Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sen once evlenmeye bak sonra cocuk yapmaya sonra sira asiya gelsin:).....seninki balta hesabina benzedi...kiz duvardaki baltayi babasina gostermis bunu kaldirirmisin diye oida neden demis, kiz baba ilerde cocugum olurda balta kafasina duserse demis. ,,,,,hah hah hah...seninki o hesap...yururken yaziyorum hatalar olabilir:)

peyniri mutlaka tüketirim kahvaltıda şimdi yemeyim mi süt tüketmem fazla zaten ama peynirsiz kahvaltı düşünemiyorum...ama napalım önce onu deneyeyim bu hafta peynir yok kahvaltılarımda o zzaman

Azaltabilirsin. Ya da denemek için bir süre yeme. Sadece öneri, sen bilirsin tabi ki. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bunu kim söyleyecek diye merak etmiştim. Yazıyı okuyorum, aklımda kaldı, merak ettim ne yapayım. Ölmez sağ kalırsam, planımı yapıyorum.

Amin,,,cok cok tesekkur ederim canim,,,guzel dusuncelerin le ben mutlu ediyorsun

Bunu kim söyleyecek diye merak etmiştim. Yazıyı okuyorum, aklımda kaldı, merak ettim ne yapayım. Ölmez sağ kalırsam, planımı yapıyorum.

Bana kismetmis:):)...........yuruyus parkurundayim ayni yeri dolan doaln sıkıldim topigiu actim hem yuruyp hem yaziyorum aynni anda iki is yapmayinca rahat edemem:)

Teşekkür ederim.

Senin düşüncelerin ne?

benim düşüncelerimde canan abla ve prenscimle aynı yani yaptırmak taraftarıyım ilerde sorun yaşamamak için nekadar çocuğum olmasada

yani bunlara engel olmak gerekiyor

aynen bende senin gibi düşündüm ama kelimelere dökmedim ablacım

Benimde sivisi bitmis o yaslarda baslamisti hareketler verdi 3 cocukla yapmaya firsat bulamdim bulunca cocuk ayagimin ustune cikip kum torbalarini atip kendisi oturuyordu anne hop hop diye onuda kaldirmak zordu siskoyu yapamadim...eve gidince resmini cekeyim slikonlu bisey

Simgelere döktün, anladım ben.

Ben kaçırdım sassy suyu neymiş?

Cnm 2 lt suya 1 limon 1 salatalık 12 yaprak nane 1 tırnak kadar taze zencefili atıyorsun sonra dolaba koyuyorsun 1 gece,ertesi gün içiyorsun bn yarı ölçü ile 1 lt yapıyorum,metabolizmayı çalıştırıp özellikle bel çevresini incelttiğini söyleniyor

Neeeeyyyy. Ne yapsam acaba. :44:

selam arkadaşlar herkesin kilosunu kaydedeyim derken kendimi unuttum.

rumuz : aburcubur81
başlangıç tarihi: 05/02/2014
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta : 67.8
bu hafta : 67
fark:- 800 gr
toplam fark: 2000 gr
boy :170
beden: 38-40
hedef:60
yüzde :% - 1,18

hala bildirim yapmayanlar var galiba listeyi akşam üstüne hazırlarım inş.

kedi hemen yapar bunu bugün konu bel ve çevresi olunca

Liste yapan arkadaşı zorlamamak için yüzdemizi de hesaplayalım. Ara ara görmeyenler için paylaşacağım.
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

bu ara hiç spor yapamıyorum yürüyüşte yapamıyorum kabızlığımda arttığı için ondan kilo aldım galiba canım hiç spor yapmak istemiyor nasıl olacaksa

Ooooo sanada massallah iyi gitmis alkis alkis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…