maşallah canımmm benimm ne güzel incelmişsin.. bende başladğımdan beri jillian a( 22 aralık) 25 cm incelmişim toplamda... tabi sizle evam etsem iyiydi daha da incelirdim ame sıkılmıştım jillden... bugün sizle ripped e bende başlıyorum inşallah.. 1. haftayı yapmıştım ama adanaya gidince kaldı.. bende o günden beri farklı şeylerle oyalanıyorum...
hiç olmayacak gibiydi..şaka gibi ölçülerimi geçen yazla karşılaştırıyorumda neredeyse üst bölümde her yerden 6-8 cm incelmiş ayrı ayrı...önceleri toparlanma olarak görünüyordu..şimdi bildiğin forma girdim kız abla
darısı isteyip azim eden herkese..
ama görüyorsun hiç boş duruyor muyum sürekli spor spor spor
işyerinde nasıl ölçtün hemen
çok iyi incelmişsin canım
bende kefirden peynir yapıldığını bilmiyordum bi yerde okumuştum onu yaptım ondan başka uydurdum derken 3 çeşit oldu
Musmutlu bir hafta diliyorum hepimize...
Benim el ve ayak bileklerim çok kalın doğal olarak bacaklarım da kalın..
16 cm. el bileğiniz değilmi.? ayak değilÇÜnkü benim el bileğim bile 19 cm. ))
--
Mydenizz, güle güle kirlensin evin..Miss gibi temizlik kokuyordur ne güzel..temizlik sonrası evin kokusu ve düzni çok hoşuma gidiyor..
ben de havalar iyice ısınınca badana düşünüyorum nisan mayıs gibi...O zaman en dibinden temizlikte yaparım bahaneyle
günaydın canımmm
kedinin 45 kg luk haliyle 16 cm bileği olması beni şaşırttı :44: akşam eve gidince bende ölçeceğim
benim de haftaya genel temizliğe yavaş yavaş başlamam lazım nisan günü bende, haftaya halıları yıkamaya vererek başlarsam tek başıma fırsat buldukça büyük işleri yaparım, 2 gün kalada kapı cam genel işleri yapıp pasta böreğe girişirim, heyet gelmez inşallahta 2 gün izin alırım
Günaydın iyi haftalar..
Yoğun bir hafta sonundan sonra işe geldim,uykum varaçılamadım henüz..
Sanırım bu cuma günü dr. iznimi yazar :)) ama ben raporlu olsam da yarım gün gelicem..uykumu almış da olurum..
Herkes iyidir inşallah..
Bir bez parçası vardı, bileğime sardım. Sonra da cetvelle onu ölçtüm, doğrudur inşallah.Nereden ölçülüyor tam olarak tam kenardan mı?
günaydın canımmm
kedinin 45 kg luk haliyle 16 cm bileği olması beni şaşırttı :44: akşam eve gidince bende ölçeceğim
benim de haftaya genel temizliğe yavaş yavaş başlamam lazım nisan günü bende, haftaya halıları yıkamaya vererek başlarsam tek başıma fırsat buldukça büyük işleri yaparım, 2 gün kalada kapı cam genel işleri yapıp pasta böreğe girişirim, heyet gelmez inşallahta 2 gün izin alırım
Günaydın iyi haftalar..
Yoğun bir hafta sonundan sonra işe geldim,uykum varaçılamadım henüz..
Sanırım bu cuma günü dr. iznimi yazar :)) ama ben raporlu olsam da yarım gün gelicem..uykumu almış da olurum..
Herkes iyidir inşallah..
günaydın canım sanada iyi haftalar
yoğun hafta sonu derken yinemi iş yaptın,, gerçi bi ara dışardaydın faceden gördüm
iznini doğum sonrasına ekleyemiyormusun
Balik yeyince tahin helvasi veya tahinli bisey yemek gerekiyorki omega 3 emilimi olsun
günaydınlar herkese
sabah 2 haşlanmış yumurta bır avuç peynır 8 adet zeytın
domates salatalık bırbardak cevız yedım dun ıtıbarıyle 3 haftam doldu
dıyete başladığım gun
70.6 kıloydum
sabah tartıldığımda 70.1 kıloyum
3 haftada 500 gr çok az ama yapabileceğim bisey yok((( üzülmekten başka
bugun bıraz yurumeyı düşünüyorum
bakalım
öğlen 5 adet köfte yoğurt ve azıcık brokolı yıyeceğim
günaydın,
İş yeri size mi ait canım..
bileğe yakın en ince yerinden,,,
günaydın canımmmm,,,sana da iyi haftalar , bu haftada mı yalnızsın
Kolay gelsin canım...ben badanaya başlayınca halıları da veririm gerçi hala eşimin haberi yok planımdan..
PAsta börek niçin.? biz de davetlimiyiz..
günaydınlar herkese
sabah 2 haşlanmış yumurta bır avuç peynır 8 adet zeytın
domates salatalık bırbardak cevız yedım dun ıtıbarıyle 3 haftam doldu
dıyete başladığım gun
70.6 kıloydum
sabah tartıldığımda 70.1 kıloyum
3 haftada 500 gr çok az ama yapabileceğim bisey yok((( üzülmekten başka
bugun bıraz yurumeyı düşünüyorum
bakalım
öğlen 5 adet köfte yoğurt ve azıcık brokolı yıyeceğim
günaydın canım
mevsimi olmadığı için domates salatalık yemiyoruz
zeytin en az 10 tane ve yağın içinde yenmeli
yeşillikler eksik olmuş
karataydan önce başka diyet yaptınmı canım
Değil canım..9 yıldır burdayım ama..Yöneticisi benim,tüm yetkiler v.s. bende olduğu için yarım gün gelicem..sonraya ekleticem inşallah..doğum sonrası raporlu olduğum zamanlarda günde 1-2 saat gelmem gerekiyor..bakalım başa çıkabilecekmiyim..:44:
günde en az 12 tane bayan gelecek onlara pasta börek lazım,
gerçi ben onlara giderken yemeğimi götürüyorum onlarda bana gelirken getirsinler
gelmek isteyene kapım her zaman hazır davetlimsiniz canım
Cuma akşam erkek kardeşim vardı,her cuma geliyor maç için kalıyor..sabah gider..eşimin yeğeni vardı benim oğlandan 2 yaş küçük..kudurdular tabi..yemek yapmaya halim yoktu,kalktım bir kısır yaptım..bir de börek kahvaltılık çay..doyurdum hepsini yatırdım..sabah kahvaltıya görümcem oğlu bizde kaldı diye geldi..neyse çocuklar kursa gitti ,görümcem sağolsun evimi süpürdü..bende genel temizlik toz al sil v.s.yemeklerimi yaptım..sonra dışarı çıkalım dediler..çıktık artık görümceme arabayı sen kullan madem istiyorsunuz dedimgezdik,tabi ben rahat durmadım alışveriş de yaptım..eksik gördüklerimi aldım..8 de evdeydim..belim,karnım nasıl ağrımış..eşim geldi yemek yedik,ben tabi kalkamadım yerimden :)) pazar sabah kahvaltıya oğlum babaanne ve dedesini çağırdı..bir fasıl daha..sonra saat almaya gittik oğluma,eşim işteydi..eşime bir kaç kıyafet aldım kendisi asla alamaz :44::44: akşam da evden çıkmadım tabi yattım..
Ekliyorum ablacım..yarım gün gelip yarım günleri sonraya eklicem..:)) izinlerim,toplu süt izni v.s. derken aralık ortasına kadar izinli olucam..sonrası allah büyük
kg aldın olacak o kadar, senin kg almış halindeki bileklerin kediyle aynı o kesin yanlış ölçüyorbende ölçtüm gül ablacım 15 geldi,benim biraz şişliğim var ama damarlarım çıkmadığına göre bileklerim biraz kalınlaşmış
yokkk ablacım nihayet geldi arkadaşım.hem yalnızlıklaktan kurtuldum hem yoğunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?