TekrarListe yapan arkadaşı zorlamamak için yüzdemizi de hesaplayalım.
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 82,7
bu hafta:83,1
fark:+400
toplam fark:4,1
beden:44
boy:1.67
spor: 1 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde:+% 0,48
Bn aklıma gelince içiyorum ama böyle bir şey hissetmedim yalnız İngiliz karbonatı kullanıyorum aynı mı kullandığın cnm
Canlarimmm herbirinize hayirli,saglikli,mutlu bir cuma gunu dilerim.Sevgili muzikci benden de sana ve de hepinize sevgiler olsun.Prensesimi getirdim,kucuk ozel masasinda keyif yaparken kilo bildirimimi yapayim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilo; 91
Gecen haftaki kilo; 73
Bu haftaki kilo; 72.500
Fark; - 500 gr.
Toplam fark;- 18.500 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.67
yüzde :0,553
ben marketten aldım .normal evde kullandığımız karbonat.ancak internette okuduğum kadarıyla aynı içerik .ve yemeklerden yarım saat önce ya da yemeklerden iki saat sonra içilecek deniyor.
yüzde :0,553
ben marketten aldım .normal evde kullandığımız karbonat.ancak internette okuduğum kadarıyla aynı içerik .ve yemeklerden yarım saat önce ya da yemeklerden iki saat sonra içilecek deniyor.
Valla ben aklıma geldikçe içiyorum zaten suyu da yemeklerden en az 1 saat sonra iciyorum 2 saat susuz kalamam:) ama benim çok tüketmeme nedenşm hani kana kana su içmişim hissi yaratmaması limonlu da da aynı duyguyu yaşıyorum:) bi de sassy su diye bir şey var daha önce bahsetmiştim geceden haZırlanıyor onu yapıp içiyorum ben 1 lt falan
hıc bır seye yetısememek hepımızın vazgecılmez ezıyetı sanırım.. aynen dedıgın gıbı.. herseye yetısmeye calıssam saglıgımdan oluyorum.. her seye yetısemesem rahat edemıyorum.. ne olacak boyle bılmıyorum
Canım 30 yaşındayım..bende düşünmüyordum ama oğlumu kıramadım..o yüzden bu kadar ara verdim..hayırlısı olsun hakkınızda..
Olsun canım,haftaya telafi edersin..
çok iyi bir sonuç tebrik ederim..
Canım düzelirsin inşallah..kilo al bişey olmaz,doğumdan sonra hepsi gidicek inşallah..
ah kediciğim süzülmüş kıyamam...
sana da canım,takılma boşver..
Emriye; biberiye turşu hazırmı canım..hazır turşuları yemiyoruz..vücudda su tutuyor ödem yapıyor..
Mydeniz daha iyimisin??
yas 30 daha nedır kı.. :) ben oglumu dogurdugumda 30 dum.. gayet guzel bır yas..
Tarif istenmişti.Ama ismi unuttum, kusura bakma.
o zat ben oluyorum sevgılı kedı :) tesekkur ederım alakan ıcın.. ben 64 kıloyum.. demek kı yanlıslıklar uzerıne dussem senı ezerım.. o kadar yanı :)
Sevgili GUL HN, sizinle el ele tutusup devam edıyoruz sanırım.. grammmmmm oynamamısım, masallahh bana, 64 e devam.. sabah canım kahvaltı yapmak ıstemedı.. o kadar uzuldum acıkcası.. vucut sıkılasıyor ama tartı aynı.. spor yapmadan olmayacak bu ıs.. keske beden musade etse..
yas 30 daha nedır kı.. :) ben oglumu dogurdugumda 30 dum.. gayet guzel bır yas..
o zat ben oluyorum sevgılı kedı :) tesekkur ederım alakan ıcın.. ben 64 kıloyum.. demek kı yanlıslıklar uzerıne dussem senı ezerım.. o kadar yanı :)
Sevgili GUL HN, sizinle el ele tutusup devam edıyoruz sanırım.. grammmmmm oynamamısım, masallahh bana, 64 e devam.. sabah canım kahvaltı yapmak ıstemedı.. o kadar uzuldum acıkcası.. vucut sıkılasıyor ama tartı aynı.. spor yapmadan olmayacak bu ıs.. keske beden musade etse..
Çok değilmişsin bence.
Çok değilmişsin bence.
BİR DE BANA SOR.. GEL DE BANA SORRRR :)))
Tam dort sene aktıf bu sıtede yazı yazdım.. hemen hemen her gun.. bır seneden fazladır hıc yazmadım.. o yuzden bu sımgelerı kullanmak falan bıraz garıp gelıyor sımdı bana.. :))
Canlarimmm herbirinize hayirli,saglikli,mutlu bir cuma gunu dilerim.Sevgili muzikci benden de sana ve de hepinize sevgiler olsun.Prensesimi getirdim,kucuk ozel masasinda keyif yaparken kilo bildirimimi yapayim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic kilo; 91
Gecen haftaki kilo; 73
Bu haftaki kilo; 72.500
Fark; - 500 gr.
Toplam fark;- 18.500 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.67
Yuzde; -0.68
ozur dilerim onceki bildirimimde yuzdemi eksik yazmisim.
Çok değilmişsin bence.
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.9 ( pzt si tartılmıştım cuma tartılamadığım için)
bu hafta:61.1
fark:-800
toplam fark:4.7
beden:38
spor: bu hafta karışık oldu hergün bişiler yaptım.. yürüyüş, twister, 1gün jillian, ip atmala, oklava hareketi squat
hedef:53
yüzde: -1.29
arkadaşlar cumadan değilde pazartesinden oldu bu hafta ki bildirimim.. bilgilerinize
dün yediklerim akşam giremedim hiç dışardaydık geç geldik hiççç halim yoktu hemen uyudum..
sabah kkk
öğlen tarçın zencefil zerdeçillı yoğurt
akşam 6 tane et köfte ayran 20 00 da bitti yemeğim.. doymamış gibiydim ama sonra geçti o his..
sadece eşimin yanına yürüyebildim 30dk.
bolll limonlu su ve ıhlamur adaçayıiçtim..hastalıktamıdır nedir sürekli susuyorum hiç su içmemiş gibiyim iki gündür..bugün 1.5 lt yi geçti sayılır daha şimdiden
en azından verıyorsunuz ne guzel.. ben dun 4 lıtreden fazla su ıcmısım.. farkında bıl degılım.. sıselerımın bosalınca farkettım aksam.. zehırlenmezsem ıyıdır :))
Rumuz;CANANSU60
Baslangic kilo; 91
Gecen haftaki kilo; 73
Bu haftaki kilo; 72.500
Fark; - 500 gr.
Toplam fark;- 18.500 kg.
Spor; yuruyus
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.67
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.9 ( pzt si tartılmıştım cuma tartılamadığım için)
bu hafta:61.1
fark:-800
toplam fark:4.7
beden:38
spor: bu hafta karışık oldu hergün bişiler yaptım.. yürüyüş, twister, 1gün jillian, ip atmala, oklava hareketi squat
hedef:53
yüzde: -1.29
arkadaşlar cumadan değilde pazartesinden oldu bu hafta ki bildirimim.. bilgilerinize
dün yediklerim akşam giremedim hiç dışardaydık geç geldik hiççç halim yoktu hemen uyudum..
sabah kkk
öğlen tarçın zencefil zerdeçillı yoğurt
akşam 6 tane et köfte ayran 20 00 da bitti yemeğim.. doymamış gibiydim ama sonra geçti o his..
sadece eşimin yanına yürüyebildim 30dk.
bolll limonlu su ve ıhlamur adaçayıiçtim..hastalıktamıdır nedir sürekli susuyorum hiç su içmemiş gibiyim iki gündür..bugün 1.5 lt yi geçti sayılır daha şimdiden
Tesekkur ederim ablacim:*bizim civcivlerden anca vakit buluyorum:)biri uyuyor biri uyaniyor.onu yedir onu emzir.ev isi vs yazamiyorum...
Rumuz: kivircik06
Baslangic tarihi:10/02/2014
Baslangic kilom:85.6kg
Gecen haftaki kilom:83.2kg
Bu haftaki kilo:82.8kg
Aradaki fark:-0.400kg
Toplam fark:-2.8 kg(kaçamak yaparsam olacagi bu)
Boy:1.70
Beden:46
Yas:29
Bu hafta kacamagim yok haftada 3 gün yürüyüş ve parktaki aletlerme calisma.günde 2.5 litre su.
Arkadaşlar bizi sorcam bu İngiliz karbonatini emzirenler icebiliyormu?.5 aylik bebisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?