Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

evet canımm yaa hiç sevmiyordum mekikti şınavdı vb.. sadece yürüyüşü yapmayı beverdim oda elime geçmezdi... sayenizde bende spor yapar oldum mutlaka bişiler yapmaya çalışıyorum...

Supersin sen süper süper:)

bi toparlanayım tamamen.. gelıyorum aranıza hoplaya zıplaya.. su an bana kalsa cıkarım elıptıgın tepesıne

biz simdilik KOZA ile kendi eksenimizde döne döne yaklasalım size

:)) o da bir şey kendi ekseniniz etrafinda bile olsa hareket halindesiniz
Her şeyden onemlisi sağlık. .sagliginiz elverdigi müddetçe bekleriz..benim de dönem dönem birakmalarim oldu..cok zorlamamak gerek

ay gece gece son cumleye cok guldum Allah ta sizi güldürsün..

Son düzenleme:
jillian ripped 1/1 yapıldı
300 ip atlandı
100tane oklava hareketi yapıldı..
bugünlük bu kadar yeter demi

3lt suyumuda içtim...
yarın sabah biraz daha erken kalkıp tibete başlıcam inşallah, kafaya koydum...

Popoya faydası olur ama değil mi? 30 günlük squat programından önce lunges ve squat yine yapıyordum ama az sayılarda.

haklısınız.. hem yeme duzenımı bozmayıp hem de spor yapınca nefis oluyor bu iş.. verdıgı haz muthiş.. cok sevıyorum o duyguyu.. en kısa zamanda yavas yavas baslamak ıstıyorum.. evet.. her sey den onemlısı saglık.. en azından sımdılık saglıklı beslenıyorum..

Popoya faydası olur ama değil mi? 30 günlük squat programından önce lunges ve squat yine yapıyordum ama az sayılarda.

squat cok ıyıdır.. hıc ara vermedena az az duzenlı yapsan yıne faydasını gorursun.. bır de ebru sallı nın popo kaldırma hereketlerı var.. onlar da cok ıyı sonuc verıyor.. ama fazla dallanıp budaklanmak ıstemıyorum dıyorsan squat bıle tek basına yeter bence.. bır haftada bıle farkettıyor squat.. kolay gorunse de set set yapılmaya basladıgında anneniz sizin için ağlıyor moduna gelıyorsunuz.. ama deger.

sizler kadar olamadım daha canımm..belki sizlerle olmasam çoktan vazgeçerdim . asıl sizler süpersiniz bu topikte ki herkes süperr...gül ablamm iyu ki açmış bu topiği buraya karşı kendimi sorumlu hissediyorum sanki bişeyleri yapmasam suçlu hissediyorum kendimi o yüzdende elimden ne gelrse yapmaya çalışıorum inşallah hayat boyu böyle devam edecek

Allam yareppim nolcak bizim bu spor aşkımız. .daha birine baslayip bitirmeden sonrasi ve sonrasini planlar olduk
Arkadaşlar herkese açık bi olusumdur bu bilginize :)

kedi paylaşmıştı geçen gün. merak ettim yaptım.. eğlenceli baya ama yer hareketleri zor

cok renklı bır hareket antremanı olmus.. helal olsun.

amin.. cümlemize.

ben de bel cevremdekı yaglarıma gülmek ıstıyorum.. ama onlar katıla katıla gülüyorlar şu an bana :) nefret edıyorum onlardan

merak etmeyin bizimde onlara güleceğimiz günler gelecek... hatta öyle bi gidecekler ki, bi daha gelmicekler :

Son düzenleme:
merak etmeyin bizimde onlara güleceğimiz günler gelecek... hatta öyle bi gidecekler ki, bi daha gelmicekler

tövbe.. bır vereyım.. bır daha mı bozmak.. tövbeler olsun.. zaten karatay seklınde beslenmeyı bozmak ıstemıyorum.. cok rahat ve mutluyum.. habıre acıkmıyorum.. sapıtmıyorum.. kontrolluyum.. daha ne olsun.. zora ki saglıklı beslenıyorum..6 kılo ıcın yasadıklarımı ben bılıyorum.. haklısınız.. gıtsınler gelmesınler..

Kesinlikle:))))

Oh ohh sporlar,temizlikler yapilmis herkese kolay gelsin spor kismi bendede var ama temizlik kismina ben gecemedim veletlerden nisanda evi boyatacagim bende dip kosee bucak bi temizlik yapmam lazim...bu arada duvar kagidi hakkında yasadiklarim;çok sik duruyor ama egerki evde ufak çocuğunuz varsa duvar kagidi hic kullanisli değil

Bugünkü menüm

Sabah : 3 kuru kayisi+ lor peyniri+10 yeşil zeytin+1 cay bard çiğ findik+2 yumurta+1 bardak tarcinli süt.

Aksam: yarmali yoğurt corbasi dünden+ zeytinyagli pirasa( pirincsiz)+ pulbiberli yogurt( yogurt corbasinda yogurt tadi yoktu ama o yuzden:)))

2.5 litre su..30 dk yürüyüş,15 dk parkta aletlerle calisma...cok ter attim bugün.

Opuyorun hayirli ve bol leptinli geceler arkadaşlar:*

katılmam mı canlarımm... siz nereye ben oraya

Rippeddan sonra six pack yapacağız.

bizim beslenmemize uygun degıl ama sen yapabılırsın.. sonucta kemıklerınde ıncelecek degıl ya gece yatmadan once yogurdunu yemen dırek karın yaglarına etkı edermıs.. spor hocam soylemıstı
Gül abla izin verirse yerim.

:)))))
Hakikaten heder bi vaziyetteyim su an:) topikimiz beslenme dışında sporuyla da örnektir
Bitti mi sporun, nasıl geçti.

evet canımm yaa hiç sevmiyordum mekikti şınavdı vb.. sadece yürüyüşü yapmayı beverdim oda elime geçmezdi... sayenizde bende spor yapar oldum mutlaka bişiler yapmaya çalışıyorum...
Senin sayende, tam shredde pes edecekken tekrar başlamıştım.

Allam yareppim nolcak bizim bu spor aşkımız. .daha birine baslayip bitirmeden sonrasi ve sonrasini planlar olduk
Arkadaşlar herkese açık bi olusumdur bu bilginize :)
indirdiğim videoları bir görsen 20'den fazladır herhalde.

jillian ripped 1/1 yapıldı
300 ip atlandı
100tane oklava hareketi yapıldı..
bugünlük bu kadar yeter demi

3lt suyumuda içtim...
yarın sabah biraz daha erken kalkıp tibete başlıcam inşallah, kafaya koydum...
Daha ne olsun.

Benim birde popo için bir başka hareketim vardı yerde masa pozisyonunda yukarı tekme atıyorsun, back kick diyorlar galiba. Birde onun için 1 kglık bilek ağırlığı almıştım. O hareket direkt kalça için. Yani kalça için kendi programımda 3 hareket seçmiştim, squat, lunge ve yukarı tekme. Jilliana geçince kendi programımı bıraktım, zaten hep squatlı hareketler. Ebru Şallının videosunda ki hareket yukarı tekme dediğim. 185 squat yaptım rahatladım.

Evet çok iyi oldu bu topik, belki bende Karatayda pes ederdim, şimdi Gül abla ve hepinizin sayesinde hep devam edeceğim.

Bana bugünler en çok sorulan soru, daha ne kadar devam edeceksin ne zaman bitecek. Ben de hep devam edeceğim bırakmayacağım diyorum. İnsanlar sağlıklı beslenmenin sürekli olması gerektiğini bilmiyorlar, diyeti sadece birkaç aylık yapılıp bırakılacak birşey olarak düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…