merhaba canımGunaydin herkese ,
Bir turlu firsat bulup yazamadim dunku yediklerimi...
Cocuklar dis cikariyor uyumuyorlar
oglen yedigim,
Kiymali ispanak yogurt kuruyemis yesillik,
Aksam yedigim,
Tavuk izgara
yarim porsiyon nohut yemegi
yesillik(salata yapamadim)
Biraz helva
Bu sabah kahvaltim
6:10
2yumurta mantarli
5 zeytin
Biraz peynir
5 kuru kayisi
badem(bir cay bardagi)
merhaba canımGünaydın......
Günaydın...
Dün ;
Sabah;biraz sucuklu yumurta,zeytin ,peynir,çay ..evden çıkarken 1 küçük yerli muz
Öğlen;bulgurlu yayla çorbası,karnıyarık(kızartılmadan,kadın benim söylediklerime uyuyor..çorbayı bile bulgurla yapmış)salata
İkindi ;1 kayısı,1 incir ve 2 erik ..200 ml süt..
Akşam; mercimek çorbası,köfte-soğan-maydonoz üçlüsü canım istedi :) ayran
ve çay..
Biraz biraz şişliklerim olmaya başladı,kollarımda önceden zayıflıktan damarlar çıkardı şimdi eser yokkeşke hep böyle kalsa..yüzüm tombullaştı ..en çok kollarımın ,yüzümün böyle kalmasını istiyorum..geri taraflar zaten gider eminim fazla kalmaz..eşim diyorki giderse göbeğin gitsin sadece :)) bu halimi herkes çok beğeniyor..sakın kilo verme diyorlar :)) oğlum da hep çıtı pıtı zayıf genç anne olarak kalmamı istiyor :))
Herkes iyidir inşallah..
Tünaydın arkadaşlar
Herkeste bahar yorgunluğu var gibi topic çok sessiz yaza hiç düşünemiyorum nasıl oluruz acaba
kedicim neden mahsunlaşmışsın öyle
yenacım hoşgeldin özlettin kendini
merhaba canım bende merak ettim nerelerdesin diyeMerhaba,
Nasılsınız hanımlar...
ben yorgun ve yoğunum.hiç vakit bulamadım siteye bakmaya umarım hepiniz çok iyisinizdir.. artı oğlanın doğum günü münasebeti beni pert etti..Yorgunluktan ayak dikenim feci azdı ..
Yaklaşık bir aydan beri ilk defa artı çıktım umarım cumaya kadar artılarım gider..PAsta ve börek yedim..Çokta güzel değilmiş.. tatlarını unutmuştum aslın da..
Bir de bu ara 6 yaş ergenliğimidir,sendromumudur adı her neyse..tuhaf bir hal de beni çıldırtıyor oğlum..herşeye ağlıyor haerşeyi takıyor ve herşeye kaygılanıyor..
NAsıl davranacağımı şaşırdım artık...Bu bir süreç ama bu süreci sağlıklı atlatmamız gerektiği için dün rehberlikle konuştum..
.Bana şu an gözlerinizde ki o kaygıyı görüyorum,siz çok kaygılısınız dediBeni değerlendirmeye başladı çokmu acil vakayım çokmu göze batıyorum anlamadım ki.. Bugün de oğlanla konuşucak bakalım erken alıcam o yüzden...
fazla cıktım diye az yeyip ac kalma eve gelince 8 e doğru en azından yoğurt yersen biraz daha tok tutargul abla dun mecburen az oldu cok acikmistim o saatte . sali gunleri bizim vakifta sohbet gunumuz dolayisiyla bittikten sonRa bir ikram hazirliyoruz. bende cok acikmistim eger kisir olmasaydi eve gelip evde normal yiyecektim ama digerleri pasta borek gotururken ben kisirla idare ettim mecburende aksam bisey yemedim. dun 200 gr fazlam cikti Sabah. ama bugun 100 gr eksigim. bu hafta cok basarili bir sonuc cikmiycak galiba benden. fakat gecen hafta yatarak kapanan eski bir pantolonun bugun normal kapandi . gobegim biraz ustune dustu ama olsun yavas yavas oda cekilir. cok acele etmiyorum. bugun evdeyim dinleniyorum. parka bile cikamadim . 2 cocukla biryere git gel ustumden kamyon gecmis gibi oluyor1 hafta evde takil benim duzen bu :))))
Ara ara değiştiriyorum. Dün rahatsızlandım, bütün vücudum ağrıdı eve erken gittim, dinlendim. Bugün ağrılar geçti. Hapşırma, bazen burun akıntısı bazen tıkanma değişiyor. :44:Çevremdekiler başta annem,bak güçsüz düştün, biz söyleyince yanlış anlıyordun, önceden bu kadar hastalanmazdın diyor. Zayıfladın iyice diyorlar, hala alışamadılar bu beslenme şeklime. Ekmek yememem yanlış geliyor.
ölçülerini yazarsan bakalım ne kadar farketmişBu arada dün babam zorla ağrı kesici içirtti, içmeyeceğim desem de, çok ısrar edince içtim. Sonra biraz dinlendim, yemeğimi yedim. 1,5-2 saat sonra da dayanamadım Jillian'ın son günü olduğu için yaptım, ağırlıkla boks yapılan kısımda dumbelları çok tutmadım, bıraktım ama bitirdim.30 gün hiç ara vermeden bitti. Bugün sadece 150 squat yapacağım.
Canlarimmm herbirinize mutlu,saglikli,isil isil,huzurlu bir gun diliyorum.Canim kedicigim,gecmis olsun canim.Ekmek yememek konusuna gelince sadece kucuk bir paylasimim olacak musadelerinizle.Gecen gun youtoubta M.Ali Bulut un Gulben Ergen in programinda ekmek yapimi ve katki maddeleriyle ilgili bir konusmayi izledim.Aman allahim,kesilip atilan insan sacindan tutun da daha neler neler,insan bunu duyduktan sonra birakin bir dilimi bir lokma yemeyi dahi dusunemez.Sahsi gorusum,Karatay beslenme tarzi vucudu komple arindirmaktir.Zaten eger duzenli yapilirsa bir muddet sonra bunye zararlilari reddediyor.Canim Gulcugum,ah o diz icin hic sorma canim,ayni dertten muzdaripim.Yeterince dinlemedigimiz ici.n,daha dogrusu paylasimmiz olmadigi icin butun yuk zavalli dizlerimizde.Rabbim bu gunumuzu aratmasin.
Canlarimmm herbirinize mutlu,saglikli,isil isil,huzurlu bir gun diliyorum.Canim kedicigim,gecmis olsun canim.Ekmek yememek konusuna gelince sadece kucuk bir paylasimim olacak musadelerinizle.Gecen gun youtoubta M.Ali Bulut un Gulben Ergen in programinda ekmek yapimi ve katki maddeleriyle ilgili bir konusmayi izledim.Aman allahim,kesilip atilan insan sacindan tutun da daha neler neler,insan bunu duyduktan sonra birakin bir dilimi bir lokma yemeyi dahi dusunemez.Sahsi gorusum,Karatay beslenme tarzi vucudu komple arindirmaktir.Zaten eger duzenli yapilirsa bir muddet sonra bunye zararlilari reddediyor.Canim Gulcugum,ah o diz icin hic sorma canim,ayni dertten muzdaripim.Yeterince dinlemedigimiz ici.n,daha dogrusu paylasimmiz olmadigi icin butun yuk zavalli dizlerimizde.Rabbim bu gunumuzu aratmasin.
ölçülerini yazarsan bakalım ne kadar farketmiş
merhaba canım
sanada güzel günler
her iş bize olunca peş peşe dinlenmeden yapıyoruz dizler buna nasıl dayansın bi yerden patlak veriyor
KG BİLDİRİMLERİNİ DÜZENLEYECEK KİŞİLERİN LİSTE YAPMA TARİHLERİ
1. kedi83.............3.1.2014....yaptı
2. mydenizzz......10.1.2014....yaptı
3. Ekin06...........17.1.2014.....yaptı
4. Fmgenc..........24.1.2014....yaptı
5. prenscim........31.1.2014....yaptı
6. CANANSU60.....7.2.2014.....kedi83 yaptı
7. niceerendiz... 21.2.2014.... yaptı
9. selensu82......28.2.2014...yaptı
10.. cisgel2010.... 7.3.2014
11. Aburcubur81... 14.3.2014
12. muzikçi.....21.3.2014
13. Teoson.... 28.3.2014
14.YENA……4.4.2014
15. babymon…11.4.2014
16. kaania…18.4.2014
17. lastrose6..25.4.2014
18. EvrimKuzey..2.5.2014
19. kivircik06......9.5.2014
20. hatce33...16.5.2014
21. gul_0663....23.5.2014
.............hatırlatmadır.....listeye yeniler eklenecektir
tebrik ederim seni cıslara dokunmadığın içinBu aralar misafirin Cok oluyor arkadaşlar çok giremiyorum ama takibimdesiniz:)) misafirlere yaptigim cissslarada hic dokunmuyorumm
Bugünkü menüm
Sabah:KKK
Aksamada; izgara balik salata var.
3 litre su bu akşamda yuruyusum var
Opuyorumm hepinizi
dışarda işlerim vardı canım öğlende tecvide gittim çarşamba perşembe fırsat bulunca gidiyorumYena; ben de canan ablama katılıyorum..sizler daha tecrübelisiniz tabi..zaman zaman biz de yaşıyoruz,sabredip susmayı deniyorum ben etkili oluyor..küçük delikanlı en kısa zamanda bu sendromu atlatır inşallah....Üzülmeyin sakın..
Gül ablacım nerelerde acaba :44::44:
merhaba canım sen enerjim düşük sizinkinide düşürürüm diye gelmemezlik etme aksine biz seninkini yükseltirizHerkese mutlu ve güzel günler..
Bu aralar enerjim çok düşük ..o yüzden pek gelmiyorum topige sizinde havanizi bozmak istemem..sagligim daha iyi yarın yapabilirim diye düşünüyorum jillian'i..
sonrasında mola..
Canan ablacim çok sağol iyiyim çok şükür. .prensesi iyi gormene çok sevindim.darisi cuma'ya ve diğer zamanlara inşallah
dün sabah kkk
Ara salata yogurt 3 ceviz
Aksam salata ve sulu köfte(patatessiz )
Su 3 lt. . Bu kadar
Hepinize sevgiler..
Teşekkür ederim abla evet bildin valla ağır kaldirdim..bebegim sagolsun, o gün kayinvaldemin getirdiği aburcuburlara ulasmis bir güzel her yere sürmüş ufalamış kaşla göz arasinda..onu temizkerken koltuğu çekip çabuk çabuk iş yapinca sonuç bel tutulmasi oldu..bu gün daha iyiyim yürüyorum rahatlikla
cigselde (cizenaz) yaptı, sıra aburcuburda.
Canim Gulcugum,sen olmadin mi olmuyor yani sozun ozu ; Gulsuz, gullerimiz acmiyor.
canim gulcugum,sen olmadin mi olmuyor yani sozun ozu ; gulsuz, gullerimiz acmiyor.
gül abla senin yerine bende şımardımNe güzel iltifat bu canan abla
bildirim gelmiyor bana neden acaba:44:
topikte hepimizin yeri ayrı herkes birbirinden değerli onun için herkes şımarabilir
şimdi geldimi bildirim
canim teosoncugum,sen nasilsin,dun islerin cok yogundu yanilmiyorsam?
Canan abla haklı.ay ay ay şımaracağım şimdi
teşekkür ederim canım
gül abla senin yerine bende şımardımNe güzel iltifat bu canan abla
bildirim gelmiyor bana neden acaba:44:
Canim teosoncigum,topigimizin,yasca en buyugu olarak,eger kabul buyurursaniz herbirinizi bir kizkardes,bir evlat gibi yuregime bastim.Benim icin cok degerlisiniz canlarim.
Canan abla haklı.
Ayarlarını kontrol ettin mi?
Canan abla haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?