Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

süpersin hedefe çok az kalmış ondan sonrada korumaya geçersin artık

Ooo 1. level sonunda gayet iyi gitmiş. İnşallah sadece belden gider.

aynen canım aynı şeyi dün gece kızımla konuştum herkesi ben alttan alıyorum, ben idare ediyorum, sırtımda taşıyorum aman huzursuzluk olmasın aman sorun çıkmasın en büyük benim idareci ben olayım diye diye tepemize çıkarıyoruz hepsini,,,,,bende zamanında çocuklar için işi bırakmayı çok düşündüm 1 er yıl ücretsiz izin aldım borçlardan dolayı tekrar başladım, diğer çocuklarda da hep aynı adamın borcunu bitiremezdim benim 4 katım maas almasına rağmen borç hiç bitmezdi ne zaman boşandık allaha şükür borçsuz bir hayatım oldu aldığımla yetiniyorum kafam rahat o yine borç içinde sıkıntı içinde dünde yazmıştım oğlanla aynı işyerindeydiler onların muhasebeyde o bakıyordu oğlanın maaşını alıp ona sadece harçlıık veriyordu diyeceğim oğlanın parasınıda harcıyor yine yetiştirmiyor.....çocuklar herşeyden önemli kendin büyüt sonra başlarsın işe elinde altın bileziğin hazır ne zzaman olsa iş hazır
Günaydın. :))) Ben de 1 saat sonra yaparım bildirimimi diye düşünüyorum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın
günaydın arkadaşlaaaarrrr
hayırlı cumalaaarrr
bukadar neşeli olduğuma bakmayın hiç kilo verememişim birazdan bildirim yapacam
günaydın
kediiii sorunu kendim kendime çözdümmm
deliyim ben yaaa kullanmayı bilmediğimden kaynaklı mesajları sildim düzeldi

tereyağda 3 yumurta
33 zeytin
1 yeşil sivri biber
9 turşu biberiye
sabah sabah iyi biber yemişsin ama çok eksik kahvaltı böyle olmaz canım
rumuz: emriye88
geçen haftaki kilom:58
bu hafta:58.7

1 haftadır kabızlık çekiyorum
zeytinyağını arttırdım bugün
aynısı bendede var zeytinyağıda işe yaramıyor bende senden özendim içiyorum

gül ablam teşekkür ettim sorun çözüldü

sevindim canım

Son düzenleme:
günaydın canım gram gramda olsa gidiyorsun ben sporu 2 katına çıkarmama ragmen veremiyorum bide alıyorum

acaba kas siskinligi oluyor. spordan sonRa oluyormus ya.. bide sabahlari ac karna c vitamin denedinmi.. mandalina portakal filan . tvde dinlemistim .benim kizlarda nezaman c vitaminli meyve yeseler akabinde kaka yaparlar

inşallah,,, 1 aydır ders çalışırken görmedim daha etütde almıyor dershaneden ,,,,,,Ankara ve Antalya da şubeleri var

ooooo

GÜNAYDIN BAYANLARRRR, REGLİ OLDUĞUM HALDE SONUCUM YİNEDE MÜKEMMEL BENCEEE

rumuz: CiseNaz
başlangıç tarihi: 27.01.2014
başlangıç kilosu: 81
geçen hafta: 78.400
bu hafta: 78.100
fark: -300
toplam fark: -2.900
beden: 40-42
spor: yürüyüş
hedef: önce 75 sonra 70

Son düzenleme:
haftaya kesin farkeder canım
günaydın canım,,geçmiş olsun,, haftaya kg yu dengelersin

günaydın canım,,,çok şükür bu hafta iyi almışsın daha bana bile yetişemedin oğluşun yapınca yemeden olmaz çocuk annesine kıyamamış kendisi yapmış

bu ne küçüldükçe küçülüyorsun

Bulgur yedim o kadar ama yine de kilo vermişim.
o kadar spor yaparsan yağmı kalır bulgurun suçu ne
acaba kas siskinligi oluyor. spordan sonRa oluyormus ya.. bide sabahlari ac karna c vitamin denedinmi.. mandalina portakal filan . tvde dinlemistim .benim kizlarda nezaman c vitaminli meyve yeseler akabinde kaka yaparlar

benim kabızlığım 35 senelik kronik, karataya başladığımda yavaş yavaş düzeliyordu haftada 2 den 2 günde bire düşmüştü sonraki aylarda hergüne düştü 3 aydır yine çoğaldı menapoz onuda etkilermiki :44: hergün vitamin alsam iyice artar kg sabahları meyve yemeye korkuyorum genelde kayısı tercih ediyorum haftada 1-2 meyve yiyorum

Gülcüm acaba menepoz da farklı bir beslenme şekli mi yapılmalı hiç araştırdın mı? Annem de çılgınlar gibi spor yapıyor ve göbeği hep var ve bu son 5 yıldır falan böyle menepoz sonrası yani,kilosu da değişmiyor acaba böyle olunca kilo için hormon ilacı falan mı kullanmak lazım ?
Demek ki biz kadınlar bu kilo olayını menepoz öncesi halletmiş olmalıyız ...

evet aynen canım regl döneminde yeme içme değişmiyor ama su tutulumundan hep fazla çıkıyor .14 nisana kadar en az 3 kilo verecem öyle hissediyorum
nisan sonuna kadar 3 kg mu bunu ben desem tamam bu senin için geçerli değil canım kendini kandırma o kadarcık kg sana yakışmaz sporu artırıp nisan sonuna kadar her hafta 1 kg olsa 6 kg yapar hadi 5 olsun,,,,,aşağısı kabul değil ona göre kedi bile 45 kg da her hafta 500 veriyor

Son düzenleme:

Bulgur yedim o kadar ama yine de kilo vermişim.

sinir oluyorum sana zaten

doktora sordum sadece yürüyüşü artır dedi 14 gündür 2 katına hafat içleri 3 katına çıkardım yine gram oynamadı bide aldım üstelik,,,

benim menopoza girmeden önceki 4 ayda 11 kg verdim o zamandan beri in çık in çık oluyor,,,,benim gibi olmayıp kış boyu sabit kalan veya kg alanlarda oluyor kışta etkilermiş onmun için bu ay sporu artırdım havalar ıısndıkça dahada artıracağım belki o zaman farkeder,,,,,

ben ilaç kullanmayı hiç sevmem doktor yazar ben almam iltahap falan varsa o zaman kullanırım...menopoz için ilaç vereyim dedi istemedim ninelerimizin zamanında menapoz ilacımı varmış onlar nasıl dayandıysa bende dayanırım dedim keşke her hasta senin g,ibi olsa diyor...menopozlu hatunlar doktorun canına okuyorlarmış vay menopozlular vay

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 68.700
Bu hafta: 69.000
Fark:+300
Toplam fark:10,200
Beden:42
Spor: haftada 6 gün hergün en az 2 saat yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,43

14 gündür hergün en az 2 saat yürümekten dizlerimde derman kalmıyor ama yağlarda tık yok ,,,,,

Az önce bir tanıdıktan 20 tane köy yumurtası geldi bir tanesi kırılmış ama olsun çok mutlu oldum böyle bir hediyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…