Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu arada dün babam zorla ağrı kesici içirtti, içmeyeceğim desem de, çok ısrar edince içtim. Sonra biraz dinlendim, yemeğimi yedim. 1,5-2 saat sonra da dayanamadım Jillian'ın son günü olduğu için yaptım, ağırlıkla boks yapılan kısımda dumbelları çok tutmadım, bıraktım ama bitirdim. 30 gün hiç ara vermeden bitti. Bugün sadece 150 squat yapacağım.

zayıflıktan değil o bende kendimden biliyorum spor sonrası terinin soğuması mahvediyor insanı bir kaç kez tekrarlıyınca hemen direnç düşüyor dikkat et kendine geçmiş olsun

zayıflıktan değil o bende kendimden biliyorum spor sonrası terinin soğuması mahvediyor insanı bir kaç kez tekrarlıyınca hemen direnç düşüyor dikkat et kendine geçmiş olsun

Aynen anneme de böyle söyledim, ondan değil dedim, spordan sonra soğudu terim ondan dedim. 1 gün öncesi spor yapınca terim soğudu, biraz bekleme yapmıştım, squat'a geçerken su içmek için, biraz da bekledim. Hani jillian'a ilk başladığım günde 10 dk.da pes edip yine bekleme yapmıştım, birden hapşırmaya başlamıştım. İkisi de spordan dolayı oldu.

Ben de bu soğutma işini çok yapıyorum aslında hemen duşa girmek lazım bu arada artık shred de ağrımıyor kollarım:)

Canlarimmm herbirinize mutlu,saglikli,isil isil,huzurlu bir gun diliyorum.Canim kedicigim,gecmis olsun canim.Ekmek yememek konusuna gelince sadece kucuk bir paylasimim olacak musadelerinizle.Gecen gun youtoubta M.Ali Bulut un Gulben Ergen in programinda ekmek yapimi ve katki maddeleriyle ilgili bir konusmayi izledim.Aman allahim,kesilip atilan insan sacindan tutun da daha neler neler,insan bunu duyduktan sonra birakin bir dilimi bir lokma yemeyi dahi dusunemez.Sahsi gorusum,Karatay beslenme tarzi vucudu komple arindirmaktir.Zaten eger duzenli yapilirsa bir muddet sonra bunye zararlilari reddediyor.Canim Gulcugum,ah o diz icin hic sorma canim,ayni dertten muzdaripim.Yeterince dinlemedigimiz ici.n,daha dogrusu paylasimmiz olmadigi icin butun yuk zavalli dizlerimizde.Rabbim bu gunumuzu aratmasin.

Ben Karatay'ı aslında ekmek içindeki katkı maddelerini araştırırken youtubeda Karatay'ın ekmekle ilgili videolarını buldum. Tabi senin söylediğin videoları da bulmuştum, midem bulanmıştı. Sonra Karatay'ı araştırdım ve böylece bu topiğe ulaşmıştım. İllahi ekmek yenilecekse de halk ekmeği tavsiye ediyorlar.

Kaç gün oldu, benim shred bitti sonunda.

Bugün 1/9 yarın son sonra 2 gece annemler de kalıcam pazar devam ederim level 2 den ama sanki en zoru 3 gibi biraz izledim de :)normalde öncesinde bir 3 km yürüyorum ama valla şu an yine nöbetçiyim bugün yürümeden yapıcam

Bana 2'de 3'te zor geldi ama birkaç gün sonra alışıyorsun. Mesela 2'de zor olan hareketleri bazen kolay versiyonla yapıyordum ama birkaç gün sonra zor olanı yapıyordum. 3. levelda 1-2 hareketin hep kolay versiyonunu yaptım. Çok zorlamak istemedim kendiimi.

Bu aralar misafirin Cok oluyor arkadaşlar çok giremiyorum ama takibimdesiniz:)) misafirlere yaptigim cissslarada hic dokunmuyorumm

Bugünkü menüm

Sabah:KKK
Aksamada; izgara balik salata var.

3 litre su bu akşamda yuruyusum var

Opuyorumm hepinizi

Sevgili yenacigim,oncelikle yuce rabbim hepimizin biricik evlatlarimizi bagislasin.Sorumluluk sahibi bir anne olarak endiselenmen cok normal,ama hic uzulme canim,cunku kucuk delikanlinin artik ben de varim deme zamani geldi,o da kendini bir sekilde ispat etmeye,gostermeye calisiyor.Artik bebek degilim diyor,cevresiyle kendisini kiyasliyor.Rabbim omur versin artik bu surec bir omur boyu.Bundan dolayi tecrubelerime dayanarak sana,ozellikle sana canim,cunku biz anneler evin her konuda rehberleriyiz,iki ilac onerecegim.SEVGI VE SABIR,bu iki ilacin zamani ve dozu yok,sen de bitmedigi muddetce evlatlarin icin sonsuz dozda kullanabilirsin,cunku evlatlarimiz icin en mukemmel gida bu iki kavramda gizli ve inan bana kazanan sen ve evlatlarin olacak evvel allah canim.

Sevgili prenscigim canim benim,artik bundan sonra sismelerin baslamasi normaldir,mumkun oldugu kadar oturdugun zaman ayaklarini uzatma imkani bulabilirsen cok faydasi olacaktir,uzun muddet bire bir yerle temas etmemesi acisindan,dolasim yonunden cok onemli.Hayirlisi ile bu gunler de gececek insaallah,bebegimizle hep beraber sevinecegiz.

Yena; ben de canan ablama katılıyorum..sizler daha tecrübelisiniz tabi..zaman zaman biz de yaşıyoruz,sabredip susmayı deniyorum ben etkili oluyor..küçük delikanlı en kısa zamanda bu sendromu atlatır inşallah....Üzülmeyin sakın..

Gül ablacım nerelerde acaba :44::44:

Bazen mümkün olmuyor canan ablacım..fırsat buldukça çöp kovasının üzerine koyuyorum..inşallah az kaldı zaten..

Herkese mutlu ve güzel günler..

Bu aralar enerjim çok düşük ..o yüzden pek gelmiyorum topige sizinde havanizi bozmak istemem..sagligim daha iyi yarın yapabilirim diye düşünüyorum jillian'i..
sonrasında mola..

Canan ablacim çok sağol iyiyim çok şükür. .prensesi iyi gormene çok sevindim.darisi cuma'ya ve diğer zamanlara inşallah

dün sabah kkk
Ara salata yogurt 3 ceviz
Aksam salata ve sulu köfte(patatessiz )

Su 3 lt. . Bu kadar

Hepinize sevgiler..

günaydın canım

geçmiş olsun, ağırmı kaldırdın spordan olamaz heralde

sanada güzel bir gün ve acil şifalar canım,,,,

Teşekkür ederim abla evet bildin valla ağır kaldirdim..bebegim sagolsun, o gün kayinvaldemin getirdiği aburcuburlara ulasmis bir güzel her yere sürmüş ufalamış kaşla göz arasinda..onu temizkerken koltuğu çekip çabuk çabuk iş yapinca sonuç bel tutulmasi oldu..bu gün daha iyiyim yürüyorum rahatlikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…