Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

inşallah inşallah:13: pastörize sütten yoğurt yapıp yemek kesinlikle yasakmı???? illa günlük süt mü olacak?nedir zararı?

Karatayda yasak. Ama hiç bulamıyorsanız, getirtme imkanınız yoksa o zaman mecburen yapacaksınız. Hangi şehirde yaşıyorsunuz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hiç yoktan iyi yarım saat çalışsın, diğer tuz ödem yapıyor, kristal tuz ödemi ve selülitleride azalıyor

benim gibi
[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]
Egzersizim, inşallah yapabilirim.

bunu daha önce paylaştığında ben yapmıştım sende yapabilirsin

Karatayda yasak. Ama hiç bulamıyorsanız, getirtme imkanınız yoksa o zaman mecburen yapacaksınız. Hangi şehirde yaşıyorsunuz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

istanbuldayım.alma şansım var ama kutu süt alıp yapmak daha kolayıma geliyor.tembelliğimden yani alıp mayalamayışım.madem yasak bundan sonra sokak sutu alayım.

inşallah inşallah:13: pastörize sütten yoğurt yapıp yemek kesinlikle yasakmı???? illa günlük süt mü olacak?nedir zararı?

günlük olmayan sütler katkılı olduğu için zararlı, günlük sütlerde pastörize zaten ben sütçü gelmeyince günlük pastörize süt alıyorum ondan yapıyorum

istanbuldayım.alma şansım var ama kutu süt alıp yapmak daha kolayıma geliyor.tembelliğimden yani alıp mayalamayışım.madem yasak bundan sonra sokak sutu alayım.
Onu da iyi araştırman lazım, güvendiğin birisi olsun. Birşeyler katıyorlar çünkü. Kime güveneceğimizi şaşırdık.

Son düzenleme:

en iyiisi sokak sütü diyorlar,, kaymağını da yersin sabah kahvaltıda ...ben yoğurdun mayasını bile kendim yapıyorum hazır yoğurt mayası kullanmıyorum

Sporumu yaptım, tae bo 35 dk. sonrasında 160 squat. Sonra gittim mutfağa kayısı içine ceviz koydum, sabah yiyeceğim.

yine bulmuşsun eğlenceli bişey... bende bi deneyim bari zevkli ama zor gibi... benim izlerkin karnıma kramp girdi

sizin gibi sporculara göre zor değil ben bunu yapıp üstüne bide leslie3 yapmıştım, sonunda yerden kalk yat ları yapamadım hamlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…