Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah öyle bir kahvaltı yaptım ki akşam zor acıktım, birde geç yapmıştım. Simit vardı kahvaltıda, ama ben çok sevdiğim halde 5 aydır yemedim. :) Akşamda muz, mercimek çorbası, 1 minik parça ızgara tavuk bırakmışlar, yemem diye sadece tadımlık. Yine ızgarada 1 tane kırmızı biber, kısır, birazda yer fıstığı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yemicem canım beni yenmesine izin vermicem😃eğer istediğim kiloya gelirsem 15 günde bir yerim o ayrı:)

Which one is your Body shape😀

Pişt bir el bileğini ölç gel bakim bir şey dicem😃

Dun ogleden sonra 10 kg elmayi kati meyva sikacagindan sıktım 2 tane 5 kg luk kavanoza koydum bu 6,,7 ayda ancak olur cunki bunlara bal koymadim,,, daha onceki yaptiklarim o zamana kadar ancak biter...dun aksama kadar onunla ugrastim

Topigimize yine haftasonu sessizligi hakim. .ben gün boyu kalan çamaşır ve diğer işlerle uğraştım. Biraz önce de buzluga bir çeşit pasta yapıp attim.bu soğuk yenen bi tatli tam kalori bombasi ben yemeyecegim misafirlere:)

Geç kalktim 2 öğün yedim
Sabah kkk bol salata ile..
Aksam barbunya yemegi, salata, soğan, yogurt yedim.

Spor 5 km yürüyüş (yine dayanamadım)
Su 2.5 lt olmuştur

Iyi geceler

Mis gibi olmus gule gule temiz temiz otur canim....

Sağol ablacim. .sen naptin az ve sık beslenme işini baslayabildin mi..yazdın da ben mi görmedim. .

gecen hafta kapamayan kot montun alt iki dugmeside kaPANDI cok sukur

Tebrik ederim muhtesemmm darisi diğer düğmelere:)) bu sabah hamile kalmadan alip 1 kez giydigim bir elbisenin icine girdim..çok yakıştırdim cokkkk mutlu oldum:)
Ben de iran"a gitmiştim kisa süreliğine anlattiklarinin misli misli fazlası vardi..çok sukrettim ülkemde yasadigim için. .kiymet bilmeyenlerin inşallah tez zamanda akılları başlarına gelir.

biz 2 senelik evliyken is icin geldik; ikimizde ayni turk sirketinde calismaya basladik. 1 yil sonar patronal sorun yasadik ve ayrildik ben 5 aylik hamileydim tam tr ye donuoduk esime baska sirketten teklif geldi..ogun bugundur heryil donuyoruz ama donmuyoruz. kiz bu sene anaokuluna basliycak. ama 1e burda baslasin istemiyorum.baglayan hicbisey yok aslinda...

supersin canim eski vucudunakavusmussun. Tbrkler.....haftasonu karmasasinda aklimabile gelmedi evdekiler gec kalkiyorlar sofra yi kur kaldir onlara tekrar kur onlar yerken ben is yapiyorum ,,sirrke yaptim yine , is yemek bulsiklar sut kefir yogurt derken simdi. Tencereleri yikaadim yattim sozde sana yaziyorum,,,,kefirden degisik peynirler yaptim :) ,,

....oglumda bilinmis bir turk sirketindeydi geri dondu simdi ayni sirketin kazakistan burosuna gitmeye calisiyor nisana kadar olursa gidecek sonra suresi doluyor asker e gidecek .....insallah hersey istedigin gibi olur canim..geirsen hangi sehire geleceksin

evimiz esyalarimiz istanbulda ama antalyayami yerlessek die dusunuyoruz..bakalim kismette ne var.

oglun icinde ins hayirlisi olsun ; kalbinize gore versin Allah

Bugün rippedda başlıyoruz. Ama tae bo 35 dk.'lık egzersizde çok etkili sanki. Araya 1 günde onu mu sıkıştırsam yada düzeni hiç bozmasam mı diye düşünüyorum. :)

Sen söyle ben ölçerim işyerine gidince. :) Yeni gördüm.

Cnm bilek kalınlığın ve boyuna göre olması gereken kilonu söylüyordu ben 59 olmalıymışım akşam paylaşırım:)

Herkese günaydınlar😃

bence de senin için tae bo daha iyi gibi biraz izledim sırf karın bel çalıştırıyor gibi

bence de senin için tae bo daha iyi gibi biraz izledim sırf karın bel çalıştırıyor gibi

Programımı düzenleyecektim ama flash belleğimi evde unutmuşum, artık akşam düzeltirim. Bu akşam ripped'a başlıyoruz. Katılmak isteyen varsa.

sağol ablam da daha tam kavuşamadım ama çok çok az kaldı:)

ne kadar yorulmuşsun öyle, afiyet olsun şimdiden eminim hepsi çok lezzetli olmuştur..kefirden peynir nasıl oluyor hiç bilmiyorum..ben ev yapımı peynir bulabildiğim için hiiiç uğraşmıyorum peynir yapmakla:)

evet ripped'a başlıyoruz kaç dakikaydı ki o..hiç yapmadım sadece bi kısmını izledim o kadar..

benim bu son shred day maceramda sonuç

gögüs: 2 cm
bel: 2 cm
mide: 4 cm
göbek:2 cm
alt göbek:2 cm
basen: 3 cm
kol:1 cm
bacak: 1cm gittı toplam: 17 cm daha inceldim.normalde mide ve alt göbek ayrı ayrı almıyordum.bu sefer ilk kez aldım iyi ki böyle yapmışım..mide 4 cm birden hayal gibi..çok mutlu oldum
umarım daha fazla bacağımdan gitmez 51 cm oldu çünkü..belime göre çok orantısız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…