Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

2 tane de bana yolla. Maşallah.

Canım umarım yoluna girer bir şekil de....ÜZülmemeye,kendini fazla yıpratmamaya çalış canım...

Teşekkür ederim arkadaşlar yaa kusura bakmayın sizi de sıktım anlattiklarimla..kendimi siyirip gorusmesem bencillikle suçluyorum kendimi.cok sık gorussem alt ust oluyorum ben de şaşırdım ne yapacagimi..

Neyse allahim bi hal yola koyar inşallah. .

Gül ablacım çok şükür kayinvaldemlerle ilgili degil sıkıntım. .insanların sasirip hayran kalacağı boyutta bi iliskimiz vardı sanirim nazara geldik. .bazi sorunlar yaşadık ama üzerinden aylar geçti çok şükür daha iyiyim o konuyla ilgili..insan cok sevince çok kırılıyor gercekten....

Satirlarinda kendimden çok şey buldum canim..sevgi arsizi yaptım bende büyüğü. .aman psikolojisi bozulmasın diye dustukce düştüm üzerine ve tabii artilari oldugu gibi eskileri de oldu hayatımızda. .

Ama yinede detayci bi anne olmak benim vazgecemedigim dogrum . eşim de bi o kadar rahat cogu zaman kavga sebebi oluyor bu rahatlik.mesela bu gun isim vardi esimden bebegi dr'a goturmesini isteyecektim bi düşündüm ya dalar dr'da beklerken cocugu düşürürse diye vazgectim..ateşi yok sabah ben goturecegim..böyle böyle bir cok örnek verebilirim..
Buyuk oglum okula başladığında 1 sene her gün agladim.ya okulda basina bir şey gelirse diye..ogretmeni cok çekti benden.hala okul saatinde arasa ilk söylediği 'oglunuz iyi ben şunun icin aradım' olur :))

yeni imajın hayırlı olun canım
..

dersede geç kaldıysan çocuklar sevinmiştir ders kaynadı diye

Güzel dileklerin için sağol cnm bnm:)valla derse o kadar geç kalmadım bir de derslerime stajyer hoca giriyor dört gözle onlar da bekliyor beni :)

Menü
Öğle 12:301 tabak kıymalı kabak+dere otu+ 1 kase yoğurt

Akşam 17:40 bir pirzola+3 kaşık baklalı bulgur + 1 kase yoğurt

Bu et ile yoğurt tüketilmemeli denmesine katılıyorum ama ben yoğurtsuz ölürüm

herkese merhaba, umarım ıyısınızdır..

gunlerdır tansıyonum yerlerde.. kafam basım donuyor.. o yuzden ne yazabıldım ne de okuyabıldım adam gıbı.. bugun bır parca ıyıyım.. anlasılan o ki bır sure daha spor yok malesef.. bu kadar heveslı ıken spor yapamamak cok uzuyor benı.

sabah: 12:00
KKK + yarım kıvı (kahvaltımı tam bıtıremedım, cok gelmeye basladı)

aksam:18 30

ıkı kasık bulgur pılavı+ ıkı kasık mercımek yemegı + bır mınık parca somon
+ çiğ kabak ve brokoli salatası + antoksıdan

ne kadar zahmetlıdır bılırım.. bılek falan kalmamıstır herhal..

yakın olsan emin ol gönderirdim.tadini bilsen annenden birde bu yemeği isterdin sürekli:)
Hazır, kızarmış olanın tadını biliyorum, bir defa yemiştim sadece hatırladığım kadarıyla. Çok ağır gelmişti oda. Ama ev yapımı hiç yemedim.

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI
Fındık
2 yumurta
Zeytin
Beyaz Peynir
Siyah çay

AKŞAM YEMEĞİ
Bulgur pilavı
Patlıcan Musakka

Birazdan yoğurt yiyeceğim. 1 tane portakal. :)

155 squat yapacağım. Tibetlerimi sabah 5 tane yapmıştım, belki yatarken birkaç tane yaparım.

Son düzenleme:

Liste sırasının bende olduğunu unutmuşum iyiki hatırlattınız . Ancak yarın nöbetçiyim anca akşama hazırlarım listeyi

Kedi bana bi gaz versene spor yapasım hiç yok shred son bugün ama çok yorgunum ya öf

Gül abla ben arada kaçırmışım oğlunun geldiğini gözün aydın. Anne olmak zor zanaat gerçi ben biraz rahatım bizim babamız benim yerime yeteri kadar düşünüyor cocukları

Kedi bana bi gaz versene spor yapasım hiç yok shred son bugün ama çok yorgunum ya öf
Ne desem bilemedim. Benim de yapma isteği çok var ama, prenscim ve teoson'un önerisiyle bugünde spor yapmayacağım. Yoksa çoktan kalkıp yapmıştım. Başım çatlayacak gibi şu an. Bak ben hasta halimle yapmak istiyorum, sen üşenme hemen kalk. Spor yaptıktan sonra elde edeceğin fit, ince görüntünü hayal et, yap.

Bir de tartı var yarın ya veremediysem diyorum neyse eşim birazdan maç izlemeye gelecekmiş o izlerken ben de sporumu yaparım

hıc bır seye yetısememek hepımızın vazgecılmez ezıyetı sanırım.. aynen dedıgın gıbı.. herseye yetısmeye calıssam saglıgımdan oluyorum.. her seye yetısemesem rahat edemıyorum.. ne olacak boyle bılmıyorum

merhabalar ben karataya diyetine başlayalı 13 gun oldu.henüz 600gr vermişim.hiç spor yapamadım.okuduğum kadarıyla kaçamak da yapmamışım:13: ama bugün motivasyonum düştü.acaba neden kilo veremiyorum.varmıdır??? benim durumumda olanlar:))

Son düzenleme:
Massallah sana
Gecmis olsun canm,,,,kendine gelince sporu azar azar yap 20 dk ile basla yavs yavas artir vucudun fazlayi kaldirmiyor,,,havalarda biraz duzelsin daha rahat olur
Liste sırasının bende olduğunu unutmuşum iyiki hatırlattınız . Ancak yarın nöbetçiyim anca akşama hazırlarım listeyi
Tamam canim hangimiz varsak yardimci oluruz sana

Bende :) 2,,,3. Kere yememeye calisiyorum sonra dayanamayip yiyorum bu aksamda yedim

Bir de tartı var yarın ya veremediysem diyorum neyse eşim birazdan maç izlemeye gelecekmiş o izlerken ben de sporumu yaparım
Hadi yap, gitsin kilolar, gelsin güçlü kaslar. :)

Bende :) 2,,,3. Kere yememeye calisiyorum sonra dayanamayip yiyorum bu aksamda yedim

Zararlıymış ama yine de yapıyoruz, ben yapmayacağım diye karar vermiştim birde. Bugün bende musakka yedim, saat 6'ya doğru, içinde kıyma var. 7 buçuk gibi de yoğurt yedim.

Son düzenleme:
Gül abla ben arada kaçırmışım oğlunun geldiğini gözün aydın. Anne olmak zor zanaat gerçi ben biraz rahatım bizim babamız benim yerime yeteri kadar düşünüyor cocukları

Tesekkur ederim canim

Sen sanslilardanmissin....benimki vurdum duymazdi kendinden baskasini dusunmezdi, bosandiktan sonra cevresinde kimse kalmayinca cocuklarla ilgilenmeye basladi...hayati boyunca cocuklari ne sinemaya ne yemek yemek icin bir yere tek basina goturmezdi hep ben olacagim yaninda ben ilgilenecegim..parka gotur ben is yapayim derdim ustum toz olur derdi, hamburgerciye gotur derdim bagirir cagirir doker sacarlar millete rezil olurum derdi...ben varsam heryere gidilir cunki o ilgilenmeedigi icin rahat eder, 18 senede bir kere bakiciya cocugu gonderdim kucaginda 4 kat cikmis gomlegi burustu diye geri geldi utuleyip gitti,,,,ben 18 senede 3 cocuk tasidim kostur kostur ne utu bozulduyu dusunecek vaktim oldu ne geri donup utuleyecek o arabayla ise giderdi ben servisle cocugu birakip kosa kosa servise zoor yetisirdim ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…