Burnum tıkalı halde yaptım, yapmazsam rahat edemeyecektim. Zaten pazartesi ripped'a başlayacağım. Tae bo'yu denemezsem çatlardım herhalde.
gerçekten zor olacak bende bayılırım çileğe. inşallah o zamana kadar kilo biraz daha vererim de kaçamağım o olur.. i de dondurmaya hiç dayanamamKavun, karpuz, üzüm ne yapacağız. :44: Çilek ben yerim bir kere, en sevdiğim meyvedir. Karpuzda kahvaltılarda iyi gidiyor.
cami çıkışı bi adamdan almışlar hal e verdiği fiata vermiş....500 kurusa iyi bulmussun abla okadar olmasada biz burada 3liradan ucuza yiyoz bende önceden meyve cok tuketirdim ama şimdi haftada 2tane falan yiyorum ama limonu bol tuketiyorum sizlere afiyet olsun
Evet abla hergün sabah taze yapacam ac karnina tiroid ilaci üzerine bu karisimi icerim inşallah
Kavun, karpuz, üzüm ne yapacağız. :44: Çilek ben yerim bir kere, en sevdiğim meyvedir. Karpuzda kahvaltılarda iyi gidiyor.
Afferin sana tae bo 'yu bende deneyim en iyisi
bugün yediklerim sabah kkk
öğlen tarçın sencefil zerdeçallı yoğurt
akşam etli nohut, bi kaç kaşık bulgr pilavı, turşu soğan
spor kedinin gazıyla tae bo yaptıım..
su 3.5 litre limonlu.. 4kupa ıhlamur içtim limonlu.. kahvemi de içtim bi güzell...
cami çıkışı bi adamdan almışlar hal e verdiği fiata vermiş....
bencede hergün taze yap canım, ben daha önce maydonoz suyu içiyordum millet 2-3 gün aynı şeyi içiyordu bişey olmadı ben zehirlendim hastaneye gittim serum taktılar doktordan da fırça yedim her duyduğunuzu yaparsanız böyle olur diye
yasak olan bişeyi ne yapmamız gerekir ki almayacağız, yemeyeceğiz,, haziranda Kars'a gitmiştik bende 1 aydır karatay yapıyordum karpuz ikram ettiler tam benim sevdiğim gibi lifli kokusu bile güzel ama yemedim akşam yemektede aynısından vardı yemedim, 2 gün sonra Gürcistan a gezmeye gittik arkadaşların bi tanıdığı vardı kale nin karşısında oturan onlara uğradık onlarda aynı karpuzdan ikram ettiler yine yemedim....sonra kendime dedim ki nefsini körlemek için çay kaşığı kadar bari alsaydın
Dene, güzel çalıştırıyor karnı, hemde bacak çalışıyor. Ben uyuyacaktım, uyuyamadım hala. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bugün yediklerim sabah kkk
öğlen tarçın sencefil zerdeçallı yoğurt
akşam etli nohut, bi kaç kaşık bulgr pilavı, turşu soğan
spor kedinin gazıyla tae bo yaptıım..
su 3.5 litre limonlu.. 4kupa ıhlamur içtim limonlu.. kahvemi de içtim bi güzell...
Dene, güzel çalıştırıyor karnı, hemde bacak çalışıyor. Ben uyuyacaktım, uyuyamadım hala. :)
Yarım dönüm gobek var bende eritirim insallah:)))
Yarin mesai varmi
Leptin gitti :) :)daha karpuz kesecedik ne uyuması
o zehirlemiş zatenNasıl yani zehirlenmende maydanozun etkisimi varki
karpuz yasak canımSabah kahvaltısında 1 dilim yiyebilirsin. Önemli olan akşam yememen. Zaten kuruyemiş, peynir kana çabuk karışmasına engel oluyor.
Yarım dönüm gobek var bende eritirim insallah:)))
Yarin mesai varmi
Leptin gitti :) :)
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.veremeyen sabit kalan arkadaşlara sabir inşaallah vereceğiz.7 li rakamlari CoK istiyorum bende ...bu arada çok kilolar vermememe rağmen baya inceldim kizlar görenler öyle söylüyor...
Bugünkü menüm
Sabah: KKK
Aksam: mercimek corbasi,keten tohumlu yoğurt,4 klasik bulgur pilavi.turp
Spor : parkta yuruyus ve aletlerle calisma toplam 40 dk.( sporumu mecburen aksamlari yapıyorum çocukları eşime birakip.bu arada bir gün spor bir gün dinlenme seklinde oluyor).gun icerisinde limonlu su ve normal su 3litre.
Opuyorum hepinizi:-*
Sabah kahvaltısında abartmadan yeriz.gerçekten zor olacak bende bayılırım çileğe. inşallah o zamana kadar kilo biraz daha vererim de kaçamağım o olur.. i de dondurmaya hiç dayanamam
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.veremeyen sabit kalan arkadaşlara sabir inşaallah vereceğiz.7 li rakamlari CoK istiyorum bende ...bu arada çok kilolar vermememe rağmen baya inceldim kizlar görenler öyle söylüyor...
Bugünkü menüm
Sabah: KKK
Aksam: mercimek corbasi,keten tohumlu yoğurt,4 klasik bulgur pilavi.turp
Spor : parkta yuruyus ve aletlerle calisma toplam 40 dk.( sporumu mecburen aksamlari yapıyorum çocukları eşime birakip.bu arada bir gün spor bir gün dinlenme seklinde oluyor).gun icerisinde limonlu su ve normal su 3litre.
Opuyorum hepinizi:-*
Ben yiyebilirim yani.o zehirlemiş zaten
karpuz yasak canımkg su olmayan 5 km koşarsa az bişey yiyebilir şeker deposu karpuz
siz gençsiniz eritirsiniz
gitsin boşver yarın geri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?