:)))))))))))))))))))))))))) peki döneyim bari:))
baklavalar şimdi ne oldu
şimdi su boregı oldular Gul hn..ama yınede azcık calıstırsam semsert olur karnım :)
bendede baslarda o tartılma huyu vardı sabah işe giderken gelince yatarken günde 3 kere tartılıp bide çizelge yapıyordum, takıntı olmuştu...şimdi sadece sabahları tartılıyorum
stres ve kg vermeyi kafaya takmakta engellermiş,
canım herşey güzelde kayısıyı niye geç saate koydun
Gul hn, sabah tuvalet olayım kolaylasıyor.. :) yapmayayım mı?? kılo vermeye engel oluyor mu aksama atmam.. sankı vere vere heder oldum da,benım cumlede komık oldu
Selam kızlar
Sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+3 ceviz+yarım çay bardağı badem+1 dilim ananas
Öğle 12:20 yeşil fasulye+bulgur pilavı+yoğurt
Akşam 19:00 kıymalı kabak+salata+yoğurt
Spor shred 2/2
Çok acıkıyorum ben 2 gündür şu anda da açım bir anormallik var motivasyonum mu düştü nedir
ben de ara ara acıkıyorum oyle.. dıyorum evrım dunyaları yedın kızım.. kendıne gel, iç suyunu.. bıraz daha ıc.. daha ıc, boyle boyle ıftar saatı yaklasıyor
hoş geldin canım
bugün de yoğunmuydun
merhabalar canan abla sizede iyi haftalar
parktaki spor aletlerini bende kullanmaya başladım hiçbiri beni yormamıştı ama c.tesi pazar yürüyüş sonrası birde mekik aletinde çalışayım dedim aman Allahım one arka bacaklarım tutmuyor şuan zor yürüyorum
afiyet olsun canım, akşam çok hafif olmuş acıkmazmısınİyi akşamlar..
Yedikleirmi paylaşayım aklımdayken sonra unutuyorum..
Sabah,
Karatay kahvaltı
14:30 (misafirlikteydim)
1 kase yumurtalı köfte bol kıvırcık eşliğin de
1 hurma. umreden gelmiş şifa niyetine
19:00
1 bardak tarçınlı süt
yarım çay bardağı yer fıstığı..
45 dk.yürüyüş..
Afiyet olsun canım...
Bugün kabızlıkla ilgili konuşuldu arkadaşım da...Aç karnına kivi üzerine ılık su içip epey faydasını görmüş arkadaşım aklıma sen geldin hemen yazıyorum umarım faydasını görürsün..
yahut hurma yine üzerine ılık su...Hurma olmaz diyeceksin ama bu durum da kötü ..
Selam kızlar
Sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+3 ceviz+yarım çay bardağı badem+1 dilim ananas
Öğle 12:20 yeşil fasulye+bulgur pilavı+yoğurt
Akşam 19:00 kıymalı kabak+salata+yoğurt
Spor shred 2/2
Çok acıkıyorum ben 2 gündür şu anda da açım bir anormallik var motivasyonum mu düştü nedir
şimdi su boregı oldular Gul hn..ama yınede azcık calıstırsam semsert olur karnım :)
Gul hn, sabah tuvalet olayım kolaylasıyor.. :) yapmayayım mı?? kılo vermeye engel oluyor mu aksama atmam.. sankı vere vere heder oldum da,benım cumlede komık oldu
ben de ara ara acıkıyorum oyle.. dıyorum evrım dunyaları yedın kızım.. kendıne gel, iç suyunu.. bıraz daha ıc.. daha ıc, boyle boyle ıftar saatı yaklasıyor
..zayıflamak isteyenler tereyağ gibi bi çırpıda yağlarımız erisin istiyorlar bunca yıl birikmiş yağlar hemen erimez sabırlı olmak gerekir yanlış beslenmektense sabırla erimseini beklemek lazım...genel olarak zayıflamak isteyenler çok çabuk ümitsizliğe kapılıyorlar ve yanlış beslenme uygulayarak sağlıklarına zarar veriyorlar....
karatay dan alıntıdır...
eve gelince muhakkak bacaklarınızı esneme hareketı yapın derım.. ben de baslarda esneme hareketlerını yapmazdım.. tuvalete, duvara yere tutuna tutuna otururdum en az bır hafta
ebru sallı nın pılates sonrası bacak esnetme hareketlerıne bır bakın.. cok rahat edersınız bır daha kı sefere.. kaslar buzustugu ıcın sonradan acılmaya calıstıgından canınızı acıtır..
İşyerinde kısırım salatam ve çeçil peynirimi yedim, sonra geldim eve yoğurtlu karışımımı spor öncesi de yiyeyim yağ yakmaya yardımcı olur dedim. Annemde bağırsakları için incir almış 2 tane de ondan yedim. :) Ripped'a başladım, 30. dk'da mideme bir ağrı girdi, biraz daha dayanayım dedim ama devam edemedim, bıraktım. Yattım biraz düzeldi ama hala kötü midem.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben de göbeğim için sabırla bekliyorum. :)
selam canım
bende aynıyım canım, dün sabah 7.30 da kıza kalktım acıkmışım karbonatlı su içtim çok uykum vardı yattım 9 da açlıktan uyandım kalktım 3-5 fındık ceviz yedim yattım bir türlü uyuyamadım günlerdirde uykusuzum ama karnın da gurulduyor kalktım kahvaltı yaptım millet uyuyorkahvaltıdan sonra yine acıktım bol limonlu suyla idare ettim, 5 saat sonra akşam yemeği yedim yine acıktım ....bugünde akşam yemekte doymadım diye 1.5 saat sonra yoğurt yedim ama yetmedi şimdi açım yine
İşyerinde kısırım salatam ve çeçil peynirimi yedim, sonra geldim eve yoğurtlu karışımımı spor öncesi de yiyeyim yağ yakmaya yardımcı olur dedim. Annemde bağırsakları için incir almış 2 tane de ondan yedim. :) Ripped'a başladım, 30. dk'da mideme bir ağrı girdi, biraz daha dayanayım dedim ama devam edemedim, bıraktım. Yattım biraz düzeldi ama hala kötü midem.
Teşekkür ederim.Elimden geldigince.. seve seve.. amator olarak yapan birisiydim.. sizlerden de hemen hemen herkes spor yapiyor.. ne guzel.. seretonin kadar guzel bir sey var mi acaba :))
anlasıldı Koza.. barı etrafında bı kere dön
baktım haraketlere çok zor:))
:)))))))))))))))))))))))))) peki döneyim bari:))
Bizimkilerde bıraksın, bir dua edin de. Ben de yolda giderken burnumu kapatıyorum.sinek küçük mide bulandırır derler, senin dediğin küçük ayrıntıda artık isyan boyutuna gelmiş canım, ben yolda sigara içen birisinin yanından geçerken nefesimi tutuyorum sigara kokusu almayayım diye direk genzime gidiyor gıcık ediyor, yanımda içen olunca sesim kısılıyordu içmeyi yasakladım 15 senedir kimse evde ve yanımda içmiyor artık, bol bol dua et kötü huylarından kurtulması için
mercimekli köfte ve fasulyede limit yok nohutta ve bulgurda var 3-4 kaşıktan fazla yenmeyecek , patates yok, havuç çiğ var pişmiş yok
meyvayı sabah yememiz gerekiyor, o saatte yoğurt yiyebilirsin,yoğurt içine fındık fıstık yani kuruyemiş atabilirsin az bişey
ben solg.r (nokta yerine A gelecek) vm 2000 kullanıyorum
kolay gelsin canım,
Karışımın ismide kedi usulü oldu.sabah...08.30........ KKK
öğlen...15.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.15.........1 bardak kefir,
............18.30............1.5 kaşık zeytinyağı, 6 tane köfte, kıvırcık, 3-4 zeytin, 2 dilim turp, yarım havuç
................20.00....3 kaşık yoğurt (vücud şaşırtma yapmak için parça parça yedim)
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1,5 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
Jillian'ın başka programı, rahatça yapıyordum ama yediklerim dokundu. Galiba çok bağırsak çalıştırıcı şeyler yedim.afiyet olsun canım
jillian dan zor mu, mydenizzz ne yaptı acaba
Zor değil, rahat yapıyordum ama benim sorun yediklerimden kaynaklandığı için bırakmak zorunda kaldım, yoksa rahat yapıyordum. :) Squatım var daha.Bugün ripped e baktım bana çok zor gelmedi ama bu shred in level 2 si hem kolay geldi hem de hareketlerin geçişleri çok saçma bugün 2. Günümdü ama 50 kez durup hareketi anlamaya çalıştım��çok sıkıldım ben bu level dan açmadı beni��
negüzel olmuşsunuz
Zor değil, rahat yapıyordum ama benim sorun yediklerimden kaynaklandığı için bırakmak zorunda kaldım, yoksa rahat yapıyordum. :) Squatım var daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?