Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın arkadaşlar, bu aralar çok yoğunum sizleri tam olarak takip edemiyorum.kaçırdığım şeyler mutlaka olmuştur.kaçırdıklarımın yerine herkese SEVGİLER yolluyorum.

bildirime gelince

rumuz:müzikçi
başlangıç tarihi:10 şubat 2014
başlangıç kilom:77.6
geçen hafta:72.3
bu hafta:71.9
fark:-400
toplam fark:-5700gr
beden :40
spor:hala yok maalesef
boy:1.62cm
hedef:55

bir de bu karbonatlı suyu denemeye çalışıyorum ancak beni şişiriyor. bildiği karnım şişiyor .sizde de oluyor mu böyle etkiler .

bu hafta içinde 71.8 i görmüştüm.geçen haftaya göre kilo verdim fakat bir kaç gün içinde +100 oldu. ne olduğunu anlamıyorum ama terazi oynayıp duruyo

arkadaşlar tibet egzersizlerini yapan arkadaşlara bir sorum var.her gün aynı saatte mi yapıyosunuz bu egzersizleri ? teşekkür ederim

canlarım canım arkadaşlarım herkese merhabalr... şöyle bi fırsat buldukça okudum en kısa zamanda da bildirim yapıcam..kilo alan olmuş. veren olmuş maşallah kedicik çok kilolusun ya yine vermişsin

Annem menepoz a girdiğinden beri çok duygusal , herşeye alınıyor mesela eleştirsek kardeşimle ilk sözü " siz benim yaşıma gelin sizi o zaman görücem":)

Bn aklıma gelince içiyorum ama böyle bir şey hissetmedim yalnız İngiliz karbonatı kullanıyorum aynı mı kullandığın cnm

bu ne küçüldükçe küçülüyorsun

Evet, onun için bunu yaptım. Bir tane de halterli var ama ben halter kaldırmıyorum.

2 gündür yapmadım ki, ama bu akşam tae bo yapacağım.

sinir oluyorum sana zaten

Nazar etme ne olur, çalış senin de olur.

bende sinir olacağım bundan sonra bu ne yaaa yağ kalmadı vücudunda bizde uğraşalım uğraşalım gram gitmesin her yanımız yağ tulumu gibi

Yağ kaldı, nasıl kalmadı. Kavun...
Az önce bir tanıdıktan 20 tane köy yumurtası geldi bir tanesi kırılmış ama olsun çok mutlu oldum böyle bir hediyeye
Kıskandım, bana da yumurta hediye edilse keşke.

arkadaşlar tibet egzersizlerini yapan arkadaşlara bir sorum var.her gün aynı saatte mi yapıyosunuz bu egzersizleri ? teşekkür ederim

Ben sabah kalkınca yapıyorum, çoğunlukla aynı saatte oluyor.

canlarım canım arkadaşlarım herkese merhabalr... şöyle bi fırsat buldukça okudum en kısa zamanda da bildirim yapıcam..kilo alan olmuş. veren olmuş maşallah kedicik çok kilolusun ya yine vermişsin

karbonatlı su içmek zorunda değilsin canım karatay da yok zaten,
bu hafta içinde 71.8 i görmüştüm.geçen haftaya göre kilo verdim fakat bir kaç gün içinde +100 oldu. ne olduğunu anlamıyorum ama terazi oynayıp duruyo
gram oynamaları kafaya takma önceki gün yediğine bağlı vucut su toplar sorun değil onlar canım

Annem menepoz a girdiğinden beri çok duygusal , herşeye alınıyor mesela eleştirsek kardeşimle ilk sözü " siz benim yaşıma gelin sizi o zaman görücem":)

ben kendimde pek fark hissedemedim daha...gerçi kendimi dinlemeye fırsatım olmuyorki farkedeyim 2 dkk boşluk bulayım topikte sizlere cevap yazıyorum vakit yetmiyorki iş-ev-çocuklar-kardeşler derken aklıma kardeşim geldi hemen aramam lazım beni çaldırmıştı

Canlarimmm herbirinize hayirli,saglikli,mutlu bir cuma gunu dilerim.Sevgili muzikci benden de sana ve de hepinize sevgiler olsun.Prensesimi getirdim,kucuk ozel masasinda keyif yaparken kilo bildirimimi yapayim.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91
Gecen haftaki kilo; 73
Bu haftaki kilo; 72.500
Fark; - 500 gr.
Toplam fark;- 18.500 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.67

Liste yapan arkadaşı zorlamamak için yüzdemizi de hesaplayalım.
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

canan abla harikasın biliyormusun prensesin hoşgelmiş öpüyorum onu

Tarif istenmişti. Ama ismi unuttum, kusura bakma.

Son düzenleme:

Tesekkur ederim ablacim:*bizim civcivlerden anca vakit buluyorum:)biri uyuyor biri uyaniyor.onu yedir onu emzir.ev isi vs yazamiyorum...

Rumuz: kivircik06

Baslangic tarihi:10/02/2014
Baslangic kilom:85.6kg
Gecen haftaki kilom:83.2kg
Bu haftaki kilo:82.8kg
Aradaki fark:-0.400kg
Toplam fark:-2.8 kg(kaçamak yaparsam olacagi bu)
Boy:1.70
Beden:46
Yas:29

Bu hafta kacamagim yok haftada 3 gün yürüyüş ve parktaki aletlerme calisma.günde 2.5 litre su.

Arkadaşlar bizi sorcam bu İngiliz karbonatini emzirenler icebiliyormu?.5 aylik bebisim.

rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 82,7
bu hafta:83,1
fark:+400
toplam fark:4,1
beden:44
boy:1.67
spor: 1 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde:+% 0,48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…