Ara ara değiştiriyorum. Dün rahatsızlandım, bütün vücudum ağrıdı eve erken gittim, dinlendim. Bugün ağrılar geçti. Hapşırma, bazen burun akıntısı bazen tıkanma değişiyor. :44:Çevremdekiler başta annem,bak güçsüz düştün, biz söyleyince yanlış anlıyordun, önceden bu kadar hastalanmazdın diyor. Zayıfladın iyice diyorlar, hala alışamadılar bu beslenme şeklime. Ekmek yememem yanlış geliyor.
zayıflıktan değil o bende kendimden biliyorum spor sonrası terinin soğuması mahvediyor insanı bir kaç kez tekrarlıyınca hemen direnç düşüyor dikkat et kendine geçmiş olsun
Aynen anneme de böyle söyledim, ondan değil dedim, spordan sonra soğudu terim ondan dedim. 1 gün öncesi spor yapınca terim soğudu, biraz bekleme yapmıştım, squat'a geçerken su içmek için, biraz da bekledim. Hani jillian'a ilk başladığım günde 10 dk.da pes edip yine bekleme yapmıştım, birden hapşırmaya başlamıştım. İkisi de spordan dolayı oldu.
Ben de bu soğutma işini çok yapıyorum aslında hemen duşa girmek lazım bu arada artık shred de ağrımıyor kollarım:)
Canlarimmm herbirinize mutlu,saglikli,isil isil,huzurlu bir gun diliyorum.Canim kedicigim,gecmis olsun canim.Ekmek yememek konusuna gelince sadece kucuk bir paylasimim olacak musadelerinizle.Gecen gun youtoubta M.Ali Bulut un Gulben Ergen in programinda ekmek yapimi ve katki maddeleriyle ilgili bir konusmayi izledim.Aman allahim,kesilip atilan insan sacindan tutun da daha neler neler,insan bunu duyduktan sonra birakin bir dilimi bir lokma yemeyi dahi dusunemez.Sahsi gorusum,Karatay beslenme tarzi vucudu komple arindirmaktir.Zaten eger duzenli yapilirsa bir muddet sonra bunye zararlilari reddediyor.Canim Gulcugum,ah o diz icin hic sorma canim,ayni dertten muzdaripim.Yeterince dinlemedigimiz ici.n,daha dogrusu paylasimmiz olmadigi icin butun yuk zavalli dizlerimizde.Rabbim bu gunumuzu aratmasin.
Kaç gün oldu, benim shred bitti sonunda.
Bugün 1/9 yarın son sonra 2 gece annemler de kalıcam pazar devam ederim level 2 den ama sanki en zoru 3 gibi biraz izledim de :)normalde öncesinde bir 3 km yürüyorum ama valla şu an yine nöbetçiyim bugün yürümeden yapıcam
Hoşgeldiniz aramıza,bebeğin varr :) ne güzel ben de inşallah 2 ay gibi sonra bebeğimi kucağıma alacağım[/mi]
Hosbulduk prescim...Allah hayirli saglikli sihhatli dogumlar nasip etsin.takip ettiğim kadarıyla seninde 2 oğlun olacak.benimde iki oğlum var biri 3 yasinda biri 5 aylik.cinsiyet hic onemli degildi hep benim icin.hayirli olacaksa 3. De erkek olsun Rabbim hangisine ihtiyacimiz varsa onu veriyor, ancak onun dedigi olur.ikincide annelik daha başka daha iyi anliyorsun anne oldugunu daha tecrubelusin
.Rabbim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Hoşgeldiniz aramıza,bebeğin varr :) ne güzel ben de inşallah 2 ay gibi sonra bebeğimi kucağıma alacağım[/mi]
Hosbulduk prescim...Allah hayirli saglikli sihhatli dogumlar nasip etsin.takip ettiğim kadarıyla seninde 2 oğlun olacak.benimde iki oğlum var biri 3 yasinda biri 5 aylik.cinsiyet hic onemli degildi hep benim icin.hayirli olacaksa 3. De erkek olsun Rabbim hangisine ihtiyacimiz varsa onu veriyor, ancak onun dedigi olur.ikincide annelik daha başka daha iyi anliyorsun anne oldugunu daha tecrubelusin
.Rabbim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Amin,inşallah..evet bir oğlum daha var 10 yaşında ..ikinci kez annelik duygusunu çok merak ederdim..çok daha başkaymış..doğunca daha yoğun yaşıcam ve görücem..Cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin..
Öğlen 20 dk.yürüdüm..yemek yedim..bacaklarım oturduğum için şişiyor..yürürken hissetmedim resmen..izne kadar idare etmem lazım:44:
Merhaba,
Nasılsınız hanımlar...
ben yorgun ve yoğunum.hiç vakit bulamadım siteye bakmaya umarım hepiniz çok iyisinizdir.. artı oğlanın doğum günü münasebeti beni pert etti..Yorgunluktan ayak dikenim feci azdı ..
Yaklaşık bir aydan beri ilk defa artı çıktım umarım cumaya kadar artılarım gider..PAsta ve börek yedim..Çokta güzel değilmiş.. tatlarını unutmuştum aslın da..
Bir de bu ara 6 yaş ergenliğimidir,sendromumudur adı her neyse..tuhaf bir hal de beni çıldırtıyor oğlum..herşeye ağlıyor haerşeyi takıyor ve herşeye kaygılanıyor..
NAsıl davranacağımı şaşırdım artık...Bu bir süreç ama bu süreci sağlıklı atlatmamız gerektiği için dün rehberlikle konuştum..
.Bana şu an gözlerinizde ki o kaygıyı görüyorum,siz çok kaygılısınız dediBeni değerlendirmeye başladı çokmu acil vakayım çokmu göze batıyorum anlamadım ki.. Bugün de oğlanla konuşucak bakalım erken alıcam o yüzden...
Sevgili yenacigim,oncelikle yuce rabbim hepimizin biricik evlatlarimizi bagislasin.Sorumluluk sahibi bir anne olarak endiselenmen cok normal,ama hic uzulme canim,cunku kucuk delikanlinin artik ben de varim deme zamani geldi,o da kendini bir sekilde ispat etmeye,gostermeye calisiyor.Artik bebek degilim diyor,cevresiyle kendisini kiyasliyor.Rabbim omur versin artik bu surec bir omur boyu.Bundan dolayi tecrubelerime dayanarak sana,ozellikle sana canim,cunku biz anneler evin her konuda rehberleriyiz,iki ilac onerecegim.SEVGI VE SABIR,bu iki ilacin zamani ve dozu yok,sen de bitmedigi muddetce evlatlarin icin sonsuz dozda kullanabilirsin,cunku evlatlarimiz icin en mukemmel gida bu iki kavramda gizli ve inan bana kazanan sen ve evlatlarin olacak evvel allah canim.
Sevgili prenscigim canim benim,artik bundan sonra sismelerin baslamasi normaldir,mumkun oldugu kadar oturdugun zaman ayaklarini uzatma imkani bulabilirsen cok faydasi olacaktir,uzun muddet bire bir yerle temas etmemesi acisindan,dolasim yonunden cok onemli.Hayirlisi ile bu gunler de gececek insaallah,bebegimizle hep beraber sevinecegiz.
günaydın canım
geçmiş olsun, ağırmı kaldırdın spordan olamaz heralde
sanada güzel bir gün ve acil şifalar canım,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?