Canlarimmm,hepinize mutlu,saglikli,piril piril,huzur dolu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Kuruyemişler kurtarıcı gibi oluyor.
Karataya başladıktan sonra hiç sakız çiğnemedim.
bilmiyordum sakızın bukadar tehlıkelı olduğunu.. bende sakız cok cıgnerım.. bundan sonra sakızda yok:))
Günaydın...çantanıza bir süt ve kuruyemiş atma şansınız yokmuydu..ıvır zıvırlar çok daha çabuk acıktırıyor..
okulda ayran icerim dedim masallah bizim ogrenciler silmis supurmusler,sut te daha gelmemis
Bir dahakine artik cantama kuruyemis atayim.. Tesekkur ederim onerin icin
Hoşgeldin. Amin inşallah iyi bir hafta olur.
Ben şekerlileri çok tutamıyordum ağzımda hemen yutuyordum.
Tesekkur ederim canim Gulcugum,haftasonu elim yemek ve bulasiktan cikmiyor inan ki,sagolsun esim prensesle yarisiyor.Gunde 1500 squati buluyorum bazen.Eee hazir ayaktasin dolaptan sigarami verirmisin,dolap kirk cm.uzaginda.Zaten hafta sonlari ne yiyecegiz gunleri.Ondan dolayi girme imkani bulamadim canim.
çocuklar gibi
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum cumartesi günü karatay diyetime başladım inşaallah
Kilo bildirim formatı
Rumuz: hasekisultan
Başlangıç tarihi:15/03/2014
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:
Bu hafta
Fark:
Toplam fark:
Beden:48
Spor:yürüyüş
Boy:1.72
Hedef:ilk hedef 80 kg...ikinci 70 kg
Yüzdesi:
12,12 de yuruyuse basladim baskan yok 2 ye ceyrek kalana kadar yuruyeyim havada iyi gibi yagmur yagmazsa yuruyusu tamamlarim yagarsa ne yurusem kardir...aksam yolu uzatmadan giderim eve oglana kofte sozum var kiyma aldim yaptim yedik derken 7 ye gelir saat patateste almislar kizartayim diyeyapacak bisey yok cocuklar istiyorlar
merhaba aramıza hoşgeldiniz
hayırlısı olsun inşallan en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız
cuma günleri bildirim günümüz
yediklerinizi günlük paylaşırsanız eksikleri tamamlarız
Tibet egzersizleri
Yoğurtlu karışım
Kahvaltı
Küçük boy yerli 1 muz
Yarımdan daha az ayva
2 dilim portakal
Küçük parça peynir
2 yumurta
Çay
Fıstık
Akşam Yemeği
Kısır, salata olacak şu an ki plana göre.
çok teşekkürler sıcak karşılamanız için
bişey değil canım,
karatayı neye göre uyguluyorsunuz, kitaplarını okudunuz
kendine dikkat et canım hızlı yürüme,,,,yalancı paçayı nasıl yapıyorsunRica ederim ne demek..
20 DK.yürüdüm geldim,sanırım hızlı yürüdüm üst bacaklarımın içi yanıyor..çok terledim ,dışarısı çok sıcak..hem yanıyorum hem de kaşınıyorum
Öğlen yemekler bana uygun değildi,zeytinyağlılardan 2 şer kaşık yedim,ayran içtim..
Akşama kemikli et haşladım,onu yalancı paça yapacağım..yanınada bulgur pilavı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?