günaydın herkese.sabah tartıldım.500 gr kılo almışım.dıyetımın bugun 25.gunu.olmayacak bu karatay bende.moralım çok bozuk((((((( hıc bozmadan yaptım.ıyıde hıssedıyorum kendımı.acıkmadan sınırlenmeden yaptım.sonuç 500 gr kılo olarak döndü bana ((((((( başladığımda 70.6 kıloydum bu sabah 71.1 olmuşum.bı kaç gundur şişlık vardır falan dıye avutuyordum kendimi ((
su iciyormusun.. limonlu tarcinli su oneririm odeme birebir etkili.. atatrsin hemen birden gitmiyor ama gidincede pespese gidio kilolar.. yavas bir surec
Kaç kiloda başladınız? Ben 72'yim 65 olmak istiyorum, hatta 60. Zor mu acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hic zor degil bende 70le basladim 65e dustum sonRa 67ye dustum sonar ite kaka 62 oldum vede sonRasi geliyor. ama beslenmeyle birlikte spor sart ..
günaydın herkese.sabah tartıldım.500 gr kılo almışım.dıyetımın bugun 25.gunu.olmayacak bu karatay bende.moralım çok bozuk((((((( hıc bozmadan yaptım.ıyıde hıssedıyorum kendımı.acıkmadan sınırlenmeden yaptım.sonuç 500 gr kılo olarak döndü bana ((((((( başladığımda 70.6 kıloydum bu sabah 71.1 olmuşum.bı kaç gundur şişlık vardır falan dıye avutuyordum kendimi ((
nende ayni durumdan muzdaribim bozmayim moralimi diyorum amabilemiyorum sabit kilodayim degismiyor.birden gidebiliyormus bekliyorum. Hemdn birgun tartilip o sonuca gore moralini bozma bence degisebilir
Merhaba tekrar hosgeldiniz...bende de hasimato var ilk 4 ayda 10 kg ya yakin verdim sonraki ay bir verdim 6 aydirda duraksamadayim veremiyorum...
su iciyormusun.. limonlu tarcinli su oneririm odeme birebir etkili.. atatrsin hemen birden gitmiyor ama gidincede pespese gidio kilolar.. yavas bir surec
hic zor degil bende 70le basladim 65e dustum sonRa 67ye dustum sonar ite kaka 62 oldum vede sonRasi geliyor. ama beslenmeyle birlikte spor sart ..
günde en az ıkı lıtre su ıcıyorum.ama tarçınlı ve lımonlu degıl toz tarcınmı atayım suya
nende ayni durumdan muzdaribim bozmayim moralimi diyorum amabilemiyorum sabit kilodayim degismiyor.birden gidebiliyormus bekliyorum. Hemdn birgun tartilip o sonuca gore moralini bozma bence degisebilir
ben bozdum gıttı moralımı bakalım ne olacak:))))
Selam kızlar
Sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+3 ceviz+yarım çay bardağı badem+1 dilim ananas
Öğle 12:20 yeşil fasulye+bulgur pilavı+yoğurt
Akşam 19:00 kıymalı kabak+salata+yoğurt
Spor shred 2/2
Çok acıkıyorum ben 2 gündür şu anda da açım bir anormallik var motivasyonum mu düştü nedir
günaydınlar .....lütfen negatif düşünmeyin eninde sonunda vereceksiniz bu bir tür rejimden çok sağlıklı yaşam felsefesi,vücut muhtemelen bir süre sonra alışıyordur bu tarz beslenmeye,işte o an daha çok hareket ederek bu zinciri kırmalısınız ter atmadan olmuyor bu işbir arkadaşım var sırf terlemeyi sevmiyor diye spor yapmıyor ama zayıflamak istiyor ben yemiyorum diye yemeyeceğini söylüyor bir toplantı da falan bir bakıyorum çikolatalar lokumlar önünde
sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+4 ceviz+maydonoz
Acaba demir eksiklii neden olabilir mi bende ayni durumdayim gunde iki defa demir ilaci aliyorum sende demir ilaci kullaniyordun degil mi?
eve gelince muhakkak bacaklarınızı esneme hareketı yapın derım.. Ben de baslarda esneme hareketlerını yapmazdım.. Tuvalete, duvara yere tutuna tutuna otururdum en az bır hafta
Ebru sallı nın pılates sonrası bacak esnetme hareketlerıne bır bakın.. Cok rahat edersınız bır daha kı sefere.. Kaslar buzustugu ıcın sonradan acılmaya calıstıgından canınızı acıtır..
günaydınlar .....lütfen negatif düşünmeyin eninde sonunda vereceksiniz bu bir tür rejimden çok sağlıklı yaşam felsefesi,vücut muhtemelen bir süre sonra alışıyordur bu tarz beslenmeye,işte o an daha çok hareket ederek bu zinciri kırmalısınız ter atmadan olmuyor bu işbir arkadaşım var sırf terlemeyi sevmiyor diye spor yapmıyor ama zayıflamak istiyor ben yemiyorum diye yemeyeceğini söylüyor bir toplantı da falan bir bakıyorum çikolatalar lokumlar önünde
sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+4 ceviz+maydonoz
ben karatya sıkısıkıya uymaya çalışıyorum.o tarz beslenme bana fazla yaradı:)) sabah 2 yumurta zeytın peynır domates salatalık yedım. öğlen fasulya kavurması köfte ve yoğurt yiycem.tek uymadığım nokta spor(
valla cnm doktorun dediğine göre benim rezervlerim de düşüklük var,okulda çok çay kahve içmekten olabilir belki
1 kutu ilaç içtim ama ilaç aç karnına içildiğinden midemi deliyor resmen yeter içmeyecem gari
kansızlığa iyi gelen bitkisel yöntem varsa onu yapalım ,en yakın arkadaşım demir hapından resmen ülser oldu ya kadın hiç bir şey yiyip içemedi 3 ay
canim tesekkurler emin ol sen de olacaksin..yeter ki pes etme. .kolay olmadi 77'lerden geldim bende..yolum uzun ve sıkıcıydi baslarda..karatayla zevkli hale dönüştü. .cok inatlastim kilolarla.esim bu gün beni beklemedigi bi kiyafetle gördü elbiseyle, pek bi iltifat etti :)) bu geri bildirimler cok mutlu ediyor. .inanıyorum sen de yasayacaksin...
ben karatya sıkısıkıya uymaya çalışıyorum.o tarz beslenme bana fazla yaradı:)) sabah 2 yumurta zeytın peynır domates salatalık yedım. öğlen fasulya kavurması köfte ve yoğurt yiycem.tek uymadığım nokta spor(
lütfen her gün tartılmayın cumayı bekleyin geçen hafta ben çarşamba 57.700 falan mıydım tam hatırlamıyorum cuma sabah 56.3 çıktım
şu an kaç kiloyum bilmiyorum meselaaslında olay kilodan çok incelmek bence vücudunuzu ölçün evde de youtube tan kısa egzersiz videoları bulup yapabilirsiniz :) sonuçta her şey aynaya baktığımızda kendimizi güzel görmek için değil mi
Bu ilaci uc ay kullanmali daha sonra test yaptirip tekrar baktirmaliymisim. Ben yemeklerden 1 saat sonra iciyorum. İcmezsek Halsizlik yapiyor kan eksikligine neden oluyor. Kullanmak lazim. Bitkisel cozumu siyah kuru uzum
Günaydın, kuruyemişimi getirmeyi unutmuşum, çok moralim bozuk.
afiyet olsun ideal anne ideal beslenme
sabah...08.30........ KKK
öğlen...15.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.15.........1 bardak kefir,
............18.30............1.5 kaşık zeytinyağı, 6 tane köfte, kıvırcık, 3-4 zeytin, 2 dilim turp, yarım havuç
................20.00....3 kaşık yoğurt (vücud şaşırtma yapmak için parça parça yedim)
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1,5 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
İyi akşamlar..
Yedikleirmi paylaşayım aklımdayken sonra unutuyorum..
Sabah,
Karatay kahvaltı
14:30 (misafirlikteydim)
1 kase yumurtalı köfte bol kıvırcık eşliğin de
1 hurma. umreden gelmiş şifa niyetine
19:00
1 bardak tarçınlı süt
yarım çay bardağı yer fıstığı..
45 dk.yürüyüş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?