Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

demek su böreği oldular

akşam engel olur canım yanında protein yenmediği için, akşamdan ıslat sabah aç karnına ılık suyla iç üstüne kahvaltı yap, sonuçta o da meyve ve akşam meyve yemiyoruz

haklısınız Gul hn.. dogru.. o da meyve.. oysa ne guzellerdı cayın yanında.. kurumus, içine kaçmış, buruş buruştular.. ama guzeldıler saglık ıcın varsın olsun.

işte kas büzüşüyor.. onu açmak lazım.. esnetmek lazım.. hapsururken acıdan agladıgımı bılırım :))

senin göbegin dediğin sey nedır merak edıyorum 45 kılo bır ınsanda nasıl gobek olur.. gobek dıye baldırlarını dıyor olmayasın onlar halıyle bıraz şiş

bir de şu kedi karışımını ogrenmek ıstıyorum .. Gul hanımın hep dilinde :)

Bugün herkese birşeyleri hatırlamasına bilmeden de yardımcı oluyorum. Gül abla yoğurt karışımını unutmuştu.

Aslında keten tohumu almam gerektiğini de hatırlattın😃1 yaş mı var aramızda seninle😀

Koza ya dıyordum ama.. biz el ele tutuşup bırlıkte donelim bari.. herkes sporunu yapa yapa heder olup geliyor buraya..

geçniş olsun canımm.. yediğn şeylerden olmasn.. bulgur, yoğurt şişkinlik verir acaba ondan mı oldu ki?

Ben de baklava istiyorum, hafif olsunlar. Ama göbek yağlarımın gitmesi lazım, aslında kaslar belirginleşti gibi ama yağdan görünmüyor. 45'liğim ama göbek var, aileden gelen birşey galiba.
Yoğurt karışımı
4 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçın atıp karıştırıyoruz, afiyetle yiyoruz, yemeklerden 2 saat önce olmalı. Ben sabah kalkınca yiyorum, hazırlandıktan sonra. Sonra yola çıkıyorum, 2 saat çoktan geçmiş oluyor, kahvaltıyı yapana kadar.

İlk sorum.
Bu fotodaki kadının düz durunca iç bacak kasları çok belirgin, çirkin duruyor. Bu protein tozu ve çok ağırlık kaldırmakla ve saatlerce sporla olur değil mi? Ben kalça için squat yapıyorum, böyle olmaz herhalde, böyle olmasını istemiyorum.

bu kadının iç bacaklarına sahıp olman ıcın ıkı sene duzenlı fıtness yapman lazım.. agırlık calısarak popoyu kaldırmaya devam et sen.. hıc bişi olmaz.. ıstesen de zor kuzu.. için rahat olsun.. kadınların kas olusumu erkeklere oranla cok daha zordur..

Canım benim ne güzelll... insanın gerçekten hoşuna gidiyor beğenilmek, iltifatlar görmek... emek veriyorsun ve geri dönüşü muhteşem oluyor

2 çocuk günlük spor yaptırıyor sana bi de üstüne bu kadar ağır sporlar evet hiç boş durmuyorsun canım son halinide faceye ekle yada bize mesajdan at bakalım merak ettim

Aynen yazdigin gibi abla..2 cocuk biri bebek canım cikiyor..birde üstüne her gun 5 km yürüyüş ve jillian derken vücut pes etti şükür:)

Canim benim teşekkür ederim sana da maşallah çok iyi bi sonuç. .topikteki ilk gunlerini hatırlıyorum da hic spor yapmiyordun simdi suppersin taş cikarirsin bi çok kişiye. .

Canim benim tesekkurler mümkünse kirlenmesin:)
Sen ne diyorsun inan terapi gibi geldi bu gunlerdeki duygusal calkantima
Ben de badana yaptiracagim soyledigin tarihlerde ..ikimize de kolay gelsin yorulacagiz desene..bazi odalara da duvar kağıdı düşünüyorum ama bakalim..cok şık duruyor ama kullanisli mi arastirmaliyim
Fikri olan varsa dinlemek isterim...

Onu da birlikte yapariz arkadasim:)) yine fmgencte katılır belki ve baska citirlar:)
O zaman tae bo'yu başka haftaya bırakırız artık. Hiç araya sokmayayım bari.

Aslında keten tohumu almam gerektiğini de hatırlattın��1 yaş mı var aramızda seninle��
30 yaşındayım.

Koza ya dıyordum ama.. biz el ele tutuşup bırlıkte donelim bari.. herkes sporunu yapa yapa heder olup geliyor buraya..

geçniş olsun canımm.. yediğn şeylerden olmasn.. bulgur, yoğurt şişkinlik verir acaba ondan mı oldu ki?
Teşekkür ederim. 1 haftadır bulgur yiyorum, kısırda da biraz acı vardı. Keşke yoğurtlu karışımı akşamda yemeseydim.

KEDİ KARDEŞ.. tok karnına dırek basladıysan o da adamı fecı yapar..
Aslında yemeğimi 6 gibi yedim, sonra geldim yoğurttan ne olacakki dedim. Hem yağ yakmaya yardımcı bir karışım ya onu yapayım dedim, ilk defa akşam yaptım bu karışımı. 2 saat bekliyorum sporumu yapmak için. Yediklerim mahvetti beni. Sporumda gayet rahat gidiyordu, shredden hareketlere alışmışım, shredde zor gelen hareketleri şimdi rahatlıkla yapıyordum, neyse artık yarın tam bitiririm ne yapayım.

Son düzenleme:
Canım benim ne güzelll... insanın gerçekten hoşuna gidiyor beğenilmek, iltifatlar görmek... emek veriyorsun ve geri dönüşü muhteşem oluyor

olmaz mı yaaa canı gonulden katılıyorum sıze.. hele kı.. aaa ne kadar zayıflamıssın dedıklerınde.. - aa valla mı.. hıc farkında degılım.. demek var yaa.. paha bıcılemez.. halbu kı ıkıye ayrılmıssındır o noktaya gelene dek

bizim beslenmemize uygun degıl ama sen yapabılırsın.. sonucta kemıklerınde ıncelecek degıl ya gece yatmadan once yogurdunu yemen dırek karın yaglarına etkı edermıs.. spor hocam soylemıstı

evet canımm yaa hiç sevmiyordum mekikti şınavdı vb.. sadece yürüyüşü yapmayı beverdim oda elime geçmezdi... sayenizde bende spor yapar oldum mutlaka bişiler yapmaya çalışıyorum...

:)))))
Hakikaten heder bi vaziyetteyim su an:) topikimiz beslenme dışında sporuyla da örnektir

bi toparlanayım tamamen.. gelıyorum aranıza hoplaya zıplaya.. su an bana kalsa cıkarım elıptıgın tepesıne

biz simdilik KOZA ile kendi eksenimizde döne döne yaklasalım size

çok hoşuma gidiyor benimde.. bugün izinden dönen arkadaşım geldi 2haftadır görüşemiyoruz... görür görmez çok farketmiş dedi kilo vermişsin yine dedi sabah sabah bi mutl oldum anlatamam.. halbuki 1kg bile vermedim iki haftada... iş yerinde herkes taktir eder oldu irademi, kararlılığımı.. biz olsak çoktan bozmuştuk diyeti diyorlar, hem taktir ediyolar hemde durmadan yiyorlar bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…