inşallah inşallah:13: pastörize sütten yoğurt yapıp yemek kesinlikle yasakmı???? illa günlük süt mü olacak?nedir zararı?
sabah 8 gibi kahvaltı yapıyorum ama öğlen en geç 12 30 gibi yiyebilirim 40 dakika bi yemek molam var.akşamda 6 gibi yiyorum:)yemekten sonra hiçbirşey yemiyorum.sadece çay içiyorum şekersiz.tuzu alırım netten onda sıkıntı olmaz.
benim gibiNe güzel işte yapsın. Annemde çok güzel yürüyüşünü yapardı. Sonra salladı, şimdi ayakkabı aldık yine başladı ama ayağını vurdu, ama annem çok sıkmış galiba bağcığı, çünkü kaliteliydi. Koşu ayakkabısıydı, kardeşim giydi vurmadı.Annemde 62-63 aralarında. Kilosu çok yok ama göbek hamile gibi, kabızlık çekiyor hep.
[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]
Egzersizim, inşallah yapabilirim.
Karatayda yasak. Ama hiç bulamıyorsanız, getirtme imkanınız yoksa o zaman mecburen yapacaksınız. Hangi şehirde yaşıyorsunuz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
inşallah inşallah:13: pastörize sütten yoğurt yapıp yemek kesinlikle yasakmı???? illa günlük süt mü olacak?nedir zararı?
Ayyy çok heyecanlandım, ben sporumu yapmaya gidiyorum, görüşürüz.Tae bo.
Onu da iyi araştırman lazım, güvendiğin birisi olsun. Birşeyler katıyorlar çünkü.istanbuldayım.alma şansım var ama kutu süt alıp yapmak daha kolayıma geliyor.tembelliğimden yani alıp mayalamayışım.madem yasak bundan sonra sokak sutu alayım.
istanbuldayım.alma şansım var ama kutu süt alıp yapmak daha kolayıma geliyor.tembelliğimden yani alıp mayalamayışım.madem yasak bundan sonra sokak sutu alayım.
Ayyy çok heyecanlandım, ben sporumu yapmaya gidiyorum, görüşürüz.
en iyiisi sokak sütü diyorlar,, kaymağını da yersin sabah kahvaltıda ...ben yoğurdun mayasını bile kendim yapıyorum hazır yoğurt mayası kullanmıyorum
Onu da iyi araştırman lazım, güvendiğin birisi olsun. Birşeyler katıyorlar çünkü.Kime güveneceğimizi şaşırdık.
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş,,,,
kg veren herkesi tebrik ederim
bundan sonra sokak sutu alırım.belki ondandır kilo vermeyişim:)))
[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]
Egzersizim, inşallah yapabilirim.
Sporumu yaptım, tae bo 35 dk. sonrasında 160 squat.Sonra gittim mutfağa kayısı içine ceviz koydum, sabah yiyeceğim.
Sporumu yaptım, tae bo 35 dk. sonrasında 160 squat.Sonra gittim mutfağa kayısı içine ceviz koydum, sabah yiyeceğim.
yine bulmuşsun eğlenceli bişey...bende bi deneyim bari zevkli ama zor gibi... benim izlerkin karnıma kramp girdi
hiççç yapacak halim yoktu ama heveslendirdin beni despor yapmya gidim hadi bende deneyeyim tae bo yu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?