CANAN abla, aşı ile ilgili düşüncelerini merak ediyorum. Sence çocuklarımıza aşı yaptırmalımıyız, kafam karııştı. Tabi herkesin düşüncesini de merak ediyorum. İleride nasıl hareket edeceğimi bilmek için.
peyniri mutlaka tüketirim kahvaltıda şimdi yemeyim misüt tüketmem fazla zaten ama peynirsiz kahvaltı düşünemiyorum...ama napalım önce onu deneyeyim bu hafta peynir yok kahvaltılarımda o zzaman
Sen once evlenmeye bak sonra cocuk yapmaya sonra sira asiya gelsin:).....seninki balta hesabina benzedi...kiz duvardaki baltayi babasina gostermis bunu kaldirirmisin diye oida neden demis, kiz baba ilerde cocugum olurda balta kafasina duserse demis. ,,,,,hah hah hah...seninki o hesap...yururken yaziyorum hatalar olabilir:)
Amin,,,cok cok tesekkur ederim canim,,,guzel dusuncelerin le ben mutlu ediyorsunCok tesekkur ederim canim Gulcugum,ben de seni bunca gecirdigin zorluklardan sonra gucunden,dirayetinden ve donanimindan dolayi kutluyorum.Maasaallah kaya gibi bir anne olarak ,ayaklarinin uzerinde durarak uc tane nur gibi evlat yetistirdin,can-i gonulden tebrik ederim.Yuce rabbim evlatlarinin sevincleriyle mutlandirsin seni daima canim.
Bunu kim söyleyecek diye merak etmiştim.Yazıyı okuyorum, aklımda kaldı, merak ettim ne yapayım. Ölmez sağ kalırsam, planımı yapıyorum.
Teşekkür ederim.
Senin düşüncelerin ne?
Sıvı azalmasının sebebi ne? Önlem almak için ne yapmak gerekiyor? :)
Eklemlerde sıvı kaybı fazla kilolu olan insanlarda daha sıklıkla görülmektedir.
Şeker hastalarında daha çok görülmektedir.
Eklemlerde üretilen sıvının azalması aynı zamanda damar tıkanıklığına işarettir.
Kireçlenme ile beraber gelişmektedir.
İşi gereği az hareket eden insanlarda görülmektedir.
Kalsiyum benzeri kemik geliştirici gıdaları az tüketenlerde sıklıkla görülmektedir.
Bayanlarda daha sık görülmektedir ki, çocuklu annelerin gereksinimi olan kalsiyumu almamalarından kaynaklanmaktadır.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sen once evlenmeye bak sonra cocuk yapmaya sonra sira asiya gelsin:).....seninki balta hesabina benzedi...kiz duvardaki baltayi babasina gostermis bunu kaldirirmisin diye oida neden demis, kiz baba ilerde cocugum olurda balta kafasina duserse demis. ,,,,,hah hah hah...seninki o hesap...yururken yaziyorum hatalar olabilir:)
gül abla senin dizlikler nasıldı bayağı işe yaramıştı sanki sende, bende alıcam sanırım 3 ay oldu sürekli dizlerim ağrıyor die doktora gittim kilo ver merdiven çıkma yokuş çıkma dedi birkaç tanede hareket verdi. yaşıma göre çok erkenmiş sıvı azalması başlamış
benim yürüyüş yaptığım yerde hep yokuş oyüzden ağrım artıyor dizlik kullanayım diyorum
benim düşüncelerimde canan abla ve prenscimle aynı yani yaptırmak taraftarıyım ilerde sorun yaşamamak için nekadar çocuğum olmasada
yani bunlara engel olmak gerekiyor
aynen bende senin gibi düşündüm ama kelimelere dökmedim ablacım
Ben kaçırdım sassy suyu neymiş?
Cnm 2 lt suya 1 limon 1 salatalık 12 yaprak nane 1 tırnak kadar taze zencefili atıyorsun sonra dolaba koyuyorsun 1 gece,ertesi gün içiyorsun bn yarı ölçü ile 1 lt yapıyorum,metabolizmayı çalıştırıp özellikle bel çevresini incelttiğini söyleniyor
cnm 2 lt suya 1 limon 1 salatalık 12 yaprak nane 1 tırnak kadar taze zencefili atıyorsun sonra dolaba koyuyorsun 1 gece,ertesi gün içiyorsun bn yarı ölçü ile 1 lt yapıyorum,metabolizmayı çalıştırıp özellikle bel çevresini incelttiğini söyleniyor
kedi hemen yapar bunu bugün konu bel ve çevresi olunca
:*
Kedicik teşekkürler yüzde hesaplamayi bilmiyordum:*
Yuzdem : -%48
o zaman sorun yok canım afiyetle ye
teşekkür ederim gül abla
selam arkadaşlar herkesin kilosunu kaydedeyim derken kendimi unuttum.
rumuz : aburcubur81
başlangıç tarihi: 05/02/2014
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta : 67.8
bu hafta : 67
fark:- 800 gr
toplam fark: 2000 gr
boy :170
beden: 38-40
hedef:60
yüzde :% - 1,18
hala bildirim yapmayanlar var galiba listeyi akşam üstüne hazırlarım inş.
Malzeme yok, hemde çok, en iyisi yapmayayım. Bir de bununla uğraşırsam sıkılırım iyice.
Ooooo sanada massallah iyi gitmis alkis alkis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?