Herkese merhaba
bu gün icli kofteye niyetlendim bi 100 tane kadar yaptım buzluga attim.ustumden büyük bi yük kalktı. .
Sabah kkk yaptim
Saat 16 gibi 4 icli köfte ve bol salata yedim
Aksam 8'den önce yogurt yerim sadece
Tarti öncesi bulgur olmasa iyiydi ama zaten umudum yok artidayim bu hafta..ne nankör şey şu spor..azıcık ara vermeye gelmiyor
Su 2 lt
Spor jillian 3/10
Sabah unutmazsam ölçülerimi alayım. .herkese hafif günler. ..
canım benimmm bazen sevdiklerimizin üzünküleri gerçekten yıpratıçı olabiliyor malesef... güçlü olmam zonundasın hem bevdiklerin hemde ailen için bizre seni çok seviyoruz.. inşallah en kıba sürede arkadaşların toparlanırlar Allah yardımcıyarı olsun ikisi de zor zamanyar geçiriyormuş
banada hem yogurt hem kefir fazla geldi siskinlik yapmasin sonRa...ooo hadi sefan olsun afiyet olsun
sporda artisiN var ins ibredede belli olur.. bukadar harekete hala kabizlik devammi... limonlu tarcinli suda mi ise yaramiyor
ayy ben onu 4 yil once yapmistim bikac kez ..tabiri caizse nenemin kizligindan kalma videolar .. ama yaparak incelenler oldugunu duydum ben fazla tahammul edemedim platese gectim o sene
etle sut urununu birlikte yemememiz gerekiormus ama yinede basarili bir menu. sindirim acisindan zararliymis
insanlarin negative enerjisini tabiri caizse zulmetini cekiyorsun ustune oda senin halini olumsuz etkiliyor..
Canım umarım yoluna girer bir şekil de....ÜZülmemeye,kendini fazla yıpratmamaya çalış canım...
yeni imajın hayırlı olun canım
canım ailenle ilgili sorun olmadığına sevindim ben biran kayınvalidenlemi ligili diye düşünmüştüm neyse oda değilmiş sevindim, allah onlarında senin de yardımcınız olsun çaresizlik çok zor, onlar senden destek bekliyorlar ama dediğin gibi oda bir yere kadar sen kendine dikkat et stresi eve yansıtma....
2 tane de bana yolla.Maşallah.
Her dönem farklı sorunlar dediğin gibi..Çok zor annelik..ben çok takıyorum,çok ince düşünüyorum aşırı fedakarım. sevmediğim yönlerim...eşim de benim tersim öylesine rahat ve geniş ki..
Dün görüştüğüm psikolojik danışmana göre eşimin tutumu normalmiş ben değilmişim.
Rahat anne olmak isterdim ben de
Oğlun gelmiş canım bir türlü gözün aydın diyemedim kusura bakma..İş içinmi yurt dışında.?
Kolay gelsin...
-----
Teoson, sağol canım tarif için...tarçın dışında diğer baharatlar yok ev de..Akşam bulabilirsem alayım...
yeni imajın hayırlı olun canım
..
dersede geç kaldıysan çocuklar sevinmiştir ders kaynadı diye
Herkese merhaba
bu gün icli kofteye niyetlendim bi 100 tane kadar yaptım buzluga attim.ustumden büyük bi yük kalktı. .
Sabah kkk yaptim
Tarti öncesi bulgur olmasa iyiydi ama zaten umudum yok artidayim bu hafta..ne nankör şey şu spor..azıcık ara vermeye gelmiyor
Su 2 lt
Spor jillian 3/10
Hazır, kızarmış olanın tadını biliyorum, bir defa yemiştim sadece hatırladığım kadarıyla. Çok ağır gelmişti oda. Ama ev yapımı hiç yemedim.yakın olsan emin ol gönderirdim.tadini bilsen annenden birde bu yemeği isterdin sürekli:)
merhaba canım
yarım liste sırası sende sanırım dikkatini çekmedi dün tekrar yayınlamıştım listeyi
merhaba canım
sende o rakamları göreceksin sabır sabır, yeterki karataya uy o yağlar eriyip gidecek
yarın tartı günümüz unutma
bebeğinede hayırlı diş çıkarmalar, sanada iyi dinlenmeler
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı
KAHVALTI
Fındık
2 yumurta
Zeytin
Beyaz Peynir
Siyah çay
AKŞAM YEMEĞİ
Bulgur pilavı
Patlıcan Musakka
Birazdan yoğurt yiyeceğim. 1 tane portakal. :)
155 squat yapacağım. Tibetlerimi sabah 5 tane yapmıştım, belki yatarken birkaç tane yaparım.
sağol canım
iş için Bakü deydi iş bitince döndü, 2 sene çalıştı 500 gün daha çalışırsa paralı askerliğe hak kazanacak yoksa 1 sene askere gidecek,, 1,5 ay süresi kaldı o sürede tekrar yurtdısına çıkarsa 500 gün devam edecek babası kazakistan a aldırmaya çalışıyormuş olursa olacak yoksa 2 ay sonra askerliğe başvuracak
bende çok takıntılıyım olmadan olacağı düşünmeye çalışıyorum, su olursa o zaman bu olur o olursa bu olur en iyisi o olmasın bu olsun,,doğmamış çocuğa don biçiyor derler ya olmadan olacağı düşünüp hep tedbir almaya çalışıyorum buda çok yoruyor ince ice düşünmek her şeyin üstesinden tek başına gelmek, millete bakıyorum ne kadar rahatlar evde oturuyorlar çocukla ilgilenen yok yemeğini verip karnını doyurmayı annelik sanıyorlar ben işten eve gider üstümü değişir kızları eve koyar oğlanı aramaya çıkardım nerde ne yapıyor içki sigara içiyormu diye gizli gizli takip ederdim arkadaşlarının anneleri ev hanımı balkonda çay kahve faslı yaparlardı çocuklar nerde diye ne zaman sorsam bilmezlerdi ben tahminlerime dayanarak bulup getiiridim benden çok korkarlardı çocuklarhatalarını yakalardım yalvarırlardı annemize söyleme bidaha yapmayacağız diye,,,kendilerine gizli yerler zula derler ya ondan ayarlarlardı ben yine bulurdum saklandıkları yerde her an ben geleceğim korkusu yaşarlarmış ....2 sene önce oğlumun arkadaşları ile bi yerde karşılaştım gül teyze sen iyiki bizi hep kontrol ediyordun yoksa biz şimdi kimbilir nerelerde ne kötü durumlarda olurduk diyorlar
ben psikologa gittiğimde sorun sende çocuklara sorumluluk vermiyorsun herşeyi sen yapıyorsun abiye kardeşini ver parka götürsün sorumluluk alsın dedi bende 11 yaşındaki çocuğa 1,5 yaşındakini emanet edemem abide çocuk arkadaşlarını görüp oyuna dalıp kardeşini unutsa oda parktan sokağa çıksa araba çarparsa yada kaybolsa yapamam ben dedim, doktor böyle yaptıkça ilerde enerjın çabuk bitecek o zaman ne yapacaksın dedi..o zamanda bi çözüm bulurum dedim
Kedi bana bi gaz versene spor yapasım hiç yok shred son bugün ama çok yorgunum ya öf
Ne desem bilemedim. Benim de yapma isteği çok var ama, prenscim ve teoson'un önerisiyle bugünde spor yapmayacağım. Yoksa çoktan kalkıp yapmıştım. Başım çatlayacak gibi şu an. Bak ben hasta halimle yapmak istiyorum, sen üşenme hemen kalk. Spor yaptıktan sonra elde edeceğin fit, ince görüntünü hayal et, yap.
Gecmis olsun canim cok uzun oldugu icin oyle olmustur azdan basla yavas yavas artir.....Bende o yorgunlugun uzerine dinlenemeden mutfaga girdim 1,5 saat ayakta dizlerim mahvoldu sisti hala aciyor,,,,biraz kendime vakit ayirsam baska is kaliyor yada ust uste yapmam lazim o zamanda dizler mahvoluyor ne yapacagimi sasirdim....sanada iyi geceler canim
Amin,inşallah..evet bir oğlum daha var 10 yaşında ..ikinci kez annelik duygusunu çok merak ederdim..çok daha başkaymış..doğunca daha yoğun yaşıcam ve görücem..Cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin..
Öğlen 20 dk.yürüdüm..yemek yedim..bacaklarım oturduğum için şişiyor..yürürken hissetmedim resmen..izne kadar idare etmem lazım:44:
sız kac yasındasınız.. merak ettım.. benım de bır tane oglum var.. 4.5 yasında.. ıkıncı cocuk dusunmuyorum.. yasınızı merak ettım.
humussssss canım istediiiiNohut pişirilmeden başka türlü nasıl yenirki
hakıkaten nasıl yenır dı mı ?? :)) ben de humusu cok severım.. zahmetlı ama lezzetlı bır meze.
Massallah sanaHerkese merhaba
Sabah kkk yaptim
Su 2 lt
Spor jillian 3/10
Gecmis olsun canm,,,,kendine gelince sporu azar azar yap 20 dk ile basla yavs yavas artir vucudun fazlayi kaldirmiyor,,,havalarda biraz duzelsin daha rahat olurherkese merhaba, umarım ıyısınızdır..
gunlerdır tansıyonum yerlerde.. kafam basım donuyor.. o yuzden ne yazabıldım ne de okuyabıldım adam gıbı.. bugun bır parca ıyıyım.. anlasılan o ki bır sure daha spor yok malesef.. bu kadar heveslı ıken spor yapamamak cok uzuyor benı.
sabah: 12:00
KKK + yarım kıvı (kahvaltımı tam bıtıremedım, cok gelmeye basladı)
aksam:18 30
ıkı kasık bulgur pılavı+ ıkı kasık mercımek yemegı + bır mınık parca somon
+ çiğ kabak ve brokoli salatası + antoksıdan
Tamam canim hangimiz varsak yardimci oluruz sanaListe sırasının bende olduğunu unutmuşum iyiki hatırlattınız . Ancak yarın nöbetçiyim anca akşama hazırlarım listeyi
Güzel dileklerin için sağol cnm bnm:)valla derse o kadar geç kalmadım bir de derslerime stajyer hoca giriyor dört gözle onlar da bekliyor beni :)
Menü
Öğle 12:301 tabak kıymalı kabak+dere otu+ 1 kase yoğurt
Akşam 17:40 bir pirzola+3 kaşık baklalı bulgur + 1 kase yoğurt
Bu et ile yoğurt tüketilmemeli denmesine katılıyorum ama ben yoğurtsuz ölürüm
Hadi yap, gitsin kilolar, gelsin güçlü kaslar. :)Bir de tartı var yarın ya veremediysem diyorum neyse eşim birazdan maç izlemeye gelecekmiş o izlerken ben de sporumu yaparım
Bende :) 2,,,3. Kere yememeye calisiyorum sonra dayanamayip yiyorum bu aksamda yedim
Gül abla ben arada kaçırmışım oğlunun geldiğini gözün aydın. Anne olmak zor zanaat gerçi ben biraz rahatım bizim babamız benim yerime yeteri kadar düşünüyor cocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?