yeni imajın hayırlı olun canımIyi geceler fıstıklar:)
Nöbetçi olduğum bir günden sonra özel dersim de iptal olunca güzellik salonuna gittim saçımı kestirdim cilt bakımı yaptırdım ohhh miss:)
Öğle 12:30 Adana kebap+ayran+salata
Akşam 18:30 yarım tabak kuru fasulye+3 kaşık bulgur pilavı+yeşillik
Spor : shred 1/9 birazdan 70 squat
canım ailenle ilgili sorun olmadığına sevindim ben biran kayınvalidenlemi ligili diye düşünmüştüm neyse oda değilmiş sevindim, allah onlarında senin de yardımcınız olsun çaresizlik çok zor, onlar senden destek bekliyorlar ama dediğin gibi oda bir yere kadar sen kendine dikkat et stresi eve yansıtma....Oncelikle kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayi..çok ama çok şükür benimle ve evimle ilgili bi sorunum yok ,dedim ya çevre. .
hani atsaniz atilmaz satsaniz satilmaz yakınlarınız vardır ya iki tanesi büyük sorunlar yasiyor ve ben sürekli görüştüğüm için sorunları beni de üzüyor..biri eşini kaybetti birisi ayrı yasiyor şuan eşinden ve öyle boyutlu ki yaşananlar. .ben de aglama duvarı gibi sürekli bu sorunlari dinlemek zorunda kaliyorum..yardimci olmayi istiyorum aylardır elimden geleni de yapıyorum ama artık olaylarin siddeti beni de aştı...ve ben çok yoruldum
Öyle işte. ..
Ben de hepinizi çok seviyorum siz benim sanal ailemsiniz..iyi ki varsiniz
sporda çok artış var ibrede de bu sabah artış vardısporda artisiN var ins ibredede belli olur.. bukadar harekete hala kabizlik devammi... limonlu tarcinli suda mi ise yaramiyor..
kafelere kaldiniz bu aksam desenize.. neyse egleniosan problem yok umarim canin sikilmiodur
yazdığım şyler kahvaltıda mutlaka yenmesi gereken şeyler onları yeyince metabolizma %30 fazla çalışırmış 5 km koşmuş gibi hemde en az 5 saat tok tutarmışbunları yemek zorunda değiliz yersek bu şekilde yemeliyiz anlamında acıktığımda yediğim oluyor ama hergün az yemiyorum hep yağlı şeyler bazen mide kaldırmıyor
geçmiş olsun canım hemen tedbirini algünaydınnn.. herkese güzel bi gün diliyorum... ankarada hava kapalı ve soğuk... bende hasta oluyorum galiba... nefes alamıyorum
merhaba canımgünaydın hanımlar
Günaydın kızlar
Bir sabah uyanamayan öğretmen olarak geç kaldım ve bir muz 1 ceviz 2 badem yedim
Canim Gulcugum,sana da hayirli gunler canim.Rabbim tecvidini kabul eylesin.Dun aksam onca yorgunlugunun uzerine dinlenicegine,bir de tekrar disariya cikmak zorunda kaldin.Umarim bugun sorunu hallederler canim.
hassas bir dönemdesiniz oğlunla ikiniz..allah ayrdımcınız olsun..anlattıklarından oğlunun çok mantıklı uyumlu bir çocuk olduğu hissi oluştu ben de...
Allah'a emanet inşallah..
Iştahsız olman beni çok şaşırtıyor biliyormusunben dünyaları yiyordum ve doymuyordum...gerçi hala öyleyim
sağol canım...baharat çayı derken tarçın falan mı.??
merhaba canımGünaydın herkese...
Ben sanırım hastalanıyorum..Kolumu kaldıracak gücü bulamıyorum kendim de, üşüyorum ve boğazım cayır cayır yanıyor...
Hiiç sırası değil hastalanmamın işlerim çok fazla ;(
adaçayı ıhlamur iyi geliyor bana bugün onları tüketeyim umarım hafifler ilerlemeden...
Dün yediklerim..
Sabah,
Karatay kahvaltı
Akşam
Mercimek çorbası
Kabak yemeği
Turp
çocukların her dönemi ayrı bir çile, büyüdükçe farklı sorunlar çıka çıka bizleri yıprata yıprata büyüyorlar, allah hepimizin yardımcısı olsun onların dilinden anlamaya çalışıp sabırlı olmaktan başka yapacak bişeyimiz yokCanan hn. ve prensçim, oğlumla ilgili görüşleriniz de haklısınız ve teşekkür ederim yorumlarınıza...
benim kaygım yeni oluşan bazı takıntılarının kalıcı olması yönün de idi..Rehber öğretmenimiz normal olduğunu,benim fazla büyüttüğümü zamanla düzeleceğini söyledi...rahatladım ben de, bu hafta tekrar görüşecek oğlumla ..
Allah başka keder vermesin...
Günaydın ,fazla ilerlemeden geçer inşallah..
Gül ablacım yine yoğun sanırım,gül abla sana resim yolladım tam 7,5 aylık olan fotolarım
Herkes dökülüyor. Gece çok zor oluyor, nefes alamayınca. Teoson dediğin gibi 2 defa vicks yaptım, buharla. Çok rahatlattı ama hemen yine tıkandı. Yatarken uyuyamadım, 2. defa yaptım. Hemen yattım, anında tıkandı.Sonra uyumuşum.
hala düzelemedinmi kedicik
4 yıl aradan sonra ılk defa 5lı rakamlara dustum cok saskinim bir okadarda mutlu:) gitmiyor gitmiyor birden gidiyor
merhaba canımMerhaba arkadaşlar
Hasta olanlara çok geçmiş olsun. Yeniden kış geldi herkes hasta
Dun net giremedim. Dun ki menum
Sabah kkk
Öğlen taze fasulye ve salata
Aksam etli nohut ve bol salata
6 km yürüyüş ve jilian 1/1
Jiliana yeniden başladım. Bu sefer bırakmıycam.
Tebrik ediyorum canim darisi bizlere.ben once 7 sonra 6 bunları gornem lazim ne kara uzun bir yolum var
Herkese hayirli günler mart kapidan Baktirir kazma kürek yaktirir Ankara soğudu tekrar.hasta arkadaşlarıma geçmişi olsun diliyorum.benim kucuk hic uyumadi gece dis cikariyor galiba.belim sirtim koptu resmen.şimdi buyugum uyudu kucugumde ayagimda ayagimi sallamayi birakinca uyaniyor çok fenalr:)bende biraz gözlerimi dinlendireyim.opuyorum hepinizi
Bugünkü menüm:
Sabah 11:00 KKK
Aksama:kirmizi mercimek corbasi, gecen günden kalan yeşil fasulye,keten tohumlu
Yoğurt...
merhaba canım
sana da geçmiş olsun topiğimiz nazara geldi galiba herkes hasta
çocukların her dönemi ayrı bir çile, büyüdükçe farklı sorunlar çıka çıka bizleri yıprata yıprata büyüyorlar, allah hepimizin yardımcısı olsun onların dilinden anlamaya çalışıp sabırlı olmaktan başka yapacak bişeyimiz yok...benim oğlan 27 yaşında hala kaygılarım bitmiyor, biz ilgili anneler mi fazla büyütüyoruz anlayamıyorum
Ben de kismet olursa birazdan cikip prensesimin isteklerini tamamlayacagim.Bir kismi hazir,bazilarini da bugunden alip yapinca daha iyi oluyor.
Canim Gulcugum,herseyde bir hayir var ne guzel bir ortam degisikligi olmus,immm kurufasulya da tam havasi,birazcik siyez bulguru,tursu afiyetle,saglikla yiyin insaallah canim.
Yok, dün gece sol taraftaki beze şişti, sabah biraz inmişti, şimdi tekrar arttı. Başımın bütünü ağrıyor şimdide.
Ben de kismet olursa birazdan cikip prensesimin isteklerini tamamlayacagim.Bir kismi hazir,bazilarini da bugunden alip yapinca daha iyi oluyor.
Her dönem farklı sorunlar dediğin gibi..Çok zor annelik..ben çok takıyorum,çok ince düşünüyorum aşırı fedakarım. sevmediğim yönlerim...eşim de benim tersim öylesine rahat ve geniş ki..
Dün görüştüğüm psikolojik danışmana göre eşimin tutumu normalmiş ben değilmişim.
Rahat anne olmak isterdim ben de
Oğlun gelmiş canım bir türlü gözün aydın diyemedim kusura bakma..İş içinmi yurt dışında.?...
4 yıl aradan sonra ılk defa 5lı rakamlara dustum cok saskinim bir okadarda mutlu:) gitmiyor gitmiyor birden gidiyor
Canlarimmmmm,herbirinize saglikli,mutlu,huzurlu bir gun diliyorum.Rahatsiz olan butun canlarima acil sifalar,cok gecmis olsun.Canim babymomcigim,senin adina cok sevindim,tebrikler canim.
Yarın tartı günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?