Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün;
Tibet egzersizlerim
Yoğurt karışımım

Zeytin
Peynir
2 yımırta
Turp, dereotu
Fındık, badem
Siyah çay

Nane, limon

Akşam
Musakka
Yarım havuç, dereotu
Fındık, badem

Aktardan keten tohumu aldım, kardeşimde elma kurusu gördü, istedi. Yolda yedik beraber.
Eve gidince yoğurt yiyeceğim, keten tohumlu. Sonra da tae bo ve 160 squat.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eve geldim, birde ne göreyim. Karalahana sarması, sıcak sıcak.
Yedim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Balkonunda ki muzları yollayabilirsin.
ooooo onlar çoktan bitti kararmaya başlayınca kız her sabah 2 şer 2 şer yedi bende 1 er 1 er
Bende isterim:)))
olsa can feda kalmadı mersinden gelmişti, sizin oralardan da limon, greyfurt, portakal, mandalina geldi kg su 500 kuruştan, burada marketlerde 3 lira
çok şekersin gül abla

sen bu hafta kaçamaklar yapmıştın.....
Oğlanı yıkayıp,Yıkanan çamaşırları asıp,yemeği ocağa koyup tekrar geleceğim )
bekliyoruz canım
Ben senin annen olsaydım söylene söylene değiştirirdim seni:)

aynen sabit kaldi hatta 200 gr fazlam cikti sonar bi baktim ertesi 2 gun icinde gitmis bende sasridim. ama ben sporu gece 1lerde yapiyorum 2yi buluyir yatmam cogu zaman onun etkisi cok fazladir. uykuda yakiyorumdur. bide limonlu kabuki tarcnli su fix bence cok odem attiriyor.

Canan ablacimdan ozur dileyerk -soru ona soruldugu icin- nacizane fikrim kesinlikle asi yaptirilmasi konusunda. onunda dedigi gibi bir omurboyu koruyan asilar var mesela kizamikcik.. ben buyuk kiza hamileyken rubella testi yapildi yani kizamaik kizamikcik hastaligim varmi diye ..sonRa testim pozitif cikti sonuca gore kizamikcik virusu tasiyicisiydim ve gebeligimin sonlandirilmasi gerekiyordu cunku bebegim sakat olacakti . agladim zirladim vermem cocugumu diye. sonRa baska bir merkezde yaptirdim ne kizamikcigi benim o viruse bagisikligim cikti gecmiste yaptirdigim asidan dolayi.. yani demem o ki ben muhakkak yaptiriyorum asilarini . oyle gripte mripte oksurukte dra goturmem ama asi konusuna cok titizlenirim.

Neyin kaldı balkonda.

geçmiş olsun canım neyseki bişeyi yokmuş yakışıklının

sende hemen alıştın erkeğin yapmasına bu seferde büyük erkek yapsın
içten içten kıskanmışlardır seni,

yazdıklarını okurken yurtdışına gıttıgımdekı aklıma geldı baktım sende aynı seyden bahsetmissin bu hafta öyle yapayım aralaar kedi usulü yoğurt sıkıştırayım
sen zaten hangi işi çift yapmadın ki ablm ablam

birisi sormustu tam haturlayamiyorum simdi ben hergun ayni saatte yapmiyorum ama uygun olan ac karna ve Sabah erken yapilmasiymis siye duydum ne derece dogru bilmem. canim nezaman isterse ozaman yapiyorum

Aslında başta Canan abla olmak üzere herkese sordum. Hepinizin fikirlerini merak ettim. Çok teşekkür ederim. Aşı yaptırılsa bir dert, yan etkilerinden dolayı, yaptırılmasa ayrı dert. Onun için yaptıracağız mecburen. Ama grip aşısı vs... onları kesinlikle ben kendime yaptırmam.

Neyin kaldı balkonda.

saymakla bitmez ki neler var neler,,,,,,,,yumurta, zeytinler, sirkeler, elmalar, z.yağlar, cevizler, konserveler, tursular, g.antepten gelen baharatlar, sıvı tuzlar, kuru patlıcanlar, sarımsaklar, bulgurlar, çaylar aklıma gelenler bunlar

Kıskanmışlar bence, baksana kendi aralarında beslenme planı yapıyorlarmış.

birisi sormustu tam haturlayamiyorum simdi ben hergun ayni saatte yapmiyorum ama uygun olan ac karna ve Sabah erken yapilmasiymis siye duydum ne derece dogru bilmem. canim nezaman isterse ozaman yapiyorum
Söylediğin doğru, sabah kahvaltı yapmadan, yada akşam aç karnına, ya da hiç müsait değilsin gün içinde yapabiliyorsun tok karnına olmadıkça yapılabilir. Tabii en uygun saatler sabah saati ama, herkes müsait olamıyor.

bide yaptıracağız mecburen diyor ya
sen bi evlen düğününde oynayalım göbekleri atalım sonra bebek görmeye geliriz o zaman yeniden fikirlerimizi sorarsın o zamana belki değişir bi ezber bozan çıkar karatay hoca gibi

grip aşısı cana hocada tavsiye etmiyor karatay yapın yeter diyor

10 yumurta, 1kg zeytin, 1 kg sirke, 1 kg elma, 2 kg zeytinyağı, 1 kg ceviz vee diğerlerinden azar azar paketle ordan bana. Bu ne böyle yöresel pazar aç en iyisi balkonda.

Birisi de bol bol limonlu su için diyordu.

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş,,,,

kg veren herkesi tebrik ederim

bunun her gün yeniden yapılması lazım bence

Kendimi çok suçlu hissediyorum, ne güzel akşam yemeğimi erken ve az yemiştim. Gittim birde yolda elma kurusu, eve gelip sarmaları götürdüm. Yarın kısır yapacağım.

If you need motivation to lose weight Just eat in front of the mirror.Naked.

Eğer kilo vermek için mitivasyona ihtiyacın varsa ayna karşısında çıplak yemek ye😁😃😀
bunu da annene okudun mu
yoğurt u günlük şişe sütten yaparsan sorun olmaz günlük nasıl süt bulursan olur,,,..aralarda süt, ayran içiyormusun, kullandığın yağ nedir, tuz hangisi, işlenmiş gıda yiyormusun,,,yediklerini tek tek yazmayınca eksik varmı bilemeyeceğim,,,,biz aylardır yaptığımız halde hergün yeni bişeyler duyuyoruz canan hocadan yada sağlıklı yaşıyoruzdan,,,,belkide D vitaminin demirin B12 falan düşük tahlil yaptırmısmıydın
Şimdi anneme okuduk yarın deneyelim diyor

tebrik ederim canım 1. oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…