Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yeni imajın hayırlı olun canım
canım ailenle ilgili sorun olmadığına sevindim ben biran kayınvalidenlemi ligili diye düşünmüştüm neyse oda değilmiş sevindim, allah onlarında senin de yardımcınız olsun çaresizlik çok zor, onlar senden destek bekliyorlar ama dediğin gibi oda bir yere kadar sen kendine dikkat et stresi eve yansıtma....

Canim Gulcugum,sana da hayirli gunler canim.Rabbim tecvidini kabul eylesin.Dun aksam onca yorgunlugunun uzerine dinlenicegine,bir de tekrar disariya cikmak zorunda kaldin.Umarim bugun sorunu hallederler canim.

sporda artisiN var ins ibredede belli olur.. bukadar harekete hala kabizlik devammi... limonlu tarcinli suda mi ise yaramiyor..
sporda çok artış var ibrede de bu sabah artış vardı

kabızlık hala devam hafada 2-3 zor çıkıyorum

kafelere kaldiniz bu aksam desenize.. neyse egleniosan problem yok umarim canin sikilmiodur

mecburi eğlenme oldu:)
bunları yemek zorunda değiliz yersek bu şekilde yemeliyiz anlamında acıktığımda yediğim oluyor ama hergün az yemiyorum hep yağlı şeyler bazen mide kaldırmıyor
yazdığım şyler kahvaltıda mutlaka yenmesi gereken şeyler onları yeyince metabolizma %30 fazla çalışırmış 5 km koşmuş gibi hemde en az 5 saat tok tutarmış
günaydınnn.. herkese güzel bi gün diliyorum... ankarada hava kapalı ve soğuk... bende hasta oluyorum galiba... nefes alamıyorum
geçmiş olsun canım hemen tedbirini al
günaydın hanımlar
merhaba canım
Günaydın kızlar

Bir sabah uyanamayan öğretmen olarak geç kaldım ve bir muz 1 ceviz 2 badem yedim

dersede geç kaldıysan çocuklar sevinmiştir ders kaynadı diye

Son düzenleme:
Canim Gulcugum,sana da hayirli gunler canim.Rabbim tecvidini kabul eylesin.Dun aksam onca yorgunlugunun uzerine dinlenicegine,bir de tekrar disariya cikmak zorunda kaldin.Umarim bugun sorunu hallederler canim.

merhaba canım

amin...teşekkür ederim,

benim oturduğum cadde çok işlek gece 3-4 e kadar cafeler barlar açık, gece 11 den sonra aşağı kafeye indik onların jeneratörü de bitmiş kimse yok apartmanın erkekleri kapıda toplanmış elektikçileri bekliyorlardı biraz yürüdük oğlumla kızkardeşim geldi onlarada biraz tur attık geldik elktrikçiler apt. önünü kazımaya başlamışlar 3-4 saat daha yok dediler, yan bina nın altındaki cafeye geçtik 1 saat oturduk hem ısındık,telleri sarja taktık hem çay kahve faslı yaptık eve çıktık karanlık yattık uyuyamadım gece 2 de kalktım aklıma kuru fasulye geldi aylardır yememiştik onu kaynar suda ıslattım sabah kalktım pişiridm hala elektrikler yoktu akşama gelecekmiş sözde...

evet canım dün kediye de söylemiştim günlük tüket ama
2 çubuk tarçın
biraz taze zencefil
5-6 tane karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber kaynat şekersiz iç afiyet olsun

merhaba canım
sana da geçmiş olsun topiğimiz nazara geldi galiba herkes hasta

çocukların her dönemi ayrı bir çile, büyüdükçe farklı sorunlar çıka çıka bizleri yıprata yıprata büyüyorlar, allah hepimizin yardımcısı olsun onların dilinden anlamaya çalışıp sabırlı olmaktan başka yapacak bişeyimiz yok...benim oğlan 27 yaşında hala kaygılarım bitmiyor, biz ilgili anneler mi fazla büyütüyoruz anlayamıyorum

Günaydın ,fazla ilerlemeden geçer inşallah..

Gül ablacım yine yoğun sanırım,gül abla sana resim yolladım tam 7,5 aylık olan fotolarım

hemen facebook u açıp bakıyım canım daha onu açmaya sıra gelmemişti hemen topiğ açtım

hala düzelemedinmi kedicik

Canim Gulcugum,herseyde bir hayir var ne guzel bir ortam degisikligi olmus,immm kurufasulya da tam havasi,birazcik siyez bulguru,tursu afiyetle,saglikla yiyin insaallah canim.

4 yıl aradan sonra ılk defa 5lı rakamlara dustum cok saskinim bir okadarda mutlu:) gitmiyor gitmiyor birden gidiyor

merhaba canım

yarım liste sırası sende sanırım dikkatini çekmedi dün tekrar yayınlamıştım listeyi

merhaba canım

sende o rakamları göreceksin sabır sabır, yeterki karataya uy o yağlar eriyip gidecek

yarın tartı günümüz unutma

bebeğinede hayırlı diş çıkarmalar, sanada iyi dinlenmeler

Ben de kismet olursa birazdan cikip prensesimin isteklerini tamamlayacagim.Bir kismi hazir,bazilarini da bugunden alip yapinca daha iyi oluyor.

Her dönem farklı sorunlar dediğin gibi..Çok zor annelik..ben çok takıyorum,çok ince düşünüyorum aşırı fedakarım. sevmediğim yönlerim...eşim de benim tersim öylesine rahat ve geniş ki..
Dün görüştüğüm psikolojik danışmana göre eşimin tutumu normalmiş ben değilmişim.
Rahat anne olmak isterdim ben de
Oğlun gelmiş canım bir türlü gözün aydın diyemedim kusura bakma.. İş içinmi yurt dışında.?

Ben de kismet olursa birazdan cikip prensesimin isteklerini tamamlayacagim.Bir kismi hazir,bazilarini da bugunden alip yapinca daha iyi oluyor.

Kolay gelsin...

-----

Teoson, sağol canım tarif için...tarçın dışında diğer baharatlar yok ev de..Akşam bulabilirsem alayım...

Canim Gulcugum,herseyde bir hayir var ne guzel bir ortam degisikligi olmus,immm kurufasulya da tam havasi,birazcik siyez bulguru,tursu afiyetle,saglikla yiyin insaallah canim.

teşeşkkür ederim canım

dünden kalma siyez bulgurum var oğlan prinç pilavı isterse azerbaycan dan gelmiş princim var biraz ondan yaparım babymom bilir o ince uzun princi tadına bakmak kısmet olmadı bana, gelenlere yapıyorum

bu arada siyez bulguru çok lezzetli oldu evdeki herkes beğendi iyiki almışsın dediler, artislik olsun diye tabaklara koyarken tuppervare kalıpları vardı onlarla koydum havalı oldu

sağol canım

iş için Bakü deydi iş bitince döndü, 2 sene çalıştı 500 gün daha çalışırsa paralı askerliğe hak kazanacak yoksa 1 sene askere gidecek,, 1,5 ay süresi kaldı o sürede tekrar yurtdısına çıkarsa 500 gün devam edecek babası kazakistan a aldırmaya çalışıyormuş olursa olacak yoksa 2 ay sonra askerliğe başvuracak

bende çok takıntılıyım olmadan olacağı düşünmeye çalışıyorum, su olursa o zaman bu olur o olursa bu olur en iyisi o olmasın bu olsun,,doğmamış çocuğa don biçiyor derler ya olmadan olacağı düşünüp hep tedbir almaya çalışıyorum buda çok yoruyor ince ice düşünmek her şeyin üstesinden tek başına gelmek, millete bakıyorum ne kadar rahatlar evde oturuyorlar çocukla ilgilenen yok yemeğini verip karnını doyurmayı annelik sanıyorlar ben işten eve gider üstümü değişir kızları eve koyar oğlanı aramaya çıkardım nerde ne yapıyor içki sigara içiyormu diye gizli gizli takip ederdim arkadaşlarının anneleri ev hanımı balkonda çay kahve faslı yaparlardı çocuklar nerde diye ne zaman sorsam bilmezlerdi ben tahminlerime dayanarak bulup getiiridim benden çok korkarlardı çocuklar hatalarını yakalardım yalvarırlardı annemize söyleme bidaha yapmayacağız diye,,,kendilerine gizli yerler zula derler ya ondan ayarlarlardı ben yine bulurdum saklandıkları yerde her an ben geleceğim korkusu yaşarlarmış....2 sene önce oğlumun arkadaşları ile bi yerde karşılaştım gül teyze sen iyiki bizi hep kontrol ediyordun yoksa biz şimdi kimbilir nerelerde ne kötü durumlarda olurduk diyorlar

ben psikologa gittiğimde sorun sende çocuklara sorumluluk vermiyorsun herşeyi sen yapıyorsun abiye kardeşini ver parka götürsün sorumluluk alsın dedi bende 11 yaşındaki çocuğa 1,5 yaşındakini emanet edemem abide çocuk arkadaşlarını görüp oyuna dalıp kardeşini unutsa oda parktan sokağa çıksa araba çarparsa yada kaybolsa yapamam ben dedim, doktor böyle yaptıkça ilerde enerjın çabuk bitecek o zaman ne yapacaksın dedi..o zamanda bi çözüm bulurum dedim

4 yıl aradan sonra ılk defa 5lı rakamlara dustum cok saskinim bir okadarda mutlu:) gitmiyor gitmiyor birden gidiyor

Canlarimmmmm,herbirinize saglikli,mutlu,huzurlu bir gun diliyorum.Rahatsiz olan butun canlarima acil sifalar,cok gecmis olsun.Canim babymomcigim,senin adina cok sevindim,tebrikler canim.

gün bitiyor nerdeyse yeni gördüm sizlerede mutlu bir gün diliyorum

babymom senin adına çok mutlu oldum ve kendi adıma çok umutlandım bizdede böylemi olacak acaba:44:

Herkese merhaba

bu gün icli kofteye niyetlendim bi 100 tane kadar yaptım buzluga attim.ustumden büyük bi yük kalktı. .

Sabah kkk yaptim

Saat 16 gibi 4 icli köfte ve bol salata yedim

Aksam 8'den önce yogurt yerim sadece

Tarti öncesi bulgur olmasa iyiydi ama zaten umudum yok artidayim bu hafta..ne nankör şey şu spor..azıcık ara vermeye gelmiyor

Su 2 lt
Spor jillian 3/10

Sabah unutmazsam ölçülerimi alayım. .herkese hafif günler. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…