senin kg alma nedenin belli kendine vakit ayırıp spor eklemen lazım canım yediklerinide sık sık yaz bakalım biz bile bazen hata yapıyoruzHiç spor yapamıyorum. Ne oldu bana böyle. Yürüyüş yok , pilates yok, callenetics yok. Olmayacak bu böyle. Yediklerim de yanlış demek ki. Kilo veremedim ama bari almasaydım. Spor bağımlılığım nasıl bitti ya. Onceden spor yapmadan rahat etmezdi icim, simdi türlü bahanelerle yapmıyorum. Cok üzülüyorum kızlar.
yas 30 daha nedır kı.. :) ben oglumu dogurdugumda 30 dum.. gayet guzel bır yas..
o zat ben oluyorum sevgılı kedı :) tesekkur ederım alakan ıcın.. ben 64 kıloyum.. demek kı yanlıslıklar uzerıne dussem senı ezerım.. o kadar yanı :)
Sevgili GUL HN, sizinle el ele tutusup devam edıyoruz sanırım.. grammmmmm oynamamısım, masallahh bana, 64 e devam.. sabah canım kahvaltı yapmak ıstemedı.. o kadar uzuldum acıkcası.. vucut sıkılasıyor ama tartı aynı.. spor yapmadan olmayacak bu ıs.. keske beden musade etse..
evet canım aynıyız sen yenisin birde rahatsızlıgından dolayı takılıyorsun üzülme herşey düzelir üzülecek biri varsa oda benim 6 ayda vermeyi bırak 2 kg da aldım
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.9 ( pzt si tartılmıştım cuma tartılamadığım için)
bu hafta:61.1
fark:-800
toplam fark:4.7
beden:38
spor: bu hafta karışık oldu hergün bişiler yaptım.. yürüyüş, twister, 1gün jillian, ip atmala, oklava hareketi squat
hedef:53
yüzde: -1.29
arkadaşlar cumadan değilde pazartesinden oldu bu hafta ki bildirimim.. bilgilerinize
dün yediklerim akşam giremedim hiç dışardaydık geç geldik hiççç halim yoktu hemen uyudum..
sabah kkk
öğlen tarçın zencefil zerdeçillı yoğurt
akşam 6 tane et köfte ayran 20 00 da bitti yemeğim.. doymamış gibiydim ama sonra geçti o his..
sadece eşimin yanına yürüyebildim 30dk.
bolll limonlu su ve ıhlamur adaçayıiçtim..hastalıktamıdır nedir sürekli susuyorum hiç su içmemiş gibiyim iki gündür..bugün 1.5 lt yi geçti sayılır daha şimdiden
tansıyonum cok dusuk.. spor yapamıyor muyum.. e bende aksam tıtresım kemerını taktım oturdum.. bı sekıl ucundan tuttum yanı :) ınsan kafasına koymaya gorsun.. bı sekıl tutunuyor ıste.. ama tovbe ettım.. ne kadar zor verıyorum.. daha da ohhverdım deyıp kendımı salmam.. tovbe.. karatay seklıne kendımı oyle adapte ettım kı zaten.. ıstesem de bırakamam sanırım..
en az 6 saat yemekler arası durabılıyorum, babymon arkadasım bana arada kefır ıc yogurt ye dedı.. leptini bozmaazmıs.. bunu blmıyordum hıc.. acıkmıyorum da aslında.
CANAN abla, aşı ile ilgili düşüncelerini merak ediyorum. Sence çocuklarımıza aşı yaptırmalımıyız, kafam karııştı. Tabi herkesin düşüncesini de merak ediyorum. İleride nasıl hareket edeceğimi bilmek için.
Sevgili kedicigim,fikrimi sordugun icin tesekkur ederim.Cocuklarimizda atlanmayacak tek olay aylik rutin kontrelleri ve tam zamaninda gerekli asilaridir yavrum.Hatta cocuklugumuzda yaptirdigimiz bazi asilar bizi bir omur boyu korumaya da alirlar.Onun icin canim cocuklarimizda manevi gida sevgiyi ve fiziksel anlamda da asiyi kesinlikle ihmal etmemeliyiz canim.
Canimmm prenscigim,cok tesekkur ederim canim.Bir de yuruyusu yemek oncesi yapman cok iyi olmus,yemekten sonra yapilan sportif aktiviteler sindirim ve dolasim sistemini zorladigi icin boylesi cok uygun olmus canim.
gül abla senin dizlikler nasıldı bayağı işe yaramıştı sanki sende, bende alıcam sanırım 3 ay oldu sürekli dizlerim ağrıyor die doktora gittim kilo ver merdiven çıkma yokuş çıkma dedi birkaç tanede hareket verdi. yaşıma göre çok erkenmiş sıvı azalması başlamış
benim yürüyüş yaptığım yerde hep yokuş oyüzden ağrım artıyor dizlik kullanayım diyorum
bu hafta ii gitmiş ama başlangıç tarihine göre sende biraz yavaş veriyor gibisin neden acaba:44:
evet canım bende şikayetçiyim o konuda nerden baksan ayda 1 kilo vermişim ki bunun 2 kilosunu zaten ilk haftalar verdim.. dvit ve demir biraz düşüktü ayda bir iğne vuruluyorum nisan ayı içinde tekrarbaktıracağım değerlerime . bide bağırsak problemim var malesef ne yapsam çare blamıyorum ona ondan oluyor diye tahmin ediyorum.. bi de yoğurttan şüpheleniyorum ama emin değilim hergün yerim mutlaka çünküseviyorum acaba süt ürünlerine filan alerjim mi var kiböyle böyle şüphelerle geçti günler... haftaya yoğurdu .bıraksam mı ki bi denesem nolacak:44:
4 günde 800 gram vavvvvvv durdun durdun turnayı gözünden vurdun
Yoğurt bağırsak florasını güçlendiriyormuş, kefirde. Peyniri yeme, süt içiyorsan süt içme. Yoğurt önemli. Yoğurda zeytinyağı damlat.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?