:*
Kedicik teşekkürler yüzde hesaplamayi bilmiyordum:*
Yuzdem : -%48
malzeme yok, hemde çok, en iyisi yapmayayım. Bir de bununla uğraşırsam sıkılırım iyice.
Liste yapan arkadaşı zorlamamak için yüzdemizi de hesaplayalım. Ara ara görmeyenler için paylaşacağım.
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
Malzeme yok, hemde çok, en iyisi yapmayayım. Bir de bununla uğraşırsam sıkılırım iyice.
Zor bulunan malzemeleri bulup yaparsin bunlara malzeme yok dersin vah vahvah ben kargo ile gondereyim sana:)
Taze zencefil büyük marketlerin hepsinde var cnm:) bilemiyorum bana zor gelmek yerine beni motive ediyor onu hazırlamadan uyumuyorum mesela:)gerçi belki sadece limonlu su içmekte aynı etkiyi yapabilir :) az önce tv de bir diyetisyen bu tarifi toz zencefil ile yaptı:) ama toz çok acıdır yahu
Bugun is azdi amnirlerden.de kimse yoktu arkadasla birbirimizi idare ettik oglen 1 de ciiktim yuruyuse basladim 40 dkk yurudum 50 dkk spor aletlerine gectium simdi parkurdan ciktim eve kadar da 30 dkk yururum eder 2 saat .........daha ne yapayim hem yuru hem topige laf yetistir,,,,hem kg vereme :),,,,
Balkonunda ki muzları yollayabilirsin.
Bugun is azdi amnirlerden.de kimse yoktu arkadasla birbirimizi idare ettik oglen 1 de ciiktim yuruyuse basladim 40 dkk yurudum 50 dkk spor aletlerine gectium simdi parkurdan ciktim eve kadar da 30 dkk yururum eder 2 saat .........daha ne yapayim hem yuru hem topige laf yetistir,,,,hem kg vereme :),,,,
Malzemeyi bulurum da, marketlerde var ama, ben sabah yoğurt karışımı, birde karbonatı bile bazen kaşığı daldırıp suya dökeceğim zaman bile, üşeniyorum. Onun için.
umarım kaçırmadım listeyi..kusura bakmayın geciktim.. Eve girer girmez hemen burayı açtım...
Siteye bakma fırsatı bulamadım gün için de...
Kilom ayını..fazlalıklarım gitmiş sadece ..
Rumuz:yena
başlama.tarih:11,02, 2014
başlangıç.kilo:110,3
geçen hafta:102,5
bu hafta:102,5
fark: Sabit
toplam fark:6,9
spor:yürüyüş+leslie
hedef:şimdilik 90
yüzde:
Neeeeyyyy.Ne yapsam acaba. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?