Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

malzeme yok, hemde çok, en iyisi yapmayayım. Bir de bununla uğraşırsam sıkılırım iyice.

bugün sana çok takıldım sanki

Malzeme yok, hemde çok, en iyisi yapmayayım. Bir de bununla uğraşırsam sıkılırım iyice.

Taze zencefil büyük marketlerin hepsinde var cnm:) bilemiyorum bana zor gelmek yerine beni motive ediyor onu hazırlamadan uyumuyorum mesela:)gerçi belki sadece limonlu su içmekte aynı etkiyi yapabilir :) az önce tv de bir diyetisyen bu tarifi toz zencefil ile yaptı:) ama toz çok acıdır yahu

Bugun is azdi amnirlerden.de kimse yoktu arkadasla birbirimizi idare ettik oglen 1 de ciiktim yuruyuse basladim 40 dkk yurudum 50 dkk spor aletlerine gectium simdi parkurdan ciktim eve kadar da 30 dkk yururum eder 2 saat .........daha ne yapayim hem yuru hem topige laf yetistir,,,,hem kg vereme :),,,,

Malzemeyi bulurum da, marketlerde var ama, ben sabah yoğurt karışımı, birde karbonatı bile bazen kaşığı daldırıp suya dökeceğim zaman bile, üşeniyorum. Onun için.

Balkonunda ki muzları yollayabilirsin.

Bende isterim:)))

çok şekersin gül abla

Umarım kaçırmadım listeyi..Kusura bakmayın geciktim.. eve girer girmez hemen burayı açtım...
siteye bakma fırsatı bulamadım gün için de...

Kİlom ayını..Fazlalıklarım gitmiş sadece ..

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:102,5
Bu hafta:102,5
Fark: Sabit
Toplam fark:6,9
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:

Oğlanı yıkayıp,Yıkanan çamaşırları asıp,yemeği ocağa koyup tekrar geleceğim )

Malzemeyi bulurum da, marketlerde var ama, ben sabah yoğurt karışımı, birde karbonatı bile bazen kaşığı daldırıp suya dökeceğim zaman bile, üşeniyorum. Onun için.

Ben senin annen olsaydım söylene söylene değiştirirdim seni:)

olsun bu hafta olmadı haftaya inşallah

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 02,11,2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 63.4
bu hafta: 63.8
fark: +400
toplam fark: -5.2 kg
beden: 40
spor: Jillian shred day 3 level
hedef: 58
Yüzde: +0.630

çok özür dilerim bu saate kaldı bildirimim..bebeğimi dr'a götürdüm ve arkadaşlarımla buluştum derken bu hafta böyle oldu..

Sabahtan beri sadece bir işle uğraşıyorum,şükür bitirdim çok yoruldum diyebilirim beynen tabi..

1 tane amasya elması yedim,bir de sütümü içtim..Akşama yemek yapasım yok..bakalım bizim erkek ne pişirecek bugün

sabah çok erken saatte çıktım evden..çok şükür bebişin önemli bir şeyi yok..biraz boğazı kızarmış sadece..ordan bakıcıya bıraktım bi 3 saat kadar arkadaşlarla görüştüm güzel keyifli verimli bi kaç saatti..bu sefer kimse moralimi bozmadı bacakların çırpı gibi olmuş diyen de olmadı..:))) kendi aralarında kilo verme yöntemleri konuştular sadece:)

oradan eve geldim, hasta ziyaretine gideceğim yemek yapıyorum götürmek için..o sebepten bu saate kadar gelemedim..geçmişe baktım biraz..bu hafta artıda olan arkadaşlarım var malesef benim gibi..eeee hep eksi olacak değil haftaya telafi ederiz artık..benim regl öncesi bu şişliğim hep oluyor.kiraz sapı bitki çayım bitti onu tedarik etmeliyim acilinden...

karbonatlı su bende de şişkinlik yaptı bu hafta hiç içmedim..ben sabah bebeğin telaşına unuttum ölçülerimi almayı..jillianı ilk yaptığımda hiç unutmuyordum bu sefer nedense en son aklıma ölçülerimi almak geliyor...

presncim merak edip sorduğun için teşekkür ederim..daha iyiyim daha da iyi olacağım inşallah..sen de bebekte iyisinizdir umarım canım

gül ablacım aklıma şimdi gelen bir yöntemi söylemek istiyorum..hani sık sık yemek metabolizmayı hızlandırıyor ya sen de leptini meptini bir kenara bırakıp bu hafta az ama sık yiyip karatay'a göre beslenip biraz vücudunu şaşırtsan nasıl olur...yurtdışına gittiğin hafta hatırlarsan buna yakın beslenip eksiyi görmüştün..sonuçta önemli olan karatay'a bağlı kalmak..karatay'ın müsade ettiği yiyecekleri tüketmiş olacaksın yine..ben senin yerinde olsam kesin denerdim abla bunu..vücut direncini kırabilmek için işe yarayabilir

canan ablacım gözün aydın hem kilolar gidiyor hem prensesin yanında

kilo veren ve sabit kalan arkadaşlarım hepinizi ayırı ayrı kutluyorum..

sen zaten hangi işi çift yapmadın ki ablm ablam

Canimmm mydenizcigim,yavrucugunun iyiligine,senin de moralinin duzelmesine cok sevindim yavrum.Rabbim en iyi gunleri gormenizi nasip etsin.

KİLO VERENLER

Selensu82 : - 1,4

Fmgenç : - 1,29

Aburcubur81 : - 1,18

Babymom : - 1,16

Kedi 83 : - 1,106

Canansu60 : - 0,68

Muzikci : - 0,553

Kivircik06 : - 0,48

Çisenaz : - 0,38

Hatçe 33 : - 0,223

SABİT KALANLAR :

YENA

Teoson

Evrimkuzey

HAMİLELER:

Prenscim : +1,53

Ekin06 : + 0,89

KİLO ALANLAR :44::44::44::44:

Gul_0663 : + 0,43

Niceerendiz : +0,48

Mydenizzz : + 0,63

Emriye88 : + 1,206

BİLDİRİM YAPMAYANLAR :

Lastrose6

Kaania

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum . Sabit kalan ve kilo alanlarda inş. haftaya fazlasıyla verirler. Hata yaptıysam affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…