Kişiye göre değişir, mesela ben 50 kg idim. Şu an 45.2, kilosu fazla olan daha çok verebilir ama kilo vermesine engel olan bir rahatsızlığı yoksa. Deneyip görmek gerekiyor.kızlar bu dıyetle kaç kılo verıyosunuzz
Güzel bir kaçamakmış.
Ayyy videodaki tipler bir garip, hatta bir tane ivedik var, iğrenç.Bu nedir böyle ya.
Eki Görüntüle 1019880
canım bozmuşsun bencebenimdi burnum tıkalı hapşurup duruyorum gidişat iyi değill
ne kadar sürede verdın canmKişiye göre değişir, mesela ben 50 kg idim. Şu an 45.2, kilosu fazla olan daha çok verebilir ama kilo vermesine engel olan bir rahatsızlığı yoksa. Deneyip görmek gerekiyor.
kızlar bu dıyetle kaç kılo verıyosunuzz
4 Kasımda başladım. 4,5 ay olmuş. Ama benim kilomu pek dikkate alma, çünkü çok kilom yok, verilecek fazla kilom yok. :)ne kadar sürede verdın canm
Videoyu çöpe atmadan meraktan izliyorum da gülmekten öleceğim şimdi. Ne garip hareketler var.
canım o hiç te yabana atılacak bi spor değil. callen hanım bir ayağı kısa olduğu için sırt ağrıları çektiği için bale deki bazı hareketleri geliştirmiş sırt ağrılarından kurtulmuş ve yanında da güzel kadınsı hatlara kavuşmuş ..kaslarını uzatarak incelttiği için çok iyi dir ve hareketlerde oldukça zordur
Bu aksam cok iyi yemissin,:)
Bu aksamda ben patlayacak gibiyim.....sohbet. ederek yerken fazlami yedim diye dusundum ama normal,,1 brd kefir,1 kase mercimek corbasi, 3 kofte, 3 kasik siyez bulguru,kucuk kase yogurt ve salata,,,,,,her zamanki gibi yediklerim sadece kefir fazla..................birazdan telin sarji bitecek asagidaki cafe ye inip sarja takayim bide cay icip geleyim...burada millet gece 3 lere kadar cafede balkodan bakinca sogukta bile sokak insan dolu zenginlerin parasi usumelerinede engel oluyor demekki:):):)
Evde is varken kesilince iyi olmuyor geceye kaliyor isler oglan renklileri yikarmisin anne dedi onlar kaldi masada duruyor biraz uzanayim dizlerim dinlensin dedim...is cikisi anitkabirin oradan dolandim sonra emek tarafina parka gectim aletlerle calistim 20 dk yolu 1 saate cikardim eve gel yemek derdi derken yoruldum
Ben o kadar çok video ve program indirdim ki. :) Sıkılırsam değiştirebileceğim çok şey var. Callanetics diye birşey var onu da merak ediyorum ama videoları açılmıyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Iyi geceler fıstıklar:)
Nöbetçi olduğum bir günden sonra özel dersim de iptal olunca güzellik salonuna gittim saçımı kestirdim cilt bakımı yaptırdım ohhh miss:)
Öğle 12:30 Adana kebap+ayran+salata
Akşam 18:30 yarım tabak kuru fasulye+3 kaşık bulgur pilavı+yeşillik
Spor : shred 1/9 birazdan 70 squat
Oncelikle kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayi..çok ama çok şükür benimle ve evimle ilgili bi sorunum yok ,dedim ya çevre. .
hani atsaniz atilmaz satsaniz satilmaz yakınlarınız vardır ya iki tanesi büyük sorunlar yasiyor ve ben sürekli görüştüğüm için sorunları beni de üzüyor..biri eşini kaybetti birisi ayrı yasiyor şuan eşinden ve öyle boyutlu ki yaşananlar. .ben de aglama duvarı gibi sürekli bu sorunlari dinlemek zorunda kaliyorum..yardimci olmayi istiyorum aylardır elimden geleni de yapıyorum ama artık olaylarin siddeti beni de aştı...ve ben çok yoruldum
Öyle işte. ..
Ben de hepinizi çok seviyorum siz benim sanal ailemsiniz..iyi ki varsiniz
Burnum tıkanıyor, uyuyamıyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hala elektrikler yok tellerde sarj kalmadi asagiya indik bi bahcelievler turu yaptik polis olaylardan dolayi yollari kapamis apartmana geldik elektrikciler gelmis kazi yapacaklarmis is uzun daha,,,, bizde yan binanin altindaki cafeye geldik :)
Merhaba canim
Su an pc den girdigim icin eskiyi bulamayacagim sonra abkip yazayim ....Karatay a gore kahvaltin cok eksik yumurta 2 olacak,peynir avuc ici kadar, zeytin yagin icinde en az 10 tane, kuruyemis 1 cay bardagi dolusu, 3,,4 gun kurusu kayisi, havuc veya turp yagli yenecek.........bunlar kahvaltinin temel tasi olmazsa olmazi
günaydınnn.. Herkese güzel bi gün diliyorum... Ankarada hava kapalı ve soğuk... Bende hasta oluyorum galiba... Nefes alamıyorum
Oncelikle kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayi..çok ama çok şükür benimle ve evimle ilgili bi sorunum yok ,dedim ya çevre. .
hani atsaniz atilmaz satsaniz satilmaz yakınlarınız vardır ya iki tanesi büyük sorunlar yasiyor ve ben sürekli görüştüğüm için sorunları beni de üzüyor..biri eşini kaybetti birisi ayrı yasiyor şuan eşinden ve öyle boyutlu ki yaşananlar. .ben de aglama duvarı gibi sürekli bu sorunlari dinlemek zorunda kaliyorum..yardimci olmayi istiyorum aylardır elimden geleni de yapıyorum ama artık olaylarin siddeti beni de aştı...ve ben çok yoruldum
Öyle işte. ..
Ben de hepinizi çok seviyorum siz benim sanal ailemsiniz..iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?