bu arada nohut'a sağlıklı yaşıyoruzda baktım, humus tarifi vermişler, altına not düşmüşler. Glisemik indeksi yüksek, pişirince yükseldiği için az tüketilmelidir diye. Hiç tüketmeyin dememişler.
humussssss canım istediiiiNohut pişirilmeden başka türlü nasıl yenirki
Bu arada dün babam zorla ağrı kesici içirtti, içmeyeceğim desem de, çok ısrar edince içtim. Sonra biraz dinlendim, yemeğimi yedim. 1,5-2 saat sonra da dayanamadım Jillian'ın son günü olduğu için yaptım, ağırlıkla boks yapılan kısımda dumbelları çok tutmadım, bıraktım ama bitirdim.30 gün hiç ara vermeden bitti. Bugün sadece 150 squat yapacağım.
Amin,inşallah..evet bir oğlum daha var 10 yaşında ..ikinci kez annelik duygusunu çok merak ederdim..çok daha başkaymış..doğunca daha yoğun yaşıcam ve görücem..Cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin..
Öğlen 20 dk.yürüdüm..yemek yedim..bacaklarım oturduğum için şişiyor..yürürken hissetmedim resmen..izne kadar idare etmem lazım:44:
insan ilk cocugunun ustune evlat sevemeyecek zannediyor ama hic farki yok .. o kucuk oldugu icin daha cok ilgi ve sevgiye muhtac oluyor. buyuk -kac yasinda olursa olsun- illaki kiskaniyor cunku ilgi bisekildede olsa kayiyor... dogdugu andaki kiskanclik kardes buyumeye ve konusmaya basladigi zamanda tekerrur ediyor ... ama bana sorsan sanki ikiside ayni kokuyor .. iki farkli dunya bir yurek sevgin azalmiyor artarak cogaliyor. Allah saglikla kucagina versin evladini
Ben hiç yemedim humus. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bence denemelisin... nohutun gi yuksek oldugunu bilmiyordum sonucta bakliyat diyetlerin vazgecilmezidir ..
cok gecmis olsun bnde hic hoslanmam gripken ilac icmekten cocuklarada icirmem dolayisiyla. gribe iyi gelen seyler burnun deliklerine 4 saate bir serum fizyolojik +1 kasik balli limon +burun tikanikligi icin cold mix ve ihlamur keciboynuzlu pekmezli... birde sicak su buhari genize cekmek.. son olarakta karbonatli su.. bunlarin disinda kolay kolay bisey yapmam ..bu sekilde atlatiriz cocklarla ben.
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı
KAHVALTI
Elma
Badem, fındık
2 yumurta
Zeytin
Beyaz Peynir
Havuç (zeytinyağı)
Siyah çay
Portakal, greyfurt ve limon sıkıldı, içtim.Diyet miyet dinlemem denildi ve ısrardan dolayı içtim.
AKŞAM YEMEĞİ
Tavuk çorbası (sonu geldi, bitiyor artık)
Bulgur pilavı
Birazcık nohut
Bunları yiyeceğim 5'i geçerken.
Ana yuregi dayanmadi zorla icirdi sana ama bilseki onu icmesi daha kotu alisamadilar karataya
Annem değil, işyerinde içtim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Nohut yasak degil bulgur gibi az yenecek, fazla olmamak kaydiyla mesela 4,5 kasik olabilirBu arada nohut'a sağlıklı yaşıyoruzda baktım, humus tarifi vermişler, altına not düşmüşler. Glisemik indeksi yüksek, pişirince yükseldiği için az tüketilmelidir diye. Hiç tüketmeyin dememişler.
Yesilken cocuklar yer ya oyle yenebilir:)humussssss canım istediiiiNohut pişirilmeden başka türlü nasıl yenirki
Bu arada dün babam zorla ağrı kesici içirtti, içmeyeceğim desem de, çok ısrar edince içtim. Sonra biraz dinlendim, yemeğimi yedim. 1,5-2 saat sonra da dayanamadım Jillian'ın son günü olduğu için yaptım, ağırlıkla boks yapılan kısımda dumbelları çok tutmadım, bıraktım ama bitirdim.30 gün hiç ara vermeden bitti. Bugün sadece 150 squat yapacağım.
uyaninca karbonatli su
10.30 kkk+yesil cay (meyve yemeyi unuttum)
17.00 3 kabak dolma ince bulgur ve kiymadan yapilmis +3 kasik taze fasulye zeytinyagli+yogurt+yesil cay
spor Tibet 9lu+150 squat
limonlu tarcinli su
sporuma eklemeler yapmayi dusunuyorum bakalim gece uzun .
Yarim saat once yemek yerken elektrikler kesildi balkona mum almaya ciktim heryerin isigi yaniyor acaba bizim saltermi atti diye kapiyi actim karsi komsu seslendi senindemi elektrigin yok evet karsilar yaniyor bizim apt yanmiyor galiba dedim alttaki komsunun yaniyor dedi nasil olurki derken alttan baska komsu acti onunda yaniyorbizim katin ve apt icinin isigi yok ,,,ugrasiyorlar bisey bulamadilar daha
Evde is varken kesilince iyi olmuyor geceye kaliyor isler oglan renklileri yikarmisin anne dedi onlar kaldi masada duruyor biraz uzanayim dizlerim dinlensin dedim...is cikisi anitkabirin oradan dolandim sonra emek tarafina parka gectim aletlerle calistim 20 dk yolu 1 saate cikardim eve gel yemek derdi derken yoruldumbende niyeyse elektrik kesilince mutlu olurumhoşuma gider evdeku o sessizlik sende tadını çıkar ablacım
Evde is varken kesilince iyi olmuyor geceye kaliyor isler oglan renklileri yikarmisin anne dedi onlar kaldi masada duruyor biraz uzanayim dizlerim dinlensin dedim...is cikisi anitkabirin oradan dolandim sonra emek tarafina parka gectim aletlerle calistim 20 dk yolu 1 saate cikardim eve gel yemek derdi derken yoruldum
geçmiş olsun canım...keşke dinlenip yapmasaymışsın jilli
Evde is varken kesilince iyi olmuyor geceye kaliyor isler oglan renklileri yikarmisin anne dedi onlar kaldi masada duruyor biraz uzanayim dizlerim dinlensin dedim...is cikisi anitkabirin oradan dolandim sonra emek tarafina parka gectim aletlerle calistim 20 dk yolu 1 saate cikardim eve gel yemek derdi derken yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?