Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarimmmm benimmm,hepinize hayirli aksamlar dlerim.Canim Gulcu,gum benim,inan ki uzuntunu kiz kardesim gibi yuregimde hissediyorum.Yalnizlik haikaten cok zor.Topige girdigim ilk gunden beri beni teselli edip destek veriyorsunuz,rabbim razi olsun.Ben de sizlere butun kalbimle sarildim.Bugun prensesime gittim,hamdolsun cok iyi gordum.Sanki kis geri geldi, o derece soguk ama kizimi iyi bulunca hicbir sey etkilemiyor.

Iyi akşamlar adınıza çok sevindim:)

Merhaba canim
Yediklerini yazamasanda sohbete katil ozletme kendini sen diyet yaapmadign icin sana kizmayiz:),,,ekin de senin gibi krakerle gecistirdi ilk aylarini

yapacak bır sey yok dıyorsunuz.. eywahlar olsun o zaman... :)

sabah demek ayıp olacak ama cocukla olunca anca oldu saat 12:00

KKK

aksam: 18 30

bır bardak kefır

19:30 yarım tabak mercımek yemegı + ıkı parmak kadar gogus etı + yarım avokado + tursu

4.5 saat sokaklarda park park dolasıp, park aletlerıyle bıraz da jımnastık yaparak abuk sabuk bır spor yapmıs oldum.

kızınızın ıyı olmasına sevındım Canan hanım..

Bu. Sene 10. Sinif, 11.sinif icin yazdirdim....gecen sene kampus istemisti bu senede ayni yere devam edecek, ilk donem biraz azimliydi simdi bisey yok

Merhaba canim
Sorun olmadigina sevindim:)....firsat buldukca ugra haberdar et bizi.....karataya devam etmenede sevindim..optum canim

Herkese İyi Akşamlar

Size de iyi aksamlar Canan hanım kızınızın iyi olmasına sevindim. Gerçekten kış geri geldi. Bilindik atasözümüz yine doğrulandı.

Prensesi iyi gordugune sevindim canim, bu sana cumaya kadar yeter cumada oper sever banyosunu yaptirirsin hasret giderirsin

Öncelikle topiğomize hoşgeldiniz . Umarım karatayla metabolizmanız hızlanır ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz

Supersin canim, abuk sabuk diyorsun ama 4,5 ssat cok cok iyi

Bugunki menum
Sabah kkk
Öğlen arkadasa bebek görmeye gittik orada tavuklu salata , 2 mercimek köftesi yedim.
Aksam salata ve yogurt
2 lt su spor yok

Canim Gulcugum,cok tesekkur ederim canim.Insaallah cuma gunu gene kucagimda uyur.Cunku eve gelme haftasinda sevincinden orada pek uyuyamiyor.Bugun isteklerinide soyledi,kismetse onlarida alir ve hazirlarim ,onun mutluluguyla bende mutlu olurum insaallah.

herkeslere iyi akşamlar... bugün pek i sessiz kalmış topik.. giremiyorum ki doğru düzgün tam okuyayım diyorum çat bi iş çıkıyor.. tek kaldım ya bu hafta yoruluyorum iş yerinde çok

canan ablam gözün aydın prensesimizi iyi görmüşsün, hep mutlu olsun inşallah

yedikyerim dünkülerin aynısı...evde bişi yok bu hafta adanada olduğumdan dolapta ne varsa bitirmiştim gitmeden eşimde pazar yeapamadı hafta sonu artık ne varsa idare edicez cumartesine kadar eşim makarna istedi ona makarna yaptım bende dünkü kurufasülyeden yedim bi tabak turşu eşliğinde...sonra kociş dedi ki ne saman a kadar devem edicen ne zaman bitiyor karatay dedi bende bitmicek ki dedim bakalım ne zaman kabullenecek çevremdekiler bu beslenmeme , sabırla bekliyorum

Oda sizleri ozluyor insanin evi gibisi varmi,,anneyi babayi abiyi hep birlikte goruyor evin prensesi olarak butun ilgi ona o mutluluk herseye deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…