rumuz: Selensu
başlangıç tarihi: 17.02.2013
başlangıç kilosu: 60
geçen hafta: 57.1
bu hafta: 56,3
fark: -800
toplam fark: -3,7
beden: 36-38
spor: Jillian shred day+yürüyüş+squat
hedef: 55
yüzde:-1,40
evet kilo vermişim ve çok mutluyum hepinizin sayesinde oldu bu:)
gelelim shred level 1 sonucuma:
Göğüs:90-84
bel:78-75
kalça:97-94
bence gayet iyi ha göğsüm de niye bu kadar fark oldu anlamadım umarım daha da küçülmez😀
rumuz: selensu
Yüzde:-1,40
Evet kilo vermişim ve çok mutluyum hepinizin sayesinde oldu bu:)
Gelelim shred level 1 sonucuma:
Bel:78-75
Kalça:97-94
Bence gayet iyi ha göğsüm de niye bu kadar fark oldu anlamadım umarım daha da küçülmez😀
aynen canım aynı şeyi dün gece kızımla konuştum herkesi ben alttan alıyorum, ben idare ediyorum, sırtımda taşıyorum aman huzursuzluk olmasın aman sorun çıkmasın en büyük benim idareci ben olayım diye diye tepemize çıkarıyoruz hepsini,,,,,bende zamanında çocuklar için işi bırakmayı çok düşündüm 1 er yıl ücretsiz izin aldım borçlardan dolayı tekrar başladım, diğer çocuklarda da hep aynı adamın borcunu bitiremezdim benim 4 katım maas almasına rağmen borç hiç bitmezdigul abla kadinlar hep mecburi fedekarliga itiliyor maalesef... bir sure sonRa isteyerek yaptigin fedekarliklar goreve donusuyor ve her seferinde daha fazlasi isteniyor.. bende zaman zaman okadar yorgun hissediyorumki kendimi.. oysaki iktisat meznuyum dis ticaret uzmaniyim burada satinalma mudurlugu yaptim buyuk kizima 5 aylik hamileyken isten ayrildim. ogun bugun dur evdeyim.. ve ogun bugundur hayatimda esimle iliskimde cok degisti... ama yapacak birsey yok cocuklarimi kimseye emanet edemem burada.. yani demem o ki ayni telden calmak lazim hem manevi yonden hem dunyevi yonden yoksa catismalar cok fazla oluyor..bi yerden sonRa rutine bagliyorsun..ama yinede can sikici bir durum ..bi taraftan evlat yetistiriyorum onun onemi pahabicilemez .. bir kisirdongu .. cocuklar buyuyene kadar okula baslayana kadar ise donmem imkansiz ancak tr ye donersek kendime yeni bir hayat kurabilirim..ne bileyim kadinlik zor zanaat. herkesi idare edtmek zorundasin ama kimsenin seni idare etmeye tahammulu yok
günaydınGünaydın. :))) Ben de 1 saat sonra yaparım bildirimimi diye düşünüyorum. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydıngünaydın arkadaşlaaaarrrr
hayırlı cumalaaarrr
bukadar neşeli olduğuma bakmayın hiç kilo verememişim birazdan bildirim yapacam
kediiii sorunu kendim kendime çözdümmm
deliyim ben yaaakullanmayı bilmediğimden kaynaklı mesajları sildim düzeldi
sabah sabah iyi biber yemişsin ama çok eksik kahvaltı böyle olmaz canımtereyağda 3 yumurta
33 zeytin
1 yeşil sivri biber
9 turşu biberiye
aynısı bendede var zeytinyağıda işe yaramıyor bende senden özendim içiyorumrumuz: emriye88
geçen haftaki kilom:58
bu hafta:58.7
1 haftadır kabızlık çekiyorum
zeytinyağını arttırdım bugün
gül ablam teşekkür ettim sorun çözüldü
hıc bır seye yetısememek hepımızın vazgecılmez ezıyetı sanırım.. aynen dedıgın gıbı.. herseye yetısmeye calıssam saglıgımdan oluyorum.. her seye yetısemesem rahat edemıyorum.. ne olacak boyle bılmıyorum
sız kac yasındasınız.. merak ettım.. benım de bır tane oglum var.. 4.5 yasında.. ıkıncı cocuk dusunmuyorum.. yasınızı merak ettım.
hakıkaten nasıl yenır dı mı ?? :)) ben de humusu cok severım.. zahmetlı ama lezzetlı bır meze.
Canım 30 yaşındayım..bende düşünmüyordum ama oğlumu kıramadım..o yüzden bu kadar ara verdim..hayırlısı olsun hakkınızda..
Eki Görüntüle 1022316
......................
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:84
şu anki kilo : 84
fark:0
toplam fark : 3 kg
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 3 gün 1 saat yürüyüş
%si: 0
REGLDİM BU HAFTA ONDAN OLMADI HERALDE BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NE OLACAK
Olsun canım,haftaya telafi edersin..
Bence gayet iyi ha göğsüm de niye bu kadar fark oldu anlamadım umarım daha da küçülmez��
çok iyi bir sonuç tebrik ederim..
Günaydın herkese,
Bu hafta yine yoğun bir haftaydı. Misafirlerim vardı giremedim topiğe. Bu hafta tatlı kaçamaklarım olduBiraz fazla kilo almışım o yüzden. Annem dün gitti yemeklerim hazır oluyordu ne güzel. Kızım artık iyisin geldiğim gibi değilsin dedi nazar değirdi. Bugün bir baş ağrısı mide bulantısı. Uyku problemimi çözemedim. O da dengemi bozuyor. Öyle idare ediyoruz işte.
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 77,8
Bu hafta: 78,5
Fark: +700
Yüzde: 0,89
Toplam Fark: +2900
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
13+6 haftalık
Canım düzelirsin inşallah..kilo al bişey olmaz,doğumdan sonra hepsi gidicek inşallah..
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.300 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106
ah kediciğim süzülmüş kıyamam...
günaydın arkadaşlaaaarrrr
hayırlı cumalaaarrr
bukadar neşeli olduğuma bakmayın hiç kilo verememişim birazdan bildirim yapacam
sana da canım,takılma boşver..
tereyağda 3 yumurta
33 zeytin
1 yeşil sivri biber
9 turşu biberiye
Emriye; biberiye turşu hazırmı canım..hazır turşuları yemiyoruz..vücudda su tutuyor ödem yapıyor..
Mydeniz daha iyimisin??
ah kediciğim süzülmüş kıyamam...
günaydın canım gram gramda olsa gidiyorsun ben sporu 2 katına çıkarmama ragmen veremiyorum bide alıyorum
regl zamani genelde fazla cikar kilo ona ragmen sabit kalmasi bile buyuk basari...
inşallah,,, 1 aydır ders çalışırken görmedim daha etütde almıyor dershanedenkeşke 2. dönem de aynı azmi gösterseler. seneye daha iyi olur umarım. kampüs sanırım ankaranın yerel dersanelerinden biri, çünkü adını hiç duymamıştım. izmirde yerel dersaneler neredeyse hiç kalmadı. hep büyük dersaneler ve her semtte bir ya da iki şubeleri var.
Bence gayet iyi ha göğsüm de niye bu kadar fark oldu anlamadım umarım daha da küçülmez😀
haftaya kesin farkeder canımrumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen haftaki kilo:84
şu anki kilo : 84
fark:0
toplam fark : 3 kg
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor 3 gün 1 saat yürüyüş
%si: 0
REGLDİM BU HAFTA ONDAN OLMADI HERALDE BAKALIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NE OLACAK
günaydın canım,,geçmiş olsun,, haftaya kg yu dengelersinGünaydın herkese,
Bu hafta yine yoğun bir haftaydı. Misafirlerim vardı giremedim topiğe. Bu hafta tatlı kaçamaklarım olduBiraz fazla kilo almışım o yüzden. Annem dün gitti yemeklerim hazır oluyordu ne güzel. Kızım artık iyisin geldiğim gibi değilsin dedi nazar değirdi. Bugün bir baş ağrısı mide bulantısı. Uyku problemimi çözemedim. O da dengemi bozuyor. Öyle idare ediyoruz işte.
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 77,8
Bu hafta: 78,5
Fark: +700
Yüzde: 0,89
Toplam Fark: +2900
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
13+6 haftalık
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah;peynir ve çeşitleri,zeytin çay
Öğlen;mercimek çorbası,3 tane lahana dolması ve yoğurt
İkindiye ,1 incir,1 kayısı,1 erik ve türk kahvesi
200 ml.süt
Akşam;ıspanak,az çubuk markarna ,salata ve yoğurt
Otururken çay ..ve ceviz
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 66
Fark:1
Toplam fark :11 kg.(30+2 haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :+1.53
Akşam 5,30 gibi evdeydim,çok halsizdim hemen yattım..7,30 gibi oğlum kaldırdı ..evde yemek olmadığı için çubuk makarna yapmış bana2 gün önceden de ıspanak vardı..kalktım artık salata yaptım sofrayı kurduk yedik..makarnayı öyle yemiş oldum..oğlumun elinden yani,yoksa üzülürdü..aç olduğumu biliyor çünkü..3-4 çatalı dolandırdım sadece o kadarcık
Buralardayım mesajları okumaya çalışayım..
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
toplam fark: -5.3 kg
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
o kadar spor yaparsan yağmı kalırBulgur yedim o kadar ama yine de kilo vermişim.
acaba kas siskinligi oluyor. spordan sonRa oluyormus ya.. bide sabahlari ac karna c vitamin denedinmi.. mandalina portakal filan . tvde dinlemistim .benim kizlarda nezaman c vitaminli meyve yeseler akabinde kaka yaparlar
o kadar spor yaparsan yağmı kalırbulgurun suçu ne
benim kabızlığım 35 senelik kronik, karataya başladığımda yavaş yavaş düzeliyordu haftada 2 den 2 günde bire düşmüştü sonraki aylarda hergüne düştü 3 aydır yine çoğaldı menapoz onuda etkilermiki :44: hergün vitamin alsam iyice artar kgsabahları meyve yemeye korkuyorum genelde kayısı tercih ediyorum haftada 1-2 meyve yiyorum
nisan sonuna kadar 3 kg mu bunu ben desem tamam bu senin için geçerli değil canım kendini kandırma o kadarcık kg sana yakışmazevet aynen canım regl döneminde yeme içme değişmiyor ama su tutulumundan hep fazla çıkıyor .14 nisana kadar en az 3 kilo verecem öyle hissediyorum
GÜNAYDIN BAYANLARRRR, REGLİ OLDUĞUM HALDE SONUCUM YİNEDE MÜKEMMEL BENCEEE
rumuz: CiseNaz
başlangıç tarihi: 27.01.2014
başlangıç kilosu: 81
geçen hafta: 78.400
bu hafta: 78.100
fark: -300
toplam fark: -2.900
beden: 40-42
spor: yürüyüş
hedef: önce 75 sonra 70
rumuz: Kedi83
başlangıç tarihi: 4 kasım 2013
toplam fark: -5.3 kg
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
jillian michaels programı
Bulgur yedim o kadar ama yine de kilo vermişim.
Gülcüm acaba menepoz da farklı bir beslenme şekli mi yapılmalı hiç araştırdın mı? Annem de çılgınlar gibi spor yapıyor ve göbeği hep var ve bu son 5 yıldır falan böyle menepoz sonrası yani,kilosu da değişmiyor acaba böyle olunca kilo için hormon ilacı falan mı kullanmak lazım ?
Demek ki biz kadınlar bu kilo olayını menepoz öncesi halletmiş olmalıyız ...
sinir oluyorum sana zaten
nisan sonuna kadar 3 kg mu bunu ben desem tamam bu senin için geçerli değil canım kendini kandırma o kadarcık kg sana yakışmazsporu artırıp nisan sonuna kadar her hafta 1 kg olsa 6 kg yapar hadi 5 olsun,,,,,aşağısı kabul değil ona göre kedi bile 45 kg da her hafta 500 veriyor
GÜNAYDIN BAYANLARRRR, REGLİ OLDUĞUM HALDE SONUCUM YİNEDE MÜKEMMEL BENCEEE
rumuz: CiseNaz
başlangıç tarihi: 27.01.2014
başlangıç kilosu: 81
geçen hafta: 78.400
bu hafta: 78.100
fark: -300
toplam fark: -2.900
beden: 40-42
spor: yürüyüş
hedef: önce 75 sonra 70[/QUOTE
GÜL ABLAAA BENDE ZOR VERİYORUM YA HİPOTRİOD VARYA BENDE DE 1 AY İÇİNDE 3 KİLO DEMİŞTİM İİ DEĞİLMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?