evet canımm yaa hiç sevmiyordum mekikti şınavdı vb.. sadece yürüyüşü yapmayı beverdim oda elime geçmezdi... sayenizde bende spor yapar oldum mutlaka bişiler yapmaya çalışıyorum...
bi toparlanayım tamamen.. gelıyorum aranıza hoplaya zıplaya.. su an bana kalsa cıkarım elıptıgın tepesıne
biz simdilik KOZA ile kendi eksenimizde döne döne yaklasalım size
çok hoşuma gidiyor benimde.. bugün izinden dönen arkadaşım geldi 2haftadır görüşemiyoruz... görür görmez çok farketmiş dedi kilo vermişsin yine dedi sabah sabah bi mutl oldum anlatamam.. halbuki 1kg bile vermedim iki haftada... iş yerinde herkes taktir eder oldu irademi, kararlılığımı.. biz olsak çoktan bozmuştuk diyeti diyorlar, hem taktir ediyolar hemde durmadan yiyorlar bişeyler
katılmam mı canlarımm... siz nereye ben oraya
Popoya faydası olur ama değil mi? 30 günlük squat programından önce lunges ve squat yine yapıyordum ama az sayılarda.bu kadının iç bacaklarına sahıp olman ıcın ıkı sene duzenlı fıtness yapman lazım.. agırlık calısarakpopoyu kaldırmaya devam et sen.. hıc bişi olmaz.. ıstesen de zor kuzu.. için rahat olsun.. kadınların kas olusumu erkeklere oranla cok daha zordur..
Supersin sen süper süper:)
:)) o da bir şey kendi ekseniniz etrafinda bile olsa hareket halindesiniz
Her şeyden onemlisi sağlık. .sagliginiz elverdigi müddetçe bekleriz..benim de dönem dönem birakmalarim oldu..cok zorlamamak gerek
cok guzel sonuc
Popoya faydası olur ama değil mi? 30 günlük squat programından önce lunges ve squat yine yapıyordum ama az sayılarda.
Supersin sen süper süper:)
:)) o da bir şey kendi ekseniniz etrafinda bile olsa hareket halindesiniz
Her şeyden onemlisi sağlık. .sagliginiz elverdigi müddetçe bekleriz..benim de dönem dönem birakmalarim oldu..cok zorlamamak gerek
Allam yareppim nolcak bizim bu spor aşkımız. .daha birine baslayip bitirmeden sonrasi ve sonrasini planlar olduk
Arkadaşlar herkese açık bi olusumdur bu bilginize :)
jillian ripped 1/1 yapıldı
300 ip atlandı
100tane oklava hareketi yapıldı..
bugünlük bu kadar yeter demi
3lt suyumuda içtim...
yarın sabah biraz daha erken kalkıp tibete başlıcam inşallah, kafaya koydum...
ay gece gece son cumleye cok guldumAllah ta sizi güldürsün..
p
amin canım hepimiz gülelim :)
cok renklı bır hareket antremanı olmus.. helal olsun.
amin.. cümlemize.
ben de bel cevremdekı yaglarıma gülmek ıstıyorum.. ama onlar katıla katıla gülüyorlar şu an bana :) nefret edıyorum onlardan
teşekkür ederim... ilk kez jillian yaptıktan sonra başka şeylerde yapabildim.. normalde pek halim kalmazdı
merak etmeyin bizimde onlara güleceğimiz günler gelecek... hatta öyle bi gidecekler ki, bi daha gelmicekler
olmaz mı yaaa canı gonulden katılıyorum sıze.. hele kı.. aaa ne kadar zayıflamıssın dedıklerınde.. - aa valla mı.. hıc farkında degılım.. demek var yaa.. paha bıcılemez.. halbu kı ıkıye ayrılmıssındır o noktaya gelene dek
katılmam mı canlarımm... siz nereye ben oraya
Gül abla izin verirse yerim.bizim beslenmemize uygun degıl ama sen yapabılırsın.. sonucta kemıklerınde ıncelecek degıl yagece yatmadan once yogurdunu yemen dırek karın yaglarına etkı edermıs.. spor hocam soylemıstı
:)))))
Hakikaten heder bi vaziyetteyim su an:) topikimiz beslenme dışında sporuyla da örnektir
Senin sayende, tam shredde pes edecekken tekrar başlamıştım.evet canımm yaa hiç sevmiyordum mekikti şınavdı vb.. sadece yürüyüşü yapmayı beverdim oda elime geçmezdi... sayenizde bende spor yapar oldum mutlaka bişiler yapmaya çalışıyorum...
Allam yareppim nolcak bizim bu spor aşkımız. .daha birine baslayip bitirmeden sonrasi ve sonrasini planlar olduk
Arkadaşlar herkese açık bi olusumdur bu bilginize :)
Daha ne olsun.jillian ripped 1/1 yapıldı
300 ip atlandı
100tane oklava hareketi yapıldı..
bugünlük bu kadar yeter demi
3lt suyumuda içtim...
yarın sabah biraz daha erken kalkıp tibete başlıcam inşallah, kafaya koydum...
squat cok ıyıdır.. hıc ara vermedena az az duzenlı yapsan yıne faydasını gorursun.. bır de ebru sallı nın popo kaldırma hereketlerı var.. onlar da cok ıyı sonuc verıyor.. ama fazla dallanıp budaklanmak ıstemıyorum dıyorsan squat bıle tek basına yeter bence.. bır haftada bıle farkettıyor squat.. kolay gorunse de set set yapılmaya basladıgında anneniz sizin için ağlıyor moduna gelıyorsunuz.. ama deger.
sizler kadar olamadım daha canımm..belki sizlerle olmasam çoktan vazgeçerdim . asıl sizler süpersiniz bu topikte ki herkes süperr...gül ablamm iyu ki açmış bu topiğiburaya karşı kendimi sorumlu hissediyorum sanki bişeyleri yapmasam suçlu hissediyorum kendimi o yüzdende elimden ne gelrse yapmaya çalışıorum inşallah hayat boyu böyle devam edecek
Bana bugünler en çok sorulan soru, daha ne kadar devam edeceksin ne zaman bitecek. Ben de hep devam edeceğim bırakmayacağım diyorum. İnsanlar sağlıklı beslenmenin sürekli olması gerektiğini bilmiyorlar, diyeti sadece birkaç aylık yapılıp bırakılacak birşey olarak düşünüyorlar.tövbe.. bır vereyım.. bır daha mı bozmak.. tövbeler olsun.. zaten karatay seklınde beslenmeyı bozmak ıstemıyorum.. cok rahat ve mutluyum.. habıre acıkmıyorum.. sapıtmıyorum.. kontrolluyum.. daha ne olsun.. zora ki saglıklı beslenıyorum..6 kılo ıcın yasadıklarımı ben bılıyorum.. haklısınız.. gıtsınler gelmesınler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?