Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selam kızlar

Sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+3 ceviz+yarım çay bardağı badem+1 dilim ananas

Öğle 12:20 yeşil fasulye+bulgur pilavı+yoğurt

Akşam 19:00 kıymalı kabak+salata+yoğurt

Spor shred 2/2

Çok acıkıyorum ben 2 gündür şu anda da açım bir anormallik var motivasyonum mu düştü nedir

Son düzenleme:

eve gelince muhakkak bacaklarınızı esneme hareketı yapın derım.. ben de baslarda esneme hareketlerını yapmazdım.. tuvalete, duvara yere tutuna tutuna otururdum en az bır hafta

ebru sallı nın pılates sonrası bacak esnetme hareketlerıne bır bakın.. cok rahat edersınız bır daha kı sefere.. kaslar buzustugu ıcın sonradan acılmaya calıstıgından canınızı acıtır..

afiyet olsun canım, akşam çok hafif olmuş acıkmazmısın

teşekkür ederim canım, not alayım bunları, öyle olmaktansa 1 tane hurma yemenin zararı olmaz tabiki öyle daha zararllı, hoca günlük çöpü atmazsanız eviniz kokar, tuvalete çıkmazsanız da böyle olur içinizde birikir çöp gibi, hem gaz yapar hem hastalık yapar toksinler birikince diyor

..zayıflamak isteyenler tereyağ gibi bi çırpıda yağlarımız erisin istiyorlar bunca yıl birikmiş yağlar hemen erimez sabırlı olmak gerekir yanlış beslenmektense sabırla erimseini beklemek lazım...genel olarak zayıflamak isteyenler çok çabuk ümitsizliğe kapılıyorlar ve yanlış beslenme uygulayarak sağlıklarına zarar veriyorlar....

karatay dan alıntıdır...

selam canım

bende aynıyım canım, dün sabah 7.30 da kıza kalktım acıkmışım karbonatlı su içtim çok uykum vardı yattım 9 da açlıktan uyandım kalktım 3-5 fındık ceviz yedim yattım bir türlü uyuyamadım günlerdirde uykusuzum ama karnın da gurulduyor kalktım kahvaltı yaptım millet uyuyor kahvaltıdan sonra yine acıktım bol limonlu suyla idare ettim, 5 saat sonra akşam yemeği yedim yine acıktım ....bugünde akşam yemekte doymadım diye 1.5 saat sonra yoğurt yedim ama yetmedi şimdi açım yine

İşyerinde kısırım salatam ve çeçil peynirimi yedim, sonra geldim eve yoğurtlu karışımımı spor öncesi de yiyeyim yağ yakmaya yardımcı olur dedim. Annemde bağırsakları için incir almış 2 tane de ondan yedim. :) Ripped'a başladım, 30. dk'da mideme bir ağrı girdi, biraz daha dayanayım dedim ama devam edemedim, bıraktım. Yattım biraz düzeldi ama hala kötü midem.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

demek su böreği oldular

akşam engel olur canım yanında protein yenmediği için, akşamdan ıslat sabah aç karnına ılık suyla iç üstüne kahvaltı yap, sonuçta o da meyve ve akşam meyve yemiyoruz

Ben de göbeğim için sabırla bekliyorum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende yapmıyorum hiç, leslie yaparsam onun sonunda var o zaman yapıyorum,,,,yürüyüşten sonra yapıldığını duymamıştım, bugun benimde baldırlar şişmişti sporu bitirip yürürken farkettim o zamandan beride tas gibi olmuş yürürüken ağrıyor

afiyet olsun canım

jillian dan zor mu, mydenizzz ne yaptı acaba

Az mı yiyoruz acaba diyorum ne bileyim geçen hafta böyle değildim ben belki de nöbetçiydim de yediklerim enerjiye mi dönüşemedi?bilemiyorum ki... Ama yrn böyle olmak istemiyorum

Bugün ripped e baktım bana çok zor gelmedi ama bu shred in level 2 si hem kolay geldi hem de hareketlerin geçişleri çok saçma bugün 2. Günümdü ama 50 kez durup hareketi anlamaya çalıştım😀çok sıkıldım ben bu level dan açmadı beni😃

Bu gün evde degildim.aksam yemeğini ikindi saatinde yedim..
sabah kkk
Saat 15.30 da yarim pide ,ayran salata
Saat 19.30 kocaman bi kase yogurt ve salata yedim

Spor yürüyüş 4 km yapildi.simdi ripped zamanı
Su 2 lt.2 kupa kiraz sapi+mısır puskulu:)

Elimden geldigince.. seve seve.. amator olarak yapan birisiydim.. sizlerden de hemen hemen herkes spor yapiyor.. ne guzel.. seretonin kadar guzel bir sey var mi acaba :))
Teşekkür ederim.

anlasıldı Koza.. barı etrafında bı kere dön

baktım haraketlere çok zor:))

:)))))))))))))))))))))))))) peki döneyim bari:))
Ben kendime üşengeç derdim ama yok ben hiç üşengeç değilmişim. 21'e gelince zorlaşıyor, sen şu an sadece 3'er tane yapacaksın ilk hafta.

Bizimkilerde bıraksın, bir dua edin de. Ben de yolda giderken burnumu kapatıyorum.

Karışımın ismide kedi usulü oldu.

afiyet olsun canım

jillian dan zor mu, mydenizzz ne yaptı acaba
Jillian'ın başka programı, rahatça yapıyordum ama yediklerim dokundu. Galiba çok bağırsak çalıştırıcı şeyler yedim. Ya da kısır dokundu, midem yanmaya başladı, ağrı saplandı bıraktım. Daha squat var 185 tane yapmam gereken, esnemeyi de yapamadım, squattan sonra yaparım inşallah.

Son düzenleme:
Zor değil, rahat yapıyordum ama benim sorun yediklerimden kaynaklandığı için bırakmak zorunda kaldım, yoksa rahat yapıyordum. :) Squatım var daha.

Son düzenleme:
negüzel olmuşsunuz

Canim tesekkurler emin ol sen de olacaksin..yeter ki pes etme. .kolay olmadi 77'lerden geldim bende..yolum uzun ve sıkıcıydi baslarda..karatayla zevkli hale dönüştü. .cok inatlastim kilolarla.esim bu gün beni beklemedigi bi kiyafetle gördü elbiseyle, pek bi iltifat etti :)) bu geri bildirimler cok mutlu ediyor. .inanıyorum sen de yasayacaksin...

Zor değil, rahat yapıyordum ama benim sorun yediklerimden kaynaklandığı için bırakmak zorunda kaldım, yoksa rahat yapıyordum. :) Squatım var daha.

Ben squat ı unuttum ya iyi hatırlattın yapayım bari bir yüz😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…