Günaydın herkese...
Ben sanırım hastalanıyorum..Kolumu kaldıracak gücü bulamıyorum kendim de, üşüyorum ve boğazım cayır cayır yanıyor...
Hiiç sırası değil hastalanmamın işlerim çok fazla ;(
adaçayı ıhlamur iyi geliyor bana bugün onları tüketeyim umarım hafifler ilerlemeden...
Dün yediklerim..
Sabah,
Karatay kahvaltı
Akşam
Mercimek çorbası
Kabak yemeği
Turp
Canan hn. ve prensçim, oğlumla ilgili görüşleriniz de haklısınız ve teşekkür ederim yorumlarınıza...
benim kaygım yeni oluşan bazı takıntılarının kalıcı olması yönün de idi..Rehber öğretmenimiz normal olduğunu,benim fazla büyüttüğümü zamanla düzeleceğini söyledi...rahatladım ben de, bu hafta tekrar görüşecek oğlumla ..
Allah başka keder vermesin...
günaydın herkese...
Ben sanırım hastalanıyorum..kolumu kaldıracak gücü bulamıyorum kendim de, üşüyorum ve boğazım cayır cayır yanıyor...
adaçayı ıhlamur iyi geliyor bana bugün onları tüketeyim umarım hafifler ilerlemeden...
Dün yediklerim..
sabah,
karatay kahvaltı
akşam
mercimek çorbası
kabak yemeği
turp
günaydın ,fazla ilerlemeden geçer inşallah..
Amin inşallah..benim oğlumda da çok değişmeler var,hem de en hassas olduğum bu dönemler de yaşıyorum..sabırla susuyorum..normal olduğunu büyüdüğünü düşünüyorum..hatta daha çok sevmeye çalışıyorum ki şu dönemde kendini yanlız hissetmesin diye..
Gül ablacım yine yoğun sanırım,gül abla sana resim yolladım tam 7,5 aylık olan fotolarım
Ben dün;
sabah;yumurta yemedim sanırım hatırlamıyorum:44::44: Peynir ,zeytin ve çay..domates-salatalık da vardı ..
öğlen;tavuk çorbası,1 parça tavuk,az az patates salatası ve kısır garnitür olarak yollamışlar bol yeşillikli yedim
Akşam;yayla çorbası,et sote ,salata .. Karnım kazınıyordu akşam..ben porsiyonları küçük tutuyorum..yemek için yiyorum..yarım kepçe çorba,1-2 kaşık ana yemek şeklinde..ben bu aylarımda kilo alamıcam sanırım,inşallah bebeğe yarar...
Ceviz,meyve,kuru meyve süt v.s. Yemedim içmedim :44::44:
Günaydın ,fazla ilerlemeden geçer inşallah..
Amin inşallah..benim oğlumda da çok değişmeler var,hem de en hassas olduğum bu dönemler de yaşıyorum..sabırla susuyorum..normal olduğunu büyüdüğünü düşünüyorum..hatta daha çok sevmeye çalışıyorum ki şu dönemde kendini yanlız hissetmesin diye..
Gül ablacım yine yoğun sanırım,gül abla sana resim yolladım tam 7,5 aylık olan fotolarım
Ben dün;
Sabah;yumurta yemedim sanırım hatırlamıyorum:44::44: peynir ,zeytin ve çay..domates-salatalık da vardı ..
Öğlen;tavuk çorbası,1 parça tavuk,az az patates salatası ve kısır garnitür olarak yollamışlar bol yeşillikli yedim
Akşam;yayla çorbası,et sote ,salata .. karnım kazınıyordu akşam..ben porsiyonları küçük tutuyorum..yemek için yiyorum..yarım kepçe çorba,1-2 kaşık ana yemek şeklinde..ben bu aylarımda kilo alamıcam sanırım,inşallah bebeğe yarar...
ceviz,meyve,kuru meyve süt v.s. yemedim içmedim :44::44:
günaydın arkadaşlar yenacım baharat çayları iç canım çok faydası oluyor
günaydın arkadaşlar yenacım baharat çayları iç canım çok faydası oluyor
afiyet olsun prenscim yarasın bebişe
Herkes dökülüyor. Gece çok zor oluyor, nefes alamayınca. Teoson dediğin gibi 2 defa vicks yaptım, buharla. Çok rahatlattı ama hemen yine tıkandı. Yatarken uyuyamadım, 2. defa yaptım. Hemen yattım, anında tıkandı.Sonra uyumuşum.
Hassas bir dönemdesiniz oğlunla ikiniz..Allah ayrdımcınız olsun..Anlattıklarından oğlunun çok mantıklı uyumlu bir çocuk olduğu hissi oluştu ben de...
Allah'a emanet inşallah..
İştahsız olman beni çok şaşırtıyor biliyormusunBen dünyaları yiyordum ve doymuyordum...gerçi hala öyleyim
Sağol canım...Baharat çayı derken tarçın falan mı.??
Prenscim, Doğumun normalmi olacak,sezeryanmı.?
günaydınnn.. herkese güzel bi gün diliyorum... ankarada hava kapalı ve soğuk... bende hasta oluyorum galiba... nefes alamıyorum
Günaydın herkese...
Ben sanırım hastalanıyorum..Kolumu kaldıracak gücü bulamıyorum kendim de, üşüyorum ve boğazım cayır cayır yanıyor...
Dün yediklerim..
Sabah,
Karatay kahvaltı
Akşam
Mercimek çorbası
Kabak yemeği
Turp
Sana da günaydın,sağol canım yarar inşallah..
Ah kıyamam kediciğime nazar değdirdik..iştah iyi dimi sıkıntı yokvicks iyi gelir canım..
Amin,evet çok uyumlu olgun bir çocukturbüyüme zamanı olduğu için de arada kaprisler,istekler v.s.oluyor,hoş görmeye elimden geleni babasıyla beraber yapmaya çalışıyoruz..
Normalde çok iştahlı sayılmam,bu ara hepten canım istemiyor ama bebek iyi çok şükür..
Normal olucak inşallah,ben de normal istiyorum....aksilik bişey çıkmazsa dr.um da bunu da normal yapabilirsin dedi..
Herkes dökülüyor. Gece çok zor oluyor, nefes alamayınca. Teoson dediğin gibi 2 defa vicks yaptım, buharla. Çok rahatlattı ama hemen yine tıkandı. Yatarken uyuyamadım, 2. defa yaptım. Hemen yattım, anında tıkandı.Sonra uyumuşum.
canım günaydın geçmiş olsun topiğe virüsü ben bulaştırdım sanırım
Günaydın herkese...
Dün yediklerim..
Sabah,
Karatay kahvaltı
Akşam
Mercimek çorbası
Kabak yemeği
Turp
sağol canım... adana, ankara arası hava çarptı beni geçen hafta yazı bu hafta kışı yaşadım resmen... bünye ne yapsın
4 yıl aradan sonra ılk defa 5lı rakamlara dustum cok saskinim bir okadarda mutlu:) gitmiyor gitmiyor birden gidiyor
4 yıl aradan sonra ılk defa 5lı rakamlara dustum cok saskinim bir okadarda mutlu:) gitmiyor gitmiyor birden gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?