günaydınlaaarrr
herkese iyi bir hafta diliyorum
Günaydın. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cnm bilek kalınlığın ve boyuna göre olması gereken kilonu söylüyordu ben 59 olmalıymışım akşam paylaşırım:)
Herkese günaydınlar😃
sağol ablam da daha tam kavuşamadım ama çok çok az kaldı:)
ne kadar yorulmuşsun öyle, afiyet olsun şimdiden eminim hepsi çok lezzetli olmuştur..kefirden peynir nasıl oluyor hiç bilmiyorum..ben ev yapımı peynir bulabildiğim için hiiiç uğraşmıyorum peynir yapmakla:)
evet ripped'a başlıyoruzkaç dakikaydı ki o..hiç yapmadım sadece bi kısmını izledim o kadar..
benim bu son shred day maceramda sonuç
gögüs: 2 cm
bel: 2 cm
mide: 4 cm
göbek:2 cm
alt göbek:2 cm
basen: 3 cm
kol:1 cm
bacak: 1cm gittı toplam: 17 cm daha inceldim.normalde mide ve alt göbek ayrı ayrı almıyordum.bu sefer ilk kez aldım iyi ki böyle yapmışım..mide 4 cm birden hayal gibi..çok mutlu oldum
umarım daha fazla bacağımdan gitmez 51 cm oldu çünkü..belime göre çok orantısız olacak
:))) benim el bileğimde 16 cm allah ne el ne ayak bileği vermemiş bana..
ben bunlardan armut umYemicem canım beni yenmesine izin vermicem😃eğer istediğim kiloya gelirsem 15 günde bir yerim o ayrı:)
Eki Görüntüle 1025801
Which one is your Body shape😀
hakkınızda hayırlısı olsun zaman ne gösterir bilinmezevimiz esyalarimiz istanbulda ama antalyayami yerlessek die dusunuyoruz..bakalim kismette ne var.
oglun icinde ins hayirlisi olsun ; kalbinize gore versin Allah
günaydınlaaarrr
herkese iyi bir hafta diliyorum
işyerinde nasıl ölçtün hemen16 cm.Hadi söyle.
çok iyi incelmişsin canımsağol ablam da daha tam kavuşamadım ama çok çok az kaldı:)
ne kadar yorulmuşsun öyle, afiyet olsun şimdiden eminim hepsi çok lezzetli olmuştur..kefirden peynir nasıl oluyor hiç bilmiyorum..ben ev yapımı peynir bulabildiğim için hiiiç uğraşmıyorum peynir yapmakla:)
evet ripped'a başlıyoruzkaç dakikaydı ki o..hiç yapmadım sadece bi kısmını izledim o kadar..
benim bu son shred day maceramda sonuç
göbek:2 cm
bacak: 1cm gittı toplam: 17 cm daha inceldim.normalde mide ve alt göbek ayrı ayrı almıyordum.bu sefer ilk kez aldım iyi ki böyle yapmışım..mide 4 cm birden hayal gibi..çok mutlu oldum
umarım daha fazla bacağımdan gitmez 51 cm oldu çünkü..belime göre çok orantısız olacak
:))) benim el bileğimde 16 cm allah ne el ne ayak bileği vermemiş bana..
hepinize günaydın arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum
35 dakika, ama karnın fena yanıyor.
İnce olması güzeldir.Zarif duruyor. Eskiden üzülürdüm, ayak bileğim niye ince diye. :)
Eki Görüntüle 1026258 Eki Görüntüle 1026259
Sevdiğim bir blogger dan alıntıdır... Yalnız ben 168 boyındayım BKİ de ideal kilom 58.8 yaZıyordu burada da 59 ama ben şu an 56 küsürüm ve hala tombikim😀
35 dakika, ama karnın fena yanıyor.
İnce olması güzeldir.Zarif duruyor. Eskiden üzülürdüm, ayak bileğim niye ince diye. :)
Benim 62mi olmam gerekiyor, anlamadım valla.Tostombik olurum. 153 boy. 16 cm. bilek.
işyerinde nasıl ölçtün hemen
çok iyi incelmişsin canım
bende kefirden peynir yapıldığını bilmiyordum bi yerde okumuştum onu yaptım ondan başka uydurdum derken 3 çeşit oldu
sağol ablam da daha tam kavuşamadım ama çok çok az kaldı:)
evet ripped'a başlıyoruzKaç dakikaydı ki o..hiç yapmadım sadece bi kısmını izledim o kadar..
Benim bu son shred day maceramda sonuç
Göbek:2 cm
16 cm.Hadi söyle.
kesinlille çok zarif duruyor ama senin her tarafın ince olduğu için zarif duruyor...bel ve göbek işin içine girince bel kalın bacak ince hoş değil..benim tae bo'ya ihtiyacım var sanırım.aslında slim six pack'te işe yarar ,,,,insanın kafası karışıo hangisini yapacagız hepsi birbirinden etkili
hiç olmayacak gibiydi..şaka gibi ölçülerimi geçen yazla karşılaştırıyorumda neredeyse üst bölümde her yerden 6-8 cm incelmiş ayrı ayrı...önceleri toparlanma olarak görünüyordu..şimdi bildiğin forma girdim kız abla
darısı isteyip azim eden herkese..
ama görüyorsun hiç boş duruyor muyum sürekli spor spor spor
hiç olmayacak gibiydi..şaka gibi ölçülerimi geçen yazla karşılaştırıyorumda neredeyse üst bölümde her yerden 6-8 cm incelmiş ayrı ayrı...önceleri toparlanma olarak görünüyordu..şimdi bildiğin forma girdim kız abla
darısı isteyip azim eden herkese..
ama görüyorsun hiç boş duruyor muyum sürekli spor spor spor
günaydın herkeseee..... güzel bi hafta geçirelim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?