merhabalar canan abla sizede iyi haftalar
parktaki spor aletlerini bende kullanmaya başladım hiçbiri beni yormamıştı ama c.tesi pazar yürüyüş sonrası birde mekik aletinde çalışayım dedim aman Allahım one arka bacaklarım tutmuyor şuan zor yürüyorum
Hoşgeldin.kızlar bende aranıza katılmak istiyorum cumartesi günü karatay diyetime başladım inşaallah
Kilo bildirim formatı
Rumuz: hasekisultan
Başlangıç tarihi:15/03/2014
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:
Bu hafta
Fark:
Toplam fark:
Beden:48
Spor:yürüyüş
Boy:1.72
Hedef:ilk hedef 80 kg...ikinci 70 kg
Yüzdesi:
Hoşgeldin.Arkadaşlar merhaba hepinize sevgiler öncelikle..
Yarın Karatay diyetine ilk adım atışım olacak..Bugün gerekli malzemeleri aldım inş Allah Rabbim sonuna ermeyide nasip eder azim ve kararlılıkla..85.4 kg yum boyum 167 yaşım 31. 7 ay kadar önce 107 kg idim dukan diyeti ile 85 kadar düştüm ama kilo verme çabamı Karatay ile devam ettirmek istiyorum..omega 3 alıcam yarın tek sorum şu; omega 3 ne zaman kullanmalıyım ve yanında başka vitamin takviyesi almalı mıyım ? (c Vitamini d vitamini vd )
Herkese bol eksiler..
Aralarda 5 saat bırakırsan, bir de meyvenin yanında ya yoğurt ya da kuruyemiş tüketirsen olur.kitaplarını okudum ilk çıkan kitabını ve tariflerin yer aldığı 2. kitabı bende var fakat sıkıntım şu şekilde örneğin mercimekli köfte menüde var fakat miktar belirtilmemiş ya da kuru fasülye. sabah kahvaltılarında problem yok öğle yemeğide yemiyorum zaten ama akşam yemeklerini nasıl ayarlayacağımı açıkcası pek bilemiyorum,
sabah kahvaltımı 2 yumurta, biraz peynir 10 tane zeytin ,yeşillik ,ceviz ve kuru kayısıyla yapıcam hafta içi çalışıyorum ve işş yerine bunları getiriyorum yiyene kadar 10 oluyor. öğlen yeme ihtiyacı duymadığım için geçtim akşamı tam oturtamadım . bu arada ikindileyin 1 elma ya da 1 portakal yesem uygun olur mu
Arkadaşlar merhaba hepinize sevgiler öncelikle..
Yarın Karatay diyetine ilk adım atışım olacak..Bugün gerekli malzemeleri aldım inş Allah Rabbim sonuna ermeyide nasip eder azim ve kararlılıkla..85.4 kg yum boyum 167 yaşım 31. 7 ay kadar önce 107 kg idim dukan diyeti ile 85 kadar düştüm ama kilo verme çabamı Karatay ile devam ettirmek istiyorum..omega 3 alıcam yarın tek sorum şu; omega 3 ne zaman kullanmalıyım ve yanında başka vitamin takviyesi almalı mıyım ? (c Vitamini d vitamini vd )
Herkese bol eksiler..
çOK TEŞEKKÜR EDERIM CANANSU..Dilerim güzel bir yol arkadaşlığı olur..Sevgili alfabetikbulvar,siz de aramiza hos geldiniz,basarilar dilerim.
Çok teşekkür ederim gul_0663 :)..antioksidan olarak ne kullanıyorsunuz diye sorabilir miyim ?merhaba sizde aramıza hoşgeldiniz
hayırlısı olsun , yarın bakalım neler hissedeceksiniz
karatay a dönmekle iyi yapmışsınız, dukanın sonu hastalık oluyor karatay ise hastalıklardan kurtarıyor sağlıklı beslenme olarak
omega 3 ana yemeklerden sonra alınmalı ben akşam yemeğinden sonra antioksidan la beraber alıyorum
inanın çok kararlı başladım .ama nerde yanlış yaptığımı bulamadım.ara öğün yok tatlı yok ekmek yok.yok da yok.
yazıyorum sıze de kac gundur olsa bır sıkıntı sızlerde gorur uyarırsınız. sanırım vardır ben gibi bu sorunu yasayanlar.beklıycem bakalım bıraz daha .bazıları bırden verırsın dıyorlar bır umut beklemedeyim:))
sizden bir farkım yok.. bır bucuk ay olacak.. gram oynamadı.. :)
Canlarimmm,hepinize mutlu,saglikli,piril piril,huzur dolu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Canan hn, sıze de nasıp olsun ınsallah.
bende,,,,eskiden is cikisi falimin yarisini ev gdene kadar cignerdim karatay la oruc gibi olunca sakiz cignemke aklima gelmiyor
Gul hn, aynen dedıgınız gıbı.. resmen oruc tutuyor gıbıyım.. ıftar vaktı gelmeden yemegımı hazırlıyor gıbıyım.. :))
bugun ptesi temizligi vardi bitti ama yerlestirmeler beni beklior,,parka gittik cocukarla hava gunesli ama serindi yinede cok eglendilerece
Fındıgım, ıhmal etmedın yıne cocukları.. ne guzel.. ben hala aynıyım.. rahatsızım.. keyıfsızım.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldınız.. ben de oldukca yenıyım :)
Arkadaşlar merhaba hepinize sevgiler öncelikle..
Herkese bol eksiler..
Hic beni ornek almaya niyeti yok, bir de surekli birseyler yiyilip icilince bi tabak bi catal hadi birikmesin arkasindan bi bardak bi kasik ,bir ara ellerimi hissedemedim adeta,cunku karsimdaki cam surekli acik.Belki cok kucuk ayrinti ama artik sigara dumanindan nefes alamiyorum.
Fındıgım, ıhmal etmedın yıne cocukları.. ne guzel.. ben hala aynıyım.. rahatsızım.. keyıfsızım.
alışkın olmayınca zorladı demekki
dizlik sormuştun canım benimki böyle, slikonlu bişey
Eki Görüntüle 1026635
sizden bir farkım yok.. bır bucuk ay olacak.. gram oynamadı.. :)
Canan hn, sıze de nasıp olsun ınsallah.
Gul hn, aynen dedıgınız gıbı.. resmen oruc tutuyor gıbıyım.. ıftar vaktı gelmeden yemegımı hazırlıyor gıbıyım.. :))
Yeni gelen arkadaslar hosgeldınız.. ben de oldukca yenıyım :)
**evrim kuzey ** ahh ahh bilemedim üzülsemmi sevinsemmi ben gibi olan arkadaşlara umarım başarılı oluruz olmassa başka dıyet denıycez artık:))
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum cumartesi günü karatay diyetime başladım inşaallah
kilo bildirim formatı
rumuz: Hasekisultan
başlangıç tarihi:15/03/2014
başlangıç kg:90
geçen hafta:
Bu hafta
fark:
Toplam fark:
Beden:48
spor:yürüyüş
boy:1.72
hedef:ilk hedef 80 kg...ikinci 70 kg
yüzdesi:
kendine dikkat et canım hızlı yürüme,,,,yalancı paçayı nasıl yapıyorsun
Ohhh ne güzel, miss gibi işte. Keşke her anne böyle olsa.kemikli eti haşlayıp didiyorum,suyuna ;yarım limon suyu ,1 küçük kase yoğurt ve 1 kaşık unu çırpıp üzerine döküyorum..unu bazen koyarım bazen koymam..diddiğim etleri de içine koyup kaynatıyorum..ayrı biryerde sarımsak-sirke ikilisini hazırlıyorum..aynı paça-işkembe gibi oluyor...yerken kırmızı biber,sirke sosundan döküyoruz..enfes oluyor..birazda et suyu ayırdım bulgur pilavına..yarın okula bulgur pilavı koyucam
oğlum sabahları gülüyor bana..geçende bulgur pilavı-kuru fasülye koydumyanına ayran :)) okulda öyle şeyler getirip yiyen yok..abur cubur hep..
akşama kadar okulda çocuk ne yapayım
yeni gelen arkdaşlarımız hoşgeldiniz..
kotu bisey yaptim kiymayi tavugu yogurdu karistirdim... ama carem yoktu cunku sebze pisirmedim... patlican soteledim biraz zaytinyagda onun ustune kiymali harc hazirladim esim icin firina vericem ..tamda yemek saatim geldi ici yogurtladim ustune kirmizi biber serptim yedim ustunede ttavuk but yedimsalt protein oldu bugun
**evrim kuzey ** ahh ahh bilemedim üzülsemmi sevinsemmi ben gibi olan arkadaşlara umarım başarılı oluruz olmassa başka dıyet denıycez artık:))
dukan yapmıstım.. muthıs guzel verdım onunla.. ama cok zahmetlı, meşakkatli.. bır daha onu denemeye mecalim yok acıkcası.. bu benım hayatımda yapcagım 3. rejım.. tovbe ettım, vereyım daha da bozmam.. 6 kılo ıcın inim inim inliyorum.. ben spor yapmazsam veremem bılıyorum.. su an saglıgım da musade etmıyor.. o yuzden beklemedeyım.. karatay ıle en azından kendımı dizginliyorum.. cok daha saglıklı beslenıyorum.. resmen senı saglıklı beslenmeye zorluyor.. bu yönunu sevıyorum.. hıpoglısemı baslangıcı var.. benı dengede tutuyor.. spor yapmam lazım.. sart sart.. bakalım ne zaman baslayabılecegım.. yalnız degılsınız yanı.. uzulmeyın.. buradakı cogu arkadas cok guzel sporunu da yapıyor.. sız yapıyor musunuz spor?
kemikli eti haşlayıp didiyorum,suyuna ;yarım limon suyu ,1 küçük kase yoğurt ve 1 kaşık unu çırpıp üzerine döküyorum..unu bazen koyarım bazen koymam..diddiğim etleri de içine koyup kaynatıyorum..ayrı biryerde sarımsak-sirke ikilisini hazırlıyorum..aynı paça-işkembe gibi oluyor...yerken kırmızı biber,sirke sosundan döküyoruz..enfes oluyor..birazda et suyu ayırdım bulgur pilavına..yarın okula bulgur pilavı koyucam
Oğlum sabahları gülüyor bana..geçende bulgur pilavı-kuru fasülye koydumYanına ayran :)) okulda öyle şeyler getirip yiyen yok..abur cubur hep..
Akşama kadar okulda çocuk ne yapayım
Yeni gelen arkdaşlarımız hoşgeldiniz..
tam bomba olmus.. yarın ogleden sonraya kadar acıkmazsın sen artık :))
dukan yapmıstım.. muthıs guzel verdım onunla.. ama cok zahmetlı, meşakkatli.. bır daha onu denemeye mecalim yok acıkcası.. bu benım hayatımda yapcagım 3. rejım.. tovbe ettım, vereyım daha da bozmam.. 6 kılo ıcın inim inim inliyorum.. ben spor yapmazsam veremem bılıyorum.. su an saglıgım da musade etmıyor.. o yuzden beklemedeyım.. karatay ıle en azından kendımı dizginliyorum.. cok daha saglıklı beslenıyorum.. resmen senı saglıklı beslenmeye zorluyor.. bu yönunu sevıyorum.. hıpoglısemı baslangıcı var.. benı dengede tutuyor.. spor yapmam lazım.. sart sart.. bakalım ne zaman baslayabılecegım.. yalnız degılsınız yanı.. uzulmeyın.. buradakı cogu arkadas cok guzel sporunu da yapıyor.. sız yapıyor musunuz spor?
ben spor yapamıyorum. aslında vaktım var ama hıc sevmıyorum sporu.ben daha önce 16 kılo verdım dıkkat ederek vede spor yapmayarak.biliyorum spor sart ama ben cok tembelım..işten eve gelince hıc çıkasım gelmiyor evden:))) dınlenıyrum:) dukan yapamam..karaty tam bana göre aslında vermem gerekıyodu kılo ama veremedim.
sıkı sıkıya da uyduğumu düşünüyorum dıyete ama yanlış gıden bıseyler var bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?