Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim fmgenccigim benim,binlerce tesekkurler ediyorum canim benim.Rabbim sizlerinde mutlulugunuzu daim etsin insaallah.

Kolay gelsin canim isin zor
Omurluk deyince insanlar da garip bakiyorlar bizi deli saniyorlar galiba,,,oglum karatay i fazla bilmiyor her sofrada karatyla igili konu geciyor soruyor cevap veriyorum, disarda yemege gittik ben herseyi yemiyorum su soyle bu boyle diyorum, oglum gecen gun karsimdaki sen olmasan bu kadin. Kafayi yemis diyecegim ama karsimdaki sensin sen herseyin dogrusunu bilirsin diyor:):),:)

uyaninca karbonatli su

10.00 kkk+1 kivi+yesil cay

15.00 1 bardak kefir

17.00 1 tabak kisir+siyah cay

19.00 1 bardak kefir

spor 2dk plank+9lutibet

1 surahi limonlu tarcinli su

ps bugun disardaydik ikramda kisir olmasaydi bisey yemiyecektim o yuzden bunluk boyle gecistirdim. cok yorgunum gozlerimi zor aciyorum baska spor yaapmiycam

sten eve gelirken yolu uzattim 20 dkk lik yolu 50 dkk ya cikardim...bugun 1 saat 50 dkk yuruyus 30 dkk aletli spor yaptim,,,,

Bravo gülcüm😘

Çok yoğun bir Pazartesi ertesinden sonra ayaklarımı hissetmiyorum :) benim için mesela yarın pazartesinin ertesinin ertesi:) her gün sendrom her gün sendrom:) ama bugüne de şükür en azından hayattayız....berkin içinde çok üzüldüm bir enerjim düşüktü bugün hep..

Öğle 12:30 ıspanaklı bulgurlu köfte+yoğurt

Akşam 18:30 ızgara levrek+salata+5 adet süs biberi turşusu(homemade:).
1 çatal ucu helva

Ya biz helva yemek zorunda mıyız balığın üstüne?yoksa bu fosfor şeysi geyik mi? Daha sağlıklı bir şey yesek olmuyor mu? Helva yerine bir küçük kare bitter tercihimdir:)

Spor 3 km yürüyüş +shred 1/8+70 squat

Öncelikle topiğomize hoşgeldiniz . Umarım karatayla metabolizmanız hızlanır ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz

ınsallahh.. pek umutlu degılım ama bakalım.. ıkı aya yakındır karatay yapıyorum.. tam manası ıle bır aydır yapıyorum.. saglıklı bır sekılde spor da yapamıyorum.. umut ıste.bu arada nıckınız cok hoş :)

Supersin canim, abuk sabuk diyorsun ama 4,5 ssat cok cok iyi

Ah Gul hn, onun acısı aksam cıktı, yorgunluktan tansıyonum o kadar dustu kı yer gok bırbırıne gırdı yarım saat.. hala kulagım ugulduyor..

hepınıze ıyı geceler dılıyorum.. saglıkla uyanmak dılegı ıle.

canım menülerin karataylık değil bana göre sen daha karatay a başlamamışsın
karataylık olmayan şey nedir öğrenebilir miyim? Yardımcı olursan sevinirim.
yediklerim bunlardı
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta- biraz peynir-maydonoz- tarçınlı siyah çay
akşam bir kase yoğurt çorbası- bir parça yağsız tavuk
sonra çay çekirdek

bugunki menüm
sabah bir yumurta biraz kavurma-tarçınlı siyah çay
akşamda ızgara balık salata yapıcam

Son düzenleme:
Bende ne kadar az yemis diyordum:)
Az kaldi pazartesinin ertesinin ertesinin ertesinin ertesnde itibaren tatil:)..................bende uzuldum erkine allah ailesine sabir versin....cikolatada tahin yok canim:) ben helva yerine tahine cekirdekli uzum dogruyorum

Gecmis olsun canim cok uzun oldugu icin oyle olmustur azdan basla yavas yavas artir.....Bende o yorgunlugun uzerine dinlenemeden mutfaga girdim 1,5 saat ayakta dizlerim mahvoldu sisti hala aciyor,,,,biraz kendime vakit ayirsam baska is kaliyor yada ust uste yapmam lazim o zamanda dizler mahvoluyor ne yapacagimi sasirdim....sanada iyi geceler canim

Son düzenleme:

Merhaba canim
Su an pc den girdigim icin eskiyi bulamayacagim sonra abkip yazayim ....Karatay a gore kahvaltin cok eksik yumurta 2 olacak,peynir avuc ici kadar, zeytin yagin icinde en az 10 tane, kuruyemis 1 cay bardagi dolusu, 3,,4 gun kurusu kayisi, havuc veya turp yagli yenecek.........bunlar kahvaltinin temel tasi olmazsa olmazi

Ben tahin hiç yiyemem o zmn çatal ucu helvaya devam:)

Günaydın kızlar

Sabah 07:50 1 tavada tereyağlı yumurta+4 zeytin+peynir+badem +ceviz+yeşil çay

Gunaydin herkese ,
Bir turlu firsat bulup yazamadim dunku yediklerimi...
Cocuklar dis cikariyor uyumuyorlar
oglen yedigim,
Kiymali ispanak yogurt kuruyemis yesillik,

Aksam yedigim,
Tavuk izgara
yarim porsiyon nohut yemegi
yesillik(salata yapamadim)
Biraz helva

Bu sabah kahvaltim
6:10
2yumurta mantarli
5 zeytin
Biraz peynir
5 kuru kayisi
badem(bir cay bardagi)

Günaydın...

Dün ;

Sabah;biraz sucuklu yumurta,zeytin ,peynir,çay ..evden çıkarken 1 küçük yerli muz

Öğlen;bulgurlu yayla çorbası,karnıyarık(kızartılmadan,kadın benim söylediklerime uyuyor..çorbayı bile bulgurla yapmış )salata

İkindi ;1 kayısı,1 incir ve 2 erik ..200 ml süt..

Akşam; mercimek çorbası,köfte-soğan-maydonoz üçlüsü canım istedi :) ayran

ve çay..

Biraz biraz şişliklerim olmaya başladı,kollarımda önceden zayıflıktan damarlar çıkardı şimdi eser yok keşke hep böyle kalsa..yüzüm tombullaştı ..en çok kollarımın ,yüzümün böyle kalmasını istiyorum..geri taraflar zaten gider eminim fazla kalmaz..eşim diyorki giderse göbeğin gitsin sadece :)) bu halimi herkes çok beğeniyor..sakın kilo verme diyorlar :)) oğlum da hep çıtı pıtı zayıf genç anne olarak kalmamı istiyor :))

Herkes iyidir inşallah..

Sen nasıl kalmak istiyorsan öyle kal.

Merhaba,

Nasılsınız hanımlar...
ben yorgun ve yoğunum.hiç vakit bulamadım siteye bakmaya umarım hepiniz çok iyisinizdir.. artı oğlanın doğum günü münasebeti beni pert etti..Yorgunluktan ayak dikenim feci azdı ..
Yaklaşık bir aydan beri ilk defa artı çıktım umarım cumaya kadar artılarım gider..PAsta ve börek yedim..Çokta güzel değilmiş.. tatlarını unutmuştum aslın da..

Bir de bu ara 6 yaş ergenliğimidir,sendromumudur adı her neyse..tuhaf bir hal de beni çıldırtıyor oğlum..herşeye ağlıyor haerşeyi takıyor ve herşeye kaygılanıyor..
NAsıl davranacağımı şaşırdım artık...Bu bir süreç ama bu süreci sağlıklı atlatmamız gerektiği için dün rehberlikle konuştum..
.Bana şu an gözlerinizde ki o kaygıyı görüyorum,siz çok kaygılısınız dedi Beni değerlendirmeye başladı çokmu acil vakayım çokmu göze batıyorum anlamadım ki.. Bugün de oğlanla konuşucak bakalım erken alıcam o yüzden...

Benim de kızım 10.sınıfta..normal de artık 11. ve 12.sınıf ta dersaneye gitmesi gerek herkes öyle yapıyor çünkü..Dersaneye gitmeyeni dövüyorlar neredeyse
Fakat sbs denilen saçma sistemden dolayı maalesef 3 yıl üst üste dersaneye gitti...O yüzden şimdi dersane ismi bile rahatsız ediyor kızımı..
Dersanesiz başarı şansının olmayacağı diye bir gerçeğin de farkın da..Böyle bir ikilem de, şimdiden seneye naapıcağını düşünüp strese giriyoruz..
Eğitim sistemini her yıl yap boz gibi değiştirdikleri için çok kızgınım ben...

Son düzenleme:
gul abla dun mecburen az oldu cok acikmistim o saatte . sali gunleri bizim vakifta sohbet gunumuz dolayisiyla bittikten sonRa bir ikram hazirliyoruz. bende cok acikmistim eger kisir olmasaydi eve gelip evde normal yiyecektim ama digerleri pasta borek gotururken ben kisirla idare ettim mecburende aksam bisey yemedim. dun 200 gr fazlam cikti Sabah. ama bugun 100 gr eksigim. bu hafta cok basarili bir sonuc cikmiycak galiba benden. fakat gecen hafta yatarak kapanan eski bir pantolonun bugun normal kapandi . gobegim biraz ustune dustu ama olsun yavas yavas oda cekilir. cok acele etmiyorum. bugun evdeyim dinleniyorum. parka bile cikamadim . 2 cocukla biryere git gel ustumden kamyon gecmis gibi oluyor 1 hafta evde takil benim duzen bu :))))

Son düzenleme:
Tünaydın arkadaşlar
Herkeste bahar yorgunluğu var gibi topic çok sessiz yaza hiç düşünemiyorum nasıl oluruz acaba
kedicim neden mahsunlaşmışsın öyle
yenacım hoşgeldin özlettin kendini

Tünaydın arkadaşlar
Herkeste bahar yorgunluğu var gibi topic çok sessiz yaza hiç düşünemiyorum nasıl oluruz acaba
kedicim neden mahsunlaşmışsın öyle
yenacım hoşgeldin özlettin kendini

Ara ara değiştiriyorum. Dün rahatsızlandım, bütün vücudum ağrıdı eve erken gittim, dinlendim. Bugün ağrılar geçti. Hapşırma, bazen burun akıntısı bazen tıkanma değişiyor. :44:Çevremdekiler başta annem, bak güçsüz düştün, biz söyleyince yanlış anlıyordun, önceden bu kadar hastalanmazdın diyor. Zayıfladın iyice diyorlar, hala alışamadılar bu beslenme şeklime. Ekmek yememem yanlış geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…