Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kafaya taktım ya yapmazsam rahat edemeyecektim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende sıkıldım jillden başke şeylerle sporcyapmaya çalışıyorum.. oturmakta istemiyorum boş boş... bakalım bugün neler yapıcam... spor yapmaya alıştım iyice boş oturmak gelmiyor bana...ben burda spordan bahsiderken şimdi içerden misss gibi patlamış mısır kokusu geldi burnuma offfff offff ben bu kocayı ne yapsam acaba

gerçi doğru ablacım senin işlerin hiç bitmiyor ki hem işyerinde hem evde yoruluyorsun. gelene kadar elekt. dinlen bari ablacım iyice.. çokta yormuşsun iş çıkışı kendini havada sğuktu bugün baya...
Evet aksam ayaz da vardi kulaklarim usudu atkiyi sac banti gibi kulaklarimi saracak sekilde baglayip yurudum ben karatay sporcusuyum bana kar ayaz bisey yapmaz :):),,

bu arada cafe den de havami aldim onlarinda elektrikleri yokmus

Ben o kadar çok video ve program indirdim ki. :) Sıkılırsam değiştirebileceğim çok şey var. Callanetics diye birşey var onu da merak ediyorum ama videoları açılmıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evet aksam ayaz da vardi kulaklarim usudu atkiyi sac banti gibi kulaklarimi saracak sekilde baglayip yurudum ben karatay sporcusuyum bana kar ayaz bisey yapmaz :):),,

O kocayi minareden at canim :).....oyle bir tekerleme vaar o aklima geldi

maşallah sana ablacım zaten öğlen arası demiyorsun, mesai çıkışı demiyorsun spor yapıyorsun...

nasıl bişey ki bi karıştırayım netten... sanki topikte biarkadaşımız yapıyordu bunu ismini hatırlayamadım belki paylaşır burda... bulursam paylaşabilirsem bende paylaşırım

Iyi geceler fıstıklar:)

Nöbetçi olduğum bir günden sonra özel dersim de iptal olunca güzellik salonuna gittim saçımı kestirdim cilt bakımı yaptırdım ohhh miss:)

Öğle 12:30 Adana kebap+ayran+salata
Akşam 18:30 yarım tabak kuru fasulye+3 kaşık bulgur pilavı+yeşillik
Spor : shred 1/9 birazdan 70 squat

nasıl bişey ki bi karıştırayım netten... sanki topikte biarkadaşımız yapıyordu bunu ismini hatırlayamadım belki paylaşır burda... bulursam paylaşabilirsem bende paylaşırım

Cnm bn bunu bir dönem yapmıştım uzun galiba 1 saat olabilir sonucu güzel dense de boynuma çok baskı yaptığından devam edememiştim boynum ağır bir şey yaptığımda hem mesleki hem de katur küfür hep çıtlatırdım eskiden:) doktora giymeye de korkuyorum :)

Canim mydenizzzcigim,yaklasik bir haftadir bir seye uzuldugunu hissediyorum.Bizler seni coook seviyoruz,her zaman gonlumuzdesin birtanem.

Oncelikle kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayi..çok ama çok şükür benimle ve evimle ilgili bi sorunum yok ,dedim ya çevre. .

hani atsaniz atilmaz satsaniz satilmaz yakınlarınız vardır ya iki tanesi büyük sorunlar yasiyor ve ben sürekli görüştüğüm için sorunları beni de üzüyor..biri eşini kaybetti birisi ayrı yasiyor şuan eşinden ve öyle boyutlu ki yaşananlar. .ben de aglama duvarı gibi sürekli bu sorunlari dinlemek zorunda kaliyorum..yardimci olmayi istiyorum aylardır elimden geleni de yapıyorum ama artık olaylarin siddeti beni de aştı...ve ben çok yoruldum

Öyle işte. ..

Ben de hepinizi çok seviyorum siz benim sanal ailemsiniz..iyi ki varsiniz

Bu sabah
Bol salata ve kavurmali yumurta ile kkk

Ara yine salata ceviz 1 tane incir ( reglim yakındır incir icine cevizi hep çok sevmisimdir..böyle saglikli bi kacamak yapayim dedim)

Akşam kabak yemeği ,salata turşu
Su 2 lt..jillian 3/9

evet canım okudul nette biras 1 saatlikmiş.. ama yeniler için 30dk videolar varmış.. bakıyorum indirirsem paylaşırım.. bu arada geçmis olsun bende hiç oynumu kütletemem ödüm kopar :))

Son düzenleme:
ayyy abla en son o olacak... durmadan bişiler yiyor

Güzel bir kaçamakmış.

evet canım okudul nette biras 1 saatlikmiş.. ama yeniler için 30dk videolar varmış.. bakıyorum indirirsem paylaşırım.. bu arada geçmis olsun bende hiç oynumu kütletemem ödüm kopar :))
Ayyy videodaki tipler bir garip, hatta bir tane ivedik var, iğrenç. Bu nedir böyle ya.

canım benimmm bazen sevdiklerimizin üzünküleri gerçekten yıpratıçı olabiliyor malesef... güçlü olmam zonundasın hem bevdiklerin hemde ailen için bizre seni çok seviyoruz.. inşallah en kıba sürede arkadaşların toparlanırlar Allah yardımcıyarı olsun ikisi de zor zamanyar geçiriyormuş

Güzel bir kaçamakmış.

Ayyy videodaki tipler bir garip, hatta bir tane ivedik var, iğrenç. Bu nedir böyle ya.

Eki Görüntüle 1019880

80 lerde öyle amcalar çok revaçtaymış demek ki:)

Kızlar ağzıma şu an bir tane pastil attım leptinim bozuldu mu şimdi?ya boğazımda bir kaşıntı hissediyorum umarım hasta olmam

80 lerde öyle amcalar çok revaçtaymış demek ki:)

Kızlar ağzıma şu an bir tane pastil attım leptinim bozuldu mu şimdi?ya boğazımda bir kaşıntı hissediyorum umarım hasta olmam

canım bozmuşsun bence benimdi burnum tıkalı hapşurup duruyorum gidişat iyi değill

evet canım ya çok tuhaflar... çok eski videolar bitanesine bakim dedim içim bayıldı kıyafetlerine tiplerine geri kapattım bi saat yapamam ki ben onlarla spor filan

Etkili olsa da ben bunu yapamam. Midem bulanır. Bayanların vücudu da pek hoş değil. Ya da kıyafetleriyle alakalı. Zaten o kadar ağırki yaparken uyuya kalabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…