Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
İçtima yı unuttum

sabah KKK ( yesıllıklerden salata yapıyorum, ıcıne zeytınyagı) +portakal, tarcınlı.. 11:30

aksam: bismillah :) 2 kofte+bır kasık humus+ıkı kasık yesllık salatası+ıkı kasık yogurt+ ıkı kasık ıspanak yemegı 18:00

su an cayımın yanında ıkı kuru kayısı..

Son düzenleme:
sinek küçük mide bulandırır derler, senin dediğin küçük ayrıntıda artık isyan boyutuna gelmiş canım, ben yolda sigara içen birisinin yanından geçerken nefesimi tutuyorum sigara kokusu almayayım diye direk genzime gidiyor gıcık ediyor, yanımda içen olunca sesim kısılıyordu içmeyi yasakladım 15 senedir kimse evde ve yanımda içmiyor artık, bol bol dua et kötü huylarından kurtulması için
mercimekli köfte ve fasulyede limit yok nohutta ve bulgurda var 3-4 kaşıktan fazla yenmeyecek , patates yok, havuç çiğ var pişmiş yok

meyvayı sabah yememiz gerekiyor, o saatte yoğurt yiyebilirsin,yoğurt içine fındık fıstık yani kuruyemiş atabilirsin az bişey
Çok teşekkür ederim gul_0663 :)..antioksidan olarak ne kullanıyorsunuz diye sorabilir miyim ?
ben solg.r (nokta yerine A gelecek) vm 2000 kullanıyorum
bugun ptesi temizligi vardi bitti ama yerlestirmeler beni beklior,,parka gittik cocukarla hava gunesli ama serindi yinede cok eglendilerece

kolay gelsin canım,

afiyet olsun canım ...iyi yapmıssın
ALDIM ABLAM ALDIM BENDE tanesi 40 tl den aldım bakalım fayda olacakmı
seninkiler nasıl
teşekkür ederim canım, afiyet olsun, benimkiler ortaokula geçince beslenme taşımayı bıraktılar utanıyorlarmış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

nihayett geldimmm...

yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler

bugün yediklerim,7.35 sabah bolll yeşellikli ve peynirsiz karatay kahvaltısı ( bu hafta sadece öğlenleri yoğurt var onunu dışında süt ürünü tüketmicem)
öğlen 13.20 tarçın, zencefil, zerdeçallı kedicik usulü yoğurt. sabah kalan kuruyemiş
akşam 20 .00 tepsi kebabı, bi koca kase mercimek çorbası, salata, turşu kuru soğan..
birazdan sporumu yapacağım...

hoş geldin canım
bugün de yoğunmuydun

sabah...08.30........ KKK

öğlen...15.30.........kedi usulü yoğurt

akşam..18.15.........1 bardak kefir,
............18.30............1.5 kaşık zeytinyağı, 6 tane köfte, kıvırcık, 3-4 zeytin, 2 dilim turp, yarım havuç
................20.00....3 kaşık yoğurt (vücud şaşırtma yapmak için parça parça yedim)

spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,

...................öğlen...1,5 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor

Son düzenleme:
İyi akşamlar..
Yedikleirmi paylaşayım aklımdayken sonra unutuyorum..

Sabah,
Karatay kahvaltı

14:30 (misafirlikteydim)
1 kase yumurtalı köfte bol kıvırcık eşliğin de
1 hurma. umreden gelmiş şifa niyetine

19:00
1 bardak tarçınlı süt
yarım çay bardağı yer fıstığı..

45 dk.yürüyüş..

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım...
Bugün kabızlıkla ilgili konuşuldu arkadaşım da...Aç karnına kivi üzerine ılık su içip epey faydasını görmüş arkadaşım aklıma sen geldin hemen yazıyorum umarım faydasını görürsün..
yahut hurma yine üzerine ılık su...Hurma olmaz diyeceksin ama bu durum da kötü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…