Ne desem bilemedim. Benim de yapma isteği çok var ama, prenscim ve teoson'un önerisiyle bugünde spor yapmayacağım. Yoksa çoktan kalkıp yapmıştım. Başım çatlayacak gibi şu an. Bak ben hasta halimle yapmak istiyorum, sen üşenme hemen kalk. Spor yaptıktan sonra elde edeceğin fit, ince görüntünü hayal et, yap.
merhabalar ben karataya diyetine başlayalı 13 gun oldu.henüz 600gr vermişim.hiç spor yapamadım.okuduğum kadarıyla kaçamak da yapmamışım:13: ama bugün motivasyonum düştü.acaba neden kilo veremiyorum.varmıdır??? benim durumumda olanlar:))
Yaptım.Afferin sana
Kediii alinti yapsan ya yoksa sifremi vereyim bir baksan sana zahmet. nekadar garip cümle kurdum ben öyle
Tesekkur ederim canim
Sen sanslilardanmissin....benimki vurdum duymazdi kendinden baskasini dusunmezdi, bosandiktan sonra cevresinde kimse kalmayinca cocuklarla ilgilenmeye basladi...hayati boyunca cocuklari ne sinemaya ne yemek yemek icin bir yere tek basina goturmezdi hep ben olacagim yaninda ben ilgilenecegim..parka gotur ben is yapayim derdim ustum toz olur derdi, hamburgerciye gotur derdim bagirir cagirir doker sacarlar millete rezil olurum derdi...ben varsam heryere gidilir cunki o ilgilenmeedigi icin rahat eder, 18 senede bir kere bakiciya cocugu gonderdim kucaginda 4 kat cikmis gomlegi burustu diye geri geldi utuleyip gitti,,,,ben 18 senede 3 cocuk tasidim kostur kostur ne utu bozulduyu dusunecek vaktim oldu ne geri donup utuleyecek o arabayla ise giderdi ben servisle cocugu birakip kosa kosa servise zoor yetisirdim ,,,
sağol canım
iş için Bakü deydi iş bitince döndü, 2 sene çalıştı 500 gün daha çalışırsa paralı askerliğe hak kazanacak yoksa 1 sene askere gidecek,, 1,5 ay süresi kaldı o sürede tekrar yurtdısına çıkarsa 500 gün devam edecek babası kazakistan a aldırmaya çalışıyormuş olursa olacak yoksa 2 ay sonra askerliğe başvuracak
bende çok takıntılıyım olmadan olacağı düşünmeye çalışıyorum, su olursa o zaman bu olur o olursa bu olur en iyisi o olmasın bu olsun,,doğmamış çocuğa don biçiyor derler ya olmadan olacağı düşünüp hep tedbir almaya çalışıyorum buda çok yoruyor ince ice düşünmek her şeyin üstesinden tek başına gelmek, millete bakıyorum ne kadar rahatlar evde oturuyorlar çocukla ilgilenen yok yemeğini verip karnını doyurmayı annelik sanıyorlar ben işten eve gider üstümü değişir kızları eve koyar oğlanı aramaya çıkardım nerde ne yapıyor içki sigara içiyormu diye gizli gizli takip ederdim arkadaşlarının anneleri ev hanımı balkonda çay kahve faslı yaparlardı çocuklar nerde diye ne zaman sorsam bilmezlerdi ben tahminlerime dayanarak bulup getiiridim benden çok korkarlardı çocuklarhatalarını yakalardım yalvarırlardı annemize söyleme bidaha yapmayacağız diye,,,kendilerine gizli yerler zula derler ya ondan ayarlarlardı ben yine bulurdum saklandıkları yerde her an ben geleceğim korkusu yaşarlarmış ....2 sene önce oğlumun arkadaşları ile bi yerde karşılaştım gül teyze sen iyiki bizi hep kontrol ediyordun yoksa biz şimdi kimbilir nerelerde ne kötü durumlarda olurduk diyorlar
ben psikologa gittiğimde sorun sende çocuklara sorumluluk vermiyorsun herşeyi sen yapıyorsun abiye kardeşini ver parka götürsün sorumluluk alsın dedi bende 11 yaşındaki çocuğa 1,5 yaşındakini emanet edemem abide çocuk arkadaşlarını görüp oyuna dalıp kardeşini unutsa oda parktan sokağa çıksa araba çarparsa yada kaybolsa yapamam ben dedim, doktor böyle yaptıkça ilerde enerjın çabuk bitecek o zaman ne yapacaksın dedi..o zamanda bi çözüm bulurum dedim
Yarın tartı günü.
Herkese merhaba
bu gün icli kofteye niyetlendim bi 100 tane kadar yaptım buzluga attim.ustumden büyük bi yük kalktı. .
Sabah kkk yaptim
Saat 16 gibi 4 icli köfte ve bol salata yedim
Aksam 8'den önce yogurt yerim sadece
Tarti öncesi bulgur olmasa iyiydi ama zaten umudum yok artidayim bu hafta..ne nankör şey şu spor..azıcık ara vermeye gelmiyor
Su 2 lt
Spor jillian 3/10
Sabah unutmazsam ölçülerimi alayım. .herkese hafif günler. ..
Satirlarinda kendimden çok şey buldum canim..sevgi arsizi yaptım bende büyüğü. .aman psikolojisi bozulmasın diye dustukce düştüm üzerine ve tabii artilari oldugu gibi eskileri de oldu hayatımızda. .
Ama yinede detayci bi anne olmak benim vazgecemedigim dogrum . eşim de bi o kadar rahatcogu zaman kavga sebebi oluyor bu rahatlik.mesela bu gun isim vardi esimden bebegi dr'a goturmesini isteyecektim bi düşündüm ya dalar dr'da beklerken cocugu düşürürse diye vazgectim..ateşi yok sabah ben goturecegim..böyle böyle bir cok örnek verebilirim..
Buyuk oglum okula başladığında 1 sene her gün agladim.ya okulda basina bir şey gelirse diye..ogretmeni cok çekti benden.hala okul saatinde arasa ilk söylediği 'oglunuz iyi ben şunun icin aradım' olur :))
İnşallah eksiler bol olur.ben bugün de artıydım umarım yarın sabit görürüm...
?
Burada hepimiz nasıl da aynıyızSorumluluk ben de vermiyorum hiç...
Sadece geçen yıl benim iş saatim nedeniyle ( Akşamcıydım ) Oğlanı saat 13 te okula bırakıyordum ev işi,yemek yapıp servise yetişiyordum kızım okuldan çıktığın da saat 17 de kardeşini okuldan alıp babaları gelinceye kadar akşam 19 a kadar yalnız kalıyorlar dı..
senin psikoloğa cevabın da güzelmiş..O zaman başka bir çözüm bulurum) ÇAreler tükenmez biz de.
ben bugün de artıydım umarım yarın sabit görürüm...
Merhaba,
İçli köfte .
İki gün önce bir makale okudum...diyor ki,Çocuklarımıza ''hayır'' demiyoruz..yeni nesil anne babalar çocukalrını sevgi arsıız yapıp hayır demedikleri için,maalesef bencil bir nesil yetişiyor...
Çok doğru değilmi.??
Bazen düşünüyorum da keşke hep içim de kalsaydı çocuklarım, hep benimle olurlardı,herşeyden korurdum onları...
Bu arada daha iyisin değilmi.??
ne kadar zahmetlıdır bılırım.. bılek falan kalmamıstır herhal..
Hazır, kızarmış olanın tadını biliyorum, bir defa yemiştim sadece hatırladığım kadarıyla. Çok ağır gelmişti oda. Ama ev yapımı hiç yemedim.
Laptop kizda , yarin sabah imkan olunca bakarim canim sen sifreni at bana:)Gül abla bende sorun var alıntılar bildirim mesaji olarak gelmiyor şifremi versem bakabilirmisin
Cozumu buldum bile karatayla tanisinca enerjim artti :)..................bende hayiri zor soyluyorum kirilacaklar diye uzuluyorum cok asiri bir istek olursa o zaman hayir diyebiiliyorum ...mesela dun bir olay oldu aramizda ,oglum az kalirim diye fazla kiyafet getirmemis bir gomlek begenmis benden istedi magazaya girdik giydi guzel oldu fiatini sordum 288 lira indirim de yok lacost. Diye bir yer yok artik bir gomlege o kadar verilirmi dedim anne sen ver param olunca ben sana veririm diyorBurada hepimiz nasıl da aynıyızSorumluluk ben de vermiyorum hiç...
Sadece geçen yıl benim iş saatim nedeniyle ( Akşamcıydım ) Oğlanı saat 13 te okula bırakıyordum ev işi,yemek yapıp servise yetişiyordum kızım okuldan çıktığın da saat 17 de kardeşini okuldan alıp babaları gelinceye kadar akşam 19 a kadar yalnız kalıyorlar dı..
senin psikoloğa cevabın da güzelmiş..O zaman başka bir çözüm bulurum) ÇAreler tükenmez biz de.
ben bugün de artıydım umarım yarın sabit görürüm...
Merhaba,
İçli köfte .
İki gün önce bir makale okudum...diyor ki,Çocuklarımıza ''hayır'' demiyoruz..yeni nesil anne babalar çocukalrını sevgi arsıız yapıp hayır demedikleri için,maalesef bencil bir nesil yetişiyor...
Çok doğru değilmi.??
Bazen düşünüyorum da keşke hep içim de kalsaydı çocuklarım, hep benimle olurlardı,herşeyden korurdum onları...
Bu arada daha iyisin değilmi.??
Yaptım sporumu kızlar 3 km yürüyüş+shred 1/10
Bugun ki yediklerim
Sabah kkk
Öğlen nohut ve salata
Akşam tavuk goguslu salata
İki saat sonra yogurt
Spor jilian 1/2
Yarin tarti gunu bakalim ne olacak
Tesekkur ederim canim
Sen sanslilardanmissin....benimki vurdum duymazdi kendinden baskasini dusunmezdi, bosandiktan sonra cevresinde kimse kalmayinca cocuklarla ilgilenmeye basladi...hayati boyunca cocuklari ne sinemaya ne yemek yemek icin bir yere tek basina goturmezdi hep ben olacagim yaninda ben ilgilenecegim..parka gotur ben is yapayim derdim ustum toz olur derdi, hamburgerciye gotur derdim bagirir cagirir doker sacarlar millete rezil olurum derdi...ben varsam heryere gidilir cunki o ilgilenmeedigi icin rahat eder, 18 senede bir kere bakiciya cocugu gonderdim kucaginda 4 kat cikmis gomlegi burustu diye geri geldi utuleyip gitti,,,,ben 18 senede 3 cocuk tasidim kostur kostur ne utu bozulduyu dusunecek vaktim oldu ne geri donup utuleyecek o arabayla ise giderdi ben servisle cocugu birakip kosa kosa servise zoor yetisirdim ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?