Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu arada nohut'a sağlıklı yaşıyoruzda baktım, humus tarifi vermişler, altına not düşmüşler. Glisemik indeksi yüksek, pişirince yükseldiği için az tüketilmelidir diye. Hiç tüketmeyin dememişler.

humussssss canım istediiii Nohut pişirilmeden başka türlü nasıl yenirki

cok gecmis olsun bnde hic hoslanmam gripken ilac icmekten cocuklarada icirmem dolayisiyla. gribe iyi gelen seyler burnun deliklerine 4 saate bir serum fizyolojik +1 kasik balli limon +burun tikanikligi icin cold mix ve ihlamur keciboynuzlu pekmezli... birde sicak su buhari genize cekmek.. son olarakta karbonatli su.. bunlarin disinda kolay kolay bisey yapmam ..bu sekilde atlatiriz cocklarla ben.

uyaninca karbonatli su

10.30 kkk+yesil cay (meyve yemeyi unuttum)

17.00 3 kabak dolma ince bulgur ve kiymadan yapilmis +3 kasik taze fasulye zeytinyagli+yogurt+yesil cay

spor Tibet 9lu+150 squat

limonlu tarcinli su

sporuma eklemeler yapmayi dusunuyorum bakalim gece uzun .

Portakal, greyfurt, limon suyu içtim. Bana kalsa içmeyecektim. Sonra nane, limon kaynatıldı, bal katılarak onu içtim. Nane yağı sürüyorum arada, burnuma ve şakaklarıma.

Son düzenleme:

Ana yuregi dayanmadi zorla icirdi sana ama bilseki onu icmesi daha kotu alisamadilar karataya

Yarim saat once yemek yerken elektrikler kesildi balkona mum almaya ciktim heryerin isigi yaniyor acaba bizim saltermi atti diye kapiyi actim karsi komsu seslendi senindemi elektrigin yok evet karsilar yaniyor bizim apt yanmiyor galiba dedim alttaki komsunun yaniyor dedi nasil olurki derken alttan baska komsu acti onunda yaniyor bizim katin ve apt icinin isigi yok ,,,ugrasiyorlar bisey bulamadilar daha

Nohut yasak degil bulgur gibi az yenecek, fazla olmamak kaydiyla mesela 4,5 kasik olabilir
humussssss canım istediiii Nohut pişirilmeden başka türlü nasıl yenirki
Yesilken cocuklar yer ya oyle yenebilir:)

geçmiş olsun canım...keşke dinlenip yapmasaymışsın jilli

Bu aksam cok iyi yemissin,:)

bende niyeyse elektrik kesilince mutlu olurum hoşuma gider evdeku o sessizlik sende tadını çıkar ablacım

Bu aksamda ben patlayacak gibiyim.....sohbet. ederek yerken fazlami yedim diye dusundum ama normal,,1 brd kefir,1 kase mercimek corbasi, 3 kofte, 3 kasik siyez bulguru,kucuk kase yogurt ve salata,,,,,,her zamanki gibi yediklerim sadece kefir fazla..................birazdan telin sarji bitecek asagidaki cafe ye inip sarja takayim bide cay icip geleyim...burada millet gece 3 lere kadar cafede balkodan bakinca sogukta bile sokak insan dolu zenginlerin parasi usumelerinede engel oluyor demekki:):):)

bende niyeyse elektrik kesilince mutlu olurum hoşuma gider evdeku o sessizlik sende tadını çıkar ablacım
Evde is varken kesilince iyi olmuyor geceye kaliyor isler oglan renklileri yikarmisin anne dedi onlar kaldi masada duruyor biraz uzanayim dizlerim dinlensin dedim...is cikisi anitkabirin oradan dolandim sonra emek tarafina parka gectim aletlerle calistim 20 dk yolu 1 saate cikardim eve gel yemek derdi derken yoruldum

herkese iyu akşamlar.. gündüz giremuyorum ya canım sıkılıyor offff bi bitseydi bu hafta hiç değilse arada yazmaya fırsat bulurdum eve gelincede yemekti filan derkem uzandığım yerde sızıyorum gözlerim sürekli bilgisayara bakmaktan yanıyor bugün...

mydenizz canım arkadaşım canını sıkan neyse bilmiyouz ama burda ol ki kafan dağılsın..ayrıca çokk geçmiş olsun canım benim...
dün sporumu yazmamışım jillian yapmadım ama toplamda 50dk yürüyüş, 100 tane oklava hareketi, 10dk twister birazda ip atladım ama kaç taneydi unuttum...

bfgün yediklerim sabah kkk
öğlen kedicik usulü yoğurt
akşam haşlanmış tavuk, mercimek çorbası, turşu...annem ev yapımı turşu vermişti gelirken deli gibi yiyorumm inşallah kilo vermemde sorun olmaz..
suyu az içiyorum bu ara niyeyse 2lt filan anca oluyor.. bitki çayları, kahveyi tüketiyorum mutlaka...

gerçi doğru ablacım senin işlerin hiç bitmiyor ki hem işyerinde hem evde yoruluyorsun. gelene kadar elekt. dinlen bari ablacım iyice.. çokta yormuşsun iş çıkışı kendini havada sğuktu bugün baya...

gerçi doğru ablacım senin işlerin hiç bitmiyor ki hem işyerinde hem evde yoruluyorsun. gelene kadar elekt. dinlen bari ablacım iyice.. çokta yormuşsun iş çıkışı kendini havada sğuktu bugün baya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…