Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Alışırsın.

Hoşgeldin.
Hoşgeldin.

Aralarda 5 saat bırakırsan, bir de meyvenin yanında ya yoğurt ya da kuruyemiş tüketirsen olur.

merhaba sizde aramıza hoşgeldiniz

hayırlısı olsun , yarın bakalım neler hissedeceksiniz
karatay a dönmekle iyi yapmışsınız, dukanın sonu hastalık oluyor karatay ise hastalıklardan kurtarıyor sağlıklı beslenme olarak

omega 3 ana yemeklerden sonra alınmalı ben akşam yemeğinden sonra antioksidan la beraber alıyorum

Çok teşekkür ederim gul_0663 :)..antioksidan olarak ne kullanıyorsunuz diye sorabilir miyim ?

Son düzenleme:
bugun ptesi temizligi vardi bitti ama yerlestirmeler beni beklior,,parka gittik cocukarla hava gunesli ama serindi yinede cok eglendilerece

Son düzenleme:

hosgeldiniz arkadaslar.. topigimizin guzel enerjisiyle guzel sonuclar elde ediyoruz//

Ablacim bende merak ettim seni tam yazacaktim baktim yazmissin. Allah yardimcin olsun herkesin imtihani farkli..selametlik diliyorum

kotu bisey yaptim kiymayi tavugu yogurdu karistirdim... ama carem yoktu cunku sebze pisirmedim... patlican soteledim biraz zaytinyagda onun ustune kiymali harc hazirladim esim icin firina vericem ..tamda yemek saatim geldi ici yogurtladim ustune kirmizi biber serptim yedim ustunede ttavuk but yedim salt protein oldu bugun

Son düzenleme:

hoşgeldiniz aramıza

kendine dikkat et canım hızlı yürüme,,,,yalancı paçayı nasıl yapıyorsun

kemikli eti haşlayıp didiyorum,suyuna ;yarım limon suyu ,1 küçük kase yoğurt ve 1 kaşık unu çırpıp üzerine döküyorum..unu bazen koyarım bazen koymam..diddiğim etleri de içine koyup kaynatıyorum..ayrı biryerde sarımsak-sirke ikilisini hazırlıyorum..aynı paça-işkembe gibi oluyor...yerken kırmızı biber,sirke sosundan döküyoruz..enfes oluyor..birazda et suyu ayırdım bulgur pilavına..yarın okula bulgur pilavı koyucam

oğlum sabahları gülüyor bana..geçende bulgur pilavı-kuru fasülye koydum yanına ayran :)) okulda öyle şeyler getirip yiyen yok..abur cubur hep..
akşama kadar okulda çocuk ne yapayım

yeni gelen arkdaşlarımız hoşgeldiniz..

Ohhh ne güzel, miss gibi işte. Keşke her anne böyle olsa.

tam bomba olmus.. yarın ogleden sonraya kadar acıkmazsın sen artık :))

afiyet olsun ideal anne ideal beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…