Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

senin kg alma nedenin belli kendine vakit ayırıp spor eklemen lazım canım yediklerinide sık sık yaz bakalım biz bile bazen hata yapıyoruz

4 günde 800 gram vavvvvvv durdun durdun turnayı gözünden vurdun

CANAN abla, aşı ile ilgili düşüncelerini merak ediyorum. Sence çocuklarımıza aşı yaptırmalımıyız, kafam karııştı. Tabi herkesin düşüncesini de merak ediyorum. İleride nasıl hareket edeceğimi bilmek için.

Cok tesekkur ederim canim Gulcugum,ben de seni bunca gecirdigin zorluklardan sonra gucunden,dirayetinden ve donanimindan dolayi kutluyorum.Maasaallah kaya gibi bir anne olarak ,ayaklarinin uzerinde durarak uc tane nur gibi evlat yetistirdin,can-i gonulden tebrik ederim.Yuce rabbim evlatlarinin sevincleriyle mutlandirsin seni daima canim.

canım orada yanlış bir anlaşılma olmuş aralarda yoğurt, kefir, süt leptini engelliyormuş kitaplarda acıkınca içebilirsiniz diyor ama o aç kalıp beyne kıtlık gitmsein diye bunu devamlı yapma

gül abla senin dizlikler nasıldı bayağı işe yaramıştı sanki sende, bende alıcam sanırım 3 ay oldu sürekli dizlerim ağrıyor die doktora gittim kilo ver merdiven çıkma yokuş çıkma dedi birkaç tanede hareket verdi. yaşıma göre çok erkenmiş sıvı azalması başlamış
benim yürüyüş yaptığım yerde hep yokuş oyüzden ağrım artıyor dizlik kullanayım diyorum

Liste yapan arkadaşı zorlamamak için yüzdemizi de hesaplayalım. Ara ara görmeyenler için paylaşacağım.
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

Yarım saat yürüdüm,eve bişeyler aldım geldim

Yemeğimi yedim,önce yürüyorum sonra yiyorum..eskiden tersini yapardım..şimdi yemek yiyince mayışıyorum ağırlık çöküyor..

Canan ablacım tebrik ederim,kilo vermeye devam

Sevgili kedicigim,fikrimi sordugun icin tesekkur ederim.Cocuklarimizda atlanmayacak tek olay aylik rutin kontrelleri ve tam zamaninda gerekli asilaridir yavrum.Hatta cocuklugumuzda yaptirdigimiz bazi asilar bizi bir omur boyu korumaya da alirlar.Onun icin canim cocuklarimizda manevi gida sevgiyi ve fiziksel anlamda da asiyi kesinlikle ihmal etmemeliyiz canim.

Teşekkür ederim.

Senin düşüncelerin ne?

Son düzenleme:
Yazının tamamını paylaşmıyorum bir kısmını. Kafamın karışmasının sebebi.

Hiç merak ettiniz mi, neden doktorlar bazı hastalıkların sebebini bulamaz? Çünkü onlar, aşı ve hastalıklar arasındaki ilişkiyi yoksaymak için koşullanmışlardır. Aşı ile ilişiği belgelenmiş bazı hastalıklar:
• Alerji ve egzema
• Artrit
• Astım
• Otizm
• Reflü, bebeklik döneminde ki çocukların, bir çok yan etkiye neden olan bebek proton inhibitörü almasını gerektirir. • Kanser • Diyabet ( bebek ve çocuk)
• Böbrek hastalığı
• Düşükler
• Norolojik ve otoimmün hastalıklardan oluşan uzun bir liste
• Ani bebek ölümü sendromu (ABÖS)
• Ve çok daha fazlası
Aşıların tıbbi literatürde ve ilaç prospektüslerinde belgelenmiş yan etkileri şunlardır:
• Artrit, kanama sorunları, kan pıhtılaşması, kalp krizi, sepsis kanama • Kulak enfeksiyonları • Bayılma (ve buna bağlı kemik kırıkları) • Diyaliz gerektiren böbrek yetmezliği
• Nöbetler/ epilepsi • Ürtiker ve anafilaksi gibi ciddi alerjik reaksiyonlar • Ani ölüm • Hastane kurullarınca koyulan tanıların birçoğu. • Birleşik Devletler Ulusal Aşı Tazmini Programı aşı mağduru çocuk ve yetişkinler için $ 1.2 milyar ayırmıştır.
Aşı otizm ile ilişkilidir.
• 1991’de hepatit B ve HiB (menenjit) aşılarının tanımlanması sonrası ivme kazanan kitle aşılama programlarına kadar, otizm nadir görülmekteydi. On binlerce ebeveyn otizmin aşı sonrası ortaya çıktığına tanıklık edecektir.
• www.fourteenstudies.org web sitesinde yayınlana bilgilere bilgilere bakınız. Otizm ve aşılar arasındaki ilişkiyi çürüten çalışmaların son derece şüpheli olduğunu göreceksiniz.
İlaç şirketleri, sigorta şirketleri ve tıp sistemi size hasta yaparak ve sağlıksız tutarak para kazanıyorlar.
• Aşı hayat boyu bağışıklık kazandırmaz, yenilenmesi gereklidir. • Her yenileme yeni yan etkiler oluşması riskini artırır. • Aşıların yan etkileri hayat boyu hasta olmanıza neden olabilir. Bu yan etkileri gidermek için bir piyasada bir
çok ilaç mevcuttur. • Birleşik Devletler’de aşı kaynaklı mağduriyetlerde ne ilaç şirketleri ne de sorumlu doktro dava edilebilri. Her
ikisi de 1986 Ulusal Çocuk Aşısı Hasarı Kanunu ile koruma altına alınmıştır. Kanunu imzalayan azamanın başkanı Ronal Reagan’ın hükmü şöyledir: “ Hiç bir aşı üreticisi aşı kaynaklı hastalık veya ölümden sorumlu tutulamaz.” (Kamu Hukuku 99‐660)
Bir çok doktor ve sağlık personeli aşı olmamakta ve çcouklarını aşılatmamaktadır. Peki neden?
• Biliyorlar ki, asinine güvenilirliği veya etkinliği kanıtlanmamıştır. • Biliyorlar ki, aşı tehlikeli içeriklere sahiptir. • Biliyorlar ki, aşı ciddi sağlık problemlerine yol açmaktadır. • Aşı kaynaklı ciddi yan etkilerin görüldüğü hastaları tedavi etmek durumunda kaldılar.

Canimmm prenscigim,cok tesekkur ederim canim.Bir de yuruyusu yemek oncesi yapman cok iyi olmus,yemekten sonra yapilan sportif aktiviteler sindirim ve dolasim sistemini zorladigi icin boylesi cok uygun olmus canim.

Canimmm prenscigim,cok tesekkur ederim canim.Bir de yuruyusu yemek oncesi yapman cok iyi olmus,yemekten sonra yapilan sportif aktiviteler sindirim ve dolasim sistemini zorladigi icin boylesi cok uygun olmus canim.

Öylemi,önceden hep yer çıkardım...şimdiler de ağırlık yapıyor ..bende öncesi çıkıyordum iyiymiş

Kedicik; ben de aşıyla ilgili görüşlerimi kısaca söylemiştim..oğluma zamanında yaptırdım..bebeğimide yaptırcam..sonradan bişey olursa kendimi affedemem..

Sıvı azalmasının sebebi ne? Önlem almak için ne yapmak gerekiyor? :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu hafta ii gitmiş ama başlangıç tarihine göre sende biraz yavaş veriyor gibisin neden acaba:44:

evet canım bende şikayetçiyim o konuda nerden baksan ayda 1 kilo vermişim ki bunun 2 kilosunu zaten ilk haftalar verdim.. dvit ve demir biraz düşüktü ayda bir iğne vuruluyorum nisan ayı içinde tekrarbaktıracağım değerlerime . bide bağırsak problemim var malesef ne yapsam çare blamıyorum ona ondan oluyor diye tahmin ediyorum.. bi de yoğurttan şüpheleniyorum ama emin değilim hergün yerim mutlaka çünküseviyorum acaba süt ürünlerine filan alerjim mi var ki böyle böyle şüphelerle geçti günler... haftaya yoğurdu .bıraksam mı ki bi denesem nolacak:44:

Yoğurt bağırsak florasını güçlendiriyormuş, kefirde. Peyniri yeme, süt içiyorsan süt içme. Yoğurt önemli. Yoğurda zeytinyağı damlat.

4 günde 800 gram vavvvvvv durdun durdun turnayı gözünden vurdun

inşallah ablacım böyle devam eder karataya bayılıyorum ama bu yavaş kilo verme hatta durmalar canımı sıkmaya başlamıştı.. ama en çokta bu hafta ailemin yanından kilo almadan geldiğime sevindim önceden olsa illaki alırdım çünkü

Canimmm kedicigim,nacizane benim burada yaptigim her paylasim sadece annelik diplomamla sinirli.Ama yapilan her alinti universite ve prof.lerin referansina dayali.Her diplomaya ve her fikre saygim sonsuzdur,her bireye oldugu gibi.Benim kizimin neden otizm oldugunu ben burada paylasmak istemedim,cunku kismetse doguma gidecek anne adaylarimizi dusundum,akiillarinda bos yere kusku,korku yaratmak istemedim.Insaallah rabbim herkesin devasini nasip etsin.

Yoğurt bağırsak florasını güçlendiriyormuş, kefirde. Peyniri yeme, süt içiyorsan süt içme. Yoğurt önemli. Yoğurda zeytinyağı damlat.

peyniri mutlaka tüketirim kahvaltıda şimdi yemeyim mi süt tüketmem fazla zaten ama peynirsiz kahvaltı düşünemiyorum...ama napalım önce onu deneyeyim bu hafta peynir yok kahvaltılarımda o zzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…