Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yine bulmuşsun eğlenceli bişey... bende bi deneyim bari zevkli ama zor gibi... benim izlerkin karnıma kramp girdi
Sende onlarla one, two, three dersen daha eğlenceli oluyor. Belime kramp girdi arada ama yaptım, aralarda yapamadığım oldu, özellikle yer hareketlerini. Karın kaslarım yandı.

şimdiden niye hazırladınki, sabah 2 dkk da hazırlardın
Sabah üşeneceğim, birde unutabilirim, şimdiden hazırlayayım dedim.

hiççç yapacak halim yoktu ama heveslendirdin beni de spor yapmya gidim hadi bende deneyeyim tae bo yu
Dene dene.

sizin gibi sporculara göre zor değil ben bunu yapıp üstüne bide leslie3 yapmıştım, sonunda yerden kalk yat ları yapamadım hamlıktan
Zaten en zor kısmı yerdekiler. Karın kaslarım yandı, durdum bir ara öyle devam ettim.

sen bu hafta kaçamaklar yapmıştın.....

:

Haftasonu,haftabaşı misafirler yaş günü nedeniyle hazırlananlar bir de iş yoğunluğumdan hiç egzersiz yapamadım...Çok yorucu bir haftaydı ama düzenli aktivitem yoktu...
Umarım haftaya iyi bir rakam görürüm..

--

senin wc sorunun düzene girdimi.?

arasıra olur öyle...bu ay sonuna kadar 99 civarı olursun ümitliyim senden

hala girmedi canım

sizin gibi sporculara göre zor değil ben bunu yapıp üstüne bide leslie3 yapmıştım, sonunda yerden kalk yat ları yapamadım hamlıktan

yokkk ablam yokkk hamlık değildir o, benim canım çıktı yapamadım yer hareketlerini onlar kadar... mümkün mü iki bacağı kaldırımda yandan yandan mekik vari bişey yapim benim göbiş izin vermedi o kadar çok yapmaya çok eğlenceli ama yer hareketleri fena... kedinin gazına geldim yine

Son düzenleme:

deniedim denedim, onlara eşlik bile ettim ama karnıma ağrılar girdi... adam kocaman ya nasılda yapıyolar hepsi... bunun başlangıcı filan olmalı yoksa bi kereden böyle başlanırsa addamı felç eder yerde ki hareketler

Ripped ne zaman bitti senin. Biz mydenizz ile pazartesi başlayacağız inşallah.

ripped bitmedi ki ben sıkıldım 1. haftasını yaptım sadece... adanadayken 2. haftanınkini yüklememişim tele yapamadım öylelikle kaldı.. olmadı sizle başlayım tekrar rippedden

bende geçenlerde bu video yu eklediğinde evdeydim bi bakayım dedim 5 dkk baktım bakana kadar yapayım dedim zevkliydi

hayret bana bişey olmadı ham olduğum halde, sadece belden dolayı yat kalkları yapmadım ......
Yerdeki hareketlere geçtiğim an, onlar gibi yapmakta zorlandım.

Yerde ki hareketler fena. Ama güzel çalıştırıyor. Ben birkaç videosunu da indirdim.
ripped bitmedi ki ben sıkıldım 1. haftasını yaptım sadece... adanadayken 2. haftanınkini yüklememişim tele yapamadım öylelikle kaldı.. olmadı sizle başlayım tekrar rippedden
O zaman pazartesi günü başlayalım, sanki bende sıkılacakmışım gibi geldi. Dinlenmeyi nasıl ayarladın. 1 günmü 2 günmü karar veremedim hala.

500 kurusa iyi bulmussun abla okadar olmasada biz burada 3liradan ucuza yiyoz bende önceden meyve cok tuketirdim ama şimdi haftada 2tane falan yiyorum ama limonu bol tuketiyorum sizlere afiyet olsun

sizler verince ben vermiş gibi seviniyorum

500 kurusa iyi bulmussun abla okadar olmasada biz burada 3liradan ucuza yiyoz bende önceden meyve cok tuketirdim ama şimdi haftada 2tane falan yiyorum ama limonu bol tuketiyorum sizlere afiyet olsun

Burası da ucuz meyve sebze yönünden..ben kış meyvelerini hiç sevmem...Yazın zorlanabilirim diye düşünüyorum kavun özellikle favorimdir

Burası da ucuz meyve sebze yönünden..ben kış meyvelerini hiç sevmem...Yazın zorlanabilirim diye düşünüyorum kavun özellikle favorimdir
Kavun, karpuz, üzüm ne yapacağız. :44: Çilek ben yerim bir kere, en sevdiğim meyvedir. Karpuzda kahvaltılarda iyi gidiyor.

Tamamen duzeldin sanirim tekrar spora başladın maşallah ben 10 gün cektim sen 2 günde atlattın herkeside spora yonlendiriyorsun bravo canim:))

Tamamen duzeldin sanirim tekrar spora başladın maşallah ben 10 gün cektim sen 2 günde atlattın herkeside spora yonlendiriyorsun bravo canim:))
Burnum tıkalı halde yaptım, yapmazsam rahat edemeyecektim. Zaten pazartesi ripped'a başlayacağım. Tae bo'yu denemezsem çatlardım herhalde.

Benimde sevmediğim meyve yok gibi sadece aklıma gelmeyipte almadiklarim olurdu eskiden ayva kayısı gibi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…