Bana bugünler en çok sorulan soru, daha ne kadar devam edeceksin ne zaman bitecek. Ben de hep devam edeceğim bırakmayacağım diyorum. İnsanlar sağlıklı beslenmenin sürekli olması gerektiğini bilmiyorlar, diyeti sadece birkaç aylık yapılıp bırakılacak birşey olarak düşünüyorlar.
Siz daha yenisiniz yavas yavas baslarsiniz ben ilk 2,,3 ay spor yapmadan 9 kg ya yakin verdim sonra arasira yaptim kis baslayinca tembellestim sonra leslie yaptim arasira, 1 mart ta karar verdim hergun en az 1,,2 saat yuruyus yapacagim duzenli diye ve 17 gundur uyguluyorum fark varmi diyeceksin yok tabiiki ne gram ne cm olarak tek fark bacaklar 1 cm zayiflams basen 3 cm genislemisKoza ya dıyordum ama.. biz el ele tutuşup bırlıkte donelim bari.. herkes sporunu yapa yapa heder olup geliyor buraya..
Beyaz duvar kagitlari var kendinden sekiilli yapistirdiktan sonra ustune boya yapiliyor onlar hosuma gidiyorAynen yazdigin gibi abla..2 cocuk biri bebek canım cikiyor..birde üstüne her gun 5 km yürüyüş ve jillian derken vücut pes etti şükür:)
Canim benim teşekkür ederim sana da maşallah çok iyi bi sonuç. .topikteki ilk gunlerini hatırlıyorum da hic spor yapmiyordun simdi suppersin taş cikarirsin bi çok kişiye. .
Canim benim tesekkurler mümkünse kirlenmesin:)
Sen ne diyorsun inan terapi gibi geldi bu gunlerdeki duygusal calkantima
Ben de badana yaptiracagim soyledigin tarihlerde ..ikimize de kolay gelsin yorulacagiz desene..bazi odalara da duvar kağıdı düşünüyorum ama bakalim..cok şık duruyor ama kullanisli mi arastirmaliyim
Fikri olan varsa dinlemek isterim...
Iyi geceler canimBen de 31😃
100squat 50 mekik hadi kızlar öptüm gözlerinizden beni Yaşar Kemal bekler,uyumadan okuyayım,uykumu alamayınca okulda kuzulara tripleniyorum😀
Good nightssss😘
Evet. Iyiki acmisim da sizlerle karsilasmisim,,,hepinizi seviyorum iyiki varsiniz ,,,,cepten kalp yapamiyorumsizler kadar olamadım daha canımm..belki sizlerle olmasam çoktan vazgeçerdim . asıl sizler süpersiniz bu topikte ki herkes süperr...gül ablamm iyu ki açmış bu topiğiburaya karşı kendimi sorumlu hissediyorum sanki bişeyleri yapmasam suçlu hissediyorum kendimi o yüzdende elimden ne gelrse yapmaya çalışıorum inşallah hayat boyu böyle devam edecek
Rippeddan sonra six pack yapacağız.
Gül abla izin verirse yerim.
Bitti mi sporun, nasıl geçti.
Senin sayende, tam shredde pes edecekken tekrar başlamıştım.
indirdiğim videoları bir görsen 20'den fazladır herhalde.
Daha ne olsun.
Benim birde popo için bir başka hareketim vardı yerde masa pozisyonunda yukarı tekme atıyorsun, back kick diyorlar galiba. Birde onun için 1 kglık bilek ağırlığı almıştım.O hareket direkt kalça için. Yani kalça için kendi programımda 3 hareket seçmiştim, squat, lunge ve yukarı tekme. Jilliana geçince kendi programımı bıraktım, zaten hep squatlı hareketler. Ebru Şallının videosunda ki hareket yukarı tekme dediğim. 185 squat yaptım rahatladım.
Evet çok iyi oldu bu topik, belki bende Karatayda pes ederdim, şimdi Gül abla ve hepinizin sayesinde hep devam edeceğim.
Çevremdekilere sağlıklı beslenme diyorum ama hala diyet diyorlar.karatay ı dıyet olarak gormuyorum ben zaten.. beklentım bu yonde olsaydı coktan bırakmıs olmam gerekırdı.. ama saglıklı beslenıyorum.. bu sekıl beslenerek cok mutluyum.. kendıme ıyılık ettıgımı dusunuyorum.. resmen ekmekten şekerden korkuyorum.. suç ıslermısım gıbı hıssedıyorum.. hani büyü bozulurmus gıbı.. ama kafaya kazıdım karbo yok.. seker yok.. bıttı kafada.. sımdı ne olursa olsun degısmez ben de.. bu ırademı de cok sevıyorum.. cok zor bu noktaya gelıyorum ama geldıgım zaman da kolay kolay oynamıyorum.. spor yapmalıyım.. ben de metabolızma bıtmıs durumda, hıc calıstırmadıgım ıcın.. bunu bılıuyorum farkındayım..
Kilo verince olanda gitmesin derdiyle yapıyordum ama 2 cm gitmiş.KEDİ KARDES.. Yapabılecegın herseyı yapıyorsun.. o popo bence kalkmıstır da coktan, sen gobek ınadına takıldıysan vay poponun halıne
Kesinlikle:))))
Oh ohh sporlar,temizlikler yapilmis herkese kolay gelsin spor kismi bendede var ama temizlik kismina ben gecemedim veletlerden nisanda evi boyatacagim bende dip kosee bucak bi temizlik yapmam lazim...bu arada duvar kagidi hakkında yasadiklarim;çok sik duruyor ama egerki evde ufak çocuğunuz varsa duvar kagidi hic kullanisli değil
Bugünkü menüm
Sabah : 3 kuru kayisi+ lor peyniri+10 yeşil zeytin+1 cay bard çiğ findik+2 yumurta+1 bardak tarcinli süt.
Aksam: yarmali yoğurt corbasi dünden+ zeytinyagli pirasa( pirincsiz)+ pulbiberli yogurt( yogurt corbasinda yogurt tadi yoktu ama o yuzden:)))
2.5 litre su..30 dk yürüyüş,15 dk parkta aletlerle calisma...cok ter attim bugün.
Opuyorun hayirli ve bol leptinli geceler arkadaşlar:*
Sana izin var hedefin altina duse duse yakinda kucucuk kalacaksinRippeddan sonra six pack yapacağız.
Gül abla izin verirse yerim.
Bitti mi sporun, nasıl geçti.
Senin sayende, tam shredde pes edecekken tekrar başlamıştım.
indirdiğim videoları bir görsen 20'den fazladır herhalde.
Daha ne olsun.
Benim birde popo için bir başka hareketim vardı yerde masa pozisyonunda yukarı tekme atıyorsun, back kick diyorlar galiba. Birde onun için 1 kglık bilek ağırlığı almıştım.O hareket direkt kalça için. Yani kalça için kendi programımda 3 hareket seçmiştim, squat, lunge ve yukarı tekme. Jilliana geçince kendi programımı bıraktım, zaten hep squatlı hareketler. Ebru Şallının videosunda ki hareket yukarı tekme dediğim. 185 squat yaptım rahatladım.
Evet çok iyi oldu bu topik, belki bende Karatayda pes ederdim, şimdi Gül abla ve hepinizin sayesinde hep devam edeceğim.
Bana da cok soruyorlar ne zman bitecek nasil diyet bu 10 aydir bitmeedi omurluk diyorum sonraki gordugunde yine soruyorlar daha oncedeBana bugünler en çok sorulan soru, daha ne kadar devam edeceksin ne zaman bitecek. Ben de hep devam edeceğim bırakmayacağım diyorum. İnsanlar sağlıklı beslenmenin sürekli olması gerektiğini bilmiyorlar, diyeti sadece birkaç aylık yapılıp bırakılacak birşey olarak düşünüyorlar.
Biz sıkılmıyoruz onlar sıkılıyorlar.Sana izin var hedefin altina duse duse yakinda kucucuk kalacaksin
Bana da cok soruyorlar ne zman bitecek nasil diyet bu 10 aydir bitmeedi omurluk diyorum sonraki gordugunde yine soruyorlar daha oncede
Soylemistim bu omurluk diyorum
Arkadaşlar merhaba, ben de aylar sonra yeniden karataya döndüm. Ben de bir süredir 10 kg vermeye çalışıyorum ama gram oynamıyo kilom meğer haşimato tiroid varmış bende. 2 haftadır ilaç kullanıyorum bugün karataya başladım. Başka haşimatosu olup ta kilo verebilen var mı? Motivasyonum açısındzn önemli. Sevgiler, herkese kolaylıklar!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet..sanki onlar yapiyorlar bizim yerimize yada yemekleri onlar yapiyorlarBiz sıkılmıyoruz onlar sıkılıyorlar.
Annem ben ne yapacağım sizinle diyor, kardeşimde hep zararlı şeyler istiyor. (Makarna, patates kızartması, abur cubur. Yayla çorbası yapacağım, sen yemiyorsun diye yapmıyorum diyor. Kardeşimde ıspanak yemiyor. Kadın arada kaldı.Evet..sanki onlar yapiyorlar bizim yerimize yada yemekleri onlar yapiyorlar
Hedefin altında kala kala yakında beni göbek olarak görürsünüz artık.Sana izin var hedefin altina duse duse yakinda kucucuk kalacaksin
Bana da cok soruyorlar ne zman bitecek nasil diyet bu 10 aydir bitmeedi omurluk diyorum sonraki gordugunde yine soruyorlar daha oncede
Soylemistim bu omurluk diyorum
Bende ayni kendime farkli onlara farkli bugun kofteyi yogurdum benimkini ayirip onlarinkine ekmek ekledim. Onlara patates kizarttim.dun onlara princ pilavi ve sutlac yaptim onar ayri yiyorlar ben ayriAnnem ben ne yapacağım sizinle diyor, kardeşimde hep zararlı şeyler istiyor. (Makarna, patates kızartması, abur cubur. Yayla çorbası yapacağım, sen yemiyorsun diye yapmıyorum diyor. Kardeşimde ıspanak yemiyor. Kadın arada kaldı.
eevettttt kucuk bir kavun gorursek aaaa bu kedi kucule kucule bu hale gelmis vah zavalli vah iyi kizdi ama bi gobek ugruna yok oldu diye uzulur aglarizHedefin altında kala kala yakında beni göbek olarak görürsünüz artık.
tam bomba olmus.. yarın ogleden sonraya kadar acıkmazsın sen artık :))
ben spor yapamıyorum. aslında vaktım var ama hıc sevmıyorum sporu.ben daha önce 16 kılo verdım dıkkat ederek vede spor yapmayarak.biliyorum spor sart ama ben cok tembelım..işten eve gelince hıc çıkasım gelmiyor evden:))) dınlenıyrum:) dukan yapamam..karaty tam bana göre aslında vermem gerekıyodu kılo ama veremedim.
sıkı sıkıya da uyduğumu düşünüyorum dıyete ama yanlış gıden bıseyler var bende:))
Bende demir eksikligi var canim surekli birseyler cekiyor, ac degilim aslinda hamile de degilimbende bi turlu anlayamadim demir eksikligi boyle yapiyor diye dusunuyorum. Hayirlisi sabrediyorum simdilik bakalim
Bende demir eksikligi var canim surekli birseyler cekiyor, ac degilim aslinda hamile de degilimbende bi turlu anlayamadim demir eksikligi boyle yapiyor diye dusunuyorum. Hayirlisi sabrediyorum simdilik bakalim
günaydın herkese.sabah tartıldım.500 gr kılo almışım.dıyetımın bugun 25.gunu.olmayacak bu karatay bende.moralım çok bozuk((((((( hıc bozmadan yaptım.ıyıde hıssedıyorum kendımı.acıkmadan sınırlenmeden yaptım.sonuç 500 gr kılo olarak döndü bana ((((((( başladığımda 70.6 kıloydum bu sabah 71.1 olmuşum.bı kaç gundur şişlık vardır falan dıye avutuyordum kendimi ((
Merhaba tekrar hosgeldiniz...bende de hasimato var ilk 4 ayda 10 kg ya yakin verdim sonraki ay bir verdim 6 aydirda duraksamadayim veremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?