verdiğin yarısı geçen hafta olursonuçta kg verdin
sanada hayırlı cumalar canım...kg almamışsın sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bu aylarda alman gerekiyor
listeye yazmamak yerine yazdığın rakamı 2 ye bölüyorum yarısı bu haftak,i verdiğin yarısı geçen hafta olursonuçta kg verdin
yanlış olmuş canım 1,46 olması lazımyuzdeyi ekledim
bu bile güzel bir rakamarkadaşlar geçen hafta foruma pek fazla giremedim.aslında çok sıkı da karataya uyamadım.çünkü şehir dışında idim ve hep akrabaların evlerinde olunca bana en çok uyanları yemeye çalıştım.yine de kilo vermişim
rumuz:müzikçi
başlangıç tarihi:10 şubat 2014
başlangıç kilom:77.6
geçen hafta:72.7
bu hafta:72.3
fark:-400
toplam fark:-5300 gr
beden :40
spor:hala yok maalesef
boy:1.62cm
hedef:55
kilom gramlarla gidiyor ancak inceldiğimi farkediyorum.bu gün epeydir giymediğim bir eteğimin içine girebildim.birde spor ekleyebilsem süper olacakta
herkese selamlar sevgiler
Canlarimmmm benim,hepinize hayirli,mutlu,saglikli,huzur dolu bir cuma gunu diliyorum.Canlarim ne mutlu hepimiz bu hafta kilo vermis gorunuyoruz insaallah.Canim niceerendenizcigim,hosgeldin arkadasini tebrik ederim canim.Dun internetimde problem vardi,esim revani istedi tabii yaptim,ama bana hic cazip gelmedi cunku bir onceki gunku aynadaki goruntum ve aldigim cok olumlu tepkiler daha agir basti,bravo bana ve topikte sarilddigim buttun dostlarima.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 74
Bu haftaki kilo; 73
Aradaki fark; -1000 gr.
Toplam fark;18 kilo
Yas; 53
Boy;1.67
Hedef; 70-65
tatlım kararın kesinse hiç yazmıyım sabit kalan diyim nasıl istersin canım?
canım sen listeyi yapınca bana mesaj atarsan eksikleri tamamlayayım,,, selensu nun yüzdesinide 1,19 yazalım sonuçta kg vermiş 2 haftaya böldüm kg sunu hesapladım
merhaba aramıza hoşgeldinizArkadaslar Merhaba,
Babymon (pervın) arkadasımın sızı sureklı anlatmaıs ve ovmesı ıle aranızdayım. Ben de bir aydan fazladır tam manası ıle karatay usulu beslenıyorum. SAGLIK sorunlarım el verdıgı surece sporumu duzenlı yapıyorum.. az mıktarda ınsulın dırencı ve yıne hıpoglısemı baslangıcı ıle ıle yavas ama emın adımlarla verıyorum. Kalp rahatsızlıgımdan dolayı ınsuluın ıle ılgılı ılac kullanmama gerek duyulmadıgından, kendı kendıme ıkı ogunde sıkı yıyerek halletmeye calısıyorum. Gunde ıkı ogun beslenıyorum.. ara ogunum yok.. aranıza kabul edıp benı de yonlendırırsenız sevınırım.
Uzun suredır karatayı bılıyorum.. zaten abur cubur olayım hıc olmadı.. uzun yıllar duzenlı beslenınce metabolızmada ıyıce yavasladı. Dogumdan sonra bır turlu toparlanamayanlardanım.. tum yag bırıkımı bel ve basen cevresınde.. bu da pek saglıklı degıl. o yuzden karatay usulu yasamak sanırım benım ıcın en dogru olanı.. ekmek yedıgım zaman doymıyorum.. cok sık ackıyorum.. acıktıgım zaman ellerde tıtreme sınırlılık ataklarım olusuyor.. o yuzden bu sekıl beslenmeyı bırakmayı dusunmuyorum. Belkı ogunlerde yedıklerım sıze cok gelebılır.. ama karnımı ıyıce doyurmazsam vucudun dengesı sasıyor.
Boyum: 1.65
KıLO: 64
VERİLEN: acıkcası ıbre pek oynamıyor (ama keske basta kendımı olcseydım.. cunku 40 beden gıyerken su an 38 beden pantolon gıyıyorum)
spor: pılates, elıptık bısıklet.. ıyı oldugum surece..
zeytini en az 10 tane yerseniz titreme olmaz yağda yiyeceksınızSabah kahvaltım: 11:30
uyandıgımda karbonatlı su, ve ıkı bardak ılık su (sabah 10 cıvarı)
2 yumurtadan omlet
7 adet cevız
ıkı corba kasıgı kurufasulye ıle yapılmıs yesıllıklı salata
zeytın, bır parca peynır
bır muz
cay
antıokdısan tablet
rumuz: lastrose6
başlangıç tarihi:19 .02.2014
başlangıç kilosu:100
geçen hafta: 99,7
bu hafta: 99,5
fark: -200
toplam fark: 500gr
beden: 48-50
spor: yürüyüş
hedef: 80önce, sonra 63
bende spor yapmakta zorlaniyordum buradaki arkad aslari gorunce azmim artti ;-)
Hoşgeldin. :)))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım sen listeyi yapınca bana mesaj atarsan eksikleri tamamlayayım,,, selensu nun yüzdesinide 1,19 yazalım sonuçta kg vermiş 2 haftaya böldüm kg sunu hesapladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?