Yarın sabah kahve yanında, çok canın istiyorsa 80 kakao içeren bitter yiyebilirsin, küçük bir parça. Bir ara ben de yedim ama şu an hiç aklıma gelmiyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yarın sabah kahve yanında, çok canın istiyorsa 80 kakao içeren bitter yiyebilirsin, küçük bir parça. Bir ara ben de yedim ama şu an hiç aklıma gelmiyor.
Mis gibi olmus gule gule temiz temiz otur canim....
gecen hafta kapamayan kot montun alt iki dugmeside kaPANDI cok sukur
Tebrikler canim
biz distan gordugumuz icin bize guzel geliyor is icabi azerilerle cok toplanti ve yeneklerimiz oluyor davet ediyorlar ama gelme imkani olmadi daha...oglumda kizlar icin iyi seyler soylemedi benim istanbul da tanidiklarimdan daha kotuler diyordu.........siz esin icinmi oradasiniz
supersin canim eski vucudunakavusmussun. Tbrkler.....haftasonu karmasasinda aklimabile gelmedi evdekiler gec kalkiyorlar sofra yi kur kaldir onlara tekrar kur onlar yerken ben is yapiyorum ,,sirrke yaptim yine , is yemek bulsiklar sut kefir yogurt derken simdi. Tencereleri yikaadim yattim sozde sana yaziyorum,,,,kefirden degisik peynirler yaptim :) ,,Sağol ablacim. .sen naptin az ve sık beslenme işini baslayabildin mi..yazdın da ben mi görmedim. .
Tebrik ederim muhtesemmm darisi diğer düğmelere:)) bu sabah hamile kalmadan alip 1 kez giydigim bir elbisenin icine girdim..çok yakıştırdim cokkkk mutlu oldum:)
Ben de iran"a gitmiştim kisa süreliğine anlattiklarinin misli misli fazlası vardi..çok sukrettim ülkemde yasadigim için. .kiymet bilmeyenlerin inşallah tez zamanda akılları başlarına gelir.
....oglumda bilinmis bir turk sirketindeydi geri dondu simdi ayni sirketin kazakistan burosuna gitmeye calisiyor nisana kadar olursa gidecek sonra suresi doluyor asker e gidecek .....insallah hersey istedigin gibi olur canim..geirsen hangi sehire geleceksinbiz 2 senelik evliyken is icin geldik; ikimizde ayni turk sirketinde calismaya basladik. 1 yil sonar patronal sorun yasadik ve ayrildik ben 5 aylik hamileydim tam tr ye donuoduk esime baska sirketten teklif geldi..ogun bugundur heryil donuyoruz ama donmuyoruz. kiz bu sene anaokuluna basliycak. ama 1e burda baslasin istemiyorum.baglayan hicbisey yok aslinda...
....oglumda bilinmis bir turk sirketindeydi geri dondu simdi ayni sirketin kazakistan burosuna gitmeye calisiyor nisana kadar olursa gidecek sonra suresi doluyor asker e gidecek .....insallah hersey istedigin gibi olur canim..geirsen hangi sehire geleceksin
Pişt bir el bileğini ölç gel bakim bir şey dicem😃
günaydınlaaarrr
herkese iyi bir hafta diliyorum
Sağol ablacim. .sen naptin az ve sık beslenme işini baslayabildin mi..yazdın da ben mi görmedim. .
Tebrik ederim muhtesemmm darisi diğer düğmelere:)) bu sabah hamile kalmadan alip 1 kez giydigim bir elbisenin icine girdim..çok yakıştırdim cokkkk mutlu oldum:)
Ben de iran"a gitmiştim kisa süreliğine anlattiklarinin misli misli fazlası vardi..çok sukrettim ülkemde yasadigim için. .kiymet bilmeyenlerin inşallah tez zamanda akılları başlarına gelir.
Sen söyle ben ölçerim işyerine gidince. :) Yeni gördüm.
Bugün rippedda başlıyoruz. Ama tae bo 35 dk.'lık egzersizde çok etkili sanki. Araya 1 günde onu mu sıkıştırsam yada düzeni hiç bozmasam mı diye düşünüyorum. :)
Pişt bir el bileğini ölç gel bakim bir şey dicem😃
bence de senin için tae bo daha iyi gibi biraz izledim sırf karın bel çalıştırıyor gibi
supersin canim eski vucudunakavusmussun. Tbrkler.....haftasonu karmasasinda aklimabile gelmedi evdekiler gec kalkiyorlar sofra yi kur kaldir onlara tekrar kur onlar yerken ben is yapiyorum ,,sirrke yaptim yine , is yemek bulsiklar sut kefir yogurt derken simdi. Tencereleri yikaadim yattim sozde sana yaziyorum,,,,kefirden degisik peynirler yaptim :) ,,
Bugün rippedda başlıyoruz. Ama tae bo 35 dk.'lık egzersizde çok etkili sanki. Araya 1 günde onu mu sıkıştırsam yada düzeni hiç bozmasam mı diye düşünüyorum. :)
16 cm.Hadi söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?