hıc bır seye yetısememek hepımızın vazgecılmez ezıyetı sanırım.. aynen dedıgın gıbı.. herseye yetısmeye calıssam saglıgımdan oluyorum.. her seye yetısemesem rahat edemıyorum.. ne olacak boyle bılmıyorum
Canım 30 yaşındayım..bende düşünmüyordum ama oğlumu kıramadım..o yüzden bu kadar ara verdim..hayırlısı olsun hakkınızda..
Olsun canım,haftaya telafi edersin..
çok iyi bir sonuç tebrik ederim..
Canım düzelirsin inşallah..kilo al bişey olmaz,doğumdan sonra hepsi gidicek inşallah..
ah kediciğim süzülmüş kıyamam...
sana da canım,takılma boşver..
Emriye; biberiye turşu hazırmı canım..hazır turşuları yemiyoruz..vücudda su tutuyor ödem yapıyor..
Mydeniz daha iyimisin??
gül abla turşuyu dayımın halası yapıyor dışardaki turşu yenmiyor zaten
Az önce bir tanıdıktan 20 tane köy yumurtası geldi bir tanesi kırılmış ama olsun çok mutlu oldum böyle bir hediyeye
doktora sordum sadece yürüyüşü artır dedi 14 gündür 2 katına hafat içleri 3 katına çıkardım yine gram oynamadı bide aldım üstelik,,,
benim menopoza girmeden önceki 4 ayda 11 kg verdim o zamandan beri in çık in çık oluyor,,,,benim gibi olmayıp kış boyu sabit kalan veya kg alanlarda oluyor kışta etkilermiş onmun için bu ay sporu artırdım havalar ıısndıkça dahada artıracağım belki o zaman farkeder,,,,,
ben ilaç kullanmayı hiç sevmemdoktor yazar ben almam iltahap falan varsa o zaman kullanırım...menopoz için ilaç vereyim dedi istemedim ninelerimizin zamanında menapoz ilacımı varmış onlar nasıl dayandıysa bende dayanırım dedim keşke her hasta senin g,ibi olsa diyor ...menopozlu hatunlar doktorun canına okuyorlarmış vay menopozlular vay
Az önce bir tanıdıktan 20 tane köy yumurtası geldi bir tanesi kırılmış ama olsun çok mutlu oldum böyle bir hediyeye
gül abla turşuyu dayımın halası yapıyor dışardaki turşu yenmiyor zaten
o zaman sorun yok canım afiyetle ye
günaydın arkadaşlar, bu aralar çok yoğunum sizleri tam olarak takip edemiyorum.kaçırdığım şeyler mutlaka olmuştur.kaçırdıklarımın yerine herkese SEVGİLER yolluyorum.
bildirime gelince
rumuz:müzikçi
başlangıç tarihi:10 şubat 2014
başlangıç kilom:77.6
geçen hafta:72.3
bu hafta:71.9
fark:-400
toplam fark:-5700gr
beden :40
spor:hala yok maalesef
boy:1.62cm
hedef:55
bir de bu karbonatlı suyu denemeye çalışıyorum ancak beni şişiriyor. bildiği karnım şişiyor .sizde de oluyor mu böyle etkiler .
afiyetle ye canım çokkk leziz oluyo köy yumurtası...
oh oh afiyetle ye canım artık böyle hediyelere seviniyoruz hediye anlayışımızda değişti
Evet, onun için bunu yaptım. Bir tane de halterli var ama ben halter kaldırmıyorum.bu ne küçüldükçe küçülüyorsun
2 gündür yapmadım ki, ama bu akşam tae bo yapacağım.o kadar spor yaparsan yağmı kalırbulgurun suçu ne
benim kabızlığım 35 senelik kronik, karataya başladığımda yavaş yavaş düzeliyordu haftada 2 den 2 günde bire düşmüştü sonraki aylarda hergüne düştü 3 aydır yine çoğaldı menapoz onuda etkilermiki :44: hergün vitamin alsam iyice artar kgsabahları meyve yemeye korkuyorum genelde kayısı tercih ediyorum haftada 1-2 meyve yiyorum
sinir oluyorum sana zaten
bende sinir olacağım bundan sonra bu ne yaaa yağ kalmadı vücudunda bizde uğraşalım uğraşalım gram gitmesin her yanımız yağ tulumu gibi
Kıskandım, bana da yumurta hediye edilse keşke.Az önce bir tanıdıktan 20 tane köy yumurtası geldi bir tanesi kırılmış ama olsun çok mutlu oldum böyle bir hediyeye
arkadaşlar tibet egzersizlerini yapan arkadaşlara bir sorum var.her gün aynı saatte mi yapıyosunuz bu egzersizleri ? teşekkür ederim
canlarım canım arkadaşlarım herkese merhabalr... şöyle bi fırsat buldukça okudum en kısa zamanda da bildirim yapıcam..kilo alan olmuş. veren olmuş maşallah kedicik çok kilolusun ya yine vermişsin
karbonatlı su içmek zorunda değilsin canım karatay da yok zaten,günaydın arkadaşlar, bu aralar çok yoğunum sizleri tam olarak takip edemiyorum.kaçırdığım şeyler mutlaka olmuştur.kaçırdıklarımın yerine herkese SEVGİLER yolluyorum.
bildirime gelince
rumuz:müzikçi
başlangıç tarihi:10 şubat 2014
başlangıç kilom:77.6
geçen hafta:72.3
bu hafta:71.9
fark:-400
toplam fark:-5700gr
beden :40
spor:hala yok maalesef
boy:1.62cm
hedef:55
bir de bu karbonatlı suyu denemeye çalışıyorum ancak beni şişiriyor. bildiği karnım şişiyor .sizde de oluyor mu böyle etkiler .
bu hafta içinde 71.8 i görmüştüm.geçen haftaya göre kilo verdim fakat bir kaç gün içinde +100 oldu.ne olduğunu anlamıyorum ama terazi oynayıp duruyo
Annem menepoz a girdiğinden beri çok duygusal , herşeye alınıyor mesela eleştirsek kardeşimle ilk sözü " siz benim yaşıma gelin sizi o zaman görücem":)
Canlarimmm herbirinize hayirli,saglikli,mutlu bir cuma gunu dilerim.Sevgili muzikci benden de sana ve de hepinize sevgiler olsun.Prensesimi getirdim,kucuk ozel masasinda keyif yaparken kilo bildirimimi yapayim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91
Gecen haftaki kilo; 73
Bu haftaki kilo; 72.500
Fark; - 500 gr.
Toplam fark;- 18.500 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.67
KARALAHANA ÇORBASI
Tencereye suyu ekle. İçine isteğe göre mısır (annem mısırı yazın pazardan alıp, bıçakla ayırıyor ve poşetlere koyup buzluğa atıyor, konserve değil), barbunya (haşlanmış), patates ekle. Yarma, bulgur gibi birşeylerde ekliyorlar ama biz bu çorbada sevmiyoruz. Ama sen bulgur ekleyebilirsin, az olacak. Su kaynayınca elinle parçaladığın lahanaları ekle. Lahanalar acı suyu çıkana kadar iyice yıka. Lahanaları bıçakla kesersen tadı acı olur. Biraz daha kaynattıktan sonra, 1 avuç mısır unu çalıyorsun.(Yani parmaklarının arasından döküyorsun) Tuzunu ekliyorsun. Pişmeye yakın 1 çay kaşığı karbonat ekle. (karbonat yeşil rengini koruması için) Ama bu yemek yüksek ateşte yapılıyor, altı kısık olmayacak.
İnşallah anlatabilmişimdir.
merhaba canım
yarım liste sırası sende sanırım dikkatini çekmedi dün tekrar yayınlamıştım listeyi
merhaba canım
sende o rakamları göreceksin sabır sabır, yeterki karataya uy o yağlar eriyip gidecek
yarın tartı günümüz unutma
bebeğinede hayırlı diş çıkarmalar, sanada iyi dinlenmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?