Abla korktum ben maydanoz isinden 4 bağ almıştım halbuki")))
günlük yapıp içersen yada sabah içersen sorun olmaz yani 24 saati geçirmemeye çalış
Izmir tulumunu bende severim ama tulumdan yana ilk tercihim erzincandir cok severim:)
kolay gelsin canım eşin evdeyse çocukla ilgilenir sana ayak bağı olmazHerkese iyi günler iyi tatiller:)
Liste için aburcubur arkadaşım ellerine emegine sağlık. .tekrar Kutlarım sizi kizlar...
Dün yediklerim
Sabah kkk
Ara salata kabak yemegi ( sabahki kkk'da eksikler vardi cabuk acıktım)
Aksam salata ve mantar sote
Spor kısa yürüyüş
Su 2 lt..bitki çayı 1 kupa
Bende hasta oluyorum genzim yaniyor
tum topige geçmiş olsun. .bu gün temizlik var büyük çapta bana dinlenmek yok...
Teşekkür ederim canim:)
Tesekkurler kisa yollarima ekliyorum bende blogger'i:)
He ablam ya icten ice kıskandılar hissettim..yeşil kahveyi konuştular
Kahvaltı eşliğinde Karatay'ımı dinledim. Birkaç ayrıntıyı da videoya çektim.
Callanetics içinde yeni bir versiyon buldum. 4 partlı.
[video=youtube;XTe5WUIbc58]http://www.youtube.com/watch?v=XTe5WUIbc58[/video]
Bal ve pekmezin zararlı olduğunu söylediğim halde inanmayanlara dinletmek için, neden zararlı olduğunu. Sık sık yemenin neden zararlı olduğu. Sporcular için karbonhidrat'ın (makarnanın) ne kadar zararlı olduğunu.
Vücudun şekere ihtiyacı olduğunu söyleyen kişiler oluyor, anlatsamda pek inanmıyorlar.iyi yapmışsın gerçi anlamayan dinlese de anlamaz bildiğinden şaşmaz
doğru söylüyorlar vücudun şekere ihtiyacı var, var ama onların dediği şekere değil tabiikii...biizim yediklerimizin çoğunda şeker var biz onlardan zaten alıyoruz,,en çok şeker kuru soğan da varmış hoca söylemişti söylesen inanmazlarVücudun şekere ihtiyacı olduğunu söyleyen kişiler oluyor, anlatsamda pek inanmıyorlar.
Bu hafta bağırsaklarım iyi çalıştı. Acaba yediklerimden hangisi etkili, ya da yediklerimle ilgili değil mi?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tek ilgimi çeken dolmalar oldu,,,,,göz hakkım var onlarda ben İstanbul'a gelince size uğrayacağım annen bana da yapacak
Sen yeter ki iste.
günlük olmayan sütler katkılı olduğu için zararlı, günlük sütlerde pastörize zaten ben sütçü gelmeyince günlük pastörize süt alıyorum ondan yapıyorum
Bence çok olmamış. :)selam bugünkü yediklerimi sayıyorum klasik karatay kahvaltısı
saat 10 gıbı.. saat 3 te bır tabak mercimek çorbası bı tabak yoğurt et yemeği 3 kaşık bulgur pilavı bır parça brokolı:)
sanırım abarttım bugun bıraz. ama bu benım aksam yemegım tabıkı:)
sanada canımherkese iyi haftasonlarııııı
selam bugünkü yediklerimi sayıyorum klasik karatay kahvaltısı
saat 10 gıbı.. saat 3 te bır tabak mercimek çorbası bı tabak yoğurt et yemeği 3 kaşık bulgur pilavı bır parça brokolı:)
sanırım abarttım bugun bıraz. ama bu benım aksam yemegım tabıkı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?