Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese.gunaydin bugun kahvaltiya uyanamadim okulda ivir zivir yedim...
günaydın canım

...bazılarını karatay a uygun yapacağım benimde aşkam yemeğim yerine geçer

inşallah karşılaşırız canım, yazın izmir'e geliyorum genelde bir fırsat olursa ayarlar görüşürüz, İstanbul'a gidincede orada oturunlarla görüşme ayarlamaya çalışacağım faceden tanışıyoruz ama yüzyüze tanışalım hepimiz

Teşekkür ederim..

hem iş hem gezme hepsi birarada yorlmuşsun ama iyi olmuş, alışverişleride halletmişsin

aralık ortasına kadarda epey büyür ele avuca gelir,

6 aylık olur ,baya büymüş olucak..oğlumda haziran doğumlu kışa kadar toplamış büyümüştü çok rahat etmiştim..

sağlıklı yaş.yoruz sayfasını takip ediyorum,bazen özellikle kahvaltılık sofralar bana çok abartı geliyor..size de öylemi geliyor yoksa ben mi fazla buluyorum..midemizi o kadar doldurmaya gerek var mı..??? suya ve nefese yer kalmasın mı ?? karatay bile bu kadar yemiyor ..ben o kahvaltıların çocuğunu 3-4 günde ancak yerim :44::44:

Şekersiz (tatlandırıcılı) sakız çiğnediğinizde kolay kilo veremez ve mide rahatsızlıklarıyla uğraşırsınız.

Çünkü ağzınıza bir sakız attığınız zaman sakızdaki tatlandırıcıyı beyninize "şeker yendi" diye mesaj gönderiyor ve hemen pankreasınız insülin salgılamaya başlıyor. İnsülin salgılandığı zaman da leptin salgılanmış bile olsa o an duruyor ve tekrar salgılanması en az 4 saat ötelenmiş oluyor. Dolayısıyla kilo vermek isteyenlerin sakızdan uzak durması lazım.

Şayet kilo vermek istemiyorsanız sakız çiğneyebilirsiniz. Hatta şekersiz ve tatlandırıcısız sakızlardan çiğneyebilirsiniz. Ama bu zaman da siz yutkunduğunuzda mide bir şeyler yediniz diye asit salgılamaya başlayacaktır. Bu durumun da ilerde mide sorunlarına neden olacağını hiç unutmayın ve kısaca her durumda her türlü SAKIZDAN UZAK DURUN..

sonrasında kayınvaliden mi bakacak

bazıları banada çok geliyor ama kg lu insanlar da o kadarla ancak doyarlar,,kedi bile ne kadar çok yiyor baksana

cok guzel sonuc

sonrasında kayınvaliden mi bakacak

bazıları banada çok geliyor ama kg lu insanlar da o kadarla ancak doyarlar,,kedi bile ne kadar çok yiyor baksana

belli değil gül ablacım,oğluma o baktı zaten sağolsun....onlar zaten ben doğum yapınca köye gidicekler..kurbandan sonra geliriz diyorlar..çok iyidir kayınvalidem....ikiside genç ama babam ileri derecede şeker hastası..köy ona çok iyi geliyor...yoksa burda beni yanlız da bırakmazlardı ama..en azından doğum olsun da 10 gün sonra gideriz diyorlar..henüz konuşmadık ...

kedicik evet ama iki öğüne göre onunda normal ....ben çok abarttıklarını düşünüyorum..ne kadar kiloluda olunca azıcık midelerini küçültsünler canım :)))

bence bakar dayanamaz, doğum gününde resimlerinden gördüm çok gençler

okan beyin yedikleri ne kadar çok ama hala kg verebiliyor

Günaydın...çantanıza bir süt ve kuruyemiş atma şansınız yokmuydu..ıvır zıvırlar çok daha çabuk acıktırıyor..
Kuruyemişler kurtarıcı gibi oluyor.

Karataya başladıktan sonra hiç sakız çiğnemedim.

Canlarimmm,hepinize mutlu,saglikli,piril piril,huzur dolu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Hoşgeldin. Amin inşallah iyi bir hafta olur.

bende,,,,eskiden is cikisi falimin yarisini ev gdene kadar cignerdim karatay la oruc gibi olunca sakiz cignemke aklima gelmiyor

Ben şekerlileri çok tutamıyordum ağzımda hemen yutuyordum.

12,12 de yuruyuse basladim baskan yok 2 ye ceyrek kalana kadar yuruyeyim havada iyi gibi yagmur yagmazsa yuruyusu tamamlarim yagarsa ne yurusem kardir...aksam yolu uzatmadan giderim eve oglana kofte sozum var kiyma aldim yaptim yedik derken 7 ye gelir saat patateste almislar kizartayim diye yapacak bisey yok cocuklar istiyorlar

Tibet egzersizleri

Yoğurtlu karışım

Kahvaltı

Küçük boy yerli 1 muz
Yarımdan daha az ayva
2 dilim portakal
Küçük parça peynir
2 yumurta
Çay
Fıstık

Akşam Yemeği
Kısır, salata olacak şu an ki plana göre.

Canlarimmm,hepinize mutlu,saglikli,piril piril,huzur dolu bir hafta gecirmenizi diliyorum.

merhabalar canan abla sizede iyi haftalar

parktaki spor aletlerini bende kullanmaya başladım hiçbiri beni yormamıştı ama c.tesi pazar yürüyüş sonrası birde mekik aletinde çalışayım dedim aman Allahım one arka bacaklarım tutmuyor şuan zor yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…