Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba çıtırlarım

işlerim ancak bitti şimdi pc yi açtım heme:126:n geçmişi okumaya başlıyorum:126:

kitabı sindire sindire oku canım,,aklına takılanlarıda rahatlıkla bize sorabilirsin
Herkese gunaydin ;-)

dun internet baglantisnda bir sorun cikti o yuzden yazamadim

Hemen telafi edeyim

sabah karatay kahvaltisi

oglen lahana sarmasi ve cay

aksam balikli salata yogurt kuruyemis

Spor 2,5 km yuruyus

merhaba canım balık yanında tahin helvası yada tahinli bişey yemen lazım

iyice kurudun

bizde seni seviyoruz canım....topiğmize

Ama dün 44.9 kg çıkmıştım, bugün daha yüksek çıktım.

canım hafta olarak değerlendirme, haftaya da 1 e yakın verirsen ayda 10 kg vermiş olacaksın benim 6 ayda verdiğimi 1 ayda vereceksin

şu ana kadar verenlerin için de en iyisi sensin

Ben de çok mutluyum, cuma günlerini çok seviyorum. Bu hafta, şu ana kadar herkes kilo vermiş, Gül abla senin durum nasıl?
bende azda olsa eksideyim,,, bu hafta 2 gün tuvalete çıkabildiğim için bu kadar hareket ancak o kadar etki etti,,hocanın dediği gibi bu hafat çöpçülük yaptım

listeye yazmamak yerine yazdığın rakamı 2 ye bölüyorum yarısı bu haftak,i verdiğin yarısı geçen hafta olur sonuçta kg verdin

sanada hayırlı cumalar canım...kg almamışsın sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim bu aylarda alman gerekiyor

gül ablacım bildirim yapmadın değilmi daha bir kaç arkadas kaldı liste bugün bende ya eski rumuzumla ( Çiğsel2010) um ben

yanlış olmuş canım 1,46 olması lazım
bu bile güzel bir rakam

bir hafta sabit sonraki hafta ya 1000 ya 1500

canım sen listeyi yapınca bana mesaj atarsan eksikleri tamamlayayım,,, selensu nun yüzdesinide 1,19 yazalım sonuçta kg vermiş 2 haftaya böldüm kg sunu hesapladım

ayyy yüzdeleri hiç yazmadımki ama be sadece kilo verenler sabitler hamilleri yazdım kilo verenleri eksi verdiği gran die yazdım bi msj olarak atıyorum şimdi

merhaba aramıza hoşgeldiniz

babymom a teşekkür ederim topiğimizi bu kadar güzel anlattığı için gerçekten çok güzel çok değerli pırıl pırıl arkadaşlarımız var

karatay bırakılacak bir şey değil ömür boyu sağlık için devam etmemiz lazım heleki sizdeki hastalıklar için bire bir çare oluyor,,,kaçamak yapmayın insülin direnci 3-4 ayda düşüyor benim düştü...karatay da ölçü olmadığı için çok kavramı yok kişi doyana kadar yiyecek ben 2 tabakla doyarım siz 3 diğeri 4 bunun sınırı yok doymak önemli onun için çok yiyorum diye çekinmeyin öyle doyuyorsanız sizin için uygun olan o yeterki doyun
zeytini en az 10 tane yerseniz titreme olmaz yağda yiyeceksınız
rumuz: lastrose6
başlangıç tarihi:19 .02.2014
başlangıç kilosu:100
geçen hafta: 99,7
bu hafta: 99,5
fark: -200
toplam fark: 500gr
beden: 48-50
spor: yürüyüş
hedef: 80önce, sonra 63
azda olsa vermişsiniz buda önemli
bende spor yapmakta zorlaniyordum buradaki arkad aslari gorunce azmim artti ;-)

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 69.000
Bu hafta: 68.700
Fark:- 300
Toplam fark:11,500
Beden:42
Spor: haftada 6 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,43

canım sen listeyi yapınca bana mesaj atarsan eksikleri tamamlayayım,,, selensu nun yüzdesinide 1,19 yazalım sonuçta kg vermiş 2 haftaya böldüm kg sunu hesapladım

özel msj atamıyorumki yeni üyelik olduğu için mail adresin varmı mail atıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…