tam bomba olmus.. yarın ogleden sonraya kadar acıkmazsın sen artık :))
ben spor yapamıyorum. aslında vaktım var ama hıc sevmıyorum sporu.ben daha önce 16 kılo verdım dıkkat ederek vede spor yapmayarak.biliyorum spor sart ama ben cok tembelım..işten eve gelince hıc çıkasım gelmiyor evden:))) dınlenıyrum:) dukan yapamam..karaty tam bana göre aslında vermem gerekıyodu kılo ama veremedim.
sıkı sıkıya da uyduğumu düşünüyorum dıyete ama yanlış gıden bıseyler var bende:))
Ben de tam tersı sporu cok severım.. oldum olası severdım.. spor salonundan kovardı benı hoca.. hadı eve gıt dıye :)) o kadar duskundum.. modern bale yaptım uzun sure.. hamılleıgıme kadar da baklava dılımlerım vardı :)) sımdı de kalbım musade etmıyor efor sarfetmeme.. ıyı olsaydım coktan halletmıstım sporla..
Ben de tam tersı sporu cok severım.. oldum olası severdım.. spor salonundan kovardı benı hoca.. hadı eve gıt dıye :)) o kadar duskundum.. modern bale yaptım uzun sure.. hamılleıgıme kadar da baklava dılımlerım vardı :)) sımdı de kalbım musade etmıyor efor sarfetmeme.. ıyı olsaydım coktan halletmıstım sporla..
çok güzel.. sevmedıgım ıcın yapmak cok zor geliyor bana .kafayı kılolarımla bozdum.oysakı cok cabuk verebılen bırıydım((bu yıla kadar.bakalım ne olacak evet karatay la acıkmadım ama kıloda veremedim.oldugum yerde sayıyorum.sureklı bu konudan bahsetmeek ıstıyorum odama gıdıp geldıkce tartılıyorum:))) durumum pek ıc acıcı degıl:))))
O zaman spor konusunda tecrübelisin, sana sorabiliriz aklımıza takılanları. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
çok güzel.. sevmedıgım ıcın yapmak cok zor geliyor bana .kafayı kılolarımla bozdum.oysakı cok cabuk verebılen bırıydım((bu yıla kadar.bakalım ne olacak evet karatay la acıkmadım ama kıloda veremedim.oldugum yerde sayıyorum.sureklı bu konudan bahsetmeek ıstıyorum odama gıdıp geldıkce tartılıyorum:))) durumum pek ıc acıcı degıl:))))
Hiç sevmiyorum diyorsan o zaman sana en fazla 10 dk süren tibeti öneririm, hem zayıflamana da yardımcı oluyor en çokta endokrin bezlerinin, hormonların düzenlenmesine yardımcı 5 hareket. Tibetin gençlik pınarı. :)
O zaman spor konusunda tecrübelisin, sana sorabiliriz aklımıza takılanları. :)
Elimden geldigince.. seve seve.. amator olarak yapan birisiydim.. sizlerden de hemen hemen herkes spor yapiyor.. ne guzel.. seretonin kadar guzel bir sey var mi acaba :))
Evden cikmayin.. pilates yapin.. madem yuruyus falan zor geliyor.. haklisiniz da.. calisan insana muhakkak ki zor.. pilates ev icin en ideal sikilasma sporu.. ben onunla 3 ayda iki beden inceldim.. PILATESI cok seviyorum.. hemen size karsilik veren bir spor.
Hiç sevmiyorum diyorsan o zaman sana en fazla 10 dk süren tibeti öneririm, hem zayıflamana da yardımcı oluyor en çokta endokrin bezlerinin, hormonların düzenlenmesine yardımcı 5 hareket. Tibetin gençlik pınarı. :)
baktım haraketlere çok zor:))
baktım haraketlere çok zor:))
anlasıldı Koza.. barı etrafında bı kere dön
:)))))))))))))))))))))))))) peki döneyim bari:))
çok hoşsun.. çok yaşa sen
sinek küçük mide bulandırır derler, senin dediğin küçük ayrıntıda artık isyan boyutuna gelmiş canım, ben yolda sigara içen birisinin yanından geçerken nefesimi tutuyorum sigara kokusu almayayım diye direk genzime gidiyor gıcık ediyor, yanımda içen olunca sesim kısılıyordu içmeyi yasakladım 15 senedir kimse evde ve yanımda içmiyor artık, bol bol dua et kötü huylarından kurtulması içinHic beni ornek almaya niyeti yok, bir de surekli birseyler yiyilip icilince bi tabak bi catal hadi birikmesin arkasindan bi bardak bi kasik ,bir ara ellerimi hissedemedim adeta,cunku karsimdaki cam surekli acik.Belki cok kucuk ayrinti ama artik sigara dumanindan nefes alamiyorum.
mercimekli köfte ve fasulyede limit yok nohutta ve bulgurda var 3-4 kaşıktan fazla yenmeyecek , patates yok, havuç çiğ var pişmiş yokkitaplarını okudum ilk çıkan kitabını ve tariflerin yer aldığı 2. kitabı bende var fakat sıkıntım şu şekilde örneğin mercimekli köfte menüde var fakat miktar belirtilmemiş ya da kuru fasülye. sabah kahvaltılarında problem yok öğle yemeğide yemiyorum zaten ama akşam yemeklerini nasıl ayarlayacağımı açıkcası pek bilemiyorum,
sabah kahvaltımı 2 yumurta, biraz peynir 10 tane zeytin ,yeşillik ,ceviz ve kuru kayısıyla yapıcam hafta içi çalışıyorum ve işş yerine bunları getiriyorum yiyene kadar 10 oluyor. öğlen yeme ihtiyacı duymadığım için geçtim akşamı tam oturtamadım . bu arada ikindileyin 1 elma ya da 1 portakal yesem uygun olur mu
ben solg.r (nokta yerine A gelecek) vm 2000 kullanıyorumÇok teşekkür ederim gul_0663 :)..antioksidan olarak ne kullanıyorsunuz diye sorabilir miyim ?
bugun ptesi temizligi vardi bitti ama yerlestirmeler beni beklior,,parka gittik cocukarla hava gunesli ama serindi yinede cok eglendilerece
..........
afiyet olsun canım ...iyi yapmıssınkotu bisey yaptim kiymayi tavugu yogurdu karistirdim... ama carem yoktu cunku sebze pisirmedim... patlican soteledim biraz zaytinyagda onun ustune kiymali harc hazirladim esim icin firina vericem ..tamda yemek saatim geldi ici yogurtladim ustune kirmizi biber serptim yedim ustunede ttavuk but yedimsalt protein oldu bugun
seninkiler nasılALDIM ABLAM ALDIM BENDE tanesi 40 tl den aldım bakalım fayda olacakmı
teşekkür ederim canım, afiyet olsun, benimkiler ortaokula geçince beslenme taşımayı bıraktılar utanıyorlarmışkemikli eti haşlayıp didiyorum,suyuna ;yarım limon suyu ,1 küçük kase yoğurt ve 1 kaşık unu çırpıp üzerine döküyorum..unu bazen koyarım bazen koymam..diddiğim etleri de içine koyup kaynatıyorum..ayrı biryerde sarımsak-sirke ikilisini hazırlıyorum..aynı paça-işkembe gibi oluyor...yerken kırmızı biber,sirke sosundan döküyoruz..enfes oluyor..birazda et suyu ayırdım bulgur pilavına..yarın okula bulgur pilavı koyucam
oğlum sabahları gülüyor bana..geçende bulgur pilavı-kuru fasülye koydumyanına ayran :)) okulda öyle şeyler getirip yiyen yok..abur cubur hep..
akşama kadar okulda çocuk ne yapayım
yeni gelen arkdaşlarımız hoşgeldiniz..
baklavalar şimdi ne olduBen de tam tersı sporu cok severım.. oldum olası severdım.. spor salonundan kovardı benı hoca.. hadı eve gıt dıye :)) o kadar duskundum.. modern bale yaptım uzun sure.. hamılleıgıme kadar da baklava dılımlerım vardı :)) sımdı de kalbım musade etmıyor efor sarfetmeme.. ıyı olsaydım coktan halletmıstım sporla..
bendede baslarda o tartılma huyu vardı sabah işe giderken gelince yatarken günde 3 kere tartılıp bide çizelge yapıyordum, takıntı olmuştu...şimdi sadece sabahları tartılıyorumçok güzel.. sevmedıgım ıcın yapmak cok zor geliyor bana .kafayı kılolarımla bozdum.oysakı cok cabuk verebılen bırıydım((bu yıla kadar.bakalım ne olacak evet karatay la acıkmadım ama kıloda veremedim.oldugum yerde sayıyorum.sureklı bu konudan bahsetmeek ıstıyorum odama gıdıp geldıkce tartılıyorum:))) durumum pek ıc acıcı degıl:))))
stres ve kg vermeyi kafaya takmakta engellermiş,
İçtima yı unuttum
sabah KKK ( yesıllıklerden salata yapıyorum, ıcıne zeytınyagı) +portakal, tarcınlı.. 11:30
aksam: bismillah :) 2 kofte+bır kasık humus+ıkı kasık yesllık salatası+ıkı kasık yogurt+ ıkı kasık ıspanak yemegı 18:00
su an cayımın yanında ıkı kuru kayısı..
canım herşey güzelde kayısıyı niye geç saate koydun
nihayett geldimmm...
yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler
bugün yediklerim,7.35 sabah bolll yeşellikli ve peynirsiz karatay kahvaltısı ( bu hafta sadece öğlenleri yoğurt var onunu dışında süt ürünü tüketmicem)
öğlen 13.20 tarçın, zencefil, zerdeçallı kedicik usulü yoğurt. sabah kalan kuruyemiş
akşam 20 .00 tepsi kebabı, bi koca kase mercimek çorbası, salata, turşu kuru soğan..
birazdan sporumu yapacağım...
sabah...08.30........ KKK
öğlen...15.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.15.........1 bardak kefir,
............18.30............1.5 kaşık zeytinyağı, 6 tane köfte, kıvırcık, 3-4 zeytin, 2 dilim turp, yarım havuç
................20.00....3 kaşık yoğurt (vücud şaşırtma yapmak için parça parça yedim)
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1,5 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?