demek su böreği oldular
akşam engel olur canım yanında protein yenmediği için, akşamdan ıslat sabah aç karnına ılık suyla iç üstüne kahvaltı yap, sonuçta o da meyve ve akşam meyve yemiyoruz
bende yapmıyorum hiç, leslie yaparsam onun sonunda var o zaman yapıyorum,,,,yürüyüşten sonra yapıldığını duymamıştım, bugun benimde baldırlar şişmişti sporu bitirip yürürken farkettim o zamandan beride tas gibi olmuş yürürüken ağrıyor
Teşekkür ederim.
Ben kendime üşengeç derdim ama yok ben hiç üşengeç değilmişim. 21'e gelince zorlaşıyor, sen şu an sadece 3'er tane yapacaksın ilk hafta.
Bizimkilerde bıraksın, bir dua edin de. Ben de yolda giderken burnumu kapatıyorum.
Karışımın ismide kedi usulü oldu.
Jillian'ın başka programı, rahatça yapıyordum ama yediklerim dokundu. Galiba çok bağırsak çalıştırıcı şeyler yedim.Ya da kısır dokundu, midem yanmaya başladı, ağrı saplandı bıraktım. Daha squat var 185 tane yapmam gereken, esnemeyi de yapamadım, squattan sonra yaparım inşallah.
Ben squat ı unuttum ya iyi hatırlattın yapayım bari bir yüz😀
Tae bo'yu ya şimdi arada, ya da sonra kesinlikle yapacağım. Birkaç videosunu daha indirdim.
Bugün herkese birşeyleri hatırlamasına bilmeden de yardımcı oluyorum. Gül abla yoğurt karışımını unutmuştu.
İşyerinde kısırım salatam ve çeçil peynirimi yedim, sonra geldim eve yoğurtlu karışımımı spor öncesi de yiyeyim yağ yakmaya yardımcı olur dedim. Annemde bağırsakları için incir almış 2 tane de ondan yedim. :) Ripped'a başladım, 30. dk'da mideme bir ağrı girdi, biraz daha dayanayım dedim ama devam edemedim, bıraktım. Yattım biraz düzeldi ama hala kötü midem.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
haklısınız Gul hn.. dogru.. o da meyve.. oysa ne guzellerdı cayın yanında.. kurumus, içine kaçmış, buruş buruştular.. ama guzeldılersaglık ıcın varsın olsun.
işte kas büzüşüyor.. onu açmak lazım.. esnetmek lazım.. hapsururken acıdan agladıgımı bılırım :))
senin göbegin dediğin sey nedır merak edıyorum45 kılo bır ınsanda nasıl gobek olur.. gobek dıye baldırlarını dıyor olmayasın onlar halıyle bıraz şiş
bir de şu kedi karışımını ogrenmek ıstıyorum .. Gul hanımın hep dilinde :)
Ben de baklava istiyorum, hafif olsunlar. Ama göbek yağlarımın gitmesi lazım, aslında kaslar belirginleşti gibi ama yağdan görünmüyor. 45'liğim ama göbek var, aileden gelen birşey galiba.
Yoğurt karışımı
4 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı tarçın atıp karıştırıyoruz, afiyetle yiyoruz, yemeklerden 2 saat önce olmalı. Ben sabah kalkınca yiyorum, hazırlandıktan sonra. Sonra yola çıkıyorum, 2 saat çoktan geçmiş oluyor, kahvaltıyı yapana kadar.
Eki Görüntüle 1027437
İlk sorum.
Bu fotodaki kadının düz durunca iç bacak kasları çok belirgin, çirkin duruyor. Bu protein tozu ve çok ağırlık kaldırmakla ve saatlerce sporla olur değil mi? Ben kalça için squat yapıyorum, böyle olmaz herhalde, böyle olmasını istemiyorum.
Canim tesekkurler emin ol sen de olacaksin..yeter ki pes etme. .kolay olmadi 77'lerden geldim bende..yolum uzun ve sıkıcıydi baslarda..karatayla zevkli hale dönüştü. .cok inatlastim kilolarla.esim bu gün beni beklemedigi bi kiyafetle gördü elbiseyle, pek bi iltifat etti :)) bu geri bildirimler cok mutlu ediyor. .inanıyorum sen de yasayacaksin...
2 çocuk günlük spor yaptırıyor sana bi de üstüne bu kadar ağır sporlar evet hiç boş durmuyorsun canım son halinide faceye ekle yada bize mesajdan at bakalım merak ettim
maşallah canımmm benimm ne güzel incelmişsin.. bende başladğımdan beri jillian a( 22 aralık) 25 cm incelmişim toplamda... tabi sizle evam etsem iyiydi daha da incelirdim ame sıkılmıştım jillden... bugün sizle ripped e bende başlıyorum inşallah.. 1. haftayı yapmıştım ama adanaya gidince kaldı.. bende o günden beri farklı şeylerle oyalanıyorum...
Musmutlu bir hafta diliyorum hepimize...
Benim el ve ayak bileklerim çok kalın doğal olarak bacaklarım da kalın..
16 cm. el bileğiniz değilmi ayak değil.?ÇÜnkü benim el bileğim bile 19 cm. ))
--
Mydenizz, güle güle kirlensin evin..Miss gibi temizlik kokuyordur ne güzel..temizlik sonrası evin kokusu ve düzeni çok hoşuma gidiyor..
ben de havalar iyice ısınınca badana düşünüyorum nisan mayıs gibi...O zaman en dibinden temizlikte yaparım bahaneyle
katılmam mı canlarımm... siz nereye ben orayaOnu da birlikte yapariz arkadasim:)) yine fmgencte katılır belki ve baska citirlar:)
O zaman tae bo'yu başka haftaya bırakırız artık. Hiç araya sokmayayım bari.Onu da birlikte yapariz arkadasim:)) yine fmgencte katılır belki ve baska citirlar:)
30 yaşındayım.Aslında keten tohumu almam gerektiğini de hatırlattın��1 yaş mı var aramızda seninle��
Koza ya dıyordum ama.. biz el ele tutuşup bırlıkte donelim bari.. herkes sporunu yapa yapa heder olup geliyor buraya..
Teşekkür ederim. 1 haftadır bulgur yiyorum, kısırda da biraz acı vardı. Keşke yoğurtlu karışımı akşamda yemeseydim.geçniş olsun canımm.. yediğn şeylerden olmasn.. bulgur, yoğurt şişkinlik verir acaba ondan mı oldu ki?
Aslında yemeğimi 6 gibi yedim, sonra geldim yoğurttan ne olacakki dedim. Hem yağ yakmaya yardımcı bir karışım ya onu yapayım dedim, ilk defa akşam yaptım bu karışımı.KEDİ KARDEŞ.. tok karnına dırek basladıysan o da adamı fecı yapar..
Canım benim ne güzelll... insanın gerçekten hoşuna gidiyor beğenilmek, iltifatlar görmek... emek veriyorsun ve geri dönüşü muhteşem oluyor
O zaman tae bo'yu başka haftaya bırakırız artık. Hiç araya sokmayayım bari.
30 yaşındayım.
Teşekkür ederim. 1 haftadır bulgur yiyorum, kısırda da biraz acı vardı. Keşke yoğurtlu karışımı akşamda yemeseydim.
Aslında yemeğimi 6 gibi yedim, sonra geldim yoğurttan ne olacakki dedim. Hem yağ yakmaya yardımcı bir karışım ya onu yapayım dedim, ilk defa akşam yaptım bu karışımı.2 saat bekliyorum sporumu yapmak için. Yediklerim mahvetti beni. Sporumda gayet rahat gidiyordu, shredden hareketlere alışmışım, shredde zor gelen hareketleri şimdi rahatlıkla yapıyordum, neyse artık yarın tam bitiririm ne yapayım.
Koza ya dıyordum ama.. biz el ele tutuşup bırlıkte donelim bari.. herkes sporunu yapa yapa heder olup geliyor buraya..
evet canımm yaa hiç sevmiyordum mekikti şınavdı vb.. sadece yürüyüşü yapmayı beverdim oda elime geçmezdi... sayenizde bende spor yapar oldum mutlaka bişiler yapmaya çalışıyorum...Aynen yazdigin gibi abla..2 cocuk biri bebek canım cikiyor..birde üstüne her gun 5 km yürüyüş ve jillian derken vücut pes etti şükür:)
Canim benim teşekkür ederim sana da maşallah çok iyi bi sonuç. .topikteki ilk gunlerini hatırlıyorum da hic spor yapmiyordun simdi suppersin taş cikarirsin bi çok kişiye. .
Canim benim tesekkurler mümkünse kirlenmesin:)
Sen ne diyorsun inan terapi gibi geldi bu gunlerdeki duygusal calkantima
Ben de badana yaptiracagim soyledigin tarihlerde ..ikimize de kolay gelsin yorulacagiz desene..bazi odalara da duvar kağıdı düşünüyorum ama bakalim..cok şık duruyor ama kullanisli mi arastirmaliyim
Fikri olan varsa dinlemek isterim...
:)))))
Hakikaten heder bi vaziyetteyim su an:) topikimiz beslenme dışında sporuyla da örnektir
30 yaşındayım.
.
olmaz mı yaaa canı gonulden katılıyorum sıze.. hele kı.. aaa ne kadar zayıflamıssın dedıklerınde.. - aa valla mı.. hıc farkında degılım.. demek var yaa.. paha bıcılemez.. halbu kı ıkıye ayrılmıssındır o noktaya gelene dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?