ooooo onlar çoktan bitti kararmaya başlayınca kız her sabah 2 şer 2 şer yedi bende 1 er 1 erBalkonunda ki muzları yollayabilirsin.
olsa can feda kalmadı mersinden gelmişti, sizin oralardan da limon, greyfurt, portakal, mandalina geldi kg su 500 kuruştan, burada marketlerde 3 liraBende isterim:)))
çok şekersin gül abla
sen bu hafta kaçamaklar yapmıştın.....Umarım kaçırmadım listeyi..Kusura bakmayın geciktim.. eve girer girmez hemen burayı açtım...
siteye bakma fırsatı bulamadım gün için de...
Kİlom ayını..Fazlalıklarım gitmiş sadece ..
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:102,5
Bu hafta:102,5
Fark: Sabit
Toplam fark:6,9
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:
bekliyoruz canımOğlanı yıkayıp,Yıkanan çamaşırları asıp,yemeği ocağa koyup tekrar geleceğim)
Ben senin annen olsaydım söylene söylene değiştirirdim seni:)
lütfen üzülme spora kendini adabte etmeye çalış bak babymom gitmedi gitmedi sonra birden vermeye başladım dİyor inşallah bizimkilerde öyle gidecek moralini yüksek tut
stres=mutsuzluk olduğunda kilo verilmez die biliyorum ki bende böyle oluyor mutlu olunca kilo verebiliyorum
CANAN abla, aşı ile ilgili düşüncelerini merak ediyorum. Sence çocuklarımıza aşı yaptırmalımıyız, kafam karııştı. Tabi herkesin düşüncesini de merak ediyorum. İleride nasıl hareket edeceğimi bilmek için.
Neyin kaldı balkonda.ooooo onlar çoktan bitti kararmaya başlayınca kız her sabah 2 şer 2 şer yedi bende 1 er 1 er
olsa can feda kalmadı mersinden gelmişti, sizin oralardan da limon, greyfurt, portakal, mandalina geldi kg su 500 kuruştan, burada marketlerde 3 lira
sen bu hafta kaçamaklar yapmıştın.....
bekliyoruz canım
geçmiş olsun canım neyseki bişeyi yokmuş yakışıklınınrumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 02,11,2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 63.4
bu hafta: 63.8
fark: +400
toplam fark: -5.2 kg
beden: 40
spor: Jillian shred day 3 level
hedef: 58
Yüzde: +0.630
çok özür dilerim bu saate kaldı bildirimim..bebeğimi dr'a götürdüm ve arkadaşlarımla buluştum derken bu hafta böyle oldu..
sende hemen alıştın erkeğin yapmasına bu seferde büyük erkek yapsınSabahtan beri sadece bir işle uğraşıyorum,şükür bitirdimçok yoruldum diyebilirim beynen tabi..
1 tane amasya elması yedim,bir de sütümü içtim..Akşama yemek yapasım yok..bakalım bizim erkek ne pişirecek bugün
içten içten kıskanmışlardır seni,sabah çok erken saatte çıktım evden..çok şükür bebişin önemli bir şeyi yok..biraz boğazı kızarmış sadece..ordan bakıcıya bıraktım bi 3 saat kadar arkadaşlarla görüştüm güzel keyifli verimli bi kaç saatti..bu sefer kimse moralimi bozmadı bacakların çırpı gibi olmuş diyen de olmadı..:))) kendi aralarında kilo verme yöntemleri konuştular sadece:)
oradan eve geldim, hasta ziyaretine gideceğim yemek yapıyorum götürmek için..o sebepten bu saate kadar gelemedim..geçmişe baktım biraz..bu hafta artıda olan arkadaşlarım var malesef benim gibi..eeee hep eksi olacak değil haftaya telafi ederiz artık..benim regl öncesi bu şişliğim hep oluyor.kiraz sapı bitki çayım bitti onu tedarik etmeliyim acilinden...
karbonatlı su bende de şişkinlik yaptı bu hafta hiç içmedim..ben sabah bebeğin telaşına unuttum ölçülerimi almayı..jillianı ilk yaptığımda hiç unutmuyordum bu sefer nedense en son aklıma ölçülerimi almak geliyor...
presncim merak edip sorduğun için teşekkür ederim..daha iyiyim daha da iyi olacağım inşallah..sen de bebekte iyisinizdir umarım canım
gül ablacım aklıma şimdi gelen bir yöntemi söylemek istiyorum..hani sık sık yemek metabolizmayı hızlandırıyor ya sen de leptini meptini bir kenara bırakıp bu hafta az ama sık yiyip karatay'a göre beslenip biraz vücudunu şaşırtsan nasıl olur...yurtdışına gittiğin hafta hatırlarsan buna yakın beslenip eksiyi görmüştün..sonuçta önemli olan karatay'a bağlı kalmak..karatay'ın müsade ettiği yiyecekleri tüketmiş olacaksın yine..ben senin yerinde olsam kesin denerdim abla bunu..vücut direncini kırabilmek için işe yarayabilir
canan ablacım gözün aydın hem kilolar gidiyor hem prensesin yanında
kilo veren ve sabit kalan arkadaşlarım hepinizi ayırı ayrı kutluyorum..
sen zaten hangi işi çift yapmadın ki ablm ablam
Aslında başta Canan abla olmak üzere herkese sordum. Hepinizin fikirlerini merak ettim. Çok teşekkür ederim. Aşı yaptırılsa bir dert, yan etkilerinden dolayı, yaptırılmasa ayrı dert. Onun için yaptıracağız mecburen. Ama grip aşısı vs... onları kesinlikle ben kendime yaptırmam.aynen sabit kaldi hatta 200 gr fazlam cikti sonar bi baktim ertesi 2 gun icinde gitmis bende sasridim. ama ben sporu gece 1lerde yapiyorum 2yi buluyir yatmam cogu zaman onun etkisi cok fazladir. uykuda yakiyorumdur. bide limonlu kabuki tarcnli su fix bence cok odem attiriyor.
Canan ablacimdan ozur dileyerk -soru ona soruldugu icin- nacizane fikrim kesinlikle asi yaptirilmasi konusunda. onunda dedigi gibi bir omurboyu koruyan asilar var mesela kizamikcik.. ben buyuk kiza hamileyken rubella testi yapildi yani kizamaik kizamikcik hastaligim varmi diye ..sonRa testim pozitif cikti sonuca gore kizamikcik virusu tasiyicisiydim ve gebeligimin sonlandirilmasi gerekiyordu cunku bebegim sakat olacakti . agladim zirladim vermem cocugumu diye. sonRa baska bir merkezde yaptirdim ne kizamikcigi benim o viruse bagisikligim cikti gecmiste yaptirdigim asidan dolayi.. yani demem o ki ben muhakkak yaptiriyorum asilarini . oyle gripte mripte oksurukte dra goturmem ama asi konusuna cok titizlenirim.
Neyin kaldı balkonda.
Kıskanmışlar bence, baksana kendi aralarında beslenme planı yapıyorlarmış.geçmiş olsun canım neyseki bişeyi yokmuş yakışıklının
sende hemen alıştın erkeğin yapmasına bu seferde büyük erkek yapsın
içten içten kıskanmışlardır seni,
yazdıklarını okurken yurtdışına gıttıgımdekı aklıma geldı baktım sende aynı seyden bahsetmissin bu hafta öyle yapayım aralaar kedi usulü yoğurt sıkıştırayım
Söylediğin doğru, sabah kahvaltı yapmadan, yada akşam aç karnına, ya da hiç müsait değilsin gün içinde yapabiliyorsun tok karnına olmadıkça yapılabilir. Tabii en uygun saatler sabah saati ama, herkes müsait olamıyor.birisi sormustu tam haturlayamiyorum simdi ben hergun ayni saatte yapmiyorum ama uygun olan ac karna ve Sabah erken yapilmasiymis siye duydum ne derece dogru bilmem. canim nezaman isterse ozaman yapiyorum
Aslında başta Canan abla olmak üzere herkese sordum. Hepinizin fikirlerini merak ettim. Çok teşekkür ederim. Aşı yaptırılsa bir dert, yan etkilerinden dolayı, yaptırılmasa ayrı dert. Onun için yaptıracağız mecburen. Ama grip aşısı vs... onları kesinlikle ben kendime yaptırmam.
saymakla bitmez ki neler var neler,,,,,,,,yumurta, zeytinler, sirkeler, elmalar, z.yağlar, cevizler, konserveler, tursular, g.antepten gelen baharatlar, sıvı tuzlar, kuru patlıcanlar, sarımsaklar, bulgurlar, çaylar aklıma gelenler bunlar
bide yaptıracağız mecburen diyor ya
sen bi evlen düğününde oynayalım göbekleri atalım sonra bebek görmeye geliriz o zaman yeniden fikirlerimizi sorarsın o zamana belki değişir bi ezber bozan çıkar karatay hoca gibi
grip aşısı cana hocada tavsiye etmiyor karatay yapın yeter diyor
KİLO VERENLER
Selensu82 : - 1,4
Fmgenç : - 1,29
Aburcubur81 : - 1,18
Babymom : - 1,16
Kedi 83 : - 1,106
Canansu60 : - 0,68
Muzikci : - 0,553
Kivircik06 : - 0,48
Çisenaz : - 0,38
Hatçe 33 : - 0,223
SABİT KALANLAR :
YENA
Teoson
Evrimkuzey
HAMİLELER:
Prenscim : +1,53
Ekin06 : + 0,89
KİLO ALANLAR :44::44::44::44:
Gul_0663 : + 0,43
Niceerendiz : +0,48
Mydenizzz : + 0,63
Emriye88 : + 1,206
BİLDİRİM YAPMAYANLAR :
Lastrose6
Kaania
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum . Sabit kalan ve kilo alanlarda inş. haftaya fazlasıyla verirler. Hata yaptıysam affola.
Yarım demet maydonuzu sapıyla beraber ortadan kırıp blendırın içine koyun içine bir tane tam limonun suyunu sıkıp ve üzerine yarım bardak su koyun. Elde ettiğiniz yeşil suyu her sabah kahvaltıdan 15 dk. önce için. Gereksiz yağların yanması hızlansın.
Bu bitkisel formülü karaciğer yağlanması şikayeti olanlarda yapmalı. Kür 15 gün ara vermeden yapılıyor ardından 5 gün ara verilip tekrar başlanıyor.
kk ana sayfadan alıntıdır
deneyen varmı ben deniycem sanki:44:
Sevgili selensu 82 cigim,basarini ve birinciligini tebrik ediyorum canim.
If you need motivation to lose weight Just eat in front of the mirror.Naked.
Eğer kilo vermek için mitivasyona ihtiyacın varsa ayna karşısında çıplak yemek ye😁😃😀
yoğurt u günlük şişe sütten yaparsan sorun olmaz günlük nasıl süt bulursan olur,,,..aralarda süt, ayran içiyormusun, kullandığın yağ nedir, tuz hangisi, işlenmiş gıda yiyormusun,,,yediklerini tek tek yazmayınca eksik varmı bilemeyeceğim,,,,biz aylardır yaptığımız halde hergün yeni bişeyler duyuyoruz canan hocadan yada sağlıklı yaşıyoruzdan,,,,belkide D vitaminin demirin B12 falan düşük tahlil yaptırmısmıydın
sevgili gül_0663 teşekkür ederim cevabınız için.şöyleki sabahları klasik karatay kahvaltısı yapıyorum.ne eksik ne fazla.öğlen evden yemek götürüyorum iş yerine.yoğurdumu hazır pastörize sütten yapıyorum.ve bol bol yoğurt yiyorum.hazır sütten yapılan yoğurdu tüketmek zararalı mıdır? ara öğün yapmıyorum.akşamlarıda karatay da yazanlara aynen uyuyorum.tek yapmadığım şey spor.ve sonuç şuana kadar 600 gr vermem:))) sizce yanlışım nerede? beni bilgilendiriseniz çok sevinirim19:
Şimdi anneme okuduk yarın deneyelim diyor
Kendimi çok suçlu hissediyorum, ne güzel akşam yemeğimi erken ve az yemiştim. Gittim birde yolda elma kurusu, eve gelip sarmaları götürdüm.Yarın kısır yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?