Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar bu dıyetle kaç kılo verıyosunuzz
Kişiye göre değişir, mesela ben 50 kg idim. Şu an 45.2, kilosu fazla olan daha çok verebilir ama kilo vermesine engel olan bir rahatsızlığı yoksa. Deneyip görmek gerekiyor.

Videoyu çöpe atmadan meraktan izliyorum da gülmekten öleceğim şimdi. Ne garip hareketler var.

Videoyu çöpe atmadan meraktan izliyorum da gülmekten öleceğim şimdi. Ne garip hareketler var.

canım o hiç te yabana atılacak bi spor değil. callen hanım bir ayağı kısa olduğu için sırt ağrıları çektiği için bale deki bazı hareketleri geliştirmiş sırt ağrılarından kurtulmuş ve yanında da güzel kadınsı hatlara kavuşmuş ..kaslarını uzatarak incelttiği için çok iyi dir ve hareketlerde oldukça zordur

Evet, okumuştum o yazıyı, googleda ve kk araştırdım, çok etkili olduğu için indirdim videoları. Ama videoyu izledikten sonra, malesef bana göre olmadığını düşündüm.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Burnum tıkanıyor, uyuyamıyorum.

Hala elektrikler yok tellerde sarj kalmadi asagiya indik bi bahcelievler turu yaptik polis olaylardan dolayi yollari kapamis apartmana geldik elektrikciler gelmis kazi yapacaklarmis is uzun daha,,,, bizde yan binanin altindaki cafeye geldik :)

Bu aksam cok iyi yemissin,:)

banada hem yogurt hem kefir fazla geldi siskinlik yapmasin sonRa...ooo hadi sefan olsun afiyet olsun

sporda artisiN var ins ibredede belli olur.. bukadar harekete hala kabizlik devammi... limonlu tarcinli suda mi ise yaramiyor

ayy ben onu 4 yil once yapmistim bikac kez ..tabiri caizse nenemin kizligindan kalma videolar .. ama yaparak incelenler oldugunu duydum ben fazla tahammul edemedim platese gectim o sene

etle sut urununu birlikte yemememiz gerekiormus ama yinede basarili bir menu. sindirim acisindan zararliymis

insanlarin negative enerjisini tabiri caizse zulmetini cekiyorsun ustune oda senin halini olumsuz etkiliyor..

Burnum tıkanıyor, uyuyamıyorum.

1 bardak kaynamis sogumus suya hemen1 cay kasigi slime tuz mutfak tuzu ve kasigin ucuyla azcik karbonat kat evde siringa varsa her iki burnuna 5 ml cek / ketili kaynat onun buharina tut yuzunu vicks te atabilirsin. yarin bence cold mix damla edin hem zararsiz hem cok etkili burnun tikali bile olsa yastigina yakana damlatiosun gece rahat ediosun.

Hala elektrikler yok tellerde sarj kalmadi asagiya indik bi bahcelievler turu yaptik polis olaylardan dolayi yollari kapamis apartmana geldik elektrikciler gelmis kazi yapacaklarmis is uzun daha,,,, bizde yan binanin altindaki cafeye geldik :)

kafelere kaldiniz bu aksam desenize.. neyse egleniosan problem yok umarim canin sikilmiodur

bunları yemek zorunda değiliz yersek bu şekilde yemeliyiz anlamında acıktığımda yediğim oluyor ama hergün az yemiyorum hep yağlı şeyler bazen mide kaldırmıyor

günaydınnn.. herkese güzel bi gün diliyorum... ankarada hava kapalı ve soğuk... bende hasta oluyorum galiba... nefes alamıyorum

Günaydın kızlar

Bir sabah uyanamayan öğretmen olarak geç kaldım ve bir muz 1 ceviz 2 badem yedim

Canım umarım yoluna girer bir şekil de....ÜZülmemeye,kendini fazla yıpratmamaya çalış canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…