Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Afferin sana
Kediii alinti yapsan ya yoksa sifremi vereyim bir baksan sana zahmet. nekadar garip cümle kurdum ben öyle

Kg vermek kisiden kisiye gore degisiyor kimisi basta verip sonra duraksiyor kimisi basta az verip sonra cok veriyor....sen yediklerini bizimle devamli paylasirsan yanlis veya hatali bisey varsa duzeltiriz biz aylardir yaptigimiz halde yeni yeni seyler ogreniyoruz cok incelikleri var karatay in kitapta yazmayan....ben 6 aydir kg veremiyorum kacamak yapmadigim ve spor yaptigim halde....sen kafaya takma ve devam et kendini de kimseyle kiyaslama ....yilmadan devam et canim

Bugün yediklerim,

Sabah,
2 yumurta
Peynir
12 zeytin
1 çay bardağı fıstık
yeşillik ve havuç
2 gün kurusu

Yeşilçay
Kahve

Akşam,
Mercimek çorbası
Etli kereviz
Salata

Gül abla bende sorun var alıntılar bildirim mesaji olarak gelmiyor şifremi versem bakabilirmisin

Senin ki bulmuşta bunamış derler ya o cinstenmiş neyse o kaybetmiş . Allah biliyor ya herkes bu dunyada yaptıklarının karşılığını er ya da geç alıyor sen o güzel canını sıkma

Burada hepimiz nasıl da aynıyız Sorumluluk ben de vermiyorum hiç...
Sadece geçen yıl benim iş saatim nedeniyle ( Akşamcıydım ) Oğlanı saat 13 te okula bırakıyordum ev işi,yemek yapıp servise yetişiyordum kızım okuldan çıktığın da saat 17 de kardeşini okuldan alıp babaları gelinceye kadar akşam 19 a kadar yalnız kalıyorlar dı..

senin psikoloğa cevabın da güzelmiş..O zaman başka bir çözüm bulurum ) ÇAreler tükenmez biz de.

Yarın tartı günü.

ben bugün de artıydım umarım yarın sabit görürüm...

Merhaba,

İçli köfte .

İki gün önce bir makale okudum...diyor ki,Çocuklarımıza ''hayır'' demiyoruz..yeni nesil anne babalar çocukalrını sevgi arsıız yapıp hayır demedikleri için,maalesef bencil bir nesil yetişiyor...
Çok doğru değilmi.??
Bazen düşünüyorum da keşke hep içim de kalsaydı çocuklarım, hep benimle olurlardı,herşeyden korurdum onları...

Bu arada daha iyisin değilmi.??

Evet canim içli köfte:)) tüm topigin ilgisini çeken bi lezzet. ..

Canim bütün Makaleler güzel ve doğru bi yol gösterici gibi gorunsede bana yaramiyor. .onları okudukça kendimi eksik hissediyorum. .kendimi eksik hissettikcede panik oluyorum hata yapiyorum. .

bu bahsettigin hayir deme konusunu yapabiliyorum despotluk boyutuna varmadim henuz:))

biraz fazla mukemmeliyetci bi yaklaşımim var oğluma ama o da zarar ...

Offfff zarar bu zarar ne zor şey çocuk yetiştirmek. ..

ne kadar zahmetlıdır bılırım.. bılek falan kalmamıstır herhal..

Evet yogurmak bilegimi agritti..soguk suyla yaptigim için geç oldu ama güzel oldu.
.
Hazır, kızarmış olanın tadını biliyorum, bir defa yemiştim sadece hatırladığım kadarıyla. Çok ağır gelmişti oda. Ama ev yapımı hiç yemedim.

Onları bende yiyemiyorum çok ağır midem bulanıyor. ..

Gül abla bende sorun var alıntılar bildirim mesaji olarak gelmiyor şifremi versem bakabilirmisin
Laptop kizda , yarin sabah imkan olunca bakarim canim sen sifreni at bana:)
Cozumu buldum bile karatayla tanisinca enerjim artti :)..................bende hayiri zor soyluyorum kirilacaklar diye uzuluyorum cok asiri bir istek olursa o zaman hayir diyebiiliyorum ...mesela dun bir olay oldu aramizda ,oglum az kalirim diye fazla kiyafet getirmemis bir gomlek begenmis benden istedi magazaya girdik giydi guzel oldu fiatini sordum 288 lira indirim de yok lacost. Diye bir yer yok artik bir gomlege o kadar verilirmi dedim anne sen ver param olunca ben sana veririm diyor
Olmaz dedim biz bir gomlege bu kadar para verecek kadar zengin degiliz israr ediyor oglum sen veya ben bu para bizden cikacak bu gomlegi bir gun giyip sonraki gun yine kiyafetsiz kalacksin o zaman ne giyeceksin hergun ayni seyi giymezsin onun yerine daha hesapli bir magazadan 2 yada 3 gomlek alirsin cesir cesit giyersin dedim ..dogru soyluyorsun dedi ciktik oradan...bugun kartimi aldi gitti bakalim ne kadar harcadi ne zaman versem pisman oluyorum....oderim diye aliyor aliyor babasi bunun parasini harcadigi icin bana odeyecek parasi kalmiyor

Bugun ki yediklerim
Sabah kkk
Öğlen nohut ve salata
Akşam tavuk goguslu salata
İki saat sonra yogurt
Spor jilian 1/2
Yarin tarti gunu bakalim ne olacak

Bugun ki yediklerim
Sabah kkk
Öğlen nohut ve salata
Akşam tavuk goguslu salata
İki saat sonra yogurt
Spor jilian 1/2
Yarin tarti gunu bakalim ne olacak

Afiyet olsun canim....gecen hafta herkes eksiydi bu hafta bende dahil bugun cogu kisi artidaymis sabah ola hayrola bakalim sabah nasil cikacagiz, bugun cogumuz bulgur yemisiz anlasmis gibi sende bugun bulgur yok senden umutluyuz:)

Rumuz: babymom
Başlangıç tarihi:17/02/2014
Başlangıç kg:62.6
Geçen hafta:60.4
Bu hafta:59.7
Fark:-700
Toplam fark:3.3
Beden:38
Spor: Tibet genclik pinari+plates+slim six pack Debbie+squat+plank
Boy:1.65
Hedef:52
Yüzdesi:1.16

dun misafirim vardi cocuklari yatirinca bayilmisim kizi uyuturken ..kamyon gecmis gibiydi ustumden..dunde derin mevzular konusulmus . bi gecmise bakayim

günaydın!!!!!

rumuz:hatce33

baş.tarih:30.01.2013

baş.kilo:96

geçen haf:89.400

bu haf.89.200

fark:-200

toplam fark:-6.800

beden:52

boy:1.57

spor:yürüyüş

ilk hedef:75

yüzdesi:0.223

Son düzenleme:

gul abla kadinlar hep mecburi fedekarliga itiliyor maalesef... bir sure sonRa isteyerek yaptigin fedekarliklar goreve donusuyor ve her seferinde daha fazlasi isteniyor.. bende zaman zaman okadar yorgun hissediyorumki kendimi.. oysaki iktisat meznuyum dis ticaret uzmaniyim burada satinalma mudurlugu yaptim buyuk kizima 5 aylik hamileyken isten ayrildim. ogun bugun dur evdeyim.. ve ogun bugundur hayatimda esimle iliskimde cok degisti... ama yapacak birsey yok cocuklarimi kimseye emanet edemem burada.. yani demem o ki ayni telden calmak lazim hem manevi yonden hem dunyevi yonden yoksa catismalar cok fazla oluyor..bi yerden sonRa rutine bagliyorsun..ama yinede can sikici bir durum ..bi taraftan evlat yetistiriyorum onun onemi pahabicilemez .. bir kisirdongu .. cocuklar buyuyene kadar okula baslayana kadar ise donmem imkansiz ancak tr ye donersek kendime yeni bir hayat kurabilirim..ne bileyim kadinlik zor zanaat. herkesi idare edtmek zorundasin ama kimsenin seni idare etmeye tahammulu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…