Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın...çantanıza bir süt ve kuruyemiş atma şansınız yokmuydu..ıvır zıvırlar çok daha çabuk acıktırıyor..

okulda ayran icerim dedim masallah bizim ogrenciler silmis supurmusler,sut te daha gelmemis
Bir dahakine artik cantama kuruyemis atayim.. Tesekkur ederim onerin icin

okulda ayran icerim dedim masallah bizim ogrenciler silmis supurmusler,sut te daha gelmemis
Bir dahakine artik cantama kuruyemis atayim.. Tesekkur ederim onerin icin

Rica ederim ne demek..

20 DK.yürüdüm geldim,sanırım hızlı yürüdüm üst bacaklarımın içi yanıyor..çok terledim ,dışarısı çok sıcak..hem yanıyorum hem de kaşınıyorum

Öğlen yemekler bana uygun değildi,zeytinyağlılardan 2 şer kaşık yedim,ayran içtim..

Akşama kemikli et haşladım,onu yalancı paça yapacağım..yanınada bulgur pilavı düşünüyorum...

Tesekkur ederim canim Gulcugum,haftasonu elim yemek ve bulasiktan cikmiyor inan ki,sagolsun esim prensesle yarisiyor.Gunde 1500 squati buluyorum bazen.Eee hazir ayaktasin dolaptan sigarami verirmisin,dolap kirk cm.uzaginda.Zaten hafta sonlari ne yiyecegiz gunleri.Ondan dolayi girme imkani bulamadim canim.

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum cumartesi günü karatay diyetime başladım inşaallah
Kilo bildirim formatı
Rumuz: hasekisultan
Başlangıç tarihi:15/03/2014
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:
Bu hafta
Fark:
Toplam fark:
Beden:48
Spor:yürüyüş
Boy:1.72
Hedef:ilk hedef 80 kg...ikinci 70 kg
Yüzdesi:

gecede olsa giriyordun bu sefer girmeyince prenses rahatsızlandı sandım, çok şükür bişeyi yokmuş,,,,eşinde ye ye hareket yok nereye kadar böyle sürecek ki tahliller desen berbat,,,,yanındaki canlı örneği bi örnek alsa sende rahatlayacaksın

merhaba aramıza hoşgeldiniz
hayırlısı olsun inşallan en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız
cuma günleri bildirim günümüz
yediklerinizi günlük paylaşırsanız eksikleri tamamlarız

1 saat 50 dkk yürümüşüm dönüşte yağmur çiselemeye başladı hızımı iyice artırdım gelene kadar pestilim çıktı

yoğurtlu karışımı okurken aklıma yoğurdum geldi giderken masaya bırakmıştım dönüşte yerim diye unutmuşum iyiki okumuşum senin yazdıklarını

Arkadaşlar merhaba hepinize sevgiler öncelikle..
Yarın Karatay diyetine ilk adım atışım olacak..Bugün gerekli malzemeleri aldım inş Allah Rabbim sonuna ermeyide nasip eder azim ve kararlılıkla..85.4 kg yum boyum 167 yaşım 31. 7 ay kadar önce 107 kg idim dukan diyeti ile 85 kadar düştüm ama kilo verme çabamı Karatay ile devam ettirmek istiyorum..omega 3 alıcam yarın tek sorum şu; omega 3 ne zaman kullanmalıyım ve yanında başka vitamin takviyesi almalı mıyım ? (c Vitamini d vitamini vd )
Herkese bol eksiler..

alışkın olmayınca zorladı demekki

dizlik sormuştun canım benimki böyle, slikonlu bişey

bişey değil canım,

karatayı neye göre uyguluyorsunuz, kitaplarını okudunuz

kitaplarını okudum ilk çıkan kitabını ve tariflerin yer aldığı 2. kitabı bende var fakat sıkıntım şu şekilde örneğin mercimekli köfte menüde var fakat miktar belirtilmemiş ya da kuru fasülye. sabah kahvaltılarında problem yok öğle yemeğide yemiyorum zaten ama akşam yemeklerini nasıl ayarlayacağımı açıkcası pek bilemiyorum,
sabah kahvaltımı 2 yumurta, biraz peynir 10 tane zeytin ,yeşillik ,ceviz ve kuru kayısıyla yapıcam hafta içi çalışıyorum ve işş yerine bunları getiriyorum yiyene kadar 10 oluyor. öğlen yeme ihtiyacı duymadığım için geçtim akşamı tam oturtamadım . bu arada ikindileyin 1 elma ya da 1 portakal yesem uygun olur mu

Hic beni ornek almaya niyeti yok, bir de surekli birseyler yiyilip icilince bi tabak bi catal hadi birikmesin arkasindan bi bardak bi kasik ,bir ara ellerimi hissedemedim adeta,cunku karsimdaki cam surekli acik.Belki cok kucuk ayrinti ama artik sigara dumanindan nefes alamiyorum.

kendine dikkat et canım hızlı yürüme,,,,yalancı paçayı nasıl yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…