Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba canım
işin zor mızırdanır dururlar kıyamam onlara

Günaydın......
merhaba canım

doğru söylüyorlar hamile halin bile zayıf zayıflayınca iyice küçülürsün ne zayıfla ne böyle kal herkesin dediğin ortası olır

Tünaydın arkadaşlar
Herkeste bahar yorgunluğu var gibi topic çok sessiz yaza hiç düşünemiyorum nasıl oluruz acaba
kedicim neden mahsunlaşmışsın öyle
yenacım hoşgeldin özlettin kendini

merhaba canım

yaza tatiller başlayınca sessizleşiriz ama zayıflamak isteyenlar 1 ay sonra başlarlar akın etmeye

merhaba canım bende merak ettim nerelerdesin diye

doğum gününde pastaya izin vardı sen bide börek yemişsin bu olmadı

bundan sonra tamamen tadlarını unutacaksın bahar geliyor

fazla cıktım diye az yeyip ac kalma eve gelince 8 e doğru en azından yoğurt yersen biraz daha tok tutar

sıkılaşıyorsun demekki pantolunun olmuş

geçmiş olsun canım

zayıfladığın doğru ama beslenemediğin yanlış

ölçülerini yazarsan bakalım ne kadar farketmiş

merhaba canım

sanada güzel günler

her iş bize olunca peş peşe dinlenmeden yapıyoruz dizler buna nasıl dayansın bi yerden patlak veriyor

ölçülerini yazarsan bakalım ne kadar farketmiş

merhaba canım

sanada güzel günler

her iş bize olunca peş peşe dinlenmeden yapıyoruz dizler buna nasıl dayansın bi yerden patlak veriyor

Ölçüler 2. leveldan sonra değişti, daha da değişmedi. Ben de almadım bu sabah. Ama yarın ölçeyim tekrar.

KG BİLDİRİMLERİNİ DÜZENLEYECEK KİŞİLERİN LİSTE YAPMA TARİHLERİ

1. kedi83.............3.1.2014....yaptı
2. mydenizzz......10.1.2014....yaptı
3. Ekin06...........17.1.2014.....yaptı
4. Fmgenc..........24.1.2014....yaptı
5. prenscim........31.1.2014....yaptı
6. CANANSU60.....7.2.2014.....kedi83 yaptı
7. niceerendiz... 21.2.2014.... yaptı
9. selensu82......28.2.2014...yaptı
10.. cisgel2010.... 7.3.2014...yaptı
11. Aburcubur81... 14.3.2014
12. muzikçi.....21.3.2014
13. Teoson.... 28.3.2014
14. Emriye88.....4.4.2014
15. hatce33......11.4.2014[/QUOTE]

YENİLER EKLENMİŞ hali....

Son düzenleme:
tebrik ederim seni cıslara dokunmadığın için
balık yanına helvayı unutma canım

dışarda işlerim vardı canım öğlende tecvide gittim çarşamba perşembe fırsat bulunca gidiyorum
merhaba canım sen enerjim düşük sizinkinide düşürürüm diye gelmemezlik etme aksine biz seninkini yükseltiriz

bende aynı şeylerden dolayı belim tutulduğu için hemen sebebini anladım ah ah biz ne zaman akıllanacağız

Canim mydenizzzcigim,yaklasik bir haftadir bir seye uzuldugunu hissediyorum.Bizler seni coook seviyoruz,her zaman gonlumuzdesin birtanem.

topikte hepimizin yeri ayrı herkes birbirinden değerli onun için herkes şımarabilir

şimdi geldimi bildirim

gelmedi gül abla bi gariplik var anlamadım dünden beri böyle

canim teosoncugum,sen nasilsin,dun islerin cok yogundu yanilmiyorsam?

iiyiyim ablacım hafta içi 4 gün boyunca çok yoğundum dün öğleden sonra hafiflemeye başladı şükür
akşam yürüyüşümüde yaptım 1 saat
Vücut nekadar nankör 1 hafta spor yapmadım hemen hamladım

Canim teosoncigum,topigimizin,yasca en buyugu olarak,eger kabul buyurursaniz herbirinizi bir kizkardes,bir evlat gibi yuregime bastim.Benim icin cok degerlisiniz canlarim.

Canim teosoncigum,topigimizin,yasca en buyugu olarak,eger kabul buyurursaniz herbirinizi bir kizkardes,bir evlat gibi yuregime bastim.Benim icin cok degerlisiniz canlarim.

ablam kabul etmek nedemek sen ve gül abla baştacısınız

Canan abla haklı.

Ayarlarını kontrol ettin mi?

birden oldu hiçbiryere dokunmadım ama bakayım

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI
Elma
Badem, fındık
2 yumurta
Zeytin
Beyaz Peynir
Havuç (zeytinyağı)
Siyah çay

Portakal, greyfurt ve limon sıkıldı, içtim. Diyet miyet dinlemem denildi ve ısrardan dolayı içtim.

AKŞAM YEMEĞİ
Tavuk çorbası (sonu geldi, bitiyor artık)
Bulgur pilavı
Birazcık nohut
Bunları yiyeceğim 5'i geçerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…