Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın, kuruyemişimi getirmeyi unutmuşum, çok moralim bozuk.

Merhaba tekrar hosgeldiniz...bende de hasimato var ilk 4 ayda 10 kg ya yakin verdim sonraki ay bir verdim 6 aydirda duraksamadayim veremiyorum...

Bende de hasimato troitil var. Gunluk 150 miligram euthyrox kullaniyorum. İlk dogumumdan sonra cikti. ilk dogumdan sonra 18 kilo verdim uc ayda ama simdu iradeli olamiyorum. O zaman spor yapiyordum cok azimli ama simdi moralim dusuk oluyor. Ah ah gunleri cook ozler oldum.

Arkadaşlar günaydın..
Karatayda ilk gün kahvaltısını yaptım..
1 çay bardağı çig badem fındık ve ceviz karışımı
peynir
10 zeytin
4 gün kurusu
1domates
1 salatalık
2 rafadan yumurta..saat 7:30 da yaptım kahvaltıyı bakalım öğle yemeğinde hala tok olacak mıyım ?
dün iş çıkışımda sevdiceğimle birlikte merkeze yakın bir köye gidip, köy yumurtası ,peynir tereyağ ve süt aldık..Sütü kaynatıp güzelce mayalım..Buzdolabında dınlenıyor akşam nasıl omuş köy sütü ile bakıcaz öğle arasıda sipariş ettiğim omega3 tabletlerimi alıcam inşallah...Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum ..Herkese bol eksiler

Acaba demir eksiklii neden olabilir mi bende ayni durumdayim gunde iki defa demir ilaci aliyorum sende demir ilaci kullaniyordun degil mi?

Acaba demir eksiklii neden olabilir mi bende ayni durumdayim gunde iki defa demir ilaci aliyorum sende demir ilaci kullaniyordun degil mi?

valla cnm doktorun dediğine göre benim rezervlerim de düşüklük var,okulda çok çay kahve içmekten olabilir belki

1 kutu ilaç içtim ama ilaç aç karnına içildiğinden midemi deliyor resmen yeter içmeyecem gari

kansızlığa iyi gelen bitkisel yöntem varsa onu yapalım ,en yakın arkadaşım demir hapından resmen ülser oldu ya kadın hiç bir şey yiyip içemedi 3 ay

bende aynen öyleydimde yavaş yavaş düzeliyor kaslar çalışmaya çalışmaya mahvolmuş teşekkür ediyorum

Bu ilaci uc ay kullanmali daha sonra test yaptirip tekrar baktirmaliymisim. Ben yemeklerden 1 saat sonra iciyorum. İcmezsek Halsizlik yapiyor kan eksikligine neden oluyor. Kullanmak lazim. Bitkisel cozumu siyah kuru uzum

Son düzenleme:

allahtan bişi olmazsa bende inatlaşıyorum bakalım sonuç ne olacak
eşimin bendeki değişiklik sonucu surat ifadesini merak ediyorum şuan benimle çok dalga geçiyor kendileri tamamen sağlıksız beslendiği için

Bu ilaci uc ay kullanmali daha sonra test yaptirip tekrar baktirmaliymisim. Ben yemeklerden 1 saat sonra iciyorum. İcmezsek Halsizlik yapiyor kan eksikligine neden oluyor. Kullanmak lazim. Bitkisel cozumu siyah kuru uzum

3 ay mı o zaman cuma sabahı boşum dr u ma gideyim sorayım bir tekrar kullanayım mı diye siyah kuru üzüm derken kuş üzümü değil bir büyüğü mü cnm

afiyet olsun ideal anne ideal beslenme

sağol canım..

ne kadar güzel yürüyorsun gül abla..valla ben de uzun uzun yürümeyi çok özledim..bakalım parça parça yemek işe yarıcakmı..bence yarıcak :))

Afiyet olsun..hurma geçen de canım istedi ama hamileliğin son haftalarında yenmesi gerekiyormuş..eşime söyledim medine hurması var kocaman onlardan al dedim bana..şimdi alsa ben çok seviyorum dayananam yerim hep..riske girmedim..

Slm herkese..

Dün ;

Sabah ...1,5 yumurta,peynir,zeytin ceviz çay

Öğlen....2 kaşık kuru fasülye,2 kaşık kısır,2 kaşık patlıcan soslu ve 1 bardak ayran..

İkindi..1 erik,1 kayısı ve 1 incir

Akşam...Yalancı paça çorbası,2-3 kaşık bulgur ve yoğurt..

çay ,maden suyu

Dün bende bir uğursuzluk vardı,allah beterinden korusun..

dün yağmurda yürüyüş yaptım çoook güzeldi ama bacaklarımdaki ağrı beni çok zorladı sonra eve geldim yemek ve bulaşık bütün akşamımı aldı maalesef
bugünde spor adına büyük değişiklik olacak basketbol topu aldık eşimle oynayacağız akşama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…