Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

35 dakika, ama karnın fena yanıyor.

:))) benim el bileğimde 16 cm allah ne el ne ayak bileği vermemiş bana..

İnce olması güzeldir. Zarif duruyor. Eskiden üzülürdüm, ayak bileğim niye ince diye. :)

Son düzenleme:
Yemicem canım beni yenmesine izin vermicem😃eğer istediğim kiloya gelirsem 15 günde bir yerim o ayrı:)

Eki Görüntüle 1025801

Which one is your Body shape😀
ben bunlardan armut um
evimiz esyalarimiz istanbulda ama antalyayami yerlessek die dusunuyoruz..bakalim kismette ne var.

oglun icinde ins hayirlisi olsun ; kalbinize gore versin Allah
hakkınızda hayırlısı olsun zaman ne gösterir bilinmez
günaydınlaaarrr
herkese iyi bir hafta diliyorum

günaydın canım

16 cm. Hadi söyle.
işyerinde nasıl ölçtün hemen
çok iyi incelmişsin canım

bende kefirden peynir yapıldığını bilmiyordum bi yerde okumuştum onu yaptım ondan başka uydurdum derken 3 çeşit oldu
:))) benim el bileğimde 16 cm allah ne el ne ayak bileği vermemiş bana..

35 dakika, ama karnın fena yanıyor.

İnce olması güzeldir. Zarif duruyor. Eskiden üzülürdüm, ayak bileğim niye ince diye. :)

kesinlille çok zarif duruyor ama senin her tarafın ince olduğu için zarif duruyor...bel ve göbek işin içine girince bel kalın bacak ince hoş değil..benim tae bo'ya ihtiyacım var sanırım.aslında slim six pack'te işe yarar ,,,,insanın kafası karışıo hangisini yapacagız hepsi birbirinden etkili

Benim 62mi olmam gerekiyor, anlamadım valla. Tostombik olurum. 153 boy. 16 cm. bilek.

Beden kitle indeksinde benim de 60 olmam gerekli yazıyor baktım yeniden😃bence bu değerler kişinin sağlıklı ve normal kabul edildiği kilolar:)
Bence diyetisyenler falan da kişiye özel olarak şu kilo da olmalısın diyorlardır,yoksa herkese tek tip bir kilo söylemek çok saçma

işyerinde nasıl ölçtün hemen

çok iyi incelmişsin canım

bende kefirden peynir yapıldığını bilmiyordum bi yerde okumuştum onu yaptım ondan başka uydurdum derken 3 çeşit oldu

hiç olmayacak gibiydi..şaka gibi ölçülerimi geçen yazla karşılaştırıyorumda neredeyse üst bölümde her yerden 6-8 cm incelmiş ayrı ayrı...önceleri toparlanma olarak görünüyordu..şimdi bildiğin forma girdim kız abla
darısı isteyip azim eden herkese..
ama görüyorsun hiç boş duruyor muyum sürekli spor spor spor

Ya ben buna bakıp mutlu olalım diye yayınladım çok da tombiş değiliz canım aaaa😀bu arada bnm bileğim 15 cm😃popoları bileğim arasındA matematiksel bir uyumsuzluk var😁

16 cm. Hadi söyle.

negüzel olmuşsunuz

Tae bo'yu ya şimdi arada, ya da sonra kesinlikle yapacağım. Birkaç videosunu daha indirdim.

2 çocuk günlük spor yaptırıyor sana bi de üstüne bu kadar ağır sporlar evet hiç boş durmuyorsun canım son halinide faceye ekle yada bize mesajdan at bakalım merak ettim

maşallah canımmm benimm ne güzel incelmişsin.. bende başladğımdan beri jillian a( 22 aralık) 25 cm incelmişim toplamda... tabi sizle evam etsem iyiydi daha da incelirdim ame sıkılmıştım jillden... bugün sizle ripped e bende başlıyorum inşallah.. 1. haftayı yapmıştım ama adanaya gidince kaldı.. bende o günden beri farklı şeylerle oyalanıyorum...

Musmutlu bir hafta diliyorum hepimize...

Benim el ve ayak bileklerim çok kalın doğal olarak bacaklarım da kalın..
16 cm. el bileğiniz değilmi ayak değil.? ÇÜnkü benim el bileğim bile 19 cm. ))

--

Mydenizz, güle güle kirlensin evin..Miss gibi temizlik kokuyordur ne güzel..temizlik sonrası evin kokusu ve düzeni çok hoşuma gidiyor..
ben de havalar iyice ısınınca badana düşünüyorum nisan mayıs gibi...O zaman en dibinden temizlikte yaparım bahaneyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…