Kolay gelsin canim isin zorherkeslere iyi akşamlar... bugün pek i sessiz kalmış topik.. giremiyorum ki doğru düzgün tam okuyayım diyorum çat bi iş çıkıyor.. tek kaldım ya bu hafta yoruluyorum iş yerinde çok
canan ablam gözün aydın prensesimizi iyi görmüşsün, hep mutlu olsun inşallah
Omurluk deyince insanlar da garip bakiyorlar bizi deli saniyorlar galiba,,,oglum karatay i fazla bilmiyor her sofrada karatyla igili konu geciyor soruyor cevap veriyorum, disarda yemege gittik ben herseyi yemiyorum su soyle bu boyle diyorum, oglum gecen gun karsimdaki sen olmasan bu kadin. Kafayi yemis diyecegim ama karsimdaki sensin sen herseyin dogrusunu bilirsin diyor:):),:)yedikyerim dünkülerin aynısı...evde bişi yok bu hafta adanada olduğumdan dolapta ne varsa bitirmiştim gitmeden eşimde pazar yeapamadı hafta sonu artık ne varsa idare edicez cumartesine kadareşim makarna istedi ona makarna yaptım bende dünkü kurufasülyeden yedim bi tabak turşu eşliğinde...sonra kociş dedi ki ne saman a kadar devem edicen ne zaman bitiyor karatay dedi bende bitmicek ki dedim bakalım ne zaman kabullenecek çevremdekiler bu beslenmeme , sabırla bekliyorum
öğlen 1 saat yürüyüş ve 30 dkk aletlerle çalışmamı tamamladım
topik ne kadar sessiz nerde millet nerde devlet
sten eve gelirken yolu uzattim 20 dkk lik yolu 50 dkk ya cikardim...bugun 1 saat 50 dkk yuruyus 30 dkk aletli spor yaptim,,,,
Öncelikle topiğomize hoşgeldiniz . Umarım karatayla metabolizmanız hızlanır ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz
Supersin canim, abuk sabuk diyorsun ama 4,5 ssat cok cok iyi
karataylık olmayan şey nedir öğrenebilir miyim? Yardımcı olursan sevinirim.canım menülerin karataylık değil bana göre sen daha karatay a başlamamışsın
Bende ne kadar az yemis diyordum:)uyaninca karbonatli su
10.00 kkk+1 kivi+yesil cay
15.00 1 bardak kefir
17.00 1 tabak kisir+siyah cay
19.00 1 bardak kefir
spor 2dk plank+9lutibet
1 surahi limonlu tarcinli su
ps bugun disardaydik ikramda kisir olmasaydi bisey yemiyecektim o yuzden bunluk boyle gecistirdim. cok yorgunum gozlerimi zor aciyorum baska spor yaapmiycam
Az kaldi pazartesinin ertesinin ertesinin ertesinin ertesnde itibaren tatil:)..................bende uzuldum erkine allah ailesine sabir versin....cikolatada tahin yok canim:) ben helva yerine tahine cekirdekli uzum dogruyorumBravo gülcüm😘
Çok yoğun bir Pazartesi ertesinden sonra ayaklarımı hissetmiyorum :) benim için mesela yarın pazartesinin ertesinin ertesi:) her gün sendrom her gün sendrom:) ama bugüne de şükür en azından hayattayız....berkin içinde çok üzüldüm bir enerjim düşüktü bugün hep..
Öğle 12:30 ıspanaklı bulgurlu köfte+yoğurt
Akşam 18:30 ızgara levrek+salata+5 adet süs biberi turşusu(homemade:).
1 çatal ucu helva
Ya biz helva yemek zorunda mıyız balığın üstüne?yoksa bu fosfor şeysi geyik mi? Daha sağlıklı bir şey yesek olmuyor mu? Helva yerine bir küçük kare bitter tercihimdir:)
Spor 3 km yürüyüş +shred 1/8+70 squat
ınsallahh.. pek umutlu degılım ama bakalım.. ıkı aya yakındır karatay yapıyorum.. tam manası ıle bır aydır yapıyorum.. saglıklı bır sekılde spor da yapamıyorum.. umut ıste.bu arada nıckınız cok hoş :)
Ah Gul hn, onun acısı aksam cıktı, yorgunluktan tansıyonum o kadar dustu kı yer gok bırbırıne gırdı yarım saat.. hala kulagım ugulduyor..
hepınıze ıyı geceler dılıyorum.. saglıkla uyanmak dılegı ıle.
karataylık olmayan şey nedir öğrenebilir miyim? Yardımcı olursan sevinirim.
yediklerim bunlardı
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta- biraz peynir-maydonoz- tarçınlı siyah çay
akşam bir kase yoğurt çorbası- bir parça yağsız tavuk
sonra çay çekirdek
bugunki menüm
sabah bir yumurta biraz kavurma-tarçınlı siyah çay
akşamda ızgara balık salata yapıcam
Bende ne kadar az yemis diyordum:)
Az kaldi pazartesinin ertesinin ertesinin ertesinin ertesnde itibaren tatil:)..................bende uzuldum erkine allah ailesine sabir versin....cikolatada tahin yok canim:) ben helva yerine tahine cekirdekli uzum dogruyorum
Günaydın...
Dün ;
Sabah;biraz sucuklu yumurta,zeytin ,peynir,çay ..evden çıkarken 1 küçük yerli muz
Öğlen;bulgurlu yayla çorbası,karnıyarık(kızartılmadan,kadın benim söylediklerime uyuyor..çorbayı bile bulgurla yapmış)salata
İkindi ;1 kayısı,1 incir ve 2 erik ..200 ml süt..
Akşam; mercimek çorbası,köfte-soğan-maydonoz üçlüsü canım istedi :) ayran
ve çay..
Biraz biraz şişliklerim olmaya başladı,kollarımda önceden zayıflıktan damarlar çıkardı şimdi eser yokkeşke hep böyle kalsa..yüzüm tombullaştı ..en çok kollarımın ,yüzümün böyle kalmasını istiyorum..geri taraflar zaten gider eminim fazla kalmaz..eşim diyorki giderse göbeğin gitsin sadece :)) bu halimi herkes çok beğeniyor..sakın kilo verme diyorlar :)) oğlum da hep çıtı pıtı zayıf genç anne olarak kalmamı istiyor :))
Herkes iyidir inşallah..
sana da kolay gelsin gül abla,eğitimin para saçma dönemine gelmişsin. Lise sona mı geçti kızın? Hangi dersaneye yazdırdın? Ben matematik öğretmeniyim. Uzun yıllar dersanelerde çalıştım, Uğur, Birey. inşallah seni üzmeden gider dersaneye ve bu imkandan sonuna kadar faydalanır.
Tünaydın arkadaşlar
Herkeste bahar yorgunluğu var gibi topic çok sessiz yaza hiç düşünemiyorum nasıl oluruz acaba
kedicim neden mahsunlaşmışsın öyle
yenacım hoşgeldin özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?