Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hiç spor yapamıyorum. Ne oldu bana böyle. Yürüyüş yok , pilates yok, callenetics yok. Olmayacak bu böyle. Yediklerim de yanlış demek ki. Kilo veremedim ama bari almasaydım. Spor bağımlılığım nasıl bitti ya. Onceden spor yapmadan rahat etmezdi icim, simdi türlü bahanelerle yapmıyorum. Cok üzülüyorum kızlar.

Liste yapan arkadaşı zorlamamak için yüzdemizi de hesaplayalım.
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
Tekrar

Hayırdır. Kilo aldığın için mi, başka bir sorun mu var? :44:

Bn aklıma gelince içiyorum ama böyle bir şey hissetmedim yalnız İngiliz karbonatı kullanıyorum aynı mı kullandığın cnm

yüzde :0,553

ben marketten aldım .normal evde kullandığımız karbonat.ancak internette okuduğum kadarıyla aynı içerik .ve yemeklerden yarım saat önce ya da yemeklerden iki saat sonra içilecek deniyor.

ayy ne güzel gelmiş prensesimiz öpüyorum onuda seni de ablacım güzel vakit geçirirsiniz inşallah...bu arada maşallah ablacım gitmiş kiocuklar

ben marketten aldım .normal evde kullandığımız karbonat.ancak internette okuduğum kadarıyla aynı içerik .ve yemeklerden yarım saat önce ya da yemeklerden iki saat sonra içilecek deniyor.

Valla ben aklıma geldikçe içiyorum zaten suyu da yemeklerden en az 1 saat sonra iciyorum 2 saat susuz kalamam:) ama benim çok tüketmeme nedenşm hani kana kana su içmişim hissi yaratmaması limonlu da da aynı duyguyu yaşıyorum:) bi de sassy su diye bir şey var daha önce bahsetmiştim geceden haZırlanıyor onu yapıp içiyorum ben 1 lt falan

Sodyum bikarbonat yazıyorsa, içeriğinde başka birşey yoksa oluyormuş. Bende bir marrket vardı oradan almıştım ama tuz oranı daha yüksekti.

Ben kaçırdım sassy suyu neymiş?

lütfen üzülme spora kendini adabte etmeye çalış bak babymom gitmedi gitmedi sonra birden vermeye başladım dİyor inşallah bizimkilerde öyle gidecek moralini yüksek tut
stres=mutsuzluk olduğunda kilo verilmez die biliyorum ki bende böyle oluyor mutlu olunca kilo verebiliyorum

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.9 ( pzt si tartılmıştım cuma tartılamadığım için)
bu hafta:61.1
fark:-800
toplam fark:4.7
beden:38
spor: bu hafta karışık oldu hergün bişiler yaptım.. yürüyüş, twister, 1gün jillian, ip atmala, oklava hareketi squat
hedef:53
yüzde: -1.29

arkadaşlar cumadan değilde pazartesinden oldu bu hafta ki bildirimim.. bilgilerinize

dün yediklerim akşam giremedim hiç dışardaydık geç geldik hiççç halim yoktu hemen uyudum..
sabah kkk
öğlen tarçın zencefil zerdeçillı yoğurt
akşam 6 tane et köfte ayran 20 00 da bitti yemeğim.. doymamış gibiydim ama sonra geçti o his..

sadece eşimin yanına yürüyebildim 30dk.
bolll limonlu su ve ıhlamur adaçayıiçtim..hastalıktamıdır nedir sürekli susuyorum hiç su içmemiş gibiyim iki gündür..bugün 1.5 lt yi geçti sayılır daha şimdiden

tansıyonum cok dusuk.. spor yapamıyor muyum.. e bende aksam tıtresım kemerını taktım oturdum.. bı sekıl ucundan tuttum yanı :) ınsan kafasına koymaya gorsun.. bı sekıl tutunuyor ıste.. ama tovbe ettım.. ne kadar zor verıyorum.. daha da ohhverdım deyıp kendımı salmam.. tovbe.. karatay seklıne kendımı oyle adapte ettım kı zaten.. ıstesem de bırakamam sanırım..

en az 6 saat yemekler arası durabılıyorum, babymon arkadasım bana arada kefır ıc yogurt ye dedı.. leptini bozmaazmıs.. bunu blmıyordum hıc.. acıkmıyorum da aslında.

çok iyisin bir ayda 3 kg oldu

prensesi benim için öpersin canım, afiyet olsun ona yarasın

bu hafta ii gitmiş ama başlangıç tarihine göre sende biraz yavaş veriyor gibisin neden acaba:44:

sende bendensin arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…