günaydın canımHerkese.gunaydin bugun kahvaltiya uyanamadim okulda ivir zivir yedim...
Sorumluluk olunca sürekli takip gerekiyor tabii..
Kolay gelsin...
Kalabalık olucaksınız.Kısır veya mercimekli köfte yapınca sen de yersin onlarla birlikte...
ben pasta börek duyunca geçen hafta yemiştim de 4 gün de ancak yolladım gelen artıları ona gönderme yaptım aslın da)
Davetin için de teşekkür ederim..İnşallah bir gün karşılarız tanışırız kısmet olursa...
Sorumluluk olunca sürekli takip gerekiyor tabii..
Kolay gelsin...
Kalabalık olucaksınız.Kısır veya mercimekli köfte yapınca sen de yersin onlarla birlikte...
ben pasta börek duyunca geçen hafta yemiştim de 4 gün de ancak yolladım gelen artıları ona gönderme yaptım aslın da)
Davetin için de teşekkür ederim..İnşallah bir gün karşılarız tanışırız kısmet olursa...
hem iş hem gezme hepsi birarada yorlmuşsun ama iyi olmuş, alışverişleride halletmişsin
aralık ortasına kadarda epey büyür ele avuca gelir,
Herkese.gunaydin bugun kahvaltiya uyanamadim okulda ivir zivir yedim...
Teşekkür ederim..
6 aylık olur ,baya büymüş olucak..oğlumda haziran doğumlu kışa kadar toplamış büyümüştü çok rahat etmiştim..
sağlıklı yaş.yoruz sayfasını takip ediyorum,bazen özellikle kahvaltılık sofralar bana çok abartı geliyor..size de öylemi geliyor yoksa ben mi fazla buluyorum..midemizi o kadar doldurmaya gerek var mı..??? suya ve nefese yer kalmasın mı ?? karatay bile bu kadar yemiyor ..ben o kahvaltıların çocuğunu 3-4 günde ancak yerim :44::44:
günaydın canım
mevsimi olmadığı için domates salatalık yemiyoruz
zeytin en az 10 tane ve yağın içinde yenmeli
yeşillikler eksik olmuş
karataydan önce başka diyet yaptınmı canım
domatesi sırf yedıklerımı yutabilmek ıcın yıyorum:) sabah sabah yeşillik yıyemıyorum denedım olmadı(zeytın yag ve lımonlu zaten evet dıyet yaptım ve bırbucuk yılda tam 16 kılo verdom bundan 10 yıl once normalde cok cabuk verırım.ama karatay da oyle olmadı.ben oncekı dıyetımı uygulamış olsaydım en az 3 kılo vermıstım
o dıyette cok akla yatkın zaglıklı beslenme dıyetıydı.
sağol ablam da daha tam kavuşamadım ama çok çok az kaldı:)
ne kadar yorulmuşsun öyle, afiyet olsun şimdiden eminim hepsi çok lezzetli olmuştur..kefirden peynir nasıl oluyor hiç bilmiyorum..ben ev yapımı peynir bulabildiğim için hiiiç uğraşmıyorum peynir yapmakla:)
evet ripped'a başlıyoruzkaç dakikaydı ki o..hiç yapmadım sadece bi kısmını izledim o kadar..
benim bu son shred day maceramda sonuç
gögüs: 2 cm
bel: 2 cm
mide: 4 cm
göbek:2 cm
alt göbek:2 cm
basen: 3 cm
kol:1 cm
bacak: 1cm gittı toplam: 17 cm daha inceldim.normalde mide ve alt göbek ayrı ayrı almıyordum.bu sefer ilk kez aldım iyi ki böyle yapmışım..mide 4 cm birden hayal gibi..çok mutlu oldum
umarım daha fazla bacağımdan gitmez 51 cm oldu çünkü..belime göre çok orantısız olacak
sonrasında kayınvaliden mi bakacak
bazıları banada çok geliyor ama kg lu insanlar da o kadarla ancak doyarlar,,kedi bile ne kadar çok yiyor baksana
domatesi sırf yedıklerımı yutabilmek ıcın yıyorum:) sabah sabah yeşillik yıyemıyorum denedım olmadı(zeytın yag ve lımonlu zaten evet dıyet yaptım ve bırbucuk yılda tam 16 kılo verdom bundan 10 yıl once normalde cok cabuk verırım.ama karatay da oyle olmadı.ben oncekı dıyetımı uygulamış olsaydım en az 3 kılo vermıstım
o dıyette cok akla yatkın zaglıklı beslenme dıyetıydı.
karatay da mevsime uygun yenmeli ona başka bir formül bulsan canım
ben yeşillik olarak marul yada kıvırcık yiyorum diğerleri boğazıma takılıyor
karatayda önce ödemler gider sizde ödemde yokmuş demekki,
belli değil gül ablacım,oğluma o baktı zaten sağolsun....onlar zaten ben doğum yapınca köye gidicekler..kurbandan sonra geliriz diyorlar..çok iyidir kayınvalidem....ikiside genç ama babam ileri derecede şeker hastası..köy ona çok iyi geliyor...yoksa burda beni yanlız da bırakmazlardı ama..en azından doğum olsun da 10 gün sonra gideriz diyorlar..henüz konuşmadık ...
kedicik evet ama iki öğüne göre onunda normal ....ben çok abarttıklarını düşünüyorum..ne kadar kiloluda olunca azıcık midelerini küçültsünler canım :)))
karatay da mevsime uygun yenmeli ona başka bir formül bulsan canım
ben yeşillik olarak marul yada kıvırcık yiyorum diğerleri boğazıma takılıyor
karatayda önce ödemler gider sizde ödemde yokmuş demekki,
inanın çok kararlı başladım .ama nerde yanlış yaptığımı bulamadım.ara öğün yok tatlı yok ekmek yok.yok da yok.
yazıyorum sıze de kac gundur olsa bır sıkıntı sızlerde gorur uyarırsınız. sanırım vardır ben gibi bu sorunu yasayanlar.beklıycem bakalım bıraz daha .bazıları bırden verırsın dıyorlar bır umut beklemedeyim:))
inanın çok kararlı başladım .ama nerde yanlış yaptığımı bulamadım.ara öğün yok tatlı yok ekmek yok.yok da yok.
yazıyorum sıze de kac gundur olsa bır sıkıntı sızlerde gorur uyarırsınız. sanırım vardır ben gibi bu sorunu yasayanlar.beklıycem bakalım bıraz daha .bazıları bırden verırsın dıyorlar bır umut beklemedeyim:))
bu arada suda içiyorum .sıvıda tuketıyorum. şekersız cay ve arada yesıl cay ada cayı
bu arada suda içiyorum .sıvıda tuketıyorum. şekersız cay ve arada yesıl cay ada cayı
sabırlı olacağız canım, sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyorsan orada çoğu aynı sıkıntıda beklemekten başka çaremiz yok bazı arkadaşlar durup durup birden veriyor
Kuruyemişler kurtarıcı gibi oluyor.Günaydın...çantanıza bir süt ve kuruyemiş atma şansınız yokmuydu..ıvır zıvırlar çok daha çabuk acıktırıyor..
Şekersiz (tatlandırıcılı) sakız çiğnediğinizde kolay kilo veremez ve mide rahatsızlıklarıyla uğraşırsınız.
Çünkü ağzınıza bir sakız attığınız zaman sakızdaki tatlandırıcıyı beyninize "şeker yendi" diye mesaj gönderiyor ve hemen pankreasınız insülin salgılamaya başlıyor. İnsülin salgılandığı zaman da leptin salgılanmış bile olsa o an duruyor ve tekrar salgılanması en az 4 saat ötelenmiş oluyor. Dolayısıyla kilo vermek isteyenlerin sakızdan uzak durması lazım.
Şayet kilo vermek istemiyorsanız sakız çiğneyebilirsiniz. Hatta şekersiz ve tatlandırıcısız sakızlardan çiğneyebilirsiniz. Ama bu zaman da siz yutkunduğunuzda mide bir şeyler yediniz diye asit salgılamaya başlayacaktır. Bu durumun da ilerde mide sorunlarına neden olacağını hiç unutmayın ve kısaca her durumda her türlü SAKIZDAN UZAK DURUN..
Kuruyemişler kurtarıcı gibi oluyor.
Karataya başladıktan sonra hiç sakız çiğnemedim.
Hoşgeldin. Amin inşallah iyi bir hafta olur.Canlarimmm,hepinize mutlu,saglikli,piril piril,huzur dolu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
bende,,,,eskiden is cikisi falimin yarisini ev gdene kadar cignerdim karatay la oruc gibi olunca sakiz cignemke aklima gelmiyor
Canlarimmm,hepinize mutlu,saglikli,piril piril,huzur dolu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
12,12 de yuruyuse basladim baskan yok 2 ye ceyrek kalana kadar yuruyeyim havada iyi gibi yagmur yagmazsa yuruyusu tamamlarim yagarsa ne yurusem kardir...aksam yolu uzatmadan giderim eve oglana kofte sozum var kiyma aldim yaptim yedik derken 7 ye gelir saat patateste almislar kizartayim diyeyapacak bisey yok cocuklar istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?