Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Geçmiş olsun.
bende senin gibi ne ypacağımı şaşırdım valla okuyunca aynı tepkiyi bende verdim...
Yapacak mısın?

Eline sağlık.

Ellerine sağlık :) kilo veren herkesi kutluyorum 😘

ellerinize sağlık... herkesi kutluyorum

canım u salatalık ve limonu nasıl atıyorsun dilimleyip mi yoksa birinin suyunu sıkıp diğerini rendeleyip mi

ellerine sağlık kilo verenleri tebrik ederim darısıda bize derim

canım u salatalık ve limonu nasıl atıyorsun dilimleyip mi yoksa birinin suyunu sıkıp diğerini rendeleyip mi

Dilimliyorum cnm bikiniprojesi diye bir blogger var bu bloğu okumanı tavsiye ederim beslenmesi karatay a benziyor bu bayan alkali su ile ilgili de bir makale yazmış yoga falan yapıyor azmini seviyorum ben :)

Yarım demet maydonuzu sapıyla beraber ortadan kırıp blendırın içine koyun içine bir tane tam limonun suyunu sıkıp ve üzerine yarım bardak su koyun. Elde ettiğiniz yeşil suyu her sabah kahvaltıdan 15 dk. önce için. Gereksiz yağların yanması hızlansın.
Bu bitkisel formülü karaciğer yağlanması şikayeti olanlarda yapmalı. Kür 15 gün ara vermeden yapılıyor ardından 5 gün ara verilip tekrar başlanıyor.

kk ana sayfadan alıntıdır
deneyen varmı ben deniycem sanki:44:

If you need motivation to lose weight Just eat in front of the mirror.Naked.

Eğer kilo vermek için mitivasyona ihtiyacın varsa ayna karşısında çıplak yemek ye😁😃😀

Dilimliyorum cnm bikiniprojesi diye bir blogger var bu bloğu okumanı tavsiye ederim beslenmesi karatay a benziyor bu bayan alkali su ile ilgili de bir makale yazmış yoga falan yapıyor azmini seviyorum ben :)

bunuda not aldm sağol canım eve gidince rahat rahat karıştrırım

sevgili gül_0663 teşekkür ederim cevabınız için.şöyleki sabahları klasik karatay kahvaltısı yapıyorum.ne eksik ne fazla.öğlen evden yemek götürüyorum iş yerine.yoğurdumu hazır pastörize sütten yapıyorum.ve bol bol yoğurt yiyorum.hazır sütten yapılan yoğurdu tüketmek zararalı mıdır? ara öğün yapmıyorum.akşamlarıda karatay da yazanlara aynen uyuyorum.tek yapmadığım şey spor.ve sonuç şuana kadar 600 gr vermem:))) sizce yanlışım nerede? beni bilgilendiriseniz çok sevinirim19:

bunuda yazdım... sırayya deneyelim bu kürleri olmazsa iyice anneme benzedim o çok sever böyle şeyleri tv e izler not alır banada bazı şeyler için sürekli bişi bulur... bende şimdi yağları iritmek adına ne okusam yazıyorum

Şimdi anneme okuduk yarın deneyelim diyor

Menümü yazamadım ben bugün:
Sabah 10:00 bir yağda kaşarlı yumurta+maydonoz+peynir+4zeytin+1 dilim ananas+1 çay

Öğle 14:00 bir avuç badem+2 incir

Akşam 18:00 bir tabak mantar sote+2 kaşık mercimek çorbası(sevmedim)+2 çatal ekşili ıspanaklı köfte+salata

Spor :annişle 2 saat sahil yürümesi😘

Buca dolayların da, yahut buca'ya yakın önereceğin etüt merkezi var mı.?

Liste için emeğinize sağlık...
Kilo verenleri tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum...

Son düzenleme:
Bugün yediklerim..

Sabah,
karatay kahvaltı.

Ara,
Çay, sabahtan kalan fındık sabah bitirememiştim ..

Akşam,
etli nohut
salata
turşu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…