Bugün;
Tibet egzersizlerim
Yoğurt karışımım
Zeytin
Peynir
2 yımırta
Turp, dereotu
Fındık, badem
Siyah çay
Nane, limon
Akşam
Musakka
Yarım havuç, dereotu
Fındık, badem
Aktardan keten tohumu aldım, kardeşimde elma kurusu gördü, istedi. Yolda yedik beraber.
Eve gidince yoğurt yiyeceğim, keten tohumlu. Sonra da tae bo ve 160 squat.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Eve geldim, birde ne göreyim. Karalahana sarması, sıcak sıcak.
Yedim. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bunu da annene okudun mu
tebrik ederim canım 1. oldun
Sen kaçamakların şahını yapmışsın tatlım:)
Öyleyimdir.
ne şanslısın ya
adresi rica edeyim..10 yumurta, 1kg zeytin, 1 kg sirke, 1 kg elma, 2 kg zeytinyağı, 1 kg ceviz vee diğerlerinden azar azar paketle ordan bana.Bu ne böyle yöresel pazar aç en iyisi balkonda.
Birisi de bol bol limonlu su için diyordu.
Kendimi çok suçlu hissediyorum, ne güzel akşam yemeğimi erken ve az yemiştim. Gittim birde yolda elma kurusu, eve gelip sarmaları götürdüm.Yarın kısır yapacağım.
bunu da annene okudun mu
yoğurt u günlük şişe sütten yaparsan sorun olmaz günlük nasıl süt bulursan olur,,,..aralarda süt, ayran içiyormusun, kullandığın yağ nedir, tuz hangisi, işlenmiş gıda yiyormusun,,,yediklerini tek tek yazmayınca eksik varmı bilemeyeceğim,,,,biz aylardır yaptığımız halde hergün yeni bişeyler duyuyoruz canan hocadan yada sağlıklı yaşıyoruzdan,,,,belkide D vitaminin demirin B12 falan düşük tahlil yaptırmısmıydın
tebrik ederim canım 1. oldun
adresi rica edeyim..sirke üzüm sirkesi mi elma sirkesi mi olsun ev yapımı ikisi de ben yaptım şekerim,,,,,balkondakiler en az 10 şehirden geldi tam yöresel
yeyip yeyip nasıl kg veriyorsunkesin spor fazla geliyor sana biraz azalt
Okudum cnm okuduğum anda elinde çekirdek vardı tuhaf bir yüz ifadesiyle attı elinden:) çok komik kadın ya az önce step tahtasıyla 5 dk step yaptı ondan önce 10 dk bisiklete bindi anne böyle olmaz ısınman lazım 5 dk ile birşey değişmez diyorum dinlemiyor valla:)
Teşekkür ederim :)
aralarda su dışında hiçbirşey yiyip içmiyorum.bu gün sabah klasik kahvaltı yaptım.saat sabah sekiz kahvaltı.12 de brokoli salatası yoğurt ve 5 adet köfte yedim.akşam mercimek çorbası 4 adet köfte ve yoğurt yedim.1 adet elma yedim.akşam yemeğinden önce.bu günkü yediklerim bukadarköy tereyağı ve zeytin yağı kullanıyorum.hazır hiçbir gıda tüketmiyorum.tuz klasık tuz.tahlillerimi yaptırdım 1 ay önce herhangi bi sıkıntı yok.
aralarda su dışında hiçbirşey yiyip içmiyorum.bu gün sabah klasik kahvaltı yaptım.saat sabah sekiz kahvaltı.12 de brokoli salatası yoğurt ve 5 adet köfte yedim.akşam mercimek çorbası 4 adet köfte ve yoğurt yedim.1 adet elma yedim.akşam yemeğinden önce.bu günkü yediklerim bukadarköy tereyağı ve zeytin yağı kullanıyorum.hazır hiçbir gıda tüketmiyorum.tuz klasık tuz.tahlillerimi yaptırdım 1 ay önce herhangi bi sıkıntı yok.
Meyveyi sabah yada öğlen saatlerinde yemeyi öneriyorlar. Tuzu biz Çankırı Kaya Tuzu alıyoruz.
...beni anlat senin gibi menopozlu bayan önce ısınıyor sonra 2 saat yürüyor parktaki aletlerle spor yapıyor falan de yarın çıkıp yapacak mı....
Paylaş, biz yanlışları düzeltiriz. Karatayda değilde başka bir kaynakta, et ile süt ürünlerini birlikte tüketmeyin diyorlar.yani şimdilik bi sıkıntı yok gibi yediklerimde.. bir tek yoğurt mevzusu sıkıntılı sanırım:) tuzu dediğinizden alırım ve yediklerii hergün paylaşırım sizinle
canım ilk hatanı buldum...öğünler arası en az 5 saat olmalı kı leptin çalışsın leptin 4 saatten sonra çalışır ne kadar uzun süre acıkmazsan o kadar cok calıısır
meyve sabah kahvaltıda yenmeli, sen akşam yemişsin
tuz klasik tuz olmamalı kristal kaya tuzu olmalı hepimiz tuzumuzu internetten aldık
Ne güzel işte yapsın. Annemde çok güzel yürüyüşünü yapardı. Sonra salladı, şimdi ayakkabı aldık yine başladı ama ayağını vurdu, ama annem çok sıkmış galiba bağcığı, çünkü kaliteliydi. Koşu ayakkabısıydı, kardeşim giydi vurmadı.Onları da yapıyor :) 60 kilo şu an zaten ama göbüşü var azıcık :) azimli kadın cidden annemi herkes takdir eder sabah 05:30 anne yürüyüşte :)galiba bana da özeniyor :)bizi modern spor yapıyoruz diye görüyor o da denemek istiyor:) takıntılı ya illa çıtır görünecek bir de kızıyor şimdi ısrar ediyor mesela çerez ye diye çok aç kalıyormuşuz inanmıyor aç kalmadığıma
Paylaş, biz yanlışları düzeltiriz. Karatayda değilde başka bir kaynakta, et ile süt ürünlerini birlikte tüketmeyin diyorlar.
Karatayda böyle bir kural yok, kebap, lahmacun yanında ayran içiliyor. Bu bilgi kan grubu ile ilgili bir kitaptan. Zararlı olduğu söyleniyor.valla bilemedim ne yiyelim ne yemeyelim ee et yanında yoğurt yada ayran tüketiyorum.vermem gereken çok kilo yok.6 kilo vermem yeterlı olacak bana..ama zor olacak
Karatayda böyle bir kural yok, kebap, lahmacun yanında ayran içiliyor. Bu bilgi kan grubu ile ilgili bir kitaptan. Zararlı olduğu söyleniyor.Çok kilo yokmuş, inşallah vereceksin.
Onları da yapıyor :) 60 kilo şu an zaten ama göbüşü var azıcık :) azimli kadın cidden annemi herkes takdir eder sabah 05:30 anne yürüyüşte :)galiba bana da özeniyor :)bizi modern spor yapıyoruz diye görüyor o da denemek istiyor:) takıntılı ya illa çıtır görünecek bir de kızıyor şimdi ısrar ediyor mesela çerez ye diye çok aç kalıyormuşuz inanmıyor aç kalmadığıma
[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]
Egzersizim, inşallah yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?